Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών.. 02/06 – 08/06/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερό πρωινό. Έβρεχε, βγήκε ο ήλιος εκεί ανάμεσα από τα σύννεφα, να και ένα ουράνιο τόξο, τι ομορφιά. Έντονα χρώματα παντού, αφού
τα δέντρα είναι ακόμα καταπράσινα, τα λουλούδια φούξια, κόκκινα, κίτρινα, η πιο ωραία ζωγραφιά, έτσι για να μας πει το σύμπαν, ένα απλό καλημέρα..

Ναι ηρέμησα, έφυγε το φεγγάρι, μου τρέλανε το μυαλό.. αλλά το ξωτικό χαμογελά ξανά.. Είναι και Παρασκευή.. σωστά;; χα χα ..!!

Για αυτό σας αφήνω να ρίξετε μια ματιά στις μέρες αυτές, που ήρθαν και έφυγαν και θα έρθουν και θα φύγουν..

Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Επιτέλους παίρνεις μια μεγάλη ανάσα! Η πανσέληνος στις 2 σου προκαλεί έντονα την επιθυμία να ταξιδέψεις. Πάρε μια άδεια από τη δουλειά σου και φύγε έστω για λίγες ημέρες. Από τις 5 και μετά, ζωντανεύεις, ερωτεύεσαι, βρίσκεις το καλό παλιό σου εαυτό. Στις 6 και 7 μπορεί να πάρεις και την απόφαση του γάμου. Ή να κλείσεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Στηρίξου στα πόδια σου στις 8.

Ταύρος
Βασανίζεσαι για τα λεφτά. Στις 2 κάτι γίνεται και παραμιλάς ξανά. Ερωτικά τώρα, πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Φρόντισε στις 3 να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις το πώς αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνη να ξέρεις πως υπάρχει ένα άτομο που σε βοηθά, δίχως να το ξέρεις. Δραστηριοποιήσου! Μέχρι και τις 6 αλλάζεις λίγο το σκηνικό, όμως βάζεις το χέρι στη τσέπη. Ξέχασε ως και τις 8 τη λέξη συμβιβασμός.

Δίδυμος
Η πανσέληνος στις 2 σου χαλάει πολύ τη διάθεση. Τα βάζεις πάλι με τον εαυτό σου, τις επιλογές σου και αναστατώνεις τους πάντες. Ως και τις 4, ενώ προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, δε το καταφέρνεις. Στις 5 όμως σου ξημερώνει μια φοβερή ημέρα! Ταξιδεύεις, ερωτεύεσαι, κάνεις νέες γνωριμίες. Ενθουσιάζεσαι με μια ιδέα και στις 6 και 7 τίποτα και κανείς δε σε σταματά. Μ περιμένεις όλοι να νιώσουν έτσι στις 8!

Καρκίνος
Από τις 2 ως και τις 4 τρέχεις και δε φτάνεις. Σου ζητάνε τα απίστευτα στη δουλειά και η καλή σου η θέληση θα είναι η αιτία, να αναλάβεις αρμοδιότητες άλλων και να ξεφύγεις από το δικό σου το πρόγραμμα. Έρχονται χαμόγελα από τις 5 και μετά. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σε ενθουσιάζει και κάπως έτσι επιβεβαιώνεσαι για την αξία και τις ικανότητές σου. Μη λες τίποτα για τα προσωπικά σου ζητήματα.

Λέων
Η πανσέληνος στις 2 σε ξυπνά! Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου ξανά! Απέφυγε τις εντάσεις στις 3 και στις 4, ιδιαίτερα στη δουλειά σου. Στις 5 σου ξημερώνει μια φοβερή ημέρα, αφού μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου! Έρωτας, αγάπες και λουλούδια, αλλά και το χρήμα όλα για σένα! Ενθουσιάζεσαι με μια νέα ιδέα στις 6 και στις 7 αποφασίζεις να δράσεις διαφορετικά. Μη κάνεις τίποτα με το ζόρι στις 8.

Παρθένος
Λίγο ακόμα και ηρεμείς. Ως και τις 3 συνεχίζουν τα επαγγελματικά σου τα βάσανα. Όμως από τις 4 και μετά ηρεμείς, μπορεί να κάνεις και μια νέα γνωριμία και να ξεσηκωθείς πολύ ευχάριστα. Ψάξε πρώτα και μετά άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει το οτιδήποτε. Στις 6 βλέπεις πως έχεις κάποια χρήματα στην άκρη και αποφασίζεις να τα σκορπίσεις και αυτά. Στις 7 να βολτάρεις με τους φίλους σου και στις 8 ξεκουράσου.

Ζυγός
Η πανσέληνος στις 2 δείχνει πως δε σε αγγίζει, μιλάς όμως πολύ ελεύθερα στους ανθρώπους σου. Όμως στις 3 και 4 αλλάζει το σκηνικό, αντιδράς, φέρνεις αντιρρήσεις και εντάσεις προκύπτουν ξαφνικά. Στις 5 και 6 φρόντισε να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις, ντύσου όμορφα, βγες από το σπίτι, οι δουλειές δε κλείνονται στο κρεβάτι. Στις 7 ακολούθησε τη παρέα. Απέφυγε στις 8 να βοηθήσεις, θα χάσεις το χρόνο σου άδικα.

Σκορπιός
Δύσκολες οι μέρες σου! Στις 2 και 3 ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, απογοητεύεσαι, διαπιστώνεις πως πρέπει κάτι να αλλάξεις και τσινάς! Από τις 4 ως και τις 6 χαμογελάς ξανά, οι γύρω σου γίνονται πιο προσιτοί και μια νέα πρόταση, μπορεί να σου δώσει όλα αυτά που αποζητούσες. Πιο ήρεμη ζωή, λιγότερο όμως χρήμα. Διαλέγεις και παίρνεις. Στις 7 εντυπωσιάζεις αλλά ξεπαραδιάζεσαι. Σκέψου καλύτερα στις 8.

Τοξότης
Ασχολείσαι ξανά με το σώμα σου. Η πανσέληνος στις 2 στο ζώδιό σου, σου ξυπνά επιθυμίες πολλές, που αφορούν μόνο το άτομο σου. Ξεκίνα γυμναστήριο. Στις 4 ετοιμάζεσαι να ανακοινώσεις κάτι, που θα αναστατώσει αρκετούς. Σκέψου το ξανά. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου ως και τις 7 και γίνεσαι πιο δραστήρια από ποτέ. Αναλαμβάνεις από μόνη σου. Στις 8 να είσαι έτοιμη για έλεγχο.

Αιγόκερως
Η πανσέληνος στις 2 φέρνει στη πόρτα σου ανθρώπους, που τελικά δεν είναι αυτοί που νόμιζες. Κλονίζεται λίγο η εμπιστοσύνη σου, αλλά το ξεπερνάς! Στις 3 ξεκινάς διατροφή, όχι και με πολύ μεγάλη θέληση. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου από τις 4 και μετά και βάζεις χέρι και στο ταμείο δίχως να ρωτήσεις. Κάνε το ψώνια σου δίχως τύψεις. Παίρνεις την ευθύνη στις 6 και καθοδηγείς. Διάλεξε ως και τις 8 τον πιο εύκολο το δρόμο.

Υδροχόος
Εμφανίζεται μια ενοχλητική ύπαρξη στις 2 και σε αναστατώνει αρκετά. Αντιμετώπισέ την. Ευτυχώς αλλάζει η διάθεσή σου προς το καλύτερο αλλά στις 4 φρόντισε να κρατήσεις ακόμα τα φύλλα σου κλειστά. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα παίρνουν φωτιά και πέφτουν νέες προτάσεις στο τραπέζι σου. Μπορείς να βγάλεις λεφτά στις 6 και 7, αν εστιάσεις σε αυτό που σου αρέσει. Κάτι συμβαίνει στις 8 και επιστρέφουν τα μουτράκια..

Ιχθύες
Στις 2 και 3 τα βλέπεις όλα μαύρα. Δουλειά ή σπίτι; Λες και διάφορα, πληγώνεις τους ανθρώπους σου άνευ λόγου και αιτίας. Στις 4 συνάντησε ένα δικό σου άνθρωπο, θα σου κάνει καλό. Βρίσκεις δουλειά στις 5, εσύ που την αποζητάς, ή αφιερώνεις λίγο χρόνο παραπάνω για να φτιάξεις τις σχέσεις σου. Υπάρχει κάποιος που σε θαυμάζει, πάλεψέ το, διάλεξε το δύσκολο το δρόμο και συμβιβάσου ως και τις 8!

magicfariel@gmail.com