Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως είμαι αλλού για αλλού τις ημέρες αυτές.. Σα να ζω ένα όνειρο.. φανταστικό και πολύ μοναδικό.. Μέρος 1, βρίσκομαι ακόμα
στην εισαγωγή και έχω ήδη τρελαθεί.. Πού να μπω και στο κυρίως θέμα!

Μαζέψτε με.. μαζέψτε με..

Θα αναφερθώ ξανά, στο γεγονός πως όποιος θέλει κάτι αληθινά, με αγάπη, πάθος και αγνά συναισθήματα, τότε έρχεται η ημέρα που το σύμπαν ξεμπλοκάρει και αρχίζει και κατεβάζει τα δώρα του.
Μπορεί να είναι μια καλύτερη δουλειά! Μπορεί ένας νέος συγκλονιστικός έρωτας! Μπορεί ακόμα και μια νέα φιλία, πιο δυνατή και πιο καταπληκτική από ποτέ. Να αναφέρω και τα λεφτά που λείπουν σχεδόν σε όλους, αλλά ναι μεν τα χρειαζόμαστε για θέμα επιβίωσης, αλλά όχι δε φέρνουν την ευτυχία!

Το ξωτικό σας βρίσκεται στο παράδεισο.. Μετά από πολύ καιρό, μου άνοιξε τις πύλες του και μπήκα.. Φοβάμαι, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια παγίδα, μπορεί όμως και όχι.. Θα διώξω όλες τις αρνητικές τις σκέψεις, θα κρατήσω την ευκαιρία, τη χαρά, την αισιοδοξία και όχι δε θα ψάξω το γιατί.. απλά θα ακολουθήσω τα σημάδια..

Αν θέλετε κάτι πολύ στη ζωή σας, αν πιστεύετε πως βρήκατε το δρόμο σας, ότι και αν σημαίνει αυτό, κρατήστε το, παλέψτε το. Σίγουρα θα είναι μοναδικό, θα αξίζει το κόπο και όσο πιο δύσκολη είναι η περίπτωση, άλλο τόσο απολαυστικό θα είναι το αποτέλεσμα.. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στη καρδιά σας, στα θέλω σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας..

θαύματα όντως γίνονται κάθε μέρα.. από λίγο στο καθένα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Λίγο μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα γιατί ξαφνικά θα ανακαλύψετε τα λάθη σας και καταλαβαίνετε τώρα. Μουτράκια ξανά, μέρες έχουμε να σας δούμε έτσι. Ζητήστε βοήθεια και αφήστε τους ψευτο εγωισμούς γιατί βλάπτουν. Επίσης μη ψάχνεστε για καυγά, ούτε να ρίξετε τις ευθύνες αλλού. Αποδεχθείτε τη κατάσταση γιατί είναι αστρολογική η επιρροή αυτή και κάντε τα καλά παιδιά και εσείς.. μια φορά!

Ταύρος
Χαρούμενοι μεν, αλλά λίγο αγχωμένοι και έτοιμοι για παραπονάκια και ναζάκια.. Μέρα που θέλετε να γίνουν όλα με το δικό σας τον τρόπο. Να είστε γλυκομίλητοι, συνεργάσιμοι και κάπως έτσι θα μαγέψετε τα πλήθη και κανείς δε θα σας αρνηθεί κάτι. Να σκέφτεστε θετικά, για να έρθουν και όμορφα αποτελέσματα. Μη γκρινιάζετε σας μικρά παιδιά, όχι δε σας πήραν το γλειφιτζούρι, ίσως να χρειαστεί να το μοιραστείτε.. χα χα !

Δίδυμος
Μέρα που θα σας πιάσουν λίγο τα νεύρα σας. Κάτι θελήσετε να κάνετε πάρα πολύ και δε θα σας δείξει κανείς το ενδιαφέρον του και αυτό ήταν, θα τρελαθείτε στη πορεία. Μπορεί να φοβούνται μήπως σας απογοητέψουν. Σκεφτείτε και αυτή την εκδοχή. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Μήπως να το εξηγούσατε με διαφορετικό τρόπο και πιο απλό;;; Στο χέρι σας είναι η κατάσταση, αλλά τα άστρα δε θα σας το κάνουν τόσο εύκολο..

Καρκίνος
Σταματήστε να ασχολείστε με χαζομάρες και ψάξτε για πιο ουσιαστικά πράγματα. Σήμερα μπορεί ακόμα να καθαρίσετε το σπίτι σας όλο, ή ακόμα και το γραφείο σας. Κρύβετε πράγματα από εδώ και εκεί και σας πιάνουν χώρο. Κάπως έτσι θα νιώσετε, μπορεί ακόμα και το αμάξι σας, να χρειάζεται καθαριότητα, αφού πλέον δε χωράει τίποτα άλλο μέσα. Όλα τα έχει!!! Οργανωθείτε καλύτερα..

Λέων
Κάτι σας βασανίζει το μυαλό και κάνετε σκέψεις που δε σας αρέσουν και τόσο. Καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να μη ξεφύγετε επειδή η φαντασία σας οργιάζει. Από την άλλη ψάξτε το λίγο ακόμα και αν υπάρχουν ενδείξεις αληθινές πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε κινείστε αναλόγως! Πάντως ψυχραιμία και λογική, τουλάχιστον και αύριο..

Παρθένος
Καιρός να κάνετε νέες γνωριμίες και να ανοίξετε λίγο τα φτερά σας. Έχετε βαλτώσει στα ίδια και στα ίδια και μια αλλαγή την έχετε μεγάλη ανάγκη τον καιρό αυτό. Αν σας προσκαλέσουν κάπου σήμερα, να πάτε δίχως δεύτερη σκέψη και όλως τυχαίως θα συμβεί το μοιραίο. Παίξτε λίγο με τη τύχη σας γιατί μέχρι και τις 21 το σύμπαν θα σας κάνει δώρα μαγικά..

Ζυγός
Λίγο δύσκολη η σημερινή ημέρα για εσάς, γιατί δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Πίεση μεγάλη από τη δουλειά, θα σας ζορίσουν να κάνετε το ακατόρθωτο. Μη κάνετε το λάθος και γκρινιάξετε. Δε θα μπορέσετε με τίποτα να γλιτώσετε. Σα να σας έχουν βάλει στο μάτι ένα πράγμα, αλλά ανάλογα με το τι ασχολείστε, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Και αύριο χάλια η κατάσταση.. για αυτό ψυχραιμία..

Σκορπιός
Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και αποζητάτε μια περιπέτεια. Σήμερα βέβαια θα είστε τόσο πολύ χαρούμενοι που ναι μεν θα νιώσετε έτσι, αλλά από την άλλη μπορεί να συμβούν πολύ μαγικά πράγματα. Ακολουθήστε τα σημάδια και κρατήστε τις επιθυμίες σας.. λίγο σε αναμονή.. Μπορεί να έρθει μια έκπληξη από το πουθενά!

Τοξότης
Κάτι παράξενο θα σας συμβεί σήμερα και θα αρχίσετε να ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί. Τα βάζετε με το πιο αδύναμο κρίκο αλλά ίσως να κάνετε και λάθος. Ηρεμίστε πρώτα, γιατί τα φαινόμενα απατούν και δώστε βάση. Κάποιος σας βοηθάει δίχως να το γνωρίζετε. Γκρινιάζετε και τρώγεστε με τα ρούχα σας, αλλά δε φταίτε εσείς.. τα άστρα..! Τι να σας πω, ψυχραιμία όσο μπορείτε..

Αιγόκερως
Φοβερή η ημέρα σας και λαμπερή πολύ! Ξυπνάτε με κέφι, νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ και θα καταφέρετε να γοητέψετε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Να τη δώσετε τη μάχη σας και ανεξάρτητα από τους παίκτες, εσείς να ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Μη φοβάστε τίποτα, στο τέλος θα γίνετε τα καλύτερα τα φιλαράκια.. Όμως πρώτα πρέπει να τους φέρετε στα νερά σας.. Αγαπημένο παιχνιδάκι..

Υδροχόος
Σήμερα πετάει η ομάδα! Μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά, θα δημιουργήσετε κάτι πολύ μοναδικό. Οι ιδέες θα κατεβαίνουν η μια μετά την άλλη και χωρίς πολλά-πολλά, θα συμβούν τα πάντα! Πιστέψτε στην εμπειρία σας, στις ικανότητές σας και ξεχάστε για λίγο το θέμα ανασφάλεια και άγχος… Τι λέμε τώρα, σωστά;;; Φοβερή η ημέρα σας, απολαύστε την με όλο σας το είναι!!!

Ιχθύες
Τα άστρα σήμερα λένε να κάνετε relax. Για αυτό και εσείς φροντίστε να κινηθείτε κάπως έτσι. Μη πάτε στη δουλειά, αράξτε σπίτι, όλοι έχουμε δικαίωμα στη τρέλα. Πάντως μέρα πολύ όμορφη σας ξημέρωσε, θα είστε ήρεμοι, χαμογελαστοί και κάπως ρομαντικοί θα έλεγα.. Κάντε το αυτό γιατί από αύριο και μέχρι τις 19 θα είστε πάλι μέσα στη γκρίνια.

magicfariel@gmail.com