Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής, 28/06/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, η ημέρα του Θεού, ελπίζω να μας αφήσουν να την απολαύσουμε, γιατί δε τη παλεύω άλλο! Μόνο ο Νοστράδαμος που
δεν έχει σκάσει μύτη, να μας ρίξει εκεί τις τελικές του τις καταστροφολογίες, να προκαλέσει ένα ακόμα πανικό! Έχουμε όμως μπόλικους από αυτούς, πάει η γιαγιά.. θα σκίσει τα πτυχία της, με όλα αυτά που ακούει.. ο καθένας το βιολί του και πάνω από όλα φυσικά, το βόλεμά του!!!

Αστρολογικά τώρα η ημέρα είναι ανήσυχη από μόνη της. Το σύμπαν θα μας προκαλεί διαρκώς και εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε χαρακτήρα, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να δείξουμε κατανόηση όπου χρειάζεται.

Μόνο οι Αιγόκεροι είναι μέσα στη τρελή τη χαρά, ανεξήγητο το βρίσκω το γεγονός, όμως το σύμπαν έτσι θέλει.

Εύχομαι σε όλους να έχετε ένα όμορφο γλυκό πρωινό Κυριακής..

φιλάκια..


Κριός
Κάτι θα σας κάνει σήμερα ο σύντροφός σας και όχι απλά θα ζηλέψετε, θα κακιώσετε, θα το δείξετε και θα είστε και επιθετικοί. Τι έγινε; Κοίταξε κάπου που δεν έπρεπε; Μίλησε με κάποια ύπαρξη απαγορευμένη; Ή μήπως σας είπε ψέματα; Πάντως μη το τραβήξετε παραπέρα, ότι και αν συνέβη γιατί σας βλέπω να κοιμάστε μόνοι απόψε..

Ταύρος
Να είστε ήρεμοι σήμερα και ψύχραιμοι, ότι και αν συμβεί. Μην αντιδράσετε σε κάτι που δε σας αρέσει, απλά αφήστε το να περάσει. Κάποιος όμως δε θα σας αφήσει και τόσο εύκολα να ηρεμίσετε. Θα σας βασανίσει επίτηδες, αλλά έχετε εσείς τον τρόπο σας να το αποφύγετε. Κάντε τη πάπια, γιατί κάποιος έχει νευράκια.. Εξαφανιστείτε..

Δίδυμος
Μπορεί να μην έχετε τα κέφια σας, αλλά θα βρείτε το χρόνο και την όρεξη, να πλησιάσετε το ταίρι σας ή ένα φίλο και να αναπτύξετε εκείνη τη συζήτηση τη πολύ θερμή γεμάτη από αισιοδοξία και αγάπη. Προφανώς θέλετε να αντλήσετε κάποιες πληροφορίες και θα νιαουρίσετε όσο χρειαστεί για να το πετύχετε αυτό! Κακά παιδιά ως συνήθως..

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου θα γίνετε λίγο έως πολύ εκνευριστικοί. Από κέφια όχι και τόσα πολλά, δε μιλάει και ο σύντροφός σας, θα αρχίσετε εκεί τις ερωτήσεις, θα στήσετε και τη λάμπα και ξαφνικά η συζητησούλα θα γίνει ανάκριση κανονική. Βρήκατε και εσείς τη μέρα.. Το νου σας τι λέτε και πώς το λέτε, γιατί μπορεί ξαφνικά να ξεσπάσει ένα μπουρίνι και να κλαίτε..

Λέων
Είστε στη τσίτα, όπως και όλος ο κόσμος φυσικά, αλλά εσείς λίγο περισσότερο. Όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι έντονες, θα είστε ισχυρογνώμων και μπορεί να τσακωθείτε ακόμα και με τους φίλους σας. Προσέξτε τα λόγια σας, δεν έχουν όλοι την όρεξη τη δική σας και αν θέλετε να το παίξετε αρχηγοί.. να πάτε αλλού!!!

Παρθένος
Μέρα που θα μείνετε πολύ ώρα μπροστά από το καθρέπτη και θα μαλώσετε τον εαυτό σας για αμέτρητα πράγματα. Μπορεί αρχικά να μη σας κλείνει το παντελόνι και ξαφνικά να θυμηθείτε όλα αυτά που σας βασανίζουν και να ξεκινήσει εκείνος ο μονόλογος. Σας υπενθυμίζω πως δε γίνεται να είστε τέλειοι σε όλα. Υπάρχουν και οι ενδιάμεσες οι λύσεις..

Ζυγός
Σήμερα τα βάζετε λίγο με τον εαυτό σας και ξαφνικά η ανασφάλειά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Μια θα είστε ανεβασμένοι και χαμογελαστοί, μια όλο και κάτι θα πέφτει στην αντίληψή σας και θα χαλιέστε. Παράξενη η ημέρα σας, δε φταίτε κιόλας στο απόλυτο αλλά μη πτοείστε. Φροντίστε να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν.

Σκορπιός
Λίγο άπληστοι θα γίνετε σήμερα και υπερβολικοί. Δε ξέρω τι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, πάντως θα πεισμώσετε αρκετά και θα είστε μουτρωμένοι όλη την ημέρα. Θα φτάσετε στα άκρα για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες, που σημαίνει πως πάλι κάποιος θα δακρύσει στο τέλος.. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας..

Τοξότης
Η φαντασία σας οργιάζει και από μόνοι σας μπαίνετε σε στενάχωρες διαδικασίες. Κοιτάξτε να είστε με τους φίλους σας σήμερα αφήστε την απομόνωση για κάποια άλλη στιγμή. Η πραγματικότητα αλλιώς είναι, περιπλέκετε τα πράγματα, γιατί σας αρέσει να υπάρχει και λίγη ίντριγκα. Μόνο που αυτή τη φορά σας ρίχνει στα πατώματα.. Αλλάξτε το σκηνικό!

Αιγόκερως
Έχετε κανονίσει τα δικά σας και δε πρόκειται κανείς να σας αλλάξει τα σχέδια. Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και να σας πω, μέχρι και τις 30 κανείς δε θα σας χαλάσει το κέφι. Λίγο σχιζοφρενικό το βρίσκω αυτό και φοβάμαι. Σήμερα λοιπόν, να τραβήξετε τη πορεία σας και όποιος θέλει ακολουθεί. Θα γίνει δικό σας ο κόσμος να χαλάσει!

Υδροχόος
Υπομονή και σήμερα! Τα νεύρα σας κοτσίδες, σας την έχει δώσει κανονικά! Το ξέρω, τέτοιες στιγμές δε σας ταιριάζουν. Πού είναι το ανέμελο;; οεο;;; Προσοχή στο τρόπο που ξεσπάτε, δεν είστε οι μόνοι με προβλήματα. Δυστυχώς ο Κρόνος εκεί στο Σκορπιό, βασανίζει και εσάς, σας δείχνει ένα πιο δύσκολο δρόμο και απλά ο χρόνος μετρά αντίστροφα.. Ψυχραιμία.. αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα!

Ιχθύες
Τα άστρα είναι μια χαρά. Εσείς τώρα … μμμ το σκέφτομαι.. Πρέπει να γυαλίζει λίγο το ματάκι σας, να έχει κάνει εκεί μερικές περιστροφές, όμως είστε ακόμα με το χαμόγελο στα χείλη. Θα σας έλεγα να κάνατε ένα extreme sport, δε ξέρω να από εκείνη τη γέφυρα, να πέσετε δεμένοι πάντα με λουριά, έτσι να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη και να εκτονωθείτε συγχρόνως.. Τι λέτε;;; χα χα ..

magicfariel@gmail.com