Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 22/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δευτέρα πρωί, έξω έχει κρύο και βρέχει… Το απίστευτο!!! Από τη μια καλύτερα, να πάμε στο «σχολείο», πιο άνετα, δίχως σκέψεις τύπου, καλοκαιρινά μπανάκια και τα σχετικά.. Από την άλλη φυσικά
Jesus Christ, γιατί τελειώνει ο Ιούνης και ακόμα δαχτυλάκι στη θάλασσα δεν έχω βάλει.. Έχω αρχίσει και ανησυχώ.. Μπας και έχω γεράσει;;;

Αστρολογικά τώρα, ακόμα και σήμερα είναι όλα χαρωπά τριγύρω.. Μας περιπαίζει το σύμπαν, γιατί εδώ διαλύεται ο κόσμος όλος, μας βομβάρδισαν με τις πιο απαισιόδοξες τις σκέψεις και αναρωτιέμαι.. να είμαι αισιόδοξη και να θεωρηθώ χαζοχαρούμενη ή να κάνω βουτιά στα σκοτάδια και να ξενερώσουμε όλοι μαζί παρέα;;

Θα διαλέξω το πρώτο.. γιατί έτσι μου αρέσει..

Μέρα θετική λοιπόν και αισιόδοξη, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Είδατε; Υπάρχει λόγος που βρέχει.. Και κάπως έτσι, θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό, θα βρούμε απρόσμενες λύσεις και ίσως να ακούσουμε και εκείνο το μπράβο!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους..


Κριός
Γλυκά μου μια πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, άκρως θετική, κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορεί να έχει προκύψει ένα θέμα, μέρες τώρα, θα μπείτε μπροστά, θα βρείτε τη λύση και θα εντυπωσιάσετε ακόμα και εσάς τους ίδιους! Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο ένστικτό σας. Στο τέλος όλα καλά θα πάνε, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να σηκώσετε τα χέρια σας ψιλά..

Ταύρος
Τα άστρα επιμένουν πως κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας και θα απογειωθείτε! Μια νέα πρόταση; Μια αύξηση; Μια νέα θέση; Πάντως εσείς που το έχετε παλέψει με ψυχή και σώμα, να περιμένετε από μέρα σε μέρα να γίνει εκείνο το θαύμα. Υπάρχει εκείνο το τρίτο μάτι που λέγαμε, κάποιος σας παρακολουθεί και θα θελήσει ή να σας βοηθήσει, ή να σας βάλει στην ομάδα του.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Πόσο καλά παιδιά θα γίνετε; Αφού δε σας ταιριάζει. Γιατί καταπιέζεστε; Μέρα που ναι μεν θα νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, όμως κάποιες σκέψεις θα σας βασανίζουν και θα αισθανθείτε έτσι ένα πνιγμό, μια ασφυξία, κάτι σας συμβαίνει. Εσείς που έχετε σύντροφο, ξαφνικά εξαρτάστε πολύ από την άποψή του για τη ζωή σας και αν το καλοσκεφτείτε θα διαπιστώσετε πως τελικά έχετε συμβιβαστεί εντελώς! Το νου σας έρχονται μπουρίνια!

Καρκίνος
Είστε κάπως ξεσηκωμένοι και αναστατωμένοι για μια νέα ιδέα που σας έριξαν, είτε για μια νέα δουλειά, ή ακόμα και για να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας. Εντάξει ωραία όλα αυτά, αλλά λίγη προσοχή δε βλάπτει. Καταρχήν πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι και φυσικά να εμπιστεύεστε μόνο τα μάτια σας και τις ικανότητές σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει όμορφα, είναι δυνατή από μόνη της. Απαγορεύονται οι εξαλλοσύνες.. κάνουν κακό!

Λέων
Λέτε να σας κάνουν μια αύξηση από το πουθενά και να τρελαθεί όλο σας το είναι; Μήπως πρώτα σας φορτώσουν με ένα κάρο δουλειές και για να μη γκρινιάζετε θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια; Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, κυρίως η τύχη σας περιτριγυρίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα λεφτά είναι το μόνο που επιθυμείτε τόσο και παίζει να έρθουν. Για δραστηριοποιηθείτε και μη γκρινιάζετε. Δευτέρα είναι ακόμα!

Παρθένος
Δύσκολη η ημέρα σας πολύ! Απρόβλεπτη και χαοτική και κάπως έτσι θα συμβεί και κάτι που θα σας εξοργίσει. Δε ξέρω αν θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, πάντως αν αφορά θέματα δουλειάς, είστε ήδη έτοιμοι να σκάσετε, λίγο ακόμα θέλει και ναι έφτασε η στιγμή. Παίζει να σας σκάβουν και το λάκκο, ή ακόμα χειρότερα να γίνεται όλο αυτό εσκεμμένα για να σηκώσετε τα χέρια ψιλά, να παραφερθείτε ή να τα μαζέψετε και να φύγετε. Το νου σας..

Ζυγός
Κάπως απρόβλεπτη η ημέρα σας, μην ανησυχήσετε από τώρα, ευχάριστο θα είναι το κουλό! Έχετε κάνει πολλές κινήσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και ξαφνικά θα σας θυμηθεί ένα άτομο και θα έρθει κοντά σας από το πουθενά! Μπορεί να κλείσετε και μια νέα συμφωνία. Όλα παίζουν για αυτό να είστε χαμογελαστοί και θετικοί σε κάθε τηλεφώνημα. Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση να γοητευθείτε από ένα πρόσωπο.. Ερωτικές αταξίες βλέπω!

Σκορπιός
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σε εσάς, κυρίως στη δουλειά! Ή βρίσκετε εσείς που ψάχνετε, ή κλείνετε μια πολύ καλύτερη συμφωνία! Οι κόποι σας αναγνωρίζονται, είστε ικανοί και χαρισματικοί και μια επιθυμία σας πραγματοποιείται. Πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί έχετε βάλει στόχους που πρέπει να τους πετύχετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά και διάφορα. Μη ξεχνάτε πάνω από όλα με το χαμόγελο και με ωραίους τρόπους!

Τοξότης
Να και μια μέρα που θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Συμβαίνουν και αυτά πού και πού! Αν έχετε βρει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν δε το γνωρίζει, τότε καλά θα κάνετε να αλλάξετε τον τρόπο που το φλερτάρετε. Δηλαδή να γίνει πιο έντονο το θέμα, στη τελική στριμώξτε το εκεί σε μια γωνιά και ξεζουμίστε το! Για τέτοιες ορέξεις λέμε.. Εντάξει τώρα είμαστε και σοβαροί άνθρωποι.. Δείξτε τις προθέσεις σας με κάθε τρόπο!

Αιγόκερως
Πολύ δυνατή η ημέρα σας και άκρως θετική. Όλο το ΣΚ σκεφτόσασταν πώς θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που έχει προκύψει στη δουλειά σας και σήμερα παίζει να κάνετε και θαύματα. Θα το ακούσετε εκείνο το μπράβο, θα σας ανεβάσουν στους ουρανούς, θα χαμογελάσει επιτέλους το χειλάκι σας. Δώστε τα όλα σήμερα γιατί από αύριο και μέχρι τις 26, σκούρα τα πράγματα!

Υδροχόος
Για να σας εξηγήσω την ημέρα σας, θα πρέπει να κάνω ειδικό αφιέρωμα.. Είστε πολύ χαρούμενοι, ελπίζω να ξεκουραστήκατε, έτοιμοι για όλα! Μπράβο χρυσά μου.. Σήμερα λοιπόν θα κάνετε μια ζαβολιά. Μπορεί να έχετε κανονίσει διάφορα, μπορεί να έχετε ένα σπουδαίο ραντεβού, αλλά τη τελευταία τη στιγμή, θα προκύψει κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον και θα τα παρατήσετε όλα στη μέση για αυτό! Τι θα είναι; Μανιτάρι μαγικό..!! Ασυνεπής και απρόβλεπτοι, ως συνήθως..

Ιχθύες
Τι μπήκε πάλι μέσα στο μυαλουδάκι σας;;; Τι όνειρο είδατε που θέλετε να το κάνετε πραγματικό;; Κάπως έτσι θα ξεκινήσει η ημέρα σας και θα αρχίσετε να το ψάχνετε από εδώ και εκεί και να σου ξαφνικά και ένας νέος στόχος! Με το που άλλαξε η χρονιά, σα να σας τσίμπησε κάτι και θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Αυτή τη φορά όμως δε το βάζετε κάτω. Είστε έτοιμοι για όλα και ξέρετε πολύ καλά προς τα πού να κατευθυνθείτε. Βαστάτε τα άλογα σας λέω και λάου-λάου… γιατί; Τα λάθη κοστίζουν!

magicfariel@gmail.com