Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 18/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νιώθω σαν ένα μικρό κοριτσάκι, που του πήραν το γλειφιτζούρι. Θέλω να κλάψω, να φωνάξω, να
τραβήξω τις κοτσίδες μου, γιατί; Δε δουλεύει τίποτα σωστά! Τι ζήτησα η έρημη; Περισσότερες πληροφορίες. Τι πήρα; Υπάρχει απάντηση σε αυτό, αλλά πιπέρι, πρωί-πρωί! Άρα ας χρησιμοποιήσω τη λέξη, τίποτα!

Μα πως είναι δυνατόν, όταν ζητάω κάτι, το τόσο απλό, να γίνεται πάντα τόσο δύσκολο και πολυσύνθετο; Γιατί σε εμένα συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Επειδή ανεβάζω πίεση και το σύμπαν με κοροϊδεύει; Το έχω παράπονο μεγάλο. Μια φορά να εκφράσω την επιθυμία μου και μια φορά να γίνει, δίχως να χρειαστεί να το παλέψω, ούτε φυσικά να ανεβάσω θερμοκρασίες και να πέσω στα πατώματα.
Δε ζήτησα ούτε παλάτι, ούτε ελικόπτερο, ούτε καμιά τράπεζα! Ωραία όλα αυτά, ναι θα τα ζητήσω άμα χρειαστεί, αλλά επειδή ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, πού πατάω και πού βρίσκομαι, θα γελάσω ακόμα και η ίδια με τον εαυτό μου και θα αλλάξω πλευρό!
Όταν όμως αυτά που ζητάω, είναι απλά καθημερινά πράγματα, όταν δε γίνονται, παθαίνω εγκεφαλικό! Γιατί δηλαδή το σύμπαν με προσπερνάει τόσο επιδεικτικά; Τι έχω κάνει που πρέπει να βασανίζομαι ακόμα και για το πιο απλό;

Γκρινιάζω, αλλά δε μπορώ- δε μπορώ!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Κεφάτοι, ξεκούραστοι και ανεβασμένοι, είστε έτοιμοι για όλα! Ρίχνετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, οργανώνεστε καλύτερα και ξέρετε πολύ καλά τι θα πρέπει να κάνετε για να τα φέρετε εις πέρας! Απολαύστε την ημέρα σας, κλείστε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε γιατί από αύριο ξεκινούν και πάλι τα πρωτοβρόχια! Να πάτε σπίτι μετά τη δουλειά. Ξεχάστε τις βόλτες. Θα σας χρειαστούν οι δυνάμεις σας.. να είστε σίγουροι!

Ταύρος
Μια χαρά είστε, αφήστε τη κλάψα για αύριο! Δε ξέρω τι θα συμβεί, όμως νέοι στόχοι μπαίνουν μπροστά, οργανώνεστε ξανά από την αρχή και βάζετε προτεραιότητες όπως πάντα! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέα όνειρα, αισιοδοξία και ελπίδα. Όμορφη η ημέρα σας. Όμως συγχρόνως και πολύ δυνατή για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Δώστε τα όλα και μη σας νοιάζει.. Υπάρχει μέλλον..

Δίδυμος
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε σήμερα. Μπορεί να σας έχουν κάνει διάφορες προτάσεις, που εσείς θα πρέπει να τις σκεφτείτε σοβαρά και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Καλύτερα να επικοινωνήσετε σήμερα, γιατί από αύριο με ανάδρομο τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα αλλάξει κατά πολύ το σκηνικό. Τις ευκαιρίες να τις αρπάξετε άμεσα και αφήστε το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει..

Καρκίνος
Νομίζω πετάτε στα σύννεφα τις ημέρες αυτές. Μέσα στο όνειρο, στην ελπίδα και την αισιοδοξία είστε και αυτό ναι μεν είναι πολύ καλό, από την άλλη όμως αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μερικά από αυτά, να είστε έτοιμοι να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη. Επενδύετε στον εαυτό σας, στη δουλειά σας, πάντως βαδίζετε προς εντελώς διαφορετικά μονοπάτια. Το νου σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Λέων
Σήμερα ίσως να σας ζητήσουν να αναλάβετε μια υποχρέωση παραπάνω στη δουλειά σας. Μη γκρινιάξετε και δείτε το ως ευκαιρία, για να τους δείξετε το πόσο ικανοί είστε και φυσικά να μπορέσετε να ζητήσετε εκείνη την αυξησούλα μεθαύριο. Ευτυχώς που και τα άστρα σιγοντάρουν και θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και δραστήριοι, τουλάχιστον όσο ο ήλιος είναι εκεί ψιλά.. Μετά χαλαρά.. σωστά;

Παρθένος
Θα ξυπνήσετε με μια αισιοδοξία και ένα χαμόγελο, φτου-φτου μη σας ματιάσω. Συναίσθημα είναι αυτό, μπορεί να είδατε και καλό όνειρο, πάντως κρατήστε το όσο μπορείτε φυσικά. Μέρα που δε θα σας ζαλίσουν ιδιαίτερα στη δουλειά σας και θα μπορέσετε να κανονίσετε και κάτι για πιο μετά! Βγείτε βόλτα, δείτε τους φίλους σας, δε πειράζει που είναι Δευτέρα. Από αύριο αλλάζει το σκηνικό για αυτό.. τρέξτε να προλάβετε!

Ζυγός
Μια χαρά είστε σήμερα. Δε ξέρω τι συνέβη εχθές, πάντως τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει και θα τις ανακοινώσετε πουρνό-πουρνό. Ερωτικά είστε μια χαρά, βρήκατε τον τρόπο να νιαουρίσετε, να ακουστείτε, να κουρνιάσετε και επειδή είστε και πονηρά πλασματάκια, ναι θα γίνει το δικό σας, όπως πάντα! Μια νέα δουλειά μπορεί να σας προτείνουν, πείτε το ναι αν θέλετε το πορτοφόλι σας να γεμίσει με λίγο χρήμα παραπάνω..

Σκορπιός
Με τις σχέσεις σας ασχολείστε, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, ή ακόμα και ερωτικές. Πάλι κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας πνίγει, όμως δε θα τρελαθείτε κιόλας. Έχετε τον τρόπο εσείς να τους εξολοθρεύετε όλους τους ανεπιθύμητους. Σωστά; Μην είστε απόλυτοι, ψυχροί κακοί και ανάποδοι. Πιο ανθρώπινη η συμπεριφορά σας, όχι τίποτα άλλο δε χρειάζεται να έχουμε δράματα, Δευτεριάτικο.. τι λέτε;

Τοξότης
Δουλέψτε σήμερα όσο χρειάζεται και μετά έχει διάδρομο, ή ποδήλατο; Τι προτιμάτε; Πάντως ρίξτε το στη γυμναστική, για εκτόνωση και φυσική κατάσταση. Θα σας κάνει καλό, γιατί ειλικρινά τώρα, έρχονται κάτι μέρες πολύ τρελές για εσάς! Η ημέρα σας θα είναι όμορφη, χαρωπή και κάπως ξένοιαστη. Απολαύστε το αυτό, όσο παίζει, μη ψαχουλεύετε σε μέρη που καίνε και let it flow.. πως αλλιώς να σας το πω;

Αιγόκερως
Δε ξέρω, αλλά τα άστρα λένε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Σήμερα δε ξέρω αν θα πάτε δουλειά, αλλά είτε βρίσκεστε στο χώρο, είτε όχι, το μυαλό σας θα ταξιδεύει αλλού. Ρομαντική η ημέρα σας, ερωτική, λίγο σα Κυριακή θα σας φαντάζει, αφού ουσιαστικά δεν έχετε καμία διάθεση, για άγχος και νεύρα. Όσο νιώθετε έτσι, όλα καλά, όλα ωραία. Μη ζοριστείτε για το αντίθετο. Θα έρθει από μόνο του.. Από αύριο φουρτούνες.. ξανά!

Υδροχόος
Γλυκά μου, τρελά μου, πλασματάκια. Όσο κοιμόσασταν, το σύμπαν έκανε τα μαγικά του. Σας έριξε λίγη χρυσόσκονη, αγάπης, συμπόνιας, ανθρωπιάς και θα ξυπνήσετε με πολύ ζεστή καρδιά.. λέω εγώ τώρα! Μέρα που καλά θα κάνετε να εκφραστείτε ελεύθερα, να επικοινωνήσετε με μερικές ψυχές, να γλυκάνετε εκεί το τοπίο γιατί έτσι λένε τα άστρα.. Δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή. Ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό!

Ιχθύες
Μέρα που θα έρχονται οι λύσεις στο μυαλό σας, η μια μετά την άλλη. Θα μπείτε μπροστά και θα μοιραστείτε τις ιδέες σας και θα είναι τόσο σωστές και όμορφες, που και θα σας ακούσουν με προσοχή και θα σας θαυμάσουν. Χαρωποί, χαμογελαστοί και αισιόδοξοι, θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Απολαύστε την ημέρα σας και ήρεμα πάνω από όλα, γιατί από αύριο σας τσιμπάει εκείνη η μύγα της παράνοιας!

magicfariel@gmail.com