Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας τα έκανε μαντάρα το σύμπαν, για ακόμα μια φορά, παίζει αυτό επικίνδυνα παιχνίδια, αρρωσταίνουν τα μυαλά εδώ στη γη.. Μπορώ να πω πως σήμερα
θα τη κάνουμε τη προσπάθεια να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί το χθεσινό ήταν απρόβλεπτο και πολύ ψυχοφθόρο σχεδόν για όλο το κόσμο. Μια αναστάτωση τη νιώθουμε, κοχλάζει το νερό που λέμε και με το παραμικρό να σου και η έκρηξη!


Τα ζώδια που σήμερα θα περάσουν πολύ super και άκρως ερωτικά, είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες! Όλοι οι άλλοι, απλά συνυπάρχουμε.. κοιτάζουμε και αναστενάζουμε.. 

Μποφόρια…….. πολλά μποφόρια..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Άλλη μέρα σήμερα, πιο προσωπική! Θα σας πιάσει μια μανία με το σπίτι σας και το σύντροφό σας. Κάτι δε σας αρέσει, μέρες τώρα το λέτε με ευγενικό τρόπο, αλλά σήμερα πάει σας τελείωσε και αυτό! Ή θα πατήσετε πόδι και θα γίνει το δικό σας, ή βάλτε τέλος στη γκρίνια. Πάρτε πρώτα εσείς τις αποφάσεις σας για το τι πραγματικά θέλετε και σταματήστε να παλαντζάρετε από όπου σας συμφέρει..

Ταύρος
Καλύτερη η ημέρα για εσάς, έτσι λένε τα άστρα, αφού θα το ρίξετε στη δουλειά για να μη σκέφτεστε τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Μέσα από αυτή τη θυσία, γιατί αυτό θα κάνετε στον εαυτό σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, νέα ενδιαφέροντα και μπορεί να αναλάβετε και ένα νέο project! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, κυρίως στον εργασιακό το χώρο και σας δίνουν κίνητρο για να το παλέψετε ακόμα περισσότερο.

Δίδυμος
Πραγματικά απορώ μαζί σας. Πού θα βρείτε το κουράγιο σήμερα, να αντιμετωπίσετε τα χρέη σας. Και δε φτάνει μόνο αυτό, τα χρήματα τα έχετε ή θα κάνετε έρανο; Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, έχετε τον τρόπο, όμως μήπως να κοιτάξετε το θέμα το επαγγελματικό λίγο πιο σοβαρά; Μέχρι και τις 26 θα είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, που σημαίνει πως είναι μέρες να κοιτάξετε τον εαυτό σας και το συμφέρον σας πάνω από όλα!

Καρκίνος
Αν ξυπνήσετε σήμερα και νιώθετε πιο δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι, να ξέρετε πως για όλα θα φταίει ο Θεός Άρης! Θα μεταμορφωθείτε γλυκά μου, σε πιο σκληρές προσωπικότητες, θα βάλετε νέους στόχους και θα βγείτε με άλλον αέρα από το σπίτι. Εκείνου του νικητή. Καλά μη καβαλήσετε από τώρα το καλάμι. Πρώτα πρέπει να το παλέψετε, μετά να έρθουν τα αποτελέσματα και αν και εφόσον είναι θετικά, μπορείτε να απογειωθείτε εκεί ψιλά στον ουρανό… Ακόμα και το σεξ θα γίνει πιο βίαιο και πιο σαρκικό!!!

Λέων
Τα άστρα λένε να το ρίξετε στον ύπνο και όχι μόνο. Μια μανία με το σώμα σας θα τη πάθετε και με την υγεία σας γενικότερα. Σας βλέπω να πηγαίνετε στους γιατρούς, που τόσο τους αποφεύγετε, να κόβετε όλες τις κακές τις συνήθειες και φυσικά γυμναστήριο. Τι έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη; Μήπως δε σας κάνουν τα ρούχα σας; Μήπως γνωρίσατε ένα γκομενάκι πολύ τρελό και πρέπει να αντεπεξέλθετε .. you know how..;;; Πάντως δε μας τα λέτε καλά.. Τι σας ξύπνησε;

Παρθένος
Και αφού πέρασε η μπόρα, σήμερα θα είστε πιο καλά. Θα σας πλησιάσουν κάποιοι οι οποίοι θα θελήσουν να βοηθήσουν και να σας ξελασπώσουν. Δεχθείτε τέτοιου είδους κινήσεις, αλλά να είστε καχύποπτοι πάνω από όλα. Ειδικά αν είναι άτομα που μέχρι και πριν λίγο σας έφερναν αντιρρήσεις και τη καταστροφή. Ωραία μέρα για να βάλετε μια τάξη στο γραφείο σας, να οργανώσετε τις δουλειές σας και κάπως έτσι θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος..

Ζυγός
Μετά το χθεσινό το χαμό, σήμερα θα πεισμώσετε ακόμα περισσότερο και θα ξεκινήσετε τη μάχη κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Είστε δυνατοί παίκτες και εκεί που πηγαίνετε και μπλέκετε κάθε φορά, χρειάζεται να είστε και άριστοι συγχρόνως! Από εδώ και πέρα το παιχνίδι σκληραίνει και ο αγώνας να το ξέρετε έχει ήδη ξεκινήσει. Δώστε το καλύτερό σας εαυτό και μη φοβάστε τίποτα! Το ζητούμενο είναι να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να μη σας νοιάζει ο χρόνος που φεύγει..

Σκορπιός
Σήμερα θα το πείτε το «αϊ σιχτήρ», θα δώσετε μια στα πάντα και θα κάνετε το δικό σας! Τι σημαίνει αυτό; Καταστροφή! Γιατί απλά το δικό σας, σημαίνει εγωισμός και πείσμα και η πάρτη σας! Εντάξει το σύμπαν σας επιτρέπει να επαναστατήσετε κάπως έτσι, γιατί μέρες που είναι τις κόβετε λίγο τις φλέβες. Μια κρύο και μια ζέστη. Μπορεί κιόλας να κλείστε και ένα πολύ τρελό εισιτήριο και να τη κάνετε κάπου μακριά.. Ναι τάσεις φυγής με έντονη την επιθυμία για περιπέτειες..

Τοξότης
Αφού τα κάνατε όλα μπάχαλο, σήμερα άλλη μέρα! Θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, γιατί προφανώς βάλατε αρκετούς στη θέση τους. Νομίζω πως έφτασε η ημέρα να αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας. Μπορεί να είναι ένας πρώην, μπορεί όμως και τωρινός. Δε θα σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας και φυσικά δε θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει το πρόγραμμα ή τη ζωή σας. Αποφύγετε κάθε είδους δοσοληψίες και μη χαραμίζεστε άδικα..

Αιγόκερως
Σκούρα τα πράγματα χρυσά μου! Σα να είστε στο μάτι του Κυκλώνα ένα πράγμα. Δύσκολη πολύ η σημερινή ημέρα και άκρως επικίνδυνη στο θέμα των σχέσεων. Τα νεύρα σας κρόσσια, δε θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε σε οποιοδήποτε δυσάρεστο γεγονός. Είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, εμπόλεμη η κατάσταση και ναι όλα στα κόκκινα και εσείς πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Ψυχραιμία πάνω από όλα μέχρι και τις 26 κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα. Είναι ο Θεός Άρης που σας τρελαίνει το μυαλό..

Υδροχόος
Μέσα στα νεύρα και στο άγχος. Μόνοι σας τα κάνετε έτσι τα πράγματα, εντάξει φταίει και το αστρολογικό, ψυχραιμία πάνω από όλα. Σήμερα θα τα βάλετε με όλους, θα ανοίξετε εκεί το στοματάκι σας και θα πείτε κουβέντες πολύ πικρόχολες! Θα σας πρότεινα να πέσετε για ύπνο και να ξυπνήσετε εκεί στις 29 που θα νιώσετε λίγο καλύτερα.. Πάντως τα κάνετε όλα ρημαδιό με τη κάκιστη τη συμπεριφορά σας. Κακώς, γιατί μου θυμίζετε λίγο το γιοφύρι της Άρτας.. Μια χτιζόταν και μια γκρεμιζόταν.. Καλύτερα να πάτε διακοπές, αν έχετε τη δυνατότητα γιατί ίσως αυτό να χρειάζεστε περισσότερο από όλα!

Ιχθύες
Ότι να’ναι μπορώ να πω, αφού ο κόσμος πέφτει στα πατώματα και εσείς το μυαλό σας στους έρωτες και στις αγάπες. Σας βλέπω να ξεγυμνώστε που λέει ο λόγος, γιατί πρέπει να είστε όμορφοι και σέξι για να γοητεύσετε, σωστά; Φλερτάρετε με το σύμπαν ολόκληρο και γενικώς δε μαζεύεστε. Πάντως αν έχετε βάλει κάποιο άτομο κατά νου, να ξέρετε πως σήμερα είναι η πιο φοβερή ημέρα, για να το πλησιάσετε και να ακούσετε και εκείνο το ναι! Μη ντρέπεστε.. τα βλέπω όλα το ξωτικό..

magicfariel@gmail.com