Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 19/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από σήμερα Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιούνη! Φέτος, δε ξέρω αλλά το σύμπαν βιάζεται πολύ και
κάθε μέρα συμβαίνει και από κάτι. Εχθές είχαμε Νέα Σελήνη στο Ταύρο! Τι πιο τέλειο! Νέα ξεκινήματα, μια καινούρια αρχή που λέμε, οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Σήμερα ξεκίνησε ο ανάδρομος, δηλαδή εμπόδια, καθυστερήσεις, ανατροπές, αναβολές και οι παρεξηγήσεις στο φουλ!


Να τρελαθώ τώρα ή λίγο πιο μετά, που θα μπω σε δράση; Πιο δρόμο να διαλέξω, αφού το μονοπάτι τελικά είναι ένα. Να ρισκάρω για μια νέα αρχή ή να καθίσω στα αυγά μου; Να πάρω μαζί μου κανά κόκαλο; Γιατί τα σκυλιά ξανά αμολήθηκαν και τουλάχιστον ας έχω κάτι να τα καλοπιάσω..
Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, αλλά βρε σύμπαν μου, από αύριο έρχεται και το χτύπημα του κεραυνού, όχι του Δία αλλά της σύγκρουσης μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα και νομίζω δεν υπάρχει σωτηρία καμιά..

Μες στην αισιοδοξία το ξωτικό.. ..που όμως προσμένει το απρόβλεπτο.. από λεπτό σε λεπτό..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Ξυπνάτε με θολωμένο το μυαλό και ξαφνικά άλλα θα σκέφτεστε και άλλα θα λέτε. Με τα μασημένα τα λόγια σας, προκαλείτε ένα χάος στους δικούς σας τους ανθρώπους, γίνεστε δυσνόητοι και φυσικά κανείς δε θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις ορέξεις σας. Προσπαθήστε να είστε σαφής, όσο γίνεται και συγκεκριμένοι!

Ταύρος
Να τι έλεγα; Σήμερα λένε τα άστρα να αποφύγουμε τα νέα ξεκινήματα και να καθίσουμε φρόνιμοι στα αυγά μας.. Για αυτό λοιπόν Ταυράκια μου, αν είχατε χθες κατά νου να κάνετε κάποιες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, καλά θα κάνετε να το ξανά σκεφτείτε! Ξεκινάει πολύ φορτσάτος ο ανάδρομος.. αλλά κάτι καλό έρχεται..

Δίδυμος
Κάτι σας συμβαίνει και ενώ τίποτα δε πηγαίνει καλά, εσείς συνεχίζετε να χαμογελάτε και να προσπερνάτε τα πάντα σχετικά αδιάφορα. Ανάδρομος στο ζώδιό σας, μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας, μπορεί να σας αναστατώσει και κάπως, αλλά πλέον τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.. Μια ευχάριστη νότα θα είναι το γεγονός για εσάς..

Καρκίνος
Λίγο χαοτική η ημέρα σας. Θα έχετε εκεί ένα προαίσθημα πως κάτι συμβαίνει πίσω από τη πλάτη σας, αυτό θα σας τρώει το σαράκι, μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και όχι. Καλά θα κάνετε να μη χάσετε το χρόνο σας ψαχουλεύοντας το τι τρέχει γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε δουλειές με φούντες.. Τρέξτε να προλάβετε!

Λέων
Έχετε ξανοιχτεί πάλι όχι μόνο στους φίλους σας αλλά και σε αγνώστους. Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί και μη περιμένετε οι άλλοι να σας κατανοήσουν στο απόλυτο. Σήμερα μπορεί να προκύψει έτσι μια παρεξήγηση με ένα φιλαράκι και να σας χαλάσει η διάθεση πολύ ξαφνικά. Να προσέχετε τα λόγια σας!

Παρθένος
Να και πάλι η δουλειά σας στο προσκήνιο. Εκεί που νομίζατε πως όλα έχουν φτιάξει και έχουν πάρει το δρόμο τους, εκεί θα επιστρέψουν κάποιες υποθέσεις στα χέρια σας και θα πάθετε το εγκεφαλικό. Να το περιμένετε, πως σήμερα θα κολλήσει το σύμπαν όλο και πως απαντήσεις θα λάβετε πολύ πιο μετά. Ψυχραιμία και λογική πάνω από όλα!

Ζυγός
Και εκεί που είχατε πάρει τις αποφάσεις να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας, εκεί ξαφνικά θα κλειστείτε πάλι στο καβούκι σας. Αυτά κάνει ο ανάδρομος. Δε φεύγετε από τη δουλειά σας, ή από μια συνεργασία. Δεν εγκαταλείπετε το σύντροφό σας. Αντιθέτως γυρίζετε πίσω με την ουρά στα σκέλια. Και κάπως έτσι η ημέρα σας θα είναι παράξενη..

Σκορπιός
Δυστυχώς αν περιμένατε κάτι χρήματα, τώρα θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Εμπόδια και καθυστερήσεις προκαλεί το σύμπαν και εσείς πρέπει να το υπομείνετε όλο αυτό ψύχραιμα και ωραία. Μη πιέζετε καταστάσεις, γιατί θα έχετε το αντίθετο το αποτέλεσμα. Ακόμα και μια νέα συμφωνία, θα έχει τις δυσκολίες της.

Τοξότης
Και εκεί που νομίζατε πως όλα είχαν πάρει το δρόμο τους, εκεί θα εμφανισθούν από το πουθενά, διάφοροι άνθρωποι και θα σας θυμίσουν ξανά εκκρεμότητες ή λάθη του παρελθόντος! Αυτό θα σας τρελάνει κανονικά, θα νευριάσετε πολύ και ναι θα τις πείτε τις κουβέντες σας και όποιον πάρει ο χάρος. Ξεσπάστε αυτό θέλει το σύμπαν!

Αιγόκερως
Κάπως αφηρημένοι θα είστε σήμερα και θα κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο. Η επικοινωνία σας με τον κόσμο δε θα είναι και τόσο εύκολη. Να είστε ψύχραιμοι και να δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που σας λένε ή σας γράφουν. Μπορεί από το τίποτα να νευριάσετε και να φταίτε εσείς και μόνο εσείς. Είστε και λίγο εκτός εαυτού..

Υδροχόος
Πού πάτε να μπλέξετε ξανά; Δε το πήρατε το μάθημά σας; Πάλι με τα ερωτικά σας βασανίζεστε και αντί να τραβήξετε προς το σωστό το δρόμο, θα προτιμήσετε το μυστήριο και τα παράξενα τα κόλπα. Δε χορτάσατε από αυτά; Εντάξει αν το σεξ σας ενδιαφέρει και μόνο, ξεδώστε αλλά μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια. Έχει κάτι η αγάπη που την αποφεύγετε;

Ιχθύες
Σήμερα λοιπόν χρυσά μου θα τσακωθείτε με όλο σας το σοι. Ξαφνικά θα εμφανισθούν οι πάντες, θα σας ζητήσουν τα απίστευτα και εσείς θα τις κόψετε τις φλέβες μια και έξω! Βέβαια δε θα τους χαριστείτε με τίποτα και σας βλέπω πρώτους στη μάχη! Δε πιστεύω να φτιάξετε βαλίτσα και να εξαφανιστείτε; Πού θα πάτε; Για φρόνιμα..

magicfariel@gmail.com