Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό έχω να γράψω Παρασκευή, αλλά αυτός ο Άρης δε ξέρω, πραγματικά μου έχει δώσει μια ανεξήγητη δύναμη και έχω αντοχές! Βέβαια
κοιμάμαι σα μωρό, από νωρίς το βράδυ, γιατί χρειάζομαι ενέργεια, φυσική πάντα..

Τι να πω, ένα συννεφιασμένο πρωινό, αν είναι ποτέ δυνατόν, από τη μια μου αρέσει, γιατί έξω έχει μια φοβερή ησυχία, δροσούλα, είναι μια όμορφη ημέρα. Από την άλλη .. καλοκαιράκι πού είσαι;;; Μας ξέχασες και εσύ;;; Νομίζω ψιχαλίζει.. Θα τρελαθώ!

Σας αφήνω τώρα, με λίγα λόγια για το κάθε ζώδιο, γιατί οι Παρασκευές στο γραφείο, είναι οι πιο δαιμονισμένες μέρες.. Όλο και κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει, όλο και ανεβαίνει η πίεση και τα εγκεφαλικά έρχονται το ένα μετά το άλλο και είναι κάτι σα κατάρα. Δε ξέρω τι συμβαίνει, αλλά πλέον χαμογελώ και το προσμένω.. Αυτά είναι τα πικάντικα της ζωής.. Αλλιώς θα βαριόμασταν, σωστά;;;

..η ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο..

φιλάκια..


Κριός
Κάποιος σας γκρινιάζει και εσείς πρέπει να τον ακούσετε. Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής για αυτό δώστε προσοχή! Ανοίξτε τα αυτιά σας.

Ταύρος
Σήμερα να έχετε καλούς τρόπους και να μην είστε άγαρμποι, ψυχροί και απόμακροι όταν κάποιος σας ενοχλεί. Φορέστε το γλυκό χαμόγελό σας.

Δίδυμος
Κάντε εσείς το πρώτο το βήμα, σε μια ερωτική σας ανησυχία. Κλείστε εκείνο το ραντεβού, να πάτε και να είστε και κόσμιοι. Μετά να περιμένετε τηλεφώνημα.

Καρκίνος
Κάποιος θα σας ζητήσει να τον βοηθήσετε. Να το κάνετε δίχως να γκρινιάξετε, θα νιώσετε πολύ ωραία στο τέλος. Μπορεί απλά να χρειαστεί να ακούσετε το πόνο του.. Δε πειράζει..

Λέων
Μπα σήμερα μπορεί να γίνετε και κατάσκοποι. Να βάλετε κάτω τα στοιχεία που έχετε μαζέψει όλο αυτό τον καιρό και να βγάλετε το πόρισμα. Καλή επιτυχία.

Παρθένος
Λίγο ο εγωισμός σας θα σας πιάσει σήμερα και θα θελήσετε να κάνετε την ανατροπή. Βασικά να πράξετε όπως νιώθετε εσείς καλύτερα και αφήστε τους άλλους να σκούζουν!

Ζυγός
Έχετε αφήσει παντού εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε το χρόνο και το κέφι να μαζευτείτε λιγάκι γιατί όλο σας αλλάζουν τα σχέδια ξαφνικά. Αποφύγετε τις βιαστικές τις αποφάσεις.

Σκορπιός
Τα έχετε κάνει πάλι λίγο μπάχαλο τις ημέρες αυτές. Ψάξτε να βρείτε τι πραγματικά φταίει και αφήστε τις επιθυμίες σας στην άκρη. Μήπως να κάνατε το πρώτο βήμα εσείς;

Τοξότης
Και εκεί που θα είστε στο πήξιμο, μπορεί κάποιος να σας προτείνει να πάτε μια βόλτα. Να το κάνετε γιατί θα χαλαρώσετε και θα χαμογελάσετε ξανά. Τα απρόβλεπτα είναι και τα πιο ωραία.

Αιγόκερως
Κλείστε εκκρεμότητες. Το σύμπαν φωνάζει. Συμμαζευτείτε. Δε πρέπει να αφήσετε τίποτα για την επόμενη εβδομάδα. Ξέρω άγχος τρελό, αλλά έτσι είναι. Οργανωθείτε, το έχετε!

Υδροχόος
Το κακό το παιδί θα σας κάνει τσαλιμιές. Ναι αυτό που κρύβετε μέσα σας, μη ψάχνεστε τριγύρω. Τη μια το ένα και τη μια το άλλο. Όλο θα ζητάτε διάφορα πράγματα σήμερα.

Ιχθύες
Να εκφραστείτε ελεύθερα σήμερα. Ότι σας βασανίζει να το πείτε έξω φωναχτά, θα νιώσετε πολύ ωραία. Μην αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει. Κάνει κακό!

magicfariel@gmail.com