Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 24/06 – 30/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα παράξενη πολύ,
δεν έχω τα κέφια μου να γράψω κάτι..

Σας αφήνω όμως με μια ιδέα..

Καλή συνέχεια σε όλους!

Κριός
Πολύ ευχάριστες οι ημέρες σου σε όλα τα επίπεδα! Προσοχή όμως, στις 23 και 24, σε παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν. Στις 27 και 28, επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα! Απέφυγε τις ζήλειες στις 28. Στις 29 και 30, μια ευχάριστη είδηση σε ξεσηκώνει. Μην αφήνεις εκκρεμότητες από εδώ και εκεί. Κάτι νέο έρχεται, ας σε βρει έτοιμη για όλα. Ακολούθησε τα σημάδια.

Ταύρος
Σε μια υπερένταση θα βρίσκεσαι στις 25 και 26, τόση πολύ που θα αποζητήσεις εκείνο το ανούσιο shopping therapy και αν δε προσέξεις θα ξεπαραδιαστείς εντελώς! Πρόσεξε τα λόγια σου! Στις 28 σε ξεσηκώνουν ευχάριστα, να βγεις έξω, για διασκέδαση. Απέφυγε τις εντάσεις.. Στις 29 και 30 νιώθεις πως σε αδικούν στη δουλειά σου. Συζήτησε το θέμα σου όμως να είσαι δεκτική σε όλες τις απόψεις. Υπάρχει και άλλη οπτική γωνία που δε τη βλέπεις, ακόμα.

Δίδυμος
Προσοχή μεγάλη από ως και τις 28, μπορεί να εκτεθείς, έτσι πολύ ξαφνικά! Προκύπτει μια νέα γνωριμία. Ίσως και παράνομη. Πρόσεχε πού στέλνεις μηνύματα! Ξεμυαλίζεσαι και ενεργείς αυθόρμητα. Να είσαι σεμνή Κινείται πολύ το πράγμα για εσένα, και αυτή τη φορά δε θα είσαι απλά μια θεατής! Στις 29 και 30, πολύ τυχερές ημέρες, αφού μια γνωριμία ίσως είναι η ιδανική, για το στόχο που έχεις βάλει. Εντυπωσίασε όσο μπορείς.

Καρκίνος
Ανατρεπτικές οι ημέρες σου. Ο Άρης σου ανάβει φωτιές. Κλείσε εκείνο το ραντεβού στις 27. Να είσαι όμορφη και αυθεντική. Όμως πάνω από όλα φρόντισε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Σε φλερτάρουν από τη δουλειά. Πρόσεχε. Ερεύνησε τα παράξενα! Δύσκολες μέρες ως και τις 29. Ξεπερνάς κάποια όρια, συναναστρέφεσαι με λάθος ανθρώπους και κάπου χάνεσαι. Στις 30 δραστηριοποιήσου και στη τελική πάρε πρωτοβουλίες. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Λέων
Δε θα έχεις όρεξη για τίποτα! Μέχρι και τις 25, στρεσάρεσαι πολύ, ξεπερνάς τα όρια και τις αντοχές σου. Στις 26 και 27, γίνεσαι πιο κοινωνική από ποτέ, όλοι σε αποζητούν, για αυτό λάμψε και κάνε τα κόλπα τα δικά σου! Απέφυγε τις εντάσεις! Αυτό που ετοιμάζεις είναι μυστικό. Στις 29 και 30 όμως σχεδόν το ολοκληρώνεις και μόνο τότε να το παρουσιάσεις. Ενθουσιασμένη όσο ποτέ, πραγματοποιείς μια μεγάλη σου επιθυμία.

Παρθένος
Πολύ τυχερή ημέρα στις 27. Μίλησε, εξηγήσου, ξεκαθάρισε τα λόγια σου και όλα θα πάνε μια χαρά. Μπορεί να προκύψει και άκρως ερωτική, αν το επιτρέψεις. Μη γίνεσαι υπερβολική. Νιώθεις έντονο εκνευρισμό. Στις 26 ενεργείς αυτοβούλως. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες. Στις 28 μαλώνεις τον εαυτό σου, άδικα. Μεγάλη προσοχή ως τις 29, γιατί ακόμα και με το αφεντικό σου θα έρθεις σε ρήξη μεγάλη! Μη βιαστείς να αποφασίσεις ως τις 30.

Ζυγός
Μέχρι και τις 26, φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, για να μπορέσεις να φύγεις για λίγες μέρες να ξεκουραστείς. Διακοπές, τις ονειρεύεσαι, τις έχεις μεγάλη ανάγκη. Άκρως ερωτική η ημέρα σου στις 29. Πρόσεξε μη παρασυρθείς και εκτεθείς. Άκουσε πρώτα και μετά μίλα! Δύσκολες μέρες στις 24 και 25. Από τη μια το παλεύεις πολύ, από την άλλη κάτι φταίει και ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους. Μη χάνεις την αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός
Κάποιον σκέφτεσαι στις 25 έντονα και στις 26 να περιμένεις ένα άτομο από τα παλιά να επιστρέψει πίσω στη ζωή. Σκέψου το ξανά πριν κάνεις το επόμενο το βήμα. Στις 28 δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από όσα θες. Άκρως τυχερή η ημέρα σου στις 27! Στις 29 και 30 οι ημέρες σου θα είναι πολύ τυχερές, Ρίξε τις ιδέες σου και προχώρα άφοβα! Θα έρθουν και τα λεφτά που τόσο περιμένεις!

Τοξότης
Οτιδήποτε είχες ρίξει κάτω από το χαλάκι, τώρα εμφανίζεται ξανά και πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Φρόντισε ως τις 25 να το έχεις κάνει αυτό! Ναι ο έρωτας δε θα σε αφήσει να ησυχάσεις. Στις 26 μια φιλία αλλάζει όψη. Ξεκίνα διατροφή και γυμναστική, γιατί το καλοκαίρι έφτασε! Ηρέμησε και αδιαφόρησε Μια ευχάριστη είδηση στις 29, επιβεβαιώνει τις προσπάθειές σου και το πόσο ικανή είσαι. Στις 30 αναλαμβάνεις η ίδια, δραστηριοποιείσαι και έχεις το πάνω χέρι.

Αιγόκερως
Θες να κάνεις τόσα πράγματα για το σπίτι σου και χρόνο δε θα έχεις! Μέσα στα νεύρα θα είσαι κυρίως 25 και 26! Απέφυγε τους τσακωμούς όσο μπορείς Τυχερή ημέρα στις 28! Μη τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς! Από τις 24 ως και τις 26 θα παίξουν με τα νεύρα σου. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου. Αλλάζει το σκηνικό στις 29 και 30 ευχάριστα. Μια έκπληξη σε αναστατώνει και ακούς λόγια τιμητικά για το έργο που έχεις προσφέρει.

Υδροχόος
Πηγαίνεις ψωνίζεις νέα ρούχα, φτιάχνεις μαλλί και ερωτεύεσαι και παράφορα! Στις 27 θα πας σε εκείνο το ραντεβού και πρέπει να είσαι κούκλα. Άκρως τυχερή η ημέρα σου στις 29, κάποια ψυχή σου κάνει μια πρόταση άκρως ονειρεμένη. Μην αντιδράς σπασμωδικά Μεγάλη προσοχή στις 24 και 25, ένα λάθος σε εξοργίζει και ξεσπάς σε δικό σου άνθρωπο. Στις 26 το ξεπερνάς και όλα φτιάχνουν. Στις 30 έχεις πάρει τις αποφάσεις σου. Ξέρεις τι θα κάνεις.

Ιχθύες
Πάνω από όλα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Δε πρέπει να υποχωρήσεις για κανένα λόγο! Λίγο προσοχή στις 26, γιατί σου επιτίθεται ο σύντροφός σου και ακούς πολύ πικρόχολα σχόλια! Μην απομονώνεσαι. Στις 27 και 28 ξεσηκώνεσαι, αλλά σε μαλώνουν. Πρόσεξε τις επιθυμίες σου στις 30 Σε βασανίζουν τα λεφτά στις 25. Θυμάσαι κάτι δανεικά και αγύριστα. Στις 29 ένα ραντεβού επαγγελματικό μπορεί να αποδειχθεί ελπιδοφόρο ή να σε εκνευρίσει απίστευτα. Πάρε άδεια καλύτερα τις ημέρες αυτές..

magicfariel@gmail.com