Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μέρα σήμερα.. Ακόμα ο ήλιος να φανεί και όχι δεν έχω καθόλου κέφια! Αλλάζω ύφος, γίνομαι πιο καυστική και προχωρώ.. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που
έχουν την εντύπωση πως θα είναι για πάντα νέοι, πως η μπογιά τους θα περνάει και πως έχουν πιάσει και το παπά από τα γένια.. (μην εκφραστώ διαφορετικά και με μπλοκάρουν.. πρωινιάτικο!!!) και πως ότι και να γίνει, τίποτα δε θα τους αγγίξει.. For ever young υπάρχει και τραγούδι.. μόνο που έχει μεταφορική έννοια και περισσότερο ονειροπαρμένη..

Σε πιο νεαρή ηλικία που ήμουν και είχα πολύ χρόνο για σκότωμα, έκανα παρέα με κάτι τρελές υπάρξεις, ψαχνόμουν κυρίως, για θέματα όπως προηγούμενες ζωές, μετεμψυχώσεις, ήθελα να μάθω, γιατί μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και μου αρέσουν πολύ αυτά.. Για κάποιους είναι αρλούμπες, για μένα όχι! Το πόρισμα της φάσης αυτής, είναι πως όποιος ασχολείται, ξεφεύγει εντελώς, πάει σε άλλο επίπεδο και αν δεν είναι και συνειδητοποιημένος με το σήμερα, πάει το χάσαμε το κορμί.. αντίο!

Σε βαθύτερες όμως έννοιες, είναι πως κανείς δε μπορεί να αποφύγει τα γηρατειά, γιατί το σώμα, είναι σα το ρούχο. Το φοράμε νέο, φθείρεται στη πορεία και κάποια στιγμή θέλει πέταμα. Αυτό που μένει όμως είναι η ψυχή.. Τι γίνεται από εκεί και πέρα;; Ας μην αναφερθούμε.. θα χαθούμε αλλού για αλλού..

«Συνεπώς το για πάντα νέος, είναι θέμα ψυχής και μυαλού.. Νοοτροπίας και συμπεριφοράς.. Κανείς ποτέ δε μεγαλώνει.. γιατί όπως ένιωθες στα 20, έτσι νιώθεις και στα 50 και στα 80.. Νέος σημαίνει, χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα, ενθουσιασμός, περιπέτειες, ρίσκο, χαμόγελα, αυθορμητισμός.. Ο νέος ακολουθεί τους κανόνες, όμως αντιδράει! Επαναστατεί! Ο νέος αγαπάει με πάθος και επιθυμεί να γευτεί όλους τους καρπούς.. Δε φοβάται..»

Και κάπως έτσι… σας λέω .. “for ever young.. I wanna be for ever young..”

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά γιατί αυτό που περιμένατε μέρες τώρα και είχατε εκείνα τα μουτράκια, έφτασε, είναι στη πόρτα σας, απομένουν όμως τα ψιλά τα γράμματα που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Ναι μεν, αλλά! Μην υπογράψετε τίποτα σήμερα, μη δώσετε τα χέρια, αντιθέτως εξετάστε, μελετήστε, κάντε διασταύρωση πληροφοριών και μέχρι και τις 15 θα έχουν τακτοποιηθεί όλα! Υπομονή..

Ταύρος
Καλά τα άστρα πάει τρελάθηκαν! Κάτι μαγικό συμβαίνει εκεί στο σύμπαν και από την αρχή του μήνα κάθε μέρα βάζετε χέρι στα λεφτά που έχετε εκεί στο συρτάρι, έχετε πάθει πανικό και δε φτάνει μόνο αυτό, σήμερα θα αποφασίσετε να κάνετε και το καλό το Σαμαρείτη. Μα είναι δυνατόν; Έξοδα και πάλι έξοδα! Το χρήμα μόνο φεύγει.. Τι να πω, πάντως μια καλή πράξη θα τη κάνετε και ότι προκύψει..

Δίδυμος
Επιτέλους χαμογελάτε, είστε όμορφοι και λαμπεροί, φτου μη σας ματιάσω. Σήμερα μπορεί να σας κάνουν ένα απίστευτο δώρο και αυτό να το δείτε εσείς ως σημάδι και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας και το τι θα συμβεί;; Άγνωστο!!! Με εσάς ποτέ κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος.. Πάντως κάτι ακατόρθωτο μπορεί ξαφνικά να αλλάξει χαρακτήρα και να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες, για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας..

Καρκίνος
Κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας ταράξει κάπως τα νερά. Ναι θα είστε ανήσυχοι, γιατί ενώ είχε μπει το νερό στο αυλάκι, ξαφνικά πάλι από την αρχή. Να σας πω πως είναι η τελευταία μέρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος και πως από αύριο άλλη μέρα, νέα και πιο χαρωπή; Μη σας παίρνει από κάτω αν ακόμα δε γίνεται αυτό που θέλετε. Πάντα υπάρχει ένας λόγος και ίσως να σας λέει να ψαχτείτε ακόμα περισσότερο..

Λέων
Βασικά παίζετε τις ημέρες αυτές, ή ασχολείστε κάπως ανάλαφρα με τις δουλειές σας, γιατί Αφροδίτη είναι αυτή, ρωτήστε την.. Πάντως μια χαρά είστε, έχετε βρει την άκρη του νήματος και σήμερα καλά θα κάνετε να ανοίξετε και τα αυτιά σας και να ακούσετε εκεί διάφορες συμβουλές που θα σας δώσουν. Μπορεί να μη σας αρέσει και τόσο να σας κάνουν υποδείξεις, αλλά να που οι συνεργασίες, φέρνουν και ιδέες και έτσι υπάρχει και πρόοδος..

Παρθένος
Γλυκά μου σήμερα θα σας τη βγει κάποιος με κόκκινο και θα τρελαθείτε. Βασικά θα εκνευριστείτε γιατί στη δουλειά κυρίως δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όσο καιρό λοιπόν εσείς φωνάζατε και μαλώνατε, κάποιοι άλλοι δούλευαν υπογείως και κάπως σας πέρασαν.. Τρέξτε να προλάβετε και αφήστε τις γκρίνιες και τα λόγια γιατί χάνετε το χρόνο σας άδικα. Ή μήπως καλύτερα να αφήστε και κάποιον άλλον να σας βοηθήσει;;;

Ζυγός
Να περιμένετε να συμβεί το απρόοπτο αλλά και να πάρετε και μεγάλη χαρά σήμερα. Είναι οι ημέρες τέτοιες που εσείς που κάνατε υπομονή με όλα τα κακά που σας έχουν συμβεί, θα ανταμειφθείτε. Μπορεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής. Μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά. Μπορεί να βγείτε έξω για διασκέδαση. Πάντως οι προτάσεις που θα σας γίνουν, θα σας φτιάξουν πολύ το κέφι και να ξέρετε θα συμβεί πολύ ξαφνικά..

Σκορπιός
Παράξενη η ημέρα σας πολύ! Ένας φίλος ή συνεργάτης σας, θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Κυρίως ψυχολογική θα είναι για αυτό κοιτάξτε να είστε καλοί άνθρωποι σήμερα. Μιλήστε όμορφα, μη τον αποφύγετε, προσφερθείτε ευγενικά γιατί έτσι είναι η ζωή. Τη μια εσείς θα είστε στα πατώματα, την άλλη κάποιος άλλος. Υπόψη επιστρέφει ο Κρόνος στο ζώδιό σας.. που σημαίνει πως θα σας τεστάρει να δει, πήρατε το μάθημά σας;; ή τσάμπα κόπος;;

Τοξότης
Νομίζω πως βρήκατε ένα νέο ενδιαφέρον, ένα παιχνιδάκι μπορώ να πω και μπορεί να αφορά ακόμα και τη δουλειά σας. Ο ανταγωνισμός σας αρέσει πολύ, θέλετε να είστε πρώτοι και καλύτεροι, για αυτό σήμερα κάποιος θα σας προκαλέσει και εσείς θα τσιμπήσετε φυσικά! Μπορεί να είναι και ερωτικό, τύπου ποιος είναι καλύτερος στο σεξ, που σημαίνει πως και εκεί θα πρέπει να αποδείξετε την αξία σας! Καλά να περάσετε..

Αιγόκερως
Από όσα έχετε προγραμματίσει σήμερα να κάνετε, να είστε σίγουροι πως τίποτα δε θα γίνει. Ένα ευχάριστο χάος σας χτυπά τη πόρτα και εσείς το παίρνετε απόφαση πως όπως πάνε και όπως έρθουν. Ξέρετε μερικές φορές αυτά, τα απρόβλεπτα, είναι το αλατοπίπερο στη καθημερινότητά μας, για αυτό μη γκρινιάξετε και μη φέρετε και ιδιαίτερες αντιστάσεις.. Απολαύστε το χάος λοιπόν..

Υδροχόος
Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε εκεί τα αρώματά σας και φυσικά να χαμογελάσετε λιγάκι γιατί πολύ στη φρίκη είστε και δε κάνει! Σήμερα λοιπόν θα συναντήσετε ένα άτομο, που έχετε πολύ καιρό να δείτε. Μπορεί να είναι ερωτικό και να φλερτάρετε σα τα μικρά τα παιδιά, μπορεί όμως να είναι και επαγγελματικό και να πάρετε ιδέες για τα επόμενα βήματά σας. Σε όλες τις περιπτώσεις θα ευχαριστηθεί η ψυχούλα σας ξανά..

Ιχθύες
Σήμερα γλυκά μου μακριά από τις βιτρίνες, από τα παπούτσια και τις τσάντες, γιατί σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε κανονικά. Μπορεί να είναι και ένα έπιπλο, ή σεξι εσώρουχα.. πανάκριβα φυσικά! Πολύ τρέλα σας πιάνει, έτσι ξαφνικά, θέλετε να ικανοποιήσετε το εγώ σας, το μυαλό σας, το είναι σας ολόκληρο και το βάζετε το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη και γουστάρετε! Τι να σας πω.. η μούρλια είναι όλη δική σας!!!

magicfariel@gmail.com