Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/06/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενη η ημέρα μας, πολύ δυνατή και φυσικά γεμάτη από εντάσεις, αφού πανσέληνος σήμερα στο Τοξότη! Σκέφτηκα να
επεκταθώ στο θέμα, όμως επιμένει το σύμπαν, να ζορίζει τα ίδια ζώδια και να σας πω.. σας λυπάμαι λίγο.. να τόσο δα.. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, παραμένετε στο μάτι του κυκλώνα και το φεγγάρι εκεί πέρα, παρέα με ένα Ποσειδώνα, φέρνουν μυστήριες καταστάσεις για εσάς.. Νευράκια, άγχος, λόγια, να ένα χάος, το βιώνετε κανονικά.. Υπομονή, είναι ας πούμε η τελευταία δοκιμασία για εσάς.. Μετά ηρεμείτε κάπως..


Οι λοιποί, να το ξανά πούμε φεγγάρι είναι αυτό, θα φαγωθούμε εκεί λίγο με τα ρούχα μας, θα γκρινιάξουμε λίγο παραπάνω, μπορεί να ανεβάσουμε και πίεση, αλλά μέρα είναι θα περάσει..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μπορεί από ταξίδι να γυρίζετε οι περισσότεροι, όμως θα ξανά φύγετε πολύ σύντομα! Ναι το φεγγάρι το σημερινό, σας ξεσηκώνει για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Μπορεί όμως να επικοινωνήσετε και με ένα πρόσωπο, από τα παλιά, έχετε τόσα και τόσα να πείτε και σίγουρα μια τέτοια συνάντηση θα σας έκανε καλό. Άρα είναι φιλικό το θέμα και όχι ερωτικό φυσικά.. Για εκφραστείτε ελεύθερα, να δούμε τι έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας..

Ταύρος
Νομίζω πως ο Σκρούτζ έφυγε από τους Αιγόκερους για λίγο και έχει έρθει σε εσάς. Μετράτε ακόμα και το τελευταίο σας ευρώ, αφού έχετε διάφορες υποχρεώσεις για να καλύψετε και κάθε μέρα που βγαίνετε από το σπίτι, όλο έξοδα κάνετε και αναλήψεις.. Κακά μηχανήματα, που βρίσκονται στη μέση του δρόμου! Μέρα που θα ασχοληθείτε πάλι με τα λεφτά σας, τα κουκιά δε βγαίνουν για να βάλετε και κάτι στην άκρη..

Δίδυμος
Ε λοιπόν σήμερα θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Θα σας εκνευρίσουν τόσο πολύ, που θα ανοίξετε το στοματάκι σας και δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Τσακώνεστε με το σύντροφό σας, αφού δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τίποτα, τσακώνεστε με το αφεντικό από τη δουλειά, αφού άλλα σας έχει πει και άλλα προκύπτουν ξαφνικά! Διαλέξτε και πάρτε, κάπως έτσι θα είναι, για αυτό το νου σας, σε τι θα δώσετε προτεραιότητα!

Καρκίνος
Και ξαφνικά όλοι θα σας θυμηθούν και σήμερα ειδικά όπου πηγαίνετε θα ακούτε το όνομά σας. Καλό αυτό, γιατί κάπως έτσι θα διαπιστώσετε το πόσο απαραίτητοι είστε, από την άλλη όμως θα εκνευριστείτε, γιατί έχετε και εσείς θέματα να αντιμετωπίσετε, που όπως φαίνεται θα σας πιάσει το βραδάκι. Ο μπαλαντέρ της παρέας, έτσι θα νιώσετε και νομίζω πως θα ενοχληθείτε κάπως..

Λέων
Εντάξει βρήκατε την ημέρα! Είστε και λίγο ζαβά μπορώ να πω.. Σήμερα θα θελήσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφό σας. Μάλιστα! Τόσες μέρες τι κάνατε; Μια χαρά είστε, μέσα στα κέφια και ξεκούραστοι πολύ, αλλά να που μπορεί να μην έχουν όλοι τις ορέξεις τις δικές σας. Τίποτα δε σας πτοεί. Σεξ το βράδυ; Sex it is! Ότι θέλουν τα Λιοντάρια.. Προετοιμάστε το έδαφος, λίγο ρομάνς δε βλάπτει..

Παρθένος
Γλυκά μου το φεγγάρι σήμερα σας τρελαίνει κανονικά! Γυρίζει το μάτι που λέμε, για αυτό από νωρίς το πρωί βαθιές ανάσες. Ξαφνικά εκεί που ήσασταν κάπως ήρεμοι, θα σας στριμώξουν από τη δουλειά, οι δικοί σας οι άνθρωποι θα σας ζητήσουν τα απίστευτα και ξαφνικά θα πρέπει η προσοχή σας να είναι στραμμένη παντού! Ψυχραιμία, λίγο ακόμα, άντε μέχρι και αύριο και μετά φτιάχνουν τα πράγματα.. Τόση γκρίνια πώς αντέχετε τον εαυτό σας;;;

Ζυγός
Πολύ καλύτερα σήμερα, θα πιάνετε πουλιά στον αέρα όλη μέρα ένα πράγμα. Βασικά να είστε ήσυχοι, γλυκομίλητοι και να δείξετε κατανόηση γιατί ότι είχατε να πείτε το είπατε. Τώρα προσμένετε αντιδράσεις. Μιλήστε όπου χρειάζεται, αλλά σε ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας καταλάβουν, γιατί όλοι δεν έχουν την ίδια αντίληψη με εσάς. Ναι η διπλωματία σας θα σας σώσει για ακόμα μια φορά.

Σκορπιός
Περιμένετε λεφτά και δεν έρχονται! Νεύρα από εδώ.. Προκύπτουν έξοδα έτσι ξαφνικά, νεύρα από εκεί.. Συμψηφιστικά θα προτιμούσατε να κλείνατε τις υποχρεώσεις σας, ή να το πω και αλλιώς να υπήρχε μια αρμονία.. Έσοδα – έξοδα! Δυστυχώς, στις εποχές που ζούμε, δεν υπάρχει αυτό, το πάτησε εκεί το τρόλεϊ.. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα, κλείστε το στόμα σας, ξεπεράσετε ψύχραιμα τις δυσκολίες, το φεγγάρι φταίει για όλα.. και ο ανάδρομος φυσικά..

Τοξότης
Πάει το σπίτι σας μπορεί να έγινε και γυμναστήριο κανονικά. Ότι όργανα έχετε τα αραδιάσατε εκεί σε ένα δωμάτιο, πάει μου θυμίζετε τη ταινία, που την είχαν κλειδώσει στο υπόγειο και από στρουμπουλή, βγήκε μοντελάκι.. Βέβαια εκείνη δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή της.. Μόνο ένα ποδήλατο ας πούμε.. Αφού το έχετε πάρει απόφαση, να το παλέψετε γιατί μερικά κιλά κάτω, είναι μεγάλο θαύμα!

Αιγόκερως
Μέρα σχετικά δύσκολη για εσάς, αφού θα γίνετε λίγο καχύποπτοι με τους γύρω σας και θα αρχίσετε να ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα. Έχετε βάλει διάφορους ανθρώπους τώρα τελευταία στη ζωή σας, έχετε ανοίξει το σπίτι σας, τα εσώψυχά σας και σήμερα θα νιώσετε μια δυσφορία, γιατί ένα ψεματάκι από εδώ, ένα ψεματάκι από εκεί, νομίζω πως θα ενοχληθείτε αρκετά! Το φεγγάρι σας κάνει έτσι, τίποτα άλλο!

Υδροχόος
Υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, μπορεί φανερά, μπορεί όχι και τόσο που σήμερα θα σας προβληματίσει αρκετά. Θα ασχοληθείτε με αυτό το άτομο, σίγουρα θα εκνευριστείτε, ή θα φουντώσετε ένα πράγμα, δε ξέρω πού θα καταλήξει όλο αυτό, πάντως από μόνοι σας θα προκαλέσετε έτσι μερικές εντάσεις. Απρόβλεπτοι χαρακτήρες, είστε φουλ, αψυχολόγητοι το ίδιο, για αυτό προσέξτε τα λόγια και τις κινήσεις σας.. Σκοτεινή η ημέρα σας πολύ!

Ιχθύες
Όλο τη δουλειά σκέφτεστε και τα λεφτά. Τίποτα άλλο. Και αυτό σήμερα θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα ιδιαίτερα με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Εντάξει μπορεί να έχετε όνειρα και στόχους υψηλούς, αλλά να σας θυμίσω πως η μοναξιά είναι άσχημο πράγμα και πως τίποτα δε γίνεται στο μοτίβο αυτό.. Βάλτε κάποιους μέσα στη ζωή σας, παίξτε ομαδικά και θα δείτε πως υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.. Επίσης τα φαινόμενα απατούν.. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com