Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο τις ημέρες του Ιούνη.. by F’Ariel!

Κυριακή σήμερα, ο Ιούνης είναι στις αρχές του, εντάξει τα είδαμε τα σημάδια και δεν ενθουσιαστήκαμε και τόσο.. Καλοκαιράκι, αργεί να έρθει, η θάλασσα
φαντάζει ένα όνειρο..  Γιατί όλα τα καλά να καθυστερούν να έρθουν, κάποιος να μας το εξηγήσει..

Όσο να είναι, οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα και σιγά-σιγά, αν δε διαλυθεί το κράτος, αν ακόμα έχουμε τις δουλειές μας, αν δε μας πάρει και δε μας σηκώσει, μπορεί να σκεφτούμε και το θέμα των διακοπών.
Όλο αυτό του να μη ξέρουμε τι μας ξημερώνει, η αβεβαιότητα μας δημιουργεί μια θολούρα, μια ανασφάλεια και κάνουμε παρέα με το χάος.. Συνεπώς, αντί να είμαστε μέσα στον ενθουσιασμό και τη τρελή τη χαρά, πως πλησιάζουν οι καλοκαιρινές οι διακοπές, είμαστε μέσα στο άγχος, για ένα κάρο άλλα πράγματα, πιο σοβαρά, γεμάτα από σπαζοκεφαλιές, γιατί δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ούτε οικονομολόγοι, ούτε πολιτικοί, ούτε μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο, από τα κακά που τον βρήκαν.

Φταίμε, ναι αλλά κάποιοι φταίνε περισσότερο!

Και κάπως έτσι θα σας πω τι λένε τα άστρα, τι θα πρέπει να προσέξετε τις μέρες αυτές..


Κριός
Γλυκά μου καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Τα ψεματάκια που τόσο σας ταιριάζουν αυτή τη φορά μπορεί να σας κάψουν. Να λέτε την αλήθεια και ότι προκύψει. Μη βιάζεστε γιατί συμβαίνουν κακά πραγματάκια, ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο τιμόνι!!! Μην είστε αφηρημένοι.. Μπορεί να κατέχετε κάτι, όμως δεχθείτε και μια συμβουλή παραπάνω..

Ταύρος
Φυσικά και αστειεύεται το σύμπαν γιατί από τη μια θα σας προκαλεί και από την άλλη εσείς θα πρέπει να πείτε όχι. Δύσκολο πολύ το βρίσκω αυτό. Συνεπώς μακριά από όλους τους κακούς τους πειρασμούς! Θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί και όχι υπερ ευαίσθητοι και να πάρετε δραστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μη κάνετε πισωγυρίσματα, σας δυσκολεύουν τη ζωή!

Δίδυμος
Μπάχαλο θα τα κάνετε για ακόμα μια φορά. Το νου σας, γιατί μπλέκετε πάλι τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά και τα κάνετε αχταρμά. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και ξεχωρίστε τις περιπτώσεις. Συμβιβαστείτε και να είστε αντικειμενικοί. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τους άλλους να σας λύσουν τα προβλήματα. Ο καθένας ότι τον συμφέρει. Το νου σας..

Καρκίνος
Η ανασφάλεια σας θα χτυπήσει κόκκινο και μια φοβία γενικότερα θα τη νιώσετε για τα πάντα. Αυτές οι γνωστές οι μεταπτώσεις πάλι θα σας βασανίσουν αρκετά και θα μπείτε σε διαδικασία να ξεπαραδιαστείτε κανονικά. Το αγαπημένο σας shopping therapy.. Μείνετε μακριά από καταστάσεις που δε σας αφορούν άμεσα.

Λέων
Α νομίζω πως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας καβαλάτε κανονικά καλάμι και πάτε. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ το θέμα της συμπεριφοράς σας και να μη προκαλείτε τους γύρω σας, κυρίως στη δουλειά. Επίσης τα λόγια σας ας είναι λιγότερα. Προσοχή στο πως διαχειρίζεστε το χρήμα.. Ξεφεύγετε πάλι!

Παρθένος
Πάλι με τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα τρώγεστε κανονικά και με τα ρούχα σας συγχρόνως. Όλα στα κόκκινα, δε θα πρέπει να δηλώσετε μια παραίτηση που μπορεί αργότερα να τη μετανιώσετε. Να αγνοήσετε επιδεικτικά του γύρω σας. Θα το καταφέρετε αυτό; Αρπάξτε τις ευκαιρίες και περπατήστε το μονοπάτι μόνοι! Αυτό είναι εύκολο σωστά;

Ζυγός
Πώς να σας το πω και να μη με παρεξηγήσετε.. χα χα .. Λοιπόν τις μέρες αυτές θα γίνετε πολύ κακά παιδιά. Συμφεροντολόγοι ως εκεί που δε φτάνει, θα θέλετε να κάνετε μόνο τα δικά σας τα χατίρια και θα καταπατήσετε όλους τους κανόνες που έχετε βάλει στη ζωή σας! Ε λοιπόν αυτά θα πρέπει να προσέξετε γιατί το σύμπαν είναι μαγικό και τιμωρεί όποτε αυτό θέλει.. Προσγειωθείτε στη πραγματικότητα!

Σκορπιός
Θα πρέπει να προσέξετε το κακό σας το χαρακτήρα! Να τον φέρετε σε μια ρέγουλα, γιατί πολλά τα νεύρα, επιστρέφει και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, τραγικό. Να είστε ξεκάθαροι και να αφήσετε τα πισώπλατα τα μαχαιρώματα, όσο και αν σας προκαλέσουν. Μη φέρνετε αντιρρήσεις και γενικά πρέπει να είστε ψύχραιμοι.. Όλα στα κόκκινα για ακόμα μια φορά! Και κάπως έτσι να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Φτάνετε πάλι στα άκρα!

Τοξότης
Λοιπόν αγαπητά μου μεταμορφώνεστε σε κακά παιδιά, σε επαναστάτες και με αιτία και δίχως. Θα πρέπει να προσέξετε τις οικογενειακές τις προστριβές, γιατί ο Ιούνης θα είναι γεμάτος από δαύτες. Να μην είστε κουτοπόνηροι και γενικώς να είστε ψύχραιμοι πολύ. Θα σας προκαλέσουν σε όλα τα επίπεδα και όσο συγκρατηθείτε, άλλο τόσο θα βγείτε νικητές στο τέλος! Προσοχή στα νεύρα λοιπόν και τις έντονες τις αντιδράσεις!

Αιγόκερως
Καταρχήν, προσοχή να μη περνάτε τα φανάρια με κόκκινο. Άλλο τρόπο δεν έχω να σας το πω. Όλο τον Ιούνη θα είστε κάπως ξεσηκωμένοι, θα λέτε το ένα, θα λέτε το άλλο πάντως δε θα μπορέσουν και πολύ να σας καταλάβουν. Προσοχή στα λόγια σας μεγάλη, στο τόνο σας και πού απευθύνεστε, γιατί τα κάνετε όλα μπάχαλο! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει για αυτό το νου σας..

Υδροχόος
Μια βουτιά στα σκοτάδια τη κάνετε για ακόμα μια φορά. Παίζουν σενάρια από αστυνομική ταινία, τύπου έρωτας, λεφτά, προδοσία και ψέμα! Θα το αντέξετε να το βιώσετε αυτό για ακόμα μια φορά; Προσοχή στις αυταπάτες, γιατί μπορεί το σκηνικό να το δημιουργήσετε από μόνοι σας! Μην είστε απόλυτοι και συνεργαστείτε για να αποφύγετε τα χειρότερα! Ασχοληθείτε επιτέλους με την ουσία και αφήστε τα πειράματα..

Ιχθύες
Παρέα με τις ψευδαισθήσεις σας θα κάνετε όλες τις ημέρες του Ιούνη. Παρατηρείτε τα γεγονότα με μεγάλη αγωνία και σκέφτεστε τα χειρότερα σενάρια. Σας παίρνει πολύ από κάτω, για αυτό θα πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Αποφύγετε τα πολλά τα νεύρα, τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα. Κάνουν κακό! Και σε εσάς και στους γύρω σας. Προσγειωθείτε στη πραγματικότητα και μη φαντάζεστε διάφορα..

magicfariel@gmail.com