Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 15/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να πω η έρημη, το πυροσβέστη κάνω τις ημέρες αυτές, σβήνω φωτιές που ανάβουν έτσι ξαφνικά, από το πουθενά! Μήπως να
κάνω αίτηση σε καμιά πρεσβεία; Τι έγινε ξύπνησε ο Ζυγός μέσα μου; Διπλωματικό σώμα, Ρέα Ξωτικού!


Πραγματικά μπορεί να έρχεται ανάδρομος Ερμής στις 19, να περιμένετε να γίνει μεγάλο party στο σύμπαν, στις ζωές μας, το χάος ξανά χτυπά! Έχει κατεύθυνση. Δε το αποφεύγει κανείς! Και όχι δε θέλω να σας ταράξω, αλλά ήδη κάτι συμβαίνει εκεί ψιλά, ήδη ξεκίνησαν τα πρωτοβρόχια και ο κόσμος, πάει και τα μυαλά στα κάγκελα!
Το έχω μεγάλη απορία. Όταν πέσω εγώ στα πατώματα, όταν γυρίσει το δικό μου το μάτι, όταν αδικηθώ για κάτι, θα βρεθεί κανείς εκεί έξω να με υπερασπιστεί; Ή θα με φάει η μαρμάγκα, ως αιώνιο θύμα; Δε με νοιάζει, να πω την αλήθεια μου, αφού πάντα πράττω όπως νιώθω, αυθόρμητα και συναισθηματικά και μου αρέσει να έχω τη συνείδησή μου καθαρή και να κοιμάμαι σα μωρό τα βράδια..

Είμαι παράξενη ψυχή. Θα υπερασπιστώ κάποιον μέχρι τελικής πτώσεως. Θα το αξίζει αυτό είναι το σίγουρο. Θα παλέψω για πάρτη του. Όμως μη με απογοητέψει στη συνέχεια, γιατί τότε ξυπνάει το Ταύρος, ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και πόσα ακόμα έχω πάνω μου και μαύρο φίδι.. Διπλωματικό επεισόδιο.. διαφορετικά.. χα χα !

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Αγαπητά μου ηρεμίστε λίγο στη ζωή σας. Όλα τα κάνετε συγχρόνως και αναρωτιέμαι πότε θα πέσετε κάτω ξεροί! Δουλειά, διατροφή, διασκέδαση, πότε κοιμάστε να μας το πείτε! Λίγο προσοχή σήμερα, γιατί θα λάβετε μια απάντηση, ένα ηρωικό όχι για κάτι που ζητήσατε και τα μουτράκια πάλι στο προσωπάκι σας.. Γιατί;

Ταύρος
Μια είστε καλά, μια όχι. Το άγχος καλά κρατεί στη ζωή σας και σας πηγαίνει όπου θέλει αυτό. Δεν έχετε λεφτά και έχετε τρελαθεί. Σας λείπουν και δε μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας. Πρέπει για λίγες ημέρες να είστε μαζεμένοι. Να ξεχάσετε τις βόλτες και τα ψώνια. Τι να κάνουμε, ξεφύγατε λίγο και τώρα πρέπει να το πληρώσετε το τίμημα.

Δίδυμος
Έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά. Το καλό είναι πως τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ξέρετε τι θέλετε. Βέβαια κάνετε κάτι κινήσεις λίγο ριψοκίνδυνες, λίγο παράξενες, που ενοχλούν μερικές ψυχές. Πάντως σήμερα παίζει να σας κατσαδιάσουν κάπως, για τις επιλογές σας. Μη βγάλτε μια γλώσσα ως εκεί απέναντι. Αντιθέτως να είστε ψύχραιμοι, ακούστε τι έχουν να σας πουν και μετά κάντε πάλι τα δικά σας!

Καρκίνος
Νιώθετε πολύ κουρασμένοι και παρόλα αυτά κάνετε πως όλα είναι εντάξει και τρέχετε να προλάβετε τα πάντα. Είναι θέμα χρόνου να πέσετε τέζα στο κρεβάτι, είτε με τα ψυχολογικά σας, είτε από τρελή κούραση, για αυτό θα σας έλεγα να μη ζορίζατε και τόσο τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλλειμα. Ή μια κοπάνα. Πώς να σας το πω αλλιώς.. Κάθε μέρα δεν είναι ίδια. Προτιμήστε σήμερα να μη κάνετε τίποτα απολύτως!

Λέων
Λοιπόν πάλι τα έχετε βάλει με το ταίρι σας. Εκείνο σε έξαλλη κατάσταση, εσείς ψύχραιμοι. Σκέφτεστε έντονα το χωρισμό, απλά δε ξέρετε αν είναι το σωστό αυτό ή να μιλήσετε πρώτα. Βέβαια αν έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας, τότε τι να σας πω, ο δρόμος είναι ένας. Πάντως μην εξάπτεστε, μπορεί να περνάει ο σύντροφός σας ή ένας φίλος μια δύσκολη στιγμή. Για δώστε λίγη σημασία.. Λιονταράκια μου!

Παρθένος
Και το κακό συνεχίζεται στα επαγγελματικά σας. Ακόμα δεν έχετε βγάλει άκρη και ούτε πρόκειται. Δεν είναι οι ημέρες κατάλληλες, δε το επιτρέπει το σύμπαν! Πίεση, άγχος, το στομάχι σας, έτοιμοι να αρρωστήσετε είστε. Χρυσά μου δε χρειάζεται να είναι όλα τέλεια, απλά καλά οργανωμένα. Θα έρθει η στιγμή που θα συμβεί κάτι το μαγικό και ξαφνικά η λύση θα βρεθεί και θα έρθει και θα κουμπώσει μια χαρά! Υπομονή..

Ζυγός
Θέλετε να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανισθείτε. Σήμερα θα γίνει πιο έντονο αυτό και δε ξέρω τι θα σας σταματήσει. Εσείς που δεν έχετε ιδιαίτερες δεσμεύσεις, σας βλέπω να φεύγετε κανονικά. Μένετε πίσω, οι παντρεμένοι και όσοι εργάζεστε. Βέβαια, την ανατροπή μπορείτε να τη κάνετε ανά πάσα στιγμή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή. Άντε περιμένω νέα..

Σκορπιός
Μαύρη η ημέρα σας και άραχνη. Εντελώς όμως! Σκοτάδια! Κάποιος σας προδίδει και το μαθαίνετε και γίνεστε έξαλλοι. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά πού και πού και μας αναστατώνουν, αλλά εσείς θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Δε το περιμένατε ποτέ ένα πράγμα, γιατί είστε και πολύ εγωιστές στις σχέσεις σας, τίμιοι και ηθικοί. Θα σας έλεγα να είστε ψύχραιμοι και να το ψάξετε λίγο το θέμα παραπάνω..

Τοξότης
Πολύ δύσκολη η ημέρα σας. Θα τρελαθεί το νευρικό σας το σύστημα κανονικά. Κάτι θα σας ζητήσουν να κάνετε με το ζόρι, ή ακόμα να διαλέξετε ή το ένα ή το άλλο και θα ζοριστείτε τόσο πολύ που θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Μη φτάνετε στα άκρα γιατί μπορεί να είναι γενικώς μια πολύ κακή ημέρα. Κάποιος μπορεί με τον τρόπο αυτό να σας ζητάει βοήθεια. Για εξετάστε πρώτα όλες τις περιπτώσεις..

Αιγόκερως
Τι να πω, βιώνετε παράξενες ημέρες, δύσκολες και πολύ αγχωτικές. Από αύριο θα ηρεμίσετε ως τις 18 τουλάχιστον, για αυτό κάντε τη καρδιά σας πέτρα και δώστε όλα σήμερα, κυρίως στη δουλειά σας. Εκκρεμότητες από εδώ, χαρτιά από εκεί, θα το πάθετε το νευρικό το κλονισμό, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Όλα περνούν από τα χέρια σας, αυτό σας πνίγει αλλά επιλογή σας ήταν. Για αυτό τώρα μη γκρινιάζετε.

Υδροχόος
Σήμερα θα πιάσετε τον εαυτό σας φάουλ σε ένα θέμα και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Ψάξτε όπου θέλετε για να ρίξετε ευθύνες, δε θα φταίει κανείς, παρά μόνο εσείς. Πριν τα κάνετε όλα μπάχαλο, πάρτε βαθιές ανάσες, αποδεχθείτε τα λάθη σας και φτιάξτε τη κατάσταση. Η επανάσταση πρέπει πάντα να έχει αιτία έτσι δεν είναι; Παλέψτε το θέμα σας ως εκεί που δε φτάνει και μετά κινηθείτε αναλόγως. Μάχη πρώτα, σωστά;

Ιχθύες
Εσείς κάνετε όνειρα για μεγαλεία και άλλες εποχές και η πραγματικότητα σας γειώνει κανονικά. Πάλι μέσα στο παράπονο και τη κλάψα θα είστε, αφού νιώθετε πως το σύμπαν μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά σας. Μιλήστε για αυτό, βγάλτε το από μέσα σας και από αύριο θα είστε μια χαρά. Δε χρειάζονται άλλα ξεσπάσματα, ούτε λόγια πικρόχολα, αγάπη και προδέρμ θέλετε κατά βάθος και πολύ κατανόηση.. Τι γλυκά που είστε, πού και πού!

magicfariel@gmail.com