Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 25/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ελπίζω ο βρωμο.. Ποσειδώνας να βρήκε το δρόμο του, τα βάθη της θάλασσας, γιατί αρκετά μας αποπλάνησε και μας παραπλάνησε στα σκοτεινά μονοπάτια της ψευδαίσθησης.. δε λέτε; Για αυτό η ημέρα θα είναι
εντελώς διαφορετική. Σα να έφυγαν τα σύννεφα, εκείνη η θολούρα που υπήρχε και διαπιστώνουμε προς μεγάλη μας έκπληξη φυσικά, λάθη που έγιναν, εκκρεμότητες και γενικά πολλά πράγματα που έχουν μείνει πίσω..

Και κάπως έτσι ο καθένας από εμάς, με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να μαζέψει αυτό το κακό το χαμό, για να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή μας..

Μόνο οι Τοξότες είναι μέσα στη τρελή τη χαρά! Στη κοσμάρα τους θα έλεγα καλύτερα.. Ωραίο και αυτό.. ζηλεύω..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Γκρίνιες τέλος! Επιτέλους ηρεμείτε, χαμογελάτε και βρίσκετε το καλό σας εαυτό. Μέρα χαλαρή, θα καταφέρετε να κάνετε τις δουλειές σας δίχως να σας ενοχλήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί ακόμα να σας περισσέψει ο χρόνος και να βοηθήσετε ένα δικό σας άνθρωπο. Κάντε τη καλή τη πράξη και ρίξτε την στο γιαλό. Άλλωστε όλα δανεικά είναι στη ζωή αυτή..

Ταύρος
Οι εκκρεμότητες βουνό. Να φτιάχνουν και μια οροσειρά.. Αλλά δεν είναι τώρα μέρα για να παίξουμε.. Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, βάλτε προτεραιότητες και μη σηκώσετε κεφάλι. Ευτυχώς το κλίμα θα είναι χαρωπό και ανάλαφρο και αν δεν αρχίζετε να γκρινιάζετε, θα καταφέρετε πολλά ως το βραδάκι. Όλο μπορούν να γίνουν αν πραγματικά το θέλετε..

Δίδυμος
Καλά σήμερα θα τρελαθείτε κανονικά. Με τη καλή έννοια ευτυχώς, αλλά λίγο υπερβολικοί θα γίνετε ως συνήθως! Μπορεί να φορέσετε τη πούλια και τον αυγερινό για να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ή για μπορεί να τα πετάξετε όλα έξω, αλλά εδώ να το προσέξετε αυτό, γιατί το παιχνίδι αλλού παίζεται! Στο μυαλό σας πούμε..

Καρκίνος
Γλυκά μου σήμερα θα βαριέστε που ζείτε! Αρκετά το παλέψατε από εδώ και εκεί, τα έχετε παίξει εντελώς, αλλά να που δεν είναι Σάββατο ακόμα.. Θα χρειαστεί να κάνετε εκείνες τις συναντήσεις, να βάλετε το μυαλό να δουλέψει. Κοιτάξτε να είστε εντός θέματος και να μη ξεφεύγετε με άρες μάρες κουκουνάρες.. χα χα … συγκεντρωθείτε και σοβαρευτείτε!

Λέων
Να φάτε καλό πρωινό και να πείτε και μια βαλεριάνα γιατί θα πρέπει να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι σήμερα. Θα βρεθούν διάφοροι στο δρόμο σας, θα σας εκνευρίσουν με τη συμπεριφορά τους και εσείς δε νομίζω να μείνετε ατάραχοι. Μπορεί όλο αυτό να είναι μια παγίδα τύπου, να δουν μερικοί την άλλη σας πλευρά. Να είστε πονηροί και φευγάτοι..

Παρθένος
Όλα αυτά που σας έχουν συμβεί το τελευταίο τον καιρό σας έχουν κάνει ευαίσθητους πολύ. Από τη μια καλό είναι και αυτό, για να επιστρέψετε στις αγκαλιές των αγαπημένων σας ανθρώπων, όμως οι τύψεις κάνουν κακό πράγμα. Επίσης τα λεφτά, δεν εξαγοράζουν τα πάντα, για αυτό σταματήστε τις σπατάλες και τα δώρα. Η παρουσία σας μετράει.. remember;;;

Ζυγός
Να έφτασε και η ημέρα η δική σας να εκραγείτε κανονικά! Τόσες μέρες μαζεύατε, ήσασταν ανεκτικοί, πλέον δεν αντέχετε άλλο, θα σπείρετε ένα πανικό και ότι προκύψει. Πάντως με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε γιατί εκεί που όλα είχαν πάρει μια σειρά, πάλι τώρα το χάος. Ξεσπάτε σε ανθρώπους που δε φταίνε και καλό είναι να μη το κάνετε αυτό.. Άδικο πολύ!

Σκορπιός
Υπάρχει εκεί κάτι μέσα στο μυαλό σας, που σας τρελαίνει καθημερινά και σας βασανίζει τη ψυχή.. Από τη μια θέλετε να το συζητήσετε από την άλλη όμως ποιος θα σας καταλάβει; Μέρα λίγο δύσκολη κυρίως από ψυχολογικής άποψης, πώς να σας το πω, έχετε ντέρτια και καημούς.. Καλό είναι να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ενοχλήσει. Θέλετε την ησυχία σας..

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω. Χαμογελαστούς, πρόσχαρους, μήπως πήρατε κάτι; Να μας δώσετε και εμάς.. λίγο από αυτό! Σήμερα θα είστε χαλαροί και δε θα σας νοιάξει ιδιαίτερα αν ο κόσμος γύρω σας τρέχει και δε φτάνει. Θα προσμένετε υπομονετικά εκεί όπου και αν είστε και θα έρθει η στιγμή της τρέλας.. Όλα μια χαρά θα πάνε.. Είστε σίγουροι!

Αιγόκερως
Γεννημένοι αρχηγοί, πάει και τέλος. Σήμερα λοιπόν, ότι σας πούνε θα πρέπει να το κάνετε και όχι μόνο. Το δύσκολο της υπόθεσης θα είναι να μεταφέρετε όλα αυτά στην ομάδα σας, να τα εξηγήσετε και να δώσετε κατευθύνσεις. Χαοτική η ημέρα σας, γιατί πολλές οι υποχρεώσεις και χρόνος δεν υπάρχει. Γράψτε τα καλύτερα και μοιράστε τα! Μετά οι κουβέντες.

Υδροχόος
Νομίζω γλιτώσατε στο τσακ, παρά τσακ, μια μεγάλη απογοήτευση. Κάτι συνέβη και σας άλλαξε τα σχέδια, μπορεί να τα πήρατε φουλ στο κρανίο, όμως έκρυβε μια βαθύτερη έννοια που τελικά θα σας βγει σε καλό! Όποιος έκανε τη πατάτα, πρέπει να πληρώσει, όμως με το γάντι, γιατί όπως λέτε και εσείς.. όποιος δουλεύει κάνει λάθη.. Σωστά;;;

Ιχθύες
Όλο τα λεφτά έχετε στο μυαλό σας. Τίποτα άλλο. Πάλι σήμερα θα θυμηθείτε χρήματα που σας οφείλουν από το παρελθόν και θα πάθετε μια παράκρουση. Καλύτερα να είστε ψύχραιμοι και λογικοί, γιατί είστε και από τους τυχερούς της παρέας, όλο και από κάπου τα αρπάζετε. Μην είστε άπληστοι λοιπόν.. Άλλωστε όλα γίνονται με τον τρόπο το δικό σας..

magicfariel@gmail.com