Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια του μήνα, Μάιος 2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα ακόμα πανέμορφο Κυριακάτικο πρωινό ξημερώνει, ο ήλιος ανεβαίνει σιγά-σιγά και χρώματα παντού.

Μάης μια που μπήκε και μια που γλύκανε ο τόπος όλος! Είμαι και ρομαντική ύπαρξη, πώς να μη ξετρελαθώ..

Αστρολογικά, είναι ένας παράξενος μήνας, αφού
λίγα ζώδια θα τον απολαύσουν έτσι όπως πρέπει. Μη πω μόνο οι Καρκίνοι και λίγο οι Ζυγοί. Οι λοιποί στο πηγάδι αφού κάτι γίνεται πάλι εκεί πάνω στο σύμπαν, μας βάζει άλλες προτεραιότητες ας πούμε ένα πράγμα.
Οι σχέσεις πάλι σε πρώτο πλάνο, αφού είναι η εποχή της αλήθειας και του ξεκαθαρίσματος. Ότι μας βάραινε το χειμώνα, πρέπει να ειπωθεί, να φανεί και ότι προκύψει. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στο Μάη, για κάποιους με γλυκό τρόπο και κάποιους λίγο βάναυσο. Είναι και ο μήνας που τα υπαρξιακά μας κάνουν party, θεωρείται και μαγεμένος, why not? , προσθέτω επίσης..

Κάπως έτσι αποχωρώ, γλυκά όμορφα και ρομαντικά.. και ας λένε τα άστρα ότι θέλουν..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Επιτέλους και ένας μήνας που θα σας δώσει λίγη χαρά παραπάνω. Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και με τους άλλους και επικοινωνείτε σε βάθος. Ως δια μαγείας, ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε οικογενειακές. Θέτετε τα όρια εκ νέου, γιατί ανακαλύπτετε τι επιθυμείτε από τους άλλους, αλλά και μέχρι πού μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να φτάσετε για αυτούς. Σημαντικό πολύ είναι να δείτε τα πράγματα από τη δική τους την οπτική γωνία και να εκτιμήσετε τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν. Ξεχάστε για λίγο τον εγωισμό σας. Εκεί κοντά στις 18/05, το νου σας, γιατί ή κάνετε μια γνωριμία, λίγο παράνομη.. ή επιστρέφετε σε μια παλιά σας αγάπη..

Ταύρος
Αν και ο Μάης, είναι ο μήνας σας, δε συμβαίνει κάτι το φοβερό και τρομερό για εσάς. Περισσότερο τα επαγγελματικά σας ζητήματα και τα οικονομικά σας ενδιαφέρουν, παρά οι σχέσεις σας, ακόμα και οι ερωτικές. Η αισιοδοξία σας, έχει χαθεί αλλά όλο και κάτι ευχάριστο θα συμβεί. Δε πρέπει να το βάζετε κάτω. Κάτι αλλάζει στη δουλειά σας, που θα σας αναστατώσει αρκετά. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα σας ενοχλήσει. Δεν είναι τόσο οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, όσο το νέο αντικείμενο ή τη θέση, που θα πρέπει να αναλάβετε και να αντιμετωπίσετε. Κουράζεστε πολύ, αλλά είναι ένας μήνας μεταβατικός, ανανεωτικός που σας δείχνει το δρόμο, για ένα καλύτερο αύριο!

Δίδυμος
Ο μήνας που θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα επικοινωνήσετε σε βάθος και ίσως να τσακωθείτε και με αρκετό κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να εκφραστείτε ελεύθερα τις ημέρες αυτές, όμως δίχως να μιλάτε μόνο εσείς. Πρέπει να κατανοήσετε και την άλλη τη πλευρά. Αρκεί να υπάρχουν τα σωστά επιχειρήματα. Οι αντιρρήσεις των άλλων, δε σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τσακωθείτε και να απομακρυνθείτε. Προσέξτε πολύ, με ποιους τα βάζετε! Συμβιβασμός, η λέξη κλειδί. Γνωριμίες θα κάνετε πολλές. Παίζει να συναντήσετε και τον έρωτα της ζωής σας. Ξεκινάτε τα ταξίδια, τις μακρινές τις βόλτες, μπορεί και τις βουτιές και να και το ουράνιο το τόξο. Προς τα τέλη του Μάη, κάτι πολύ καλό βλέπω στον ορίζοντα..

Καρκίνος
Καταπληκτικός ο μήνας αυτός για εσάς. Θα μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ποιος σας πιάνει!!! Γοητεύετε τα πλήθη με τη συμπεριφορά σας, με τη παρουσία σας, αφού θα είστε χαμογελαστοί, θετικοί και αισιόδοξοι όσο ποτέ. Ναι να είστε σίγουροι, πως θα ανέβετε στο ροζ το συννεφάκι σας και θα βολτάρετε μέσα στη ρομαντζάδα. Κανείς δε θα σας το χαλάσει αυτό, θα βρείτε τον τρόπο να αμυνθείτε στο δευτερόλεπτο. Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, να περιμένετε να σας φροντίσει ο σύντροφός σας με το παραπάνω και να σας δείξει το πόσο σας αγαπάει. Οι ελεύθεροι της παρέας, αν φλερτάρετε άφοβα, κάπως έτσι θα σας πλησιάσει και ο έρωτας..

Λέων
Μέσα στο παράπονο σας βρίσκω.. Μεταξύ μας τώρα. Τις ημέρες αυτές λοιπόν, θα αποζητήσετε έντονα την αγάπη και τη φροντίδα από το σύντροφό σας. Μέχρι και τις 18 να μη περιμένετε θαύματα, αφού η συμπεριφορά σας όλο αυτό το διάστημα, έδειχνε πως δεν έχετε ανάγκη κανέναν. Πως και μόνοι σας καλά περνάτε. Για δουλέψτε το αυτό για να έρθουν τα καλύτερα. Κατά βάθος ανανεώνεστε, βγαίνετε από το καβούκι σας, γίνεστε ξανά κοινωνικοί και αυτό σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση. Οι ελεύθεροι της παρέας, καιρός να συνειδητοποιήσετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Υπάρχουν και καλά παιδιά και ας μη φοράνε ρουμπίνια και διαμάντια.. Κάντε τη προσπάθεια, ίσως να αξίζει το κόπο..

Παρθένος
Ψυχασθένεια είναι η λέξη που σας χαρακτηρίζει για όλες τις ημέρες αυτές. Τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο, κοιτάξτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους. Στη συνέχεια χαλαρώνετε κάπως, αλλά πάλι δε παίρνετε τις απαντήσεις που αποζητάτε. Νομίζω μπλέκετε ανάμεσα στις σκέψεις και τον εγωισμό. Το φεγγάρι στις 4 θα σας τρελάνει κανονικά και ίσως να τσακωθείτε με τους πάντες. Η παρεξήγηση στο φουλ. Συνεπώς τις υπόλοιπες τις ημέρες, θα πρέπει να βρείτε και το χρόνο και τη διάθεση για να το φτιάξετε αυτό. Τα γεγονότα όμως δε θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια, αφού σας τη πέφτουν από παντού. Και δουλειά και σπίτι. Και κάπως έτσι, θα έρθουν τα άνω, αντιμέτωπα με τις φιλοδοξίες σας και εκεί έχουμε πρόβλημα..!

Ζυγός
Μπα, αποφασίσατε να γίνετε καλά παιδιά; Να πλησιάσετε όλους τους φίλους σας ξανά και να δώσετε και κάποιες εξηγήσεις; Κάπως έτσι θα είναι ο Μάης για εσάς και όχι μόνο. Βασικά, γίνεστε πάλι φιλικοί, αγαπητοί, επικοινωνιακοί και για να σας δεχθούν πίσω, ναι πρέπει αυτή τη φορά να έχετε μια πολύ καλή δικαιολογία. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη, άλλωστε παιχνίδια του μυαλού είναι αυτά και εσείς είστε οι ειδικοί σε αυτό! Η Θεά Άφρο, απο εκεί που βρίσκεται σας μαγεύει κανονικά. Θα φλερτάρετε με τη ψυχή σας, μπορεί να μπλέξετε και σε άτακτες καταστάσεις. Πάντως ένας νέος έρωτας στα σκαριά, τουλάχιστον ενθουσιασμός και πάει το χρήμα. Ξεπαραδιάζεστε κανονικά, αφού σκοπός σας είναι να εντυπωσιάσετε. Μαζευτείτε.. πριν είναι αργά!

Σκορπιός
Και που έφυγε ο Κρόνος από πάνω σας δε σημαίνει πως όλα βαίνουν καλώς. Θέλετε πολύ δουλειά ακόμα για να φτιάξουν οι σχέσεις σας με τον κόσμο και να αποκατασταθούν κάποιες ανεπανόρθωτες βλάβες. Γιατί αγαπητοί μου πληγώσατε και απογοητεύσατε αρκετό κόσμο. Και έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής και σκούρα τα πράγματα. Ο Μάης λοιπόν θα σας δείξει την αλήθεια. Οι σχέσεις σας ξανά σε πρώτο πλάνο και ακόμα και οι δεσμευμένοι, δεν έχετε ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες. Έρχεται ακόμα ένα τσουνάμι μέσα στο καλοκαιράκι. Το νου σας.. Ο σύντροφός σας, δε θα δείξει καμία κατανόηση αυτή τη φορά. Ούτε οι φίλοι σας φυσικά. Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν, αλλά πλέον το τοπίο καθαρίζει.

Τοξότης
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας και τις ημέρες του Μάη λίγα πράγματα θα χαρείτε από αυτά που θα συμβούν. Ξαφνικά απομονώνεστε, κάνετε παράξενες σκέψεις και βγαίνει ο κακός σας ο εαυτός στην επιφάνεια. Ζηλεύετε το σύντροφό σας. Το συνάδελφό σας. Τους πάντες. Από την άλλη πιστεύετε πως όλοι θέλουν να σας βλάψουν. Εκπλήσσομαι και εγώ μαζί σας, αλλά σύμπαν είναι αυτό, κάνει και τις αταξίες του, όποτε θέλει. Το θέμα καθημερινότητα, σας πνίγει, εκεί να εστιάσετε και να αφήσετε τις κόνξες. Τίποτα και κανείς δε θα φταίει, παρά μόνο η κάκιστη διάθεσή σας. Ούτε σεξ δε θα έχει αυτό το μήνα. Για τόσο πολύ!

Αιγόκερως
Αγαπητά μου θα σας συμβούν πολύ μυστήριες καταστάσεις μέσα στο Μάη. Φυσικά δε θα είναι καθόλου του χαρακτήρα σας, αλλά θα τις βιώσετε και θα τις αποδεχθείτε με το έτσι θέλω. Θα βρείτε το χρόνο να βρεθείτε με το σύντροφό σας, ή τους φίλους σας και να τους ψάξετε κάπως διαφορετικά. Δηλαδή θα ανακαλύψετε κατά πόσο είναι ουσιαστικές οι σχέσεις σας ή όχι. Κάποιοι θα εκπλαγείτε ευχάριστα και κάποιοι όχι και τόσο. Όταν μάθετε την αλήθεια, τι θα κάνετε για αυτό; Το παρελθόν ξανά χτυπά. Κάποιος εμφανίζεται, ή κάποια, μια παλιά αγάπη και αναστατώνεστε από το πουθενά. Καιρός να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Υδροχόος
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ως και τις 15/05 σκούρα τα πράγματα. Τι εννοώ; Μπορεί η Αφροδίτη να κάνει τα μαγικά της, πάνω σας τουλάχιστον ως και τις 07/05, αλλά μετά αλλάζει κατά πολύ το κλίμα. Η πανσέληνος στις 4 σας τρελαίνει το μυαλό και τα βάζετε με το ταίρι σας, ή να το πω γενικά και αόριστα με τα ερωτικά σας και παραφέρεστε! Θα νιώσετε παράξενα το συναίσθημα της ζήλιας, μπορεί από τη πλευρά σας, μπορεί όμως και από την άλλη τη πλευρά. Φουρτούνες στο Αιγαίο, που θα δείξει όταν κοπάσει η θάλασσα.. Και φυσικά μετά το ρίχνετε στη δουλειά, στα ταξιδάκια, στη καλοπέραση. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, νέα ενδιαφέροντα και καλοκαιράκι πλησιάζει.. σωστά;;;

Ιχθύες
Ζόρικος θα είναι ο Μάης για εσάς. Ενώ υπάρχουν όλες οι καλές προοπτικές για να μονιάσετε με το σύντροφό σας και να αγαπήσετε στο φουλ, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι τέτοιες που συνεχώς όλο και κάτι θα σας αποσπά τη προσοχή. Οι δικοί σας άνθρωποι, θα χρειαστούν τη προσοχή σας, μπορεί να είναι θέμα υγείας, μπορεί και οικονομικό, πάντως εξαντλητικές και απρόβλεπτες οι ημέρες σας. Θέμα γάμου ή χωρισμού, πάλι πέφτει στο τραπέζι για μερικές ψυχές. Το σύμπαν δε θα σας αφήσει να δείτε καθαρά το θέμα σας και ίσως κάνετε κάποιο λάθος. Ανεπανόρθωτο κιόλας! Δυστυχώς δε θα ικανοποιήσετε και τόσο τα πάθη σας αυτή τη φορά, αφού προηγούνται οι σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής σας..!!

magicfariel@gmail.com