Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει βουτιά στα σκοτάδια μου ξανά γιατί, δε ξέρω; Σκέφτομαι διάφορα από το παρελθόν μου, τη ζωή μου, τις επιλογές που έχω κάνει και
απογοητεύομαι κάθε μέρα και πιο πολύ!

Εμείς οι γυναίκες. Τι ονειρευόμασταν από μικρές; Το τέλειο γαμπρό! Η κάθε μια με διαφορετικό τρόπο, αφού προσωπικά ποτέ δεν έψαξα κάποιον με κριτήριο το χρήμα, τη δουλειά του, το status του! Μου άρεσε; Τελείωσε!

Έχω γνωρίσει πολλούς άντρες, δεν έχω παράπονο σε αυτό! Δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικό το θέμα, μη παρεξηγηθώ, αλλά όπως σας έχω ξανά αναφέρει, τους προτιμώ σε όλα τα επίπεδα, από τις γυναίκες. Αδυναμίες είναι αυτές, τι να κάνουμε.. Μπορώ να τους αντιμετωπίσω πιο εύκολα και με ειλικρίνεια πάνω από όλα!

Και κάπως έτσι, μέσα στο σεντούκι με τις αναμνήσεις μου, υπήρξε μια ψυχή, που ναι μεν αλλά! Παίρνει άριστα σε όλα του, Σκορπιός ο κύριος, μορφωμένος, φιλόδοξος, με όνειρα, που φρόντισε μέσα σε 20 χρόνια, να τα πραγματοποιήσει και να γίνει ακόμα καλύτερος και ναι είναι άξιος θαυμασμού!
Ήθελα πολύ να τον παντρευτώ, να κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά ήμασταν νέοι, ωραίοι και η αλήθεια είναι πως ψάχναμε για εμπειρίες.

Με έδιωξε ο χαρακτήρας του. Ο Σκορπιός! Γιατί ήταν γυναικάς. Είχε αδυναμίες. Ήταν άπιστος πολύ! Και εντάξει να το είχε και μυστικό, να ρίξω στάχτη.. Αλλά ένας τέτοιος άντρας, πατάει πόδι, δηλώνει ξεκάθαρα αυτό που είναι και άμα σου αρέσει.. Και επειδή δε μου άρεσε.. έφυγα μακριά.. εξαφανίστηκα.. Αρνήθηκα να κάνω τη χαζή. Να συμβιβαστώ με την απιστία. Θες παιχνίδια; Ταξίδεψε. Πήγαινε παίξε μπάλα κάπου αλλού.. Αλλά όταν θα είσαι σπίτι, δίπλα μου.. θα πρέπει να είσαι κύριος! Υπόδειγμα. Νοικοκύρης! Ο άντρας ο σωστός, και ας μην είσαι..

Και κάπως έτσι κλείνω το σεντούκι μου ξανά.. το κρύβω σε εκείνο το μέρος το σκοτεινό και αποχωρώ..


Κριός
Σήμερα θα ξυπνήσετε με την επιθυμία να μάθετε κάτι νέο. Μπορεί ακόμα και να πάτε να γραφτείτε σε μια σχολή. Δε ξέρω πού θα βρείτε το χρόνο, πάντως μια όρεξη να καθίσετε στα θρανία ξανά θα την έχετε. Ελπίζω να μην είναι προσωρινό και να χρησιμεύσει είτε στη δουλειά σας, είτε σε θέματα υγείας..

Ταύρος
Με τα λεφτά σας τρώγεστε κάπως, γιατί δεν έχετε. Ή δε σας περισσεύουν για να κάνετε εκεί τα κόλπα σας. Όσο και να τα κρατάτε στο συρτάρι για ώρα ανάγκης, άλλο τόσο θα προκύπτουν διάφορα και θα πρέπει να βάλτε χέρι που λέμε. Ξέρω δε σας αρέσει καθόλου αυτό, αλλά να που το σύμπαν σας έχει ματιάσει..

Δίδυμος
Μπα έφτασε και η εποχή σας. Να από σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να ζητάτε δώρα, λαγούς και πετραχήλια. Δυστυχώς, έχετε και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας και αυτό δε θα σας βοηθήσει και τόσο να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, εύκολα και δίχως εμπόδια. Εσείς να το παλέψετε!

Καρκίνος
Αν είστε καλλιτέχνες, τότε τις ημέρες αυτές να κάνετε μια καλή προετοιμασία, γιατί σύντομα τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω σας ξανά. Αν δεν είστε, τότε φροντίστε να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, πιο σοβαρά και να οργανωθείτε καλύτερα. Ένα μπράβο θα σας φτιάξει πολύ το κέφι.

Λέων
Σήμερα έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε. Θα γίνετε χίλια κομμάτια, αλλά να που τελειώνει σχεδόν η εβδομάδα και θα πρέπει να κλείσετε σχεδόν όλες σας τις εκκρεμότητες. Βάλτε προτεραιότητες και φροντίστε να μπαίνει και η τελεία σε κάθε τι που ασχολείστε, γιατί παίζει να περάσει η ώρα και να μην έχετε κάνει τίποτα!

Παρθένος
Εντάξει φτιάχνει το κλίμα στη δουλειά. Απλά προχωράτε παρακάτω, προσπερνάτε τις δυσκολίες με ένα πρόχειρο τρόπο θα έλεγα και ότι προκύψει. Δουλέψτε εσείς σκληρά τώρα και θα ανταμειφτείτε για αυτό λίγο αργότερα. Μη βιάζεστε γιατί θα κάνετε λάθη. Μόλις φύγει ο ανάδρομος αρχές Ιούνη, θα λάβετε όλες τις απαντήσεις που προσμένετε!

Ζυγός
Λοιπόν είστε έτοιμοι για πάτε αεροδρόμιο και δρόμο; Ταξίδι αυτό επιθυμούσατε κατά βάθος, αυτό και θα συμβεί. Εντάξει μπορεί να πάτε και στο λιμάνι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, το μεταφορικό! Κάντε την για μερικές μερούλες, να ξεκουραστείτε και να βρείτε τον εαυτό σας ξανά. Το έχετε μεγάλη ανάγκη!

Σκορπιός
Μπορεί καλή διάθεση να έχετε, όμως δεν έχετε λεφτά και ούτε έρχονται και αυτό σας αναστατώνει κάπως. Μην ανησυχείτε θα σκάσουν μύτη όλα μαζί ως συνήθως, είτε αυτό αφορά μια νέα δουλειά, είτε την επιστροφή εκείνων των δανεικών και αγύριστων. Πάντως με τον ανάδρομο μη περιμένετε και θαύματα.. Δουλέψτε το όμως!

Τοξότης
Μην είστε απόλυτοι με τους συνεργάτες σας. Σκεφτείτε πως ο καθένας έχει τον τρόπο του και πως το αποτέλεσμα μετράει. Σήμερα θα τσιτώσετε έτσι λίγο στη δουλειά, μπορεί να μαλώσετε και με κάποιον αλλά κάθε πράγμα που γίνεται έχει το λόγο του. Ο σκοπός δεν είναι να τα έχετε καλά με το συνάδελφό σας μόνο, αλλά να βγαίνει και η δουλειά!

Αιγόκερως
Οργανωθείτε χρυσά μου γιατί ο χρόνος φεύγει και για εσάς ο χρόνος είναι χρήμα. Από ιδέες φουλ, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να πετύχει το γλυκό. Βασικά όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στη δουλειά σας. Τίποτα άλλο δε σας ενδιαφέρει και καλά θα κάνετε να βάλετε και λίγο τον έρωτα στη ζωή σας.. Τι λέτε;

Υδροχόος
Ποιος σας πιάνει εσάς σήμερα! Ορεξάτοι, χαμογελαστοί έτοιμοι για όλα! Πάντως θα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε τη προσοχή του κόσμου και θα το πετύχετε αυτό. Ελπίζω να μην είναι φλας της στιγμής, δηλαδή να πράξετε έτσι όπως εσείς νιώθετε, αλλά ας έχει διάρκεια αυτή τη φορά. Οι ιδέες κατεβαίνουν η μια μετά την άλλη. Μείνετε κάπου όμως!

Ιχθύες
Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, πάντως ενώ είστε μέσα στο άγχος, ψιλό πετάτε και φοβάμαι. Άκρως επαναστατικούς σας βρίσκω, αλλά σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο ταίρι σας και στους δικούς σας τους ανθρώπους. Νομίζω έχει παντόφλα γενικώς, να τη περιμένετε να έρθει, πρωί-πρωί! Ψυχραιμία, υπάρχει και άλλος τρόπος!

magicfariel@gmail.com