Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 04/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξύπνησα με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά στη πορεία, χάλασε πολύ αυτό.. Τι να πω; Τι να πω;; Προφανώς φταίει ο ανάδρομος Ερμής, που
ο υπολογιστής μου βλέπει αστεράκια, που το κινητό μου μια δουλεύει και μια δε δουλεύει και που δεν έχει ούτε Λεμόνια ελληνικά στα supermarket! Τι έγινε βρε παιδιά; Στερέψαμε από δέντρα; Γιατί από όσο ξέρω, η χώρα μας είναι φουλ στις λεμονιές!
Και κάπως έτσι τις κόβω γιατί δε γουστάρω! 

Εννοείται πως προτιμώ τα ελληνικά τα προϊόντα και ας είναι πιο ακριβά. Αυτό φυσικά το βρίσκω πολύ ανώμαλο, αφού εντός χώρας ζω, το χωράφι είναι εκεί παρά δίπλα, άρα γιατί να χρυσοπληρώσω, το μακεδονικό τυρί του τόστ; Όμως το παίρνω γιατί είναι πολύ νόστιμο και τα αξίζει τα λεφτά του! Και έγινε και η μεγάλη ανατροπή στη κόκα κόλα, προτιμώ τη Green, έχει απίστευτη γεύση και ναι μπράβο σε αυτούς που ανακάλυψαν τα συστατικά αυτά και μας κάνουν και υπερήφανους παγκοσμίως!
Τόσα αγνά αγαθά, τομάτες, φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, μήλα, πορτοκάλια, από όλα τα καλά έχουμε.. Ας τα προτιμήσουμε λοιπόν, δε λέτε και εσείς;;;

Και κάπως έτσι.. εξαφανίζομαι!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Με τη δουλειά σας θα ασχοληθείτε σήμερα και θα πρέπει να κάνετε και ένα βήμα παραπάνω. Διαλέξτε το γνωστό το μονοπάτι, το ίσιο και το σωστό και αφήστε τις λαμογιές, γιατί δε σας παίρνει με τίποτα και θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Από κέφια όχι και πολλά, αφού αλλιώς το έχετε στο μυαλό σας και αλλιώς θα σας έρθουν τα πράγματα. Υπάρχει και άλλος τρόπος, βρείτε τον!

Ταύρος
Θα βρεθεί ένας άνθρωπος στο διάβα σας και θα σας πει διάφορα αξιόλογα πράγματα. Ακούστε τον με προσοχή, θαυμάστε τον κιόλας, πάντως κρατήστε τα λόγια του, γιατί θα σας κάνουν καλό, ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικά. Νομίζω θα χαμογελάσετε, αφού τα μαντάτα θα είναι χαρμόσυνα και θα πάρετε και μεγάλη ανακούφιση. Θα γίνει το θαύμα σήμερα, θα την ανάψουμε τη λαμπάδα; Τι λέει το σύμπαν.. οεο;;;

Δίδυμος
Δείχνετε σε όλους πως το έχετε! Το κρατάτε γερά στα χέρια σας! Όμως τα φαινόμενα απατούν γιατί νιώθετε πιο ανασφαλής από ποτέ! Ρωτήστε για να μάθετε. Ζητήστε για να λάβετε. Μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Σας βλέπω με το που θα μπει η Αφροδίτη στα Λιοντάρια, να ξεσηκώνεστε και να φέρνετε τούμπα τη κατάσταση και ότι προκύψει.. Μετά τις 5 έχει ταξιδάκι..

Καρκίνος
Σας πιέζουν για να δώσετε τις απαντήσεις σας και να αποφασίσετε προς τα πού θα τραβήξετε. Αυτό σας προκαλεί δυσφορία γιατί δεν είστε έτοιμοι ακόμα. Από το να λέτε πιο μετά, καλύτερα να πείτε την αλήθεια πως θέλετε το χρόνο σας, όχι τίποτα άλλο για να σταματήσουν να σας ζορίζουν. Σχετικά δύσκολη η ημέρα σας από συναισθηματικής άποψης, προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε ήρεμοι..

Λέων
Πρέπει να υπάρχει έντονο το συναίσθημα του ανταγωνισμού στη δουλειά σας και σήμερα ειδικά θα το νιώσετε στο πετσί σας κανονικά. Χαμογελάστε γιατί λογικά είστε κάποια βήματα μπροστά και αυτό ενοχλεί μερικές ψυχές. Μη φάτε το χρόνο σας, με το να δείχνετε από εδώ και εκεί διάφορες τεχνικές και φυσικά κρατήστε τα μυστικά σας καλά φυλαγμένα. Από την άλλη να έχετε χαμηλό προφίλ γιατί το υφάκι σας ενοχλεί..

Παρθένος
Επιτέλους από σήμερα χαμόγελα! Παίρνετε μια βαθιά ανάσα από τα πάντα, ξυπνάτε με άλλη διάθεση! Μπορεί να έχετε πολλές δουλειές και εκκρεμότητες στον αέρα, μην ανησυχείτε, όλως τυχαίως θα βρείτε τη δύναμη και την όρεξη για να αντεπεξέλθετε επιτυχώς! Ξεκλέψτε χρόνο, για μια βόλτα με ένα φιλαράκι, για λίγο ύπνο παραπάνω, βασικά για να ψυχαγωγηθείτε όπως εσείς θέλετε!

Ζυγός
Σας το χάλασαν το κέφι εκεί στη δουλειά και είστε με μουτράκια και το παράπονο στα χείλη και το βλέμμα.. Επιβάλλεται να ψάξετε για απαντήσεις σε θέματα που σας καίνε, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δηλαδή άλλα σας λέει ας πούμε το αφεντικό σας και άλλα εννοεί. Να είστε καχύποπτοι και αν ανακαλύψετε κάτι, φροντίστε να το παρουσιάσετε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να κλείσουν μερικά στόματα!!!

Σκορπιός
Είστε μια χαρά. Παράξενο αυτό. Σήμερα λοιπόν αγαπητά μου, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα μιλήσετε σε ένα άτομο που το προσμένει με μεγάλη αγωνία. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτικό ή επαγγελματικό, φαντάζομαι το πρώτο, γιατί μόνο τέτοια θέματα σας ψιλο κομπλάρουν. Όχι δε θα στάξετε φαρμάκι, αντιθέτως θα είστε μες στη γλύκα και τα χαμόγελα. Πήρατε κάτι μήπως και μας το κρύβετε;;; Μήπως είστε μεθυσμένοι;;;

Τοξότης
Σήμερα θα πειραματιστείτε λίγο με τους γύρω σας, θα τους προκαλέσετε και μετά το χάος. Βασικά έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και δε θα δώσετε ούτε λίγο χρόνο στους άλλους. Μια και έξω. Μπορεί να έχετε χίλια δίκια όμως καλά θα κάνετε να μην είστε εγωιστές και να μπείτε και λίγο στη θέση του άλλου. Πάντως είστε γεμάτοι από εκπλήξεις!

Αιγόκερως
Πολύ χαρωπά μας τα λένε τα άστρα και ανησυχώ. Σήμερα θα είστε με ένα χαμόγελο στα χείλη, ήρεμοι, δυνατοί, αποφασισμένοι και πιο σίγουροι από ποτέ. Πώς γίνεται αυτό; Κάτι που ετοιμάζατε καιρό τώρα είναι σχεδόν έτοιμο και είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Απολαύστε την ημέρα σας έτσι όπως σας έρθει, όσο πιο απλά γίνεται και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη κουρτίνα Νο3! Για ψάξτε το..

Υδροχόος
Επιτέλους ηρεμίσατε γιατί πολύ σκοτάδι είχε πέσει. Δε λέτε; Σκεφτήκατε διάφορα όλες αυτές τις ημέρες, γενικά τι θέλετε από εδώ και μπρος για τη ζωή σας, πως και το γιατί αλλά ακόμα κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Βέβαια ως απρόβλεπτοι και αψυχολόγητοι χαρακτήρες που είστε, θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και όποιον πάρει ο χάρος. Το καλό είναι πως από σήμερα ξανά στο φως, με πολύ καλύτερη διάθεση.. Έτσι μπράβο!

Ιχθύες
Πριν πάρετε εκεί τις τρελές τις αποφάσεις σας, μιλήστε με ένα δικό σας άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή σας, ή το αντικείμενό σας, για να ακούσετε και μια άποψη διαφορετική. Μια χαρά είστε από ψυχολογικής άποψης, πιο επικοινωνιακοί από ποτέ και ίσως και πιο δεκτικοί. Μέχρι και τις 6/6 πετάει η ομάδα. Για αυτό εκμεταλλευτείτε τα πάντα και κοιτάξτε το συμφέρον σας!

magicfariel@gmail.com