Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια του μήνα, Ιούλιος 2015. Φλογερές και ανατρεπτικές οι ημέρες που θα έρθουν.. by F’Ariel!

Ξωτικά μου, καλησπέρα! Φτάνει ο Ιούλης, με πολύ γοργούς ρυθμούς και φέρνει μαζί του μαντάτα περίεργα, παράξενα, πρωτόγνωρα! Ξεκινάει με μια πανσέληνο στις 2/7 στον Αιγόκερω και τελειώνει με
μια πανσέληνο στις 31/7 στον Υδροχόο! Το σύμπαν, κάνει κάτι απίστευτους συνδυασμούς και μπορώ να πω, πως ναι μεν έχουμε καλοκαιράκι, αλλά είναι το πιο δύσκολο όλων των εποχών..

Επίσης ο Κρόνος εκεί στο Σκορπιό, επέστρεψε για τα καλά, Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους, σας το λέω, είστε και είμαστε στο μάτι του κυκλώνα! Ότι είναι χαλάσει, θα χαλάσει και ότι είναι να φτιάξει, θα φτιάξει. Ενδιάμεσες λύσεις, πάει μας τελείωσαν! Μπορεί να είναι ερωτικό το θέμα, μπορεί οικονομικό, μπορεί ακόμα και πολιτικό! Τα πάντα παίζουν και δυστυχώς είναι και αστρολογικό το κάκιστο αυτό φαινόμενο των ημερών.. Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους.

Οι ανθρώπινες οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή μας και ανεξάρτητα με του τι μας συμβαίνει, πρέπει να παραμείνουμε ανθρώπινοι, ζεστοί, ειλικρινής και να εκφράζουμε τις επιθυμίες μας. Η αλήθεια είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι.. Φυσικός πλούτος.. Αγνός..

Καλό βράδυ.. & Καλό μήνα..!

Κριός
Παράξενος ο Ιούλης πολύ, να το περιμένετε. Μπορεί να χωρίσατε, μπορεί να παντρεύεστε, πάντως μια μεγάλη αλλαγή που συνέβη ή θα συμβεί στη ζωή σας, θα είναι η αιτία να χωρίσετε τα τσανάκια σας! Δηλαδή μέσα στο κατακαλόκαιρο, θα ζητήσετε εκείνο το χωραφάκι, ή ένα σπίτι, ή θα δώσετε μάχη για να πάρετε ότι σας ανήκει τέλος πάντων! Μη νομίζετε δηλαδή πως μια που θα τα ζητήσετε και μια που θα σας τα δώσουν. Όλο αυτό θα είναι η αιτία να μην έχετε και πολύ τα κέφια σας! Το θετικό στην υπόθεση, είναι πως θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας οι φίλοι, ποιοι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποί μας! Όσο εξοργισμένοι και μουτρωμένοι θα είστε εσείς, άλλο τόση αγάπη θα λάβετε. Διχασμένους σας βρίσκω..

Ταύρος
Αυτό δεν είναι καλοκαίρι, μια ο Κρόνος εκεί απέναντι στο Σκορπιό, συν του ότι οι πλανήτες κάνουν party, δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Μια ανησυχία θα την έχετε, εκεί με τα ερωτικά σας και κυρίως εσείς που βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση. Όλα στα κόκκινα, θα πέσει στο τραπέζι και το σεξουαλικό το ζήτημα και ξαφνικά μπορεί να έρθει και ένας χωρισμός. Πολύ δυνατό το test drive! Από την άλλη αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, θα πρέπει να το μάθει, να εκφραστείτε ελεύθερα και ότι προκύψει. Ο ευθύς ο τρόπος, έχει άμεσα αποτελέσματα. Ή μένει ή φεύγει. Τι λέτε; Τίποτα δε θα είναι ίδιο με πέρσι και ένα γερό ξεκαθάρισμα θα συμβεί, είτε το επιδιώξετε, είτε όχι. Συμπαντικό το θέμα, εντελώς!

Δίδυμος
Λυπάμαι που θα σας το πω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά ο Ιούλης θα είναι ένας από τους χειρότερους μήνες για εσάς. Ξαφνικά θα νιώσετε πολύ μόνοι, αφού θα διαπιστώσετε πως σας έχουν πετάξει στην απέξω, σε όλα τα επίπεδα. Θα σας πνίξει το παράπονο, γιατί άνθρωποι που νομίζατε πως ήταν δίπλα σας, πλέον δεν είναι. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, δηλαδή να σας κρεμάσουν τη τελευταία τη στιγμή, μπορεί όμως και προσωπικό, οι δικοί σας οι άνθρωποι, να σας ξεγελάσουν και να σας πληγώσουν. Κάποιος κάτι θα λάβει και εσείς όχι! Σε όλο αυτό θα έχετε τη συμπαράσταση ή ενός καλού φίλου, ή του συντρόφου σας , ή κανενός.. αν γκρινιάζετε όλη μέρα. Ακόμα και εσείς που είστε πληγωμένοι από μια αγάπη που τελείωσε, μη βιαστείτε να κρεμάστε τις μαύρες τις κουρτίνες, έρχεται κάτι νέο ολοταχώς!

Καρκίνος
Αν και τα είπαμε εμείς, ας κάνουμε μια μικρή επανάληψη, για να τα εμπεδώσετε! Λοιπόν, αναγκαστικά πιάνετε σκούπα και φαράσι και πετάτε, ότι σας είναι άχρηστο. Μπορεί να είναι αντικείμενα, διάφορα, παλιά και ξεχασμένα, μπορεί να είναι όμως και άνθρωποι, που πλέον δε σας κάνουν. Θα σας πιάσει μια μανία πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να είστε ψύχραιμοι, λογικοί και συμπονετικοί. Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο στη ζωή αυτή. Τα άστρα μιλούν για έρωτες που έχουν τελειώσει, πάει φεύγουν μακριά μια για πάντα. Καθαρίζει το τοπίο και σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και ερωτικό. Κάθε τέλος φέρνει και μια νέα αρχή, για αυτό μην αγχώνεστε, έχει φροντίσει το σύμπαν για εσάς.. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του, δίχως άγχος και βιασύνες.. Όλα θα δείξουν, να είστε σίγουροι!

Λέων
Πώς να σας το πω.. πώς;; Λοιπόν σας βλέπω κάπου στη μέση και τα φεγγάρια να σας δίνουν χαστούκια στα μάγουλα! Τι εννοώ; Κατά ένα περίεργο τρόπο θα βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα μέσα στον Ιούλιο. Φοβερό καλοκαίρι, τι να πω.. Ο μήνας αυτός, θα έχει δυο πανσέληνους, μια στον Αιγόκερω, στις 2 και μια στον Υδροχόο στις 31 και δυστυχώς θα σας μαστιγώσουν κατά κάποιο τρόπο.. Πάλι με τις σχέσεις σας θα βασανιστείτε γιατί θα συμβούν διάφορα ευτράπελα και θα πάθετε το κάτι της. Από τη μια θα τα βάλετε με το σύντροφό σας, από την άλλη με τους φίλους σας και κάνετε και ένα μπάχαλο στη δουλειά! Συνεργαστείτε, συμβιβαστείτε, σοβαρευτείτε, γιατί μόνο έτσι θα αντεπεξέλθετε, από τα γεγονότα των ημερών.. Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες..

Παρθένος
Χρυσά μου μη περιμένετε αγάπες, λουλούδια και έρωτες, γιατί ο φετινός ο Ιούλης, θα είναι φουλ στη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Εκεί που νομίζετε πως έχετε δρομολογήσει τα πάντα, εκεί θα συμβούν τα απρόοπτα κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Θα μπείτε σε διαδικασία συζητήσεων, οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες και νομίζω θα τη πάθετε τη παράκρουση. Οι ημέρες δε θα είναι καλές σχεδόν για κανέναν, για αυτό από το να βάλετε ένα βεβιασμένο τέλος σε μια μακρόχρονη σχέση, καλύτερα να συμβιβαστείτε, έστω προσωρινά για να μη το μετανιώσετε αργότερα. Επιβάλλεται να γίνετε οι καλύτεροι διπλωμάτες!

Ζυγός
Αχ φλας που θα φάτε κατακαλόκαιρο εσείς.. Λοιπόν ξαφνικά τα βάζετε με το ταίρι σας. Θα αρχίσετε τα παράπονα, τύπου πού πήγε ο έρωτας, το σεξ και η τρέλα και πάει το κλίμα το ρημάξατε. Βασικά, θα νιώσετε πως έχει χαθεί η μαγεία από τη σχέση σας και ή θα το συζητήσετε το θέμα, ή θα το δείξετε με το χειρότερο τον τρόπο. Από την άλλη παίζει πολύ το προξενιό, εντάξει μη φαντάζεστε παλαιολιθικές εποχές, αλλά οι γνωριμίες μέσω φίλων, είναι πάντα καλύτερες και συνήθως έχουν προοπτική. Αρκετοί μπορεί να επαναστατήσετε και να χωρίσετε όλως τυχαίως με τη κλασική ατάκα, τύπου θέλετε να μείνετε μόνοι σας, να σκεφτείτε και τα σχετικά. Εννοείται πως θα το μετανιώσετε αργότερα, γιατί ωραίες οι περιπέτειες, αλλά σαν το άτομο που σας προσμένει στο σπίτι, ποτέ.. Ή μήπως κάνω λάθος;

Σκορπιός
Συγκλονίζομαι! Τίποτα άλλο δε σας λέω.. Ζεσταίνει τόσο η καρδιά σας, που σπάει ο πάγος και γίνεστε ένας χείμαρρος κανονικός. Αποζητάτε πολύ καιρό την αγάπη τώρα και όλο και κάτι σας φταίει. Αυτή τη φορά θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να φτιάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Κάποιοι μπορεί και να χωρίσετε, αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να τα βάψετε μαύρα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Απομακρύνεστε από ανθρώπους που σας πληγώνουν, που σας ρίχνουν ψυχολογικά που δεν έχουν ίχνος θετικής ενέργειας. Πετάτε το κλειδί από το παρελθόν οριστικά και αποζητάτε άλλου είδους περιπέτειες. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας και μετά πατήστε εκείνο το delete!

Τοξότης
Μια χαρά! Φτου φτου μη σας ματιάσω, ο Ιούλης θα είναι ένας μήνας καλοκαιρινός και σχετικά ξέγνοιαστος για εσάς. Πλέον ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε στη ζωή σας, το πώς και το γιατί. Αν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει τελειώσει, καλύτερα να πείτε το οριστικό το αντίο, να αδειάσετε εκεί πέρα τη γωνιά, για να έρθει κάτι καινούριο και πολύ πιο ουσιαστικό και όμορφο. Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει τη πόρτα, με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο και θέλετε να απογειωθείτε, να ανανεωθείτε, άλλωστε είναι κάτι που δε κρύβεται και τόσο εύκολα. Φέρνετε τα πάνω κάτω, αλλά μέσα στις ημέρες αυτές, θα νιώσετε πιο έτοιμοι από ποτέ για να δράσετε αναλόγως και να κοιτάξετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Σας εύχομαι καλή τύχη..

Αιγόκερως
Ξεκινάει ο Ιούλης με μια τρελή πανσέληνο στο ζώδιό σας! Στις 2/7 θα συμβεί αυτό και όχι δε θα πετάτε από τη χαρά σας! Δύσκολος πολύ ο Ιούλης για εσάς, αφού όλες οι σχέσεις θα είναι στα κόκκινα! Τα βάζετε με το ταίρι σας, με το αφεντικό σας, με τους φίλους σας, με τους συνεργάτες σας, όλοι σας θα σας φταίνε ενώ δεν είναι έτσι. Αγριεύει πολύ το πράγμα και ναι θα επαναστατήσετε και θα διαλύσετε ότι σας φταίει και σας πνίγει καιρό τώρα. Μπορεί να χωρίσετε, μπορεί να δηλώσετε μια παραίτηση, μπορεί να τους κάνετε όλους πέρα αλλά όχι για να κλειστείτε στο καβούκι σας. Γίνεστε ανεύθυνοι από το πουθενά, γιατί άλλα είχατε κατά νου και άλλα προκύπτουν. Και σας λέω, όχι μόνο σε εσάς!!!

Υδροχόος
Λοιπόν πώς να σας πω τώρα τα μαντάτα! Ως εδώ ήταν με το ψεύτικα ωραίο, δε λέτε και εσείς;;; Μέχρι τώρα οι επιλογές σας, στον έρωτα, στη δουλειά, στη φιλία, βασιζόταν στο εφέ, στο συμφέρον, στα ωραία τα λόγια, αλλά από ουσία τίποτα! Θέλετε, δε θέλετε αλλάζετε, γιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό, σας έχει βάλει στο μάτι καιρό τώρα! Άνθρωποι που δεν αξίζουν θα τους εξαφανίσετε με τον τρόπο σας και θα κρατήσετε δίπλα σας άλλους, που σας αγαπούν και σας εκτιμούν για αυτό ακριβώς που είστε. Και όλα αυτά μέσα στον Ιούλιο παρακαλώ πολύ! Να έχετε ωραίους τρόπους σε όσους σας αγαπάνε, να τους το δείχνετε και ναι καιρός είναι να μείνουν λίγοι και καλοί στη ζωή σας.. Μεγάλη προσοχή στον έρωτα.. ενώ ξέρετε πιο είναι το σωστό, επιμένετε στο λάθος.. Άλλο τόσο μετά ο Κρόνος θα σας λέει.. τα κάλαντα.. το νου σας..

Ιχθύες
Ο Ιούλης αστρολογικά τουλάχιστον θα είναι ένας μήνας πολύ όμορφος για εσάς. Θα δείτε ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σας, σας νοιάζονται και συμβαδίζουν παρέα με τα όνειρά σας. Λίγο θα έρθετε αντιμέτωποι με τις επιθυμίες, τα όνειρά σας και τη λογική. Να φτάσετε μέχρι εκεί που μπορείτε και νιώθετε εσείς καλύτερα. Να βγαίνετε έξω, να διασκεδάζετε, να μιλάτε με τον κόσμο για να μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα. Να είστε διπλωμάτες και πρόσχαροι και όχι επιθετικοί. Ο κόσμος δεν είναι στα καλύτερά του, για αυτό πιθανά να ακούσετε σχόλια που δε θα σας αρέσουν. Δείξτε κατανόηση και προσπαθήστε να εξηγήσετε. Κερδισμένοι θα βγείτε σε όλες τις περιπτώσεις.

magicfariel@gmail.com