Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 01/07 – 06/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα και ως συνήθως δεν έχω χρόνο.. Ήρεμο το πρωινό, έχω τα πάντα κλειστά, δε θέλω να ακούω τίποτα. Όσο
είμαι σπίτι, θα το απολαύσω αυτό, γιατί μόλις κάνω να ξεπορτίσω, θα κάνω βουτιά στο άγχος και στο παραλογισμό.


Για αυτό σας αφήνω με μερικά λογάκια.. έτσι να μην έχετε παράπονο..

Φιλάκια..


Κριός
Ο Ιούλης ξεκινάει χαρωπά για εσένα. Όμως στις 2 με την πανσέληνο στον Αιγόκερως, τρελαίνεσαι κανονικά με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Λειτούργησε αυθόρμητα στις 3 και ότι βγει. Παρόλα αυτά περνάς ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στις 4 και 5 και υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν και ένα δώρο. Προσοχή στις 6 στη δουλειά. Εντάσεις, πείσματα και εγωισμοί.

Ταύρος
Από τη μια έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, με το που μπαίνει πρώτη του μήνα και αμέσως έρχονται και τα δυσάρεστα με τη πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 2! Μια απώλεια, κάποιος φεύγει μέσα από τη ζωή σου έτσι ξαφνικά. Στις 3 μεγάλη προσοχή, θα είσαι αφηρημένη και ίσως να κάνεις και κάποια λάθη που θα σε στρεσάρουν περισσότερο. Ευτυχώς αλλάζει το κλίμα στις 4 και 5, αφού διορθώνεις το χαμό που έκανες.. Στις 6 κάτι αλλάζει!

Δίδυμος
Ο Ιούλης ξεκινάει άκρως ερωτικά για εσένα. Μέρα που μπορεί να βγεις εκείνο το ραντεβού και να γίνει η ανατροπή. Ακόμα και πρόταση γάμου να περιμένεις! Στις 2 σε αποσυντονίζουν τα οικονομικά σου θέματα, όμως στις 3 επιστρέφεις στο όνειρο. Είσαι έτοιμη να δεχθείς και να το πεις σε όλο τον κόσμο. Το νου σας γιατί αν το μετανιώσεις, θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Στις 4 και 5 ζεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου. Γιατί γκρινιάζεις στις 6;

Καρκίνος
Δύσκολες οι ημέρες σου πολύ, κυρίως στο χώρο της δουλειά σας. Ενώ ο Ιούλης μπαίνει με προοπτική και ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικά σου δείχνουν κάποιοι ποιοι είναι το αφεντικό και γενικώς ποιος κάνει κουμάντο και ζορίζεσαι πολύ. Στις 2 και 3 να περιμένεις να νιώσεις έτσι. Παρόλα αυτά στις 4 και 5 κάνεις συζητήσεις για το πώς να ζητήσεις μια αύξηση. Βέβαια στις 6 σε αποθαρρύνουν κανονικά.

Λέων
Επαγγελματικά βάσανα θα έχεις τις ημέρες αυτές. Μπορεί από πρώτη του μήνα να έχεις άδεια, αλλά στις 2 με τη πανσέληνο, σε αναστατώνουν και μπορεί να σου τη κόψουν κιόλας, για αργότερα! Από τις 3 ως και τις 5, θα είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά, άλλωστε υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι που σε στηρίζουν. Μην αλλάζεις γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη. Αφοσιώσου. Στις 6 όμως δεν αντέχεις και κάνεις ένα πανικό. Ξεσπάς!

Παρθένος
Φόρεσε μια μπλε χάντρα, γιατί πιο φοβερές ημέρες από αυτές δεν υπάρχουν!!! Στις 2 μπορεί να σου κάνουν ακόμα και ερωτική εξομολόγηση. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει λαμπερή και πολύ γοητευτική. Τα μαντάτα από τη δουλειά σου θα είναι χαρμόσυνα. Από τις 3 ως και τις 5, θα είσαι μέσα στην επικοινωνία και τα χαμόγελα. Συνεχίζεις όμως να δίνεις προσοχή στις 6 στον έρωτα. Θα έχει διάρκεια αυτή τη φορά.

Ζυγός
Ξεκινάει με χαμόγελα και αισιοδοξία ο Ιούλης για εσένα. Βέβαια στις 2 με τη πανσέληνο, θα εκνευριστείς κάπως, γιατί θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και στη δουλειά και στο σπίτι. Δύσκολο πολύ αυτό! Στις 3 πες την άποψή σου δυνατά, όμως με ωραίο τρόπο. Πολύ χαρούμενο ΣΚ έρχεται στις 4 και 5, κάνεις ένα μικρό ταξίδι, ανανεώνεσαι. Τα τηλέφωνα θα χτυπούν, ειδήσεις έρχονται. Στις 6 δουλειά και πάλι δουλειά.

Σκορπιός
Χαμογέλασε και φόρεσε τη μπλε τη χάντρα για το κακό το μάτι.. Δουλειά και έρωτας μαζί. Κάνεις ένα συνδυασμό απίθανο και ξαφνικά όλα θα τα έχεις στο πιάτο σου. Από τις 2 ως και τις 4, θα ρίξεις το βάρος σου σε νέες συνεργασίες, ανοίγεις τα φτερά σου, βάζεις νέους στόχους! Στις 6 αφοσιώνεσαι στον έρωτα και κάνεις σκέψεις για ένα γάμο. Αποζητάς κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό.

Τοξότης
Κάτι κανονίζεις εσύ και στις 2 διαπιστώνεις πως δεν έχεις τα λεφτά. Να δεχθείς τη βοήθεια ενός φίλου και από τις 3 ως και τις 5, να πας να αράξεις το κορμί σου σε μια παραλία. Μπορεί να προκύψει και μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα σε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Να κάτσεις να το συζητήσεις και δε πειράζει.. αν δε κάνεις βουτιές στη θάλασσα. Στις 6 επιστροφή στη πραγματικότητα. Γκρινιάζεις..

Αιγόκερως
Βασανίζεσαι με τα επαγγελματικά σου και θες περισσότερα χρήματα. Η πανσέληνος στις 2 σε διχάζει, αν θα πρέπει δηλαδή να δουλέψεις από το σπίτι, ή όχι. Βέβαια στις 3 διαλέγεις το σωστό. Πρέπει να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου στις 4 και 5. Έχεις τη συνείδησή σου καθαρή. Στις 6 όμως κάτι γίνεται που σε αναστατώνει και θα πρέπει να διαλέξεις. Ή έτσι ή αλλιώς! Τίποτα το ενδιάμεσο.

Υδροχόος
Με τα ερωτικά σου βασανίζεσαι χαρωπά όμως. Μπορεί να πάρεις και την απόφαση ενός γάμου. Στις 2 νεύρα πολλά, γιατί κάτι σε ενοχλεί στα επαγγελματικά σου. Από τις 3 ως και τις 5 όμως, είσαι μέσα στην αισιοδοξία, τα χαμόγελα, τους νέους τους στόχους και τους έρωτες. Κάποιο άτομο επιλέγεις να είναι κοντά σου, δίπλα σου, σου αρέσει πολύ. Στις 6 φρόντισε να ξεκουραστείς. Κοιμήσου ώρες ατελείωτες.

Ιχθύες
Η πανσέληνος στις 2 σε κάνει πολύ δυναμική, δραστήρια και θα πιάνεις πουλιά στον αέρα! Μια ευχάριστη είδηση έρχεται στη δουλειά σου. Στις 3 να περιμένεις κάτι να χαλάσει και να χρειαστεί να βάλεις το χέρι στη τσέπη για να το φτιάξεις. Οικογενειακές ημέρες στις 4 και 5, αφιερώνεις το χρόνο σου σε ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε χρειάζονται. Γίνε ψάρι στις 6, κινήσου δηλαδή αναλόγως, για να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα.

magicfariel@gmail.com