Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 16/06 – 22/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή λατρεμένη μέρα, το φωνάζω δυνατά, μπας και με ακούσει κάποια ψυχή
.. αλλά εδώ βιώνουμε πάλι στιγμές, φανταστικές, ονειρεμένες και εξωπραγματικές.. Και πόσο μου αρέσουν, πόσο..!!
Κάποια πράγματα ποτέ δε θα αλλάξουν. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Όσο και αν θυμώσουμε παρείτσα, όσο και αν θέλουμε να πνίξουμε ο ένας τον άλλον! Αγάπη είναι αυτή, μυστήρια, μοναδική και αξεπέραστη!! Αυτά σκέφτομαι και χαμογελώ, γιατί το ξωτικό αρμενίζει σε πελάγη ευτυχίας, όμως και μεγάλης απορίας..

Είμαι ακόμα αδάμαστη, ατίθαση, ένα κακό κορίτσι.. και φοβάμαι πως δε θα αλλάξω ποτέ.. για αυτό σας αφήνω με τα ζώδια των ημερών… και αν μαζέψω το μυαλό μου.. από αύριο λέω να βάλω μια τάξη.. αστρολογική.. τι λέτε;;

φιλάκια..


Κριός
Από τις 16 και μετά με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης, θα επαναστατήσεις σε όλα τα επίπεδα. Ταξιδεύεις, μένεις μόνη σου, αποκτάς την ελευθερία σου. Στις 17 και 18 χαλάει κάπως το κέφι σου γιατί ενώ προσπαθείς για κάτι, δε σου βγαίνει. Το αποτέλεσμα έχει σημασία για εσένα και στις 19 τα δίνεις όλα, κυρίως στη δουλειά σου. Βλέπεις τους φίλους σου στις 20 όμως ξεπαραδιάζεσαι. Επιτίθεσαι στις 21, όμως έρχεται μια ευχάριστη έκπληξη στις 22.

Ταύρος
Στις 16 μια νέα πρόταση σε βοηθά να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Μη γκρινιάζεις και φρόντισε μέχρι και τις 18 να λες αυτό που θες, να εκφραστείς ελεύθερα όπου πρέπει. Στις 19 σου θέτουν ένα ερώτημα. Απάντησε μόνο αν είσαι σίγουρη. Στις 20 και 21 να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις τους φίλους σου και να κάνεις νέες γνωριμίες. Θετικές ημέρες πολύ. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στις 22 στη δουλειά σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες.

Δίδυμος
Πάλι στις 16 παίρνεις τις αποφάσεις σου, δεν είσαι όμως απολύτως σίγουρη. Μήπως να το έψαχνες λίγο περισσότερο; Χαλάει το κέφι σου στις 17 και 18, γιατί διάφοροι ανακατεύονται στα πόδια σου. Ζητούν ή δε προσφέρουν. Αλλάζει πολύ το σκηνικό από τις 19 αφού κάνεις ένα ραντεβού, αλλάζεις τα δεδομένα. Φρόντισε στις 20 να αγαπήσεις ξανά με το ταίρι σου. Όμως από τις 21 και μετά το μόνο που σε νοιάζει είναι η δουλειά και το χρήμα. Επαναστατείς ξανά!

Καρκίνος
Ως και τις 17 είσαι μια χαρά και αποφασίζεις να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Από τις 18 όμως και ως τις 20, σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και σκέφτεσαι πολύ αρνητικά. Κάνεις διάφορα και τα ρίχνεις στους άλλους, ξαφνικά δε σε εμπιστεύονται και εσύ ψάχνεις να μάθεις την αλήθεια και το ρίχνεις στο φαγητό. Ή ακόμα και στο shopping therapy. Ξεπαραδιάζεσαι. Στις 21 και 22 κοιτάς το συμφέρον σου, έρχεται και μια χαρούμενη είδηση, χαμογελάς ξανά.

Λέων
Μπορεί στις 16 να σου προτείνουν να ασχοληθείς με κάτι επιπλέον, να σου αρέσει ως ιδέα και να χαίρεσαι, όμως στις 17 και 18, είσαι πάλι μέσα στα νεύρα. Ξεσπάς εκεί που δε πρέπει και καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμη και να το αποφύγεις όλο αυτό. Στις 19 όλα φτιάχνουν, επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη σου. Από τις 20 ως και τις 22 απογειώνεσαι, τα δίνεις όλα στη δουλειά σου και κερδίζεις έδαφος.

Παρθένος
Μέχρι και τις 17 τα άστρα σε βοηθούν να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες. Μην επιμένεις στα γνωστά. Να ρισκάρεις σε κάτι διαφορετικό για να ανανεωθείς κιόλας. Στις 18 και 19 ασχολείσαι με τη δουλειά σου, άσε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο από μόνα τους. Μη βάζεις νέους στόχους. Ερωτικές οι μέρες ως και τις 21, σε φλερτάρουν και σου αρέσει. Μια συνάντηση σε αναστατώνει στις 22!

Ζυγός
Στις 16 σου έρχεται μια ιδέα, επαναστατείς και χαλάς λίγο τα νερά. Ως και τις 18 θα έχεις γκρίνιες στη ζωή σου. Για να το αποφύγεις θα πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις και να μιλήσεις όμορφα και ευγενικά. Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά μπορεί να φέρει το χάος. Στις 19 και 20, κάνεις πάλι το κέφι σου, ίσως και από εγωισμό, βάζεις το χέρι στη τσέπη και ζεις για λίγο το όνειρο. Ως και τις 22 ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται.

Σκορπιός
Μέχρι και τις 18 θα σε πιάσει λίγο η απληστία σου και θα ζητήσεις ακόμα περισσότερα. Βάλε σε προτεραιότητα τους λόγους που το κάνεις και μη ζητάς πολλά. Στις 19 νιώθεις πολύ ωραία με τον εαυτό σου, εντυπωσιάζεις. Ως και τις 22, κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις, να προσέχεις τα λόγια σου, βάζεις νέους στόχους, ακόμα κανονίζεις και ένα επαγγελματικό ταξίδι, αναψυχής. Πάντως δουλειά βρίσκεις εσύ που ψάχνεις!

Τοξότης
Σκούρα τα πράγματα από τις 16 ως και τις 18. Η Νέα Σελήνη σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό και τα βάζεις είτε με το ταίρι σου, είτε με κάποιον συνεργάτη από τη δουλειά. Κανείς δε κάνει πίσω, ρίχνεις ευθύνες, ξεστομίζεις λόγια πικρόχολα. Να είσαι ψύχραιμη και μείνε λίγο χρόνο μόνη. Φτιάχνει το κέφι σου στις 19 και 20 άνευ λόγου και αιτίας. Να είσαι καχύποπτη σε συναγωνίζονται.. Άκρως ερωτική ημέρα στις 22.

Αιγόκερως
Θετικές οι ημέρες σου στις 16 και 17. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σου. Προσοχή στις 18 γιατί μπορεί εσύ να έχεις τα κέφια σου, αλλά οι άλλοι δε τα έχουν. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Λαμβάνεις τις απαντήσεις που τόσο καιρό περίμενες, βρίσκεις τις λύσεις σου και μετά πας για ψώνια στην αγορά. Ξεπαραδιάζεσαι αλλά ανανεώνεσαι! Στις 21 θα σου τεθεί ένα ζήτημα επαγγελματικό. Στις 22 έχεις έτοιμη τη λύση!

Υδροχόος
Με τα ερωτικά σου ασχολείσαι στις 16 και 17. Κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Έχεις κέφια. Στις 18 να είσαι προσεκτική στα λόγια σου, γιατί εντάσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Απογειώνεσαι στις 19 και 20, γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σου δώσει πολύ αγάπη. Άκουσέ τον, δώσε προσοχή. Ως και τις 22 το ξανά ρίχνεις στη δουλειά. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου.

Ιχθύες
Στις 16 τρελαίνεσαι με κάτι που θα συμβεί στη δουλειά σου. Πολλά νεύρα! Κάνεις μια προσπάθεια στις 17 να ηρεμίσεις, αλλά στις 18 και 19 ξανά όλα στα κόκκινα. Τα βάζεις με το ταίρι σου, ακόμα και με ένα νέο συνάδελφο. Βλέπεις κάτι που δε σου αρέσει. Μια νέα συνεργασία στις 20 με ένα οικείο πρόσωπο. Άκρως ερωτική η ημέρα σου στις 21, δίνεσαι κανονικά, όμως βάζεις και το χέρι στη τσέπη. Προσοχή στα έξοδα στις 22.

magicfariel@gmail.com