Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αφροδίτη και Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα! Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο, από τις 19/05 – 25/05/2015, by F’Ariel!


Μπορεί ο Μάης να έχει φτάσει στη μέση του, μπορεί να προχωράμε ολοταχώς για καλοκαιράκι, όμως εκεί πάνω στο σύμπαν, οι μάχες καλά κρατούν! Οι πλανήτες όλο έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους και εμείς
εδώ κάτω τρελαινόμαστε.
Όλα μας επηρεάζουν, κυρίως ψυχοσωματικά, εγκεφαλικά και για ένα ανεξήγητο λόγο, παραφερόμαστε, υπερβάλουμε και βλέπουμε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική γωνία!

Καθώς έκανα τη πρωινή μου τη μελέτη, έδωσα σημασία σε αυτό το γεγονός, της Αφροδίτης με του Πλούτωνα. Δε φτάνει που οι δυο τους θα έρθουν σε κόντρα, ξεκινάει και ο ανάδρομος Ερμής στις 19 και νομίζω η αλλαγή στη διάθεσή μας, θα γίνει πολύ ξαφνικά! Βουτιά στα σκοτάδια με το καλημέρα σας!

Η Αφροδίτη όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, των σχέσεων, του έρωτα και της αγάπης. Ο Πλούτωνας από την άλλη φέρνει το χάος και τα σκοτάδια. Καταστροφικώς στο πέρασμά του όμως άκρως αναζωογονητικώς. Αφού προκαλεί ριζικές αλλαγές, με βάναυσο τρόπο φυσικά, που στο τέλος μας αρέσουν, ακόμα και με το έτσι θέλω!
Φανταστείτε λοιπόν, τι θα συμβεί εκείνες τις ημέρες.. Οι σχέσεις μας θα διαταραχθούν, ο έρωτας θα παύσει να υπάρχει ή ακόμα όμως μπορεί να υπάρξει, όμως θα είναι περισσότερο φαντασμένος και σεξουαλικώς. Μικρής διάρκειας, άκρως απολαυστικός, ίσως και απαγορευμένος, με ημερομηνία λήξης!
Ακόμα μπορεί να προκύψουν και θέματα υγείας, που θα έχουν άμεση σχέση με την ομορφιά και κάπως έτσι κάποιος να ξεκινήσει υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Πρώτα η καταστροφή, μετά οι αποφάσεις, στο τέλος το αποτέλεσμα.

Ας δούμε λοιπόν, τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο τις ημέρες από 19/05 – 25/05/15!


Κριός
Τις ημέρες αυτές θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα πάντα. Στη δουλειά σας, στην οδήγηση, ακόμα και στο τρόπο που περπατάτε. Θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και μια ένταση θα τη βιώσετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μια θα πρέπει να ξεχάσετε τις ευαισθησίες σας και να είστε σκληροί και ψυχροί και από την άλλη θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, για να μη προκαλέσετε δυσάρεστα σχόλια εις βάρος σας.. Μια βδομάδα πολύ ζόρικη..

Ταύρος
Ότι και αν συμβεί εκείνες τις ημέρες, εσείς θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, κυρίως σε θέματα καριέρας. Ένα όχι, δεν είναι απαραίτητα όχι, απλά θα χρειαστεί να το ψάξετε ακόμα καλύτερα. Από την άλλη μη βιαστείτε να κάνετε κάτι δικό σας, γιατί θα τα κλάψετε τα χρήματά σας. Και δε φτάνουν όλα αυτά, εμφανίζεται και ο Έρωτας και σας θολώνει τα νερά. Αν αυτά που ακούσετε είναι κοντά στην αλήθεια, τότε να τα πιστέψετε. Όμως μη βιαστείτε να αφήσετε κάτι σίγουρο, για ένα τρελό αναστάτωμα..

Δίδυμος
Τις ημέρες αυτές θα πρέπει να κάνετε οικονομία. Δηλαδή να στερηθείτε όλες τις απολαύσεις της ζωής. Θα τα καταφέρετε; Η έλλειψη χρημάτων, θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε για κάτι νέο και φυσικά να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε οπωσδήποτε, γιατί μόνο κακό θα φέρει και τίποτα άλλο. Ερωτικά τώρα, άλλα σας συμβαίνουν στη πραγματικότητα και αλλιώς τα φαντάζεστε. Πλούτωνας είναι αυτός! Μη πιστέψετε λέξη που θα ακούσετε..

Καρκίνος
Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, πάντως ξαφνικά θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα σας παρασύρουν σε πολλά έξοδα. Νομίζω θα μεγαλοπιαστείτε και θα μπλέξετε σε μονοπάτια που ναι μεν θα είναι ωραία, από την άλλη όμως κάτι μου βρωμάει. Μια εξαπάτηση ας πούμε. Μη χαλάτε τα λεφτά σας άσκοπα. Μη προχωρήσετε σε νέες επενδύσεις, ούτε φυσικά να αλλάξετε δουλειά. Αποφύγετε τις κόντρες με τον κόσμο και φροντίστε οι συζητήσεις σας να είναι προσωπικές και όχι δημόσιες.

Λέων
Χρυσά μου ερωτικές απιστίες μυρίζομαι και χωρισμούς και δάκρυα στο τέλος. Τις ημέρες αυτές θα βρεθεί το άτομο που θα σας προκαλέσει, θα σας γοητέψει, θα σας φλερτάρει έντονα και θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να γεμίσετε εκείνο το κενό της καθημερινότητας ή ακόμα και της ρουτίνας από μια σχέση. Προσέξτε τι θα επιλέξετε, γιατί ναι μεν θα ζωντανέψετε από την άλλη όμως θα αξίζει να χαθεί μια σχέση ζωής; Προσοχή πως οδηγάτε, πολλά κόκκινα θα περάσετε. Πρόβλημα μεγάλο!

Παρθένος
Και το πεδίο μάχης στη δουλειά, συνεχίζεται κανονικά. Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στο τι θα συμβαίνει γύρω σας, να είστε καχύποπτοι πολύ και χαμηλώστε λίγο προφίλ, υπάρχουν και άλλοι που είναι έξυπνοι και αντιλαμβάνονται σβέλτα όπως και εσείς. Προσοχή στους συναδέλφους σας, στα λόγια σας φυσικά και ψυχραιμία. Εκτιμήστε αυτά που έχετε, όσους σας έχουν βοηθήσει και κάντε πέρα εκείνους που εσκεμμένα σας βάζουν εμπόδια! Αποφύγετε τις μοναξιές και τους εγωισμούς.

Ζυγός
Πω πω τις μαύρες της έχει η Αφροδίτη σας, χάλια ο συναισθηματικός σας ο κόσμος εκείνες τις ημέρες. Μέσα στα νεύρα και τη στεναχώρια θα είστε και για μια εβδομάδα, θα κάνετε πολύ βαρύ το κλίμα, είτε στη δουλειά σας, είτε στο σπίτι. Δύσκολο να το αποφύγετε αυτό, αφού η επιρροή θα είναι πολύ δυνατή. Θα σας πιάσει μια τρέλα και θα αποζητήσετε το shopping therapy και τις κρεπάλες. Πρέπει να ξεδώσετε. Εννοείται πως αυτή θα είναι η πιο χάλια λύση, αφού μετά θα είστε out of budget. Αποφύγετε τα έξοδα!

Σκορπιός
Πότε θα προλάβετε να τα κάνετε όλα αυτά εσείς; Πραγματικά απορώ. Καταρχήν θα πρέπει να αποφύγετε να συμβιβαστείτε στο θέμα της συμβίωσης. Αν αγαπάτε αληθινά κάντε το, αν έχετε ενδοιασμούς, μη το σκέφτεστε καν. Τσάμπα κόπος και χρόνος! Τις ημέρες αυτές θα βρεθείτε με αρκετό κόσμο, θα ακούσετε διάφορα και το καλύτερο θα ήταν να κρατούσατε το στόμα σας κλειστό! Στις συζητήσεις σας θα έρθετε σε κόντρα με αρκετούς, αφού δε σας αρέσει να σας τη βγαίνουν με κόκκινο. Προσοχή στα έξοδα, γιατί ξεφεύγετε!

Τοξότης
Μέρες παράξενες για το ψυχικό σας τον κόσμο. Θα πεισμώσετε και θα το παίζετε ξερόλες και αυτό θα εκνευρίσει αρκετά τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα σας. Καλά θα κάνετε να είστε πιο προσγειωμένοι και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ γιατί μπορεί να τους πληγώσετε άνευ λόγου και αιτίας. Αποφύγετε τα έξοδα και κυρίως τις αγορές με δόσεις. Πρέπει πρώτα να εξοφλήσετε αυτά που ήδη τρέχουν! Το στόμα σας θα στάζει φαρμάκι, για αυτό μεγάλη προσοχή.. Μετά τίποτα δε ξεχνιέται!

Αιγόκερως
Πάλι στα κόκκινα κυρίως με τη δουλειά σας. Μέρες που θα είστε επιθετικοί, εριστικοί και θα τα βάλετε με τους πάντες. Καλά θα κάνετε να το αποφύγετε αυτό, γιατί ήδη περάσατε ένα μπουρίνι, τώρα απλά έρχεται το επόμενο! Αποφύγετε τα ψέματα, άλλωστε δε σας ταιριάζουν και τόσο και στο τέλος σας πιάνουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες όσο άσχημα και αν νιώθετε, γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι η αιτία, να μη σας μιλήσει ξανά ποτέ ψυχή! Αν δε θέλετε να βγείτε έξω βόλτα, να μη πάτε πουθενά..

Υδροχόος
Σκοτάδια, χάος και γκρίνια! Μέρες που θα θυμηθείτε το παλιό, κακό σας εαυτό και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Θα σας έλεγα να κλειστείτε σπίτι ή να ταξιδέψετε κάπου μακριά και μόνοι! Συναισθηματικά φορτισμένοι θα ξεσπάσετε στους ανθρώπους σας και θα τους φέρετε αντιρρήσεις ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Ότι φτιάξατε εν ολίγοις θα το καταστρέψετε μέσα σε μια εβδομάδα! Από την άλλη κλείνεστε στον εαυτό σας, απομακρύνεστε και ζείτε στο κόσμο της ψευδαίσθησης και της αυταπάτης! Ταξιδέψτε, επιμένω!

Ιχθύες
Ο ψυχάκιας ξανά χτυπά! Από τη μια θα είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και από την άλλη σκέψεις, καταστροφής, θα είναι η αιτία να κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας. Θα πρέπει να αποφύγετε τις έξαλλες τις αντιδράσεις, να σπείρετε το πανικό και να φέρετε και το κατακλυσμό. Βιάζεστε σε δύσκολες εποχές και με τον ανάδρομο στις 19, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα πρωταγωνιστήσουν και η φαντασία σας θα πάει περίπατο! Προσγειωθείτε στη πραγματικότητα και μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια!

magicfariel