Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε βλέπω ακόμα τον ήλιο και ανησυχώ. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, έγινε και σεισμός μέσα στη νύχτα, εντάξει μη σας τρομάζω πρωινιάτικο, αλλά τι λέει;
Να είμαστε σε ετοιμότητα; Φοβάμαι, γιατί έρχονται αυτά που μπορεί να μην έχουμε ξανά δει, να μην έχουμε ιδέα και εμείς ασχολούμαστε με τις μπύρες και τα λουκάνικα..!!!

Γυρίζω σελίδα, επανερχόμαστε στα δικά μας τα μαγικά τα μονοπάτια και εκεί που περπατάμε αμέριμνοι και χαμογελαστοί, σας λέω πως η ημέρα είναι πολύ θετική και αισιόδοξη αστρολογικά, κυρίως σε θέματα εργασιακά. Επιτυχίες για κάποιους, νέοι στόχοι, εύρεση εργασίας, επιστροφή χρημάτων. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Άλλωστε όποιος κοπιάζει ανταμείβεται στο τέλος…

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Η ημέρα σας μπορεί να κρύβει επαγγελματικές επιτυχίες, μπορεί όμως και ερωτικές! Ανάλογα τι και ποιον έχετε βάλει στο μάτι. Μη διστάσετε να ρισκάρετε, ή να ζητήσετε αυτό που θέλετε, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Μπορεί κιόλας αυτό που τόσο πολύ θέλετε να γίνει δικό σας, με λίγες μόνο λέξεις.. Μη μένετε αδρανείς!

Ταύρος
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα πέσει στο τραπέζι σας, μπορεί από γνωστό, μπορεί και από άγνωστο, πάντως θα ήταν πολύ φρόνιμο να τη παίρνατε στα σοβαρά. Είστε από τη φύση σας δουλευταράδες και όταν θέλετε κάτι πολύ, πεισμώνετε και πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Αυτό κάποιοι το βλέπουν και σας θέλουν κοντά τους..

Δίδυμος
Ελπίζω να μην έχετε αδειάσει τη βαλίτσα σας ακόμα γιατί τη ξανά γεμίζετε και φεύγετε! Μπουχός γίνεστε γιατί; Πώς το λέει και το τραγούδι; Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, να το σηκώσετε γιατί μια νέα πρόταση για δουλειά, σας ξεσηκώνει και σας ενθουσιάσει πολύ! Έρωτας ή καριέρα; Ιδού η απορία! Μη το σκέφτεστε! Η επιβίωση προέχει!

Καρκίνος
Διαλέγετε και παίρνετε! Αν δε σας αρέσει η δουλειά σας, να βρείτε μια άλλη. Τέτοια εποχή, τέτοια λόγια, όμως προέχει και το ψυχολογικό. Μπορεί να μη σας ταιριάζει, μπορεί να είναι βαρετή, μπορεί να μη καταλαβαίνετε, δε πειράζει. Για όλα υπάρχει ένας λόγος. Ψαχτείτε σε κάτι που σας αρέσει, γιατί τα άστρα λένε πως χρήματα έρχονται.. Από πού;;;

Λέων
Να είστε καλοί άνθρωποι σήμερα και ότι και αν σας ζητήσουν να πείτε το ναι. Μια βοηθάτε εσείς τη κατάσταση, μια οι άλλοι. Πάντως κάντε τη καλή τη πράξη και ρίξτε την στο γιαλό, κάποια στιγμή θα ανταμειφθείτε για αυτό. Πρέπει να αντεπεξέλθετε σε ότι και αν σας ζητήσουν, δίχως γκρίνιες, γιατί είναι και αυτός ένας τρόπος, να δείξτε το πόσο ικανοί είστε!

Παρθένος
Τι ζαβολιές επαγγελματικές ετοιμάζεστε να κάνετε; Από κάπου φεύγετε και γυρίζετε πίσω σε γνώριμα εδάφη. Αλλάζετε τμήμα; Παραιτήστε και επιστρέφετε στο παλιό σας το αφεντικό; Πάντως δε κρατιέστε και καλά θα κάνετε να μείνετε λίγο φρόνιμοι ακόμα. Οι καλοί οι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους! Να είστε ειλικρινής..

Ζυγός
Εντάξει εσείς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, το λόγο δε το ξέρω, αλλά όσο να είναι κάτι μαγικό πρέπει να έχει συμβεί στη ζωή σας. Ξεφορτωθήκατε κάποιον; Απαλλαχτήκατε από κάτι που σας έπνιγε; Κάτι θέλετε πολύ και πάει έφυγαν τα εμπόδια από τη μέση. Μήπως τώρα να εστιάσετε στο θέμα σας και πώς να το πραγματοποιήσετε; Μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια ούτε λεπτό!

Σκορπιός
Δόξα να έχει θα το πείτε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, γιατί θα έρθουν λεφτά από το πουθενά. Μπορεί κάποιος να σας τα χρωστούσε, μπορεί να είχατε κάνει μια δουλειά που σήμερα θα φτάσει το χρήμα; Πάντως από εκεί που δε το περιμένετε, μπορεί και εργασία να προκύψει και έξτρα λεφτουδάκι. Τυχερή και θαυματουργή η ημέρα σας, κινηθείτε αναλόγως!

Τοξότης
Στα σκαριά είναι όλα! Και μια νέα δουλειά, όμως και ένας νέος έρωτας! Πού βρίσκετε το χρόνο είναι ένα άλλο θέμα, πάντως όμορφα πράγματα πρέπει να συμβαίνουν στη ζωή σας. Ξεσηκωμένοι, χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, μήπως κάνατε σεξ και δε μας το λέτε; Τολμώ να σας πω ζήστε το όνειρο και ότι προκύψει..

Αιγόκερως
Πετάει η ομάδα! Ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας γίνεται έτσι ακριβώς όπως το θέλετε και θα λάβετε και τα αποτελέσματα και θα απογειωθείτε. Στον ουρανό σας βλέπω με ένα χαμόγελο υπερατλαντικό, γιατί ζοριστήκατε πολύ το τελευταίο τον καιρό για να βάλετε μια τάξη και να βρείτε την άκρη του νήματος. Τα γαλόνια σας να φορέσετε να τα βλέπει ο κόσμος..

Υδροχόος
Μην εμπιστεύεστε κανέναν σήμερα! Μέρα παράξενη και σχετικά ύπουλη μπορώ να πω, αφού θα βρεθεί το άτομο που θα σας κάνει μεν μια νέα επαγγελματική πρόταση, που ναι μεν θα σας αρέσει αρκετά, αλλά κατά βάθος θα πάνε να σας τη φέρουν πισώπλατα. Να είστε απολύτως σίγουροι και κάντε και κανένα test drive.. Μόνο στον έρωτα ξέρετε να βασανίζετε τον κόσμο;;;

Ιχθύες
Σήμερα θα σας θαυμάσουν και θα καβαλήσετε καλάμι. Κλασικά πράγματα αφού κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε τη προσοχή των άλλων, σας αρέσει να σας δίνουν σημασία και να σας σχολιάζουν συγχρόνως. Επαγγελματικές επιτυχίες, όνειρα και φιλοδοξίες, σας κάνουν λαμπερούς και πολύ δυνατούς. Για αρπάξτε εκεί τις ευκαιρίες και αφήστε τις φαμφάρες..

magicfariel@gmail.com