Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια των ημερών.. 26/05 – 31/05/15, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή τελειώνει ο μήνας και γίνεται ο χαμός, θα σας αφήσω για λίγο με τα ζώδια των ημερών..!

Δύσκολος ο Μάης στο τέλος του, μας αποχαιρετά η άνοιξη με
το πιο ψυχρό και άγαρμπο τρόπο, αλλά πανσέληνος έρχεται στο Τοξότη στις 2/6, πρέπει να γίνει μια προετοιμασία. Ξεκινάμε με εντάσεις, αναστατωνόμαστε από το πουθενά και μετά έρχεται το αποτέλεσμα. Για κάποιους θετικό και για κάποιους αρνητικό!


Προτείνω ψυχραιμία πάνω από όλα, άλλωστε το καλοκαίρι το φετινό προδιαγράφεται επίσης παράξενο, αλλά ευτυχώς που η Αφροδίτη θα πάει στα αγαπημένα μας τα Λιοντάρια και θα πάρουμε και μερικές ανάσες.. Αλλά αυτά με το νέο μήνα.. και από εβδομάδα!

Εξαφανίζομαι για λίγο.. μη με βαρεθείτε κιόλας!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Ζητάς να σε καταλάβουν στις 26 αλλά δε κάνεις κάτι για αυτό. Συνεργάσου και δείξε κατανόηση. Στις 27 λες τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό ενοχλεί αρκετά τους γύρω σου. Μουτράκια και γκρίνιες στις 27 και 28, αφού από τη μια σε στριμώχνουν, πρέπει να δώσεις τις απαντήσεις σου, από την άλλη νιώθεις πως δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Βγες διασκέδασε στις 30 και ξέχασε για λίγο τα βάσανά σου στις 31!

Ταύρος
Η ανασφάλεια που θα νιώθεις θα χτυπήσει κόκκινο. Όλες τις ημέρες. Από τη μια δεν έχεις λεφτά, από την άλλη διαπιστώνεις πως κανείς δε πρόκειται να σε βοηθήσει. Μέχρι και τις 28, οργανώσου καλύτερα και κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις. Απέφυγε τα πολλά τα λόγια στις 29. Στις 30 φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου. Κάνε κάτι το διαφορετικό. Πρόσεχε τι λες στις 31!

Δίδυμος
Μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες! Οι εντάσεις, τα λόγια και οι παρεξηγήσεις θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμα μια φορά! Στις 26 είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, για μια σχέση, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική. Φρόντισε να υπάρχει μέλλον σε αυτό. Στις 27 λες τα πράγματα με το όνομά τους. Μεγάλη προσοχή ως και τις 30 γιατί εμπιστεύεσαι λάθος άτομα! Μη βιαστείς να αποφασίσεις το οτιδήποτε.

Καρκίνος
Παρέα με τις μεταπτώσεις σου, εκείνες τις ψυχολογικές θα κάνεις όλες τις ημέρες. Μια χαρωπή γεμάτη από ενέργεια, μια ανασφαλής και τρομαγμένη. Προσοχή στις 27 προκαλείς εντάσεις με τα λόγια σου! Πάρε μια άδεια στις 28, κάνε τα beaute σου ή βόλταρε με τους φίλους σου. Ως και τις 31 κάνεις ένα πανικό, αποκαλύπτεις μυστικά, σου λένε ψέματα και συνεχίζεις να ελπίζεις για ένα καλύτερο αύριο!

Λέων
Επαναστατείς τις ημέρες αυτές και στη δουλειά, αλλά και στη προσωπική σου τη ζωή. Στις 26 διαπιστώνεις πως δίνεις περισσότερα από όσα πρέπει. Σε φθείρει αυτό πολύ. Αντιδράς στις 27 και κάνεις ότι αρέσει σε εσένα. Δε συγκρατείσαι με τίποτα φυσικά και στις 28 τα λες χύμα και τσουβαλάτα. Ως και τις 30 θα βρίσκεσαι σε μια υπερένταση. Χτυπά και το παρελθόν, μπερδεύεσαι. Συμφωνούν και διαφωνούν μαζί σου στις 31.

Παρθένος
Μέχρι και τις 29 να περιμένεις κάθε μέρα να είναι πιο εκρηκτική από την άλλη. Τσακώνεσαι με όλο το κόσμο, λες πράγματα που κάποιους θα τους πληγώσουν, κάποιους άλλους θα τους θίξουν και το κακό συνεχίζεται. Μάχιμη η κατάσταση στη δουλειά πολύ! Αναρωτιέσαι μήπως φταις εσύ ή κάποιος άλλος. Στις 30 σου κάνουν μια νέα πρόταση για δουλειά. Γυρνάς στα παλιά σου τα λημέρια. Στις 31 απέφυγε να δεσμευτείς!

Ζυγός
Οργανώσου καλύτερα στις 26 και πάλεψε με ψυχή και σώμα για τα κεκτημένα σου. Μέχρι και τις 28 θα πρέπει να γίνει αυτό ακριβώς που θες εσύ, δίχως πολλές υπεκφυγές και αντιρρήσεις. Δύσκολη μέρα στη δουλειά στις 29. Άλλα θα τους λες και άλλα θα καταλαβαίνουν. Να είσαι ψύχραιμη. Ψαχουλεύεις στο παρελθόν και βρίσκεις κάτι νέο να κάνεις. Μαζί με αυτό στις 31 εμφανίζεται και ένα πρόσωπο. Θέλει τη βοήθειά σου.

Σκορπιός
Σε υπερένταση θα βρίσκεσαι όλες τις ημέρες. Βιάζεσαι για κάτι που αργεί ακόμα να τελειώσει. Στις 27 και 28 ναι μεν είσαι χαρωπή, αλλά βράζεις στο ζουμί σου. Εκφράζεις ελεύθερα τις ανησυχίες σου και κάποιοι ενοχλούνται. Μη τα κάνεις όλα μόνη σου, άσε και κανέναν άλλον να ασχοληθεί. Προσοχή στις 29, ξεπέρασε τον εγωισμό σου, αν θες αγάπες και λουλούδια. Στις 30 αποκαλύπτεσαι και στις 31 σε προκαλούν.

Τοξότης
Σε στριμώχνουν στις 26 και 27 και εντάσεις έρχονται και στη δουλειά και στη προσωπική σου τη ζωή. Έχουν δίκιο, κάνε πίσω και άκουσε τα λόγια τους. Μη τσακώνεσαι και μη φέρνεις αντιρρήσεις. Ο ανάδρομος βρίσκεται σε έξαρση και σε προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Κράτα μικρό καλάθι στις 29. Ρίξε νερό στο κρασί σου στις 30 και μη διώχνεις αυτούς που σε αγαπάνε. Μη πάρεις καμία απόφαση στις 31.

Αιγόκερως
Μεγάλη προσοχή ως και τις 27 γιατί βουτάς στο άγχος και παραφέρεσαι. Πρόσεχε γιατί κάνεις λάθη που κοστίζουν. Αλλάζει ευχάριστα το σκηνικό στις 28, έχεις καταφέρει, το ακατόρθωτο και σε θαυμάζουν. Κάποιο άτομο έρχεται κοντά σας. Συναντήσεις καταπληκτικές και αισιόδοξες στις 29 και 30. Βλέπεις φίλους από τα παλιά, συγκινείσαι και είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά. Ξεκουράσου στις 31, επιβάλλεται!

Υδροχόος
Η χειρότερη εβδομάδα όλου του Μάη. Νεύρα, εντάσεις, άγχος και πολύ εγωισμός. Να πας στο ψυχολόγο σου καλύτερα ως και τις 29, γιατί δε θα είσαι καλά. Απέφυγε το τιμόνι, τις υπερβολικές τις αντιδράσεις και τα περιττά τα έξοδα. Μη πιστεύεις ότι ακούς στις 30, σου λένε ψέματα. Στις 31 υποκύπτεις στο πειρασμό, ξέρεις πως δεν είναι σωστό, όμως αρκετά συγκράτησες τον εαυτό σου. Τι είναι αυτό;

Ιχθύες
Σκοτάδια. Τίποτα άλλο δε σου λέω. Στις 26 μέσα στα νεύρα, αντιδράς και ξεχνάς τη τυπικότητά σου. Τους αφήνεις όλους σύξυλους. Απέφυγε να συζητάς θέματα που προκαλούν εντάσεις και αντιδράσεις στις 27. Μια απλή κουβέντα μπορεί να προκαλέσει πανικό. Δε ξέρεις τι θες. Τους φίλους σου; Την οικογένειά σου; Την ησυχία σου; Όλους τους βάζεις απέναντι και μένεις μόνη. Ως και τις 31 οι κουβέντες οι πικρόχολες βουνό.

magicfariel@gmail.com