Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 14/05/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε θα τα καταφέρουμε ως το ΣΚ; Θα επιβιώσουμε άλλες δυο μερούλες; Ή όχι;;; Βασικά
απέχω από τα κοινά, απογοητευτική η κατάσταση εκεί έξω, νομίζω δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Από το κακό στο χειρότερο πάμε και τελικά κανείς δε μπορεί να μας σώσει.

Ωραίες οι ιδέες και τα όνειρα καλοκαιρινής νυκτός, αλλά εδώ οι εποχές άλλαξαν! Ο Σαίξπηρ, όταν έγραψε αυτό το καταπληκτικό το μυθιστόρημα, ήταν κάπου αλλού! Κάτω από ένα δέντρο φυσικά, δίχως άγχος, ζούσε σε μια απλή κοινωνία, όπου ο έρωτας, η αγάπη, ακόμα και το παράνομο το συναίσθημα κυριαρχούσαν, όλα στα κόκκινα!

Η στρίγκλα έγινε αρνάκι, γιατί είχε άντρα, αρσενικό δίπλα της! Ήξερε πώς να τη κουμαντάρει!

Ο Ρωμαίος δε ντράπηκε να κάνει εκείνη τη καντάδα και ας τον έβλεπε η γειτονιά. Αδιαφόρησε για τη βεντέτα και ναι θυσιάστηκε για τον έρωτά του. Όμως και η Ιουλιέτα έκανε το ίδιο, δεν έχει σημασία αν το σχέδιο δε πέτυχε. Σημασία έχει πως πέθανε ο ένας για την αγάπη του άλλου!

Αλλά και εκείνες τις εποχές υπήρχε ένας Άμλετ, που ένιωθε αδικημένος, από τη ζωή την ίδια. Αφού ο θείος του σκότωσε το πατέρα του και ανέβηκε στο θρόνο με το έτσι θέλω! Κάτι τέτοιο είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα που ζούμε. Μόνο που ακόμα και στην ιστορία αυτή, ο Άμλετ, θυσίασε τη ζωή του ολόκληρη, για να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του και να σκοτώσει το κακό το θείο, με τις ζαβολιές του!
Το θέμα επίσης κοινωνικοπολιτικό, παρόλα αυτά, βρέθηκαν δυο γυναίκες, η μια ήταν η Οφηλία, που αγαπούσε τον Άμλετ τρελά, σε σημείο που πνίγηκε, αφού νόμιζε πως ήταν νεκρός και η άλλη ήταν η κακούργα η μάνα του, που παντρεύτηκε το Θείο, συνέχισε να ζει βασιλικά και είχε φυσικά άδοξο τέλος, αφού ήπιε το δηλητηριασμένο το κρασί και πέθανε.. Για τον Άμλετ προοριζόταν, αλλά υπάρχει Θεία Δίκη αιώνες τώρα!

 ..και κάπως έτσι μου ήρθε έντονα η επιθυμία να διαβάσω λίγο Σαίξπηρ, να ταξιδέψω μαζί του σε εκείνες τις εποχές, που με γοητεύουν τόσο.
Μισό να βρω και εγώ ένα δέντρο, λίγο γρασίδι, να αράξω, σα να μη τρέχει τίποτα.. και να ονειρευτώ.. μ’αρέσει..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Τι ωραία μέρα σας ξημέρωσε; Σήμερα θα έχετε έντονα την επιθυμία ή να κάνετε κάτι ή να πάτε κάπου και όλη την ημέρα θα νιαουρίζετε μέχρι να σας πουν το ναι. Εντάξει θα σας ακολουθήσει το ταίρι σας ή ο καλύτερός σας φίλος, αλλά μετά μη ζητήσετε τίποτα άλλο! Σπίτι και ύπνο. Βέβαια, ακόμα και στο δημιουργικό κομμάτι, κάντε την αρχή, αλλά να παραμείνετε εκεί ως το τέλος. Όχι πασούλες δεξιά και αριστερά..

Ταύρος
Νομίζω όποιος σας ακουμπάει ηλεκτρίζεται ένα πράγμα. Εκπέμπετε κάτι παράξενο, μέρες τώρα. Κάνετε κανονική παρέα με το άγχος και ενώ είστε καλά κατά βάθος, κάτι σας τρώει το σαράκι. Λοιπόν το βραδάκι, φορμίτσα, αθλητικό και βάδην. Εκτός αν έχετε στο σπίτι ένα σάκο του μποξ! Ξεσπάστε γιατί τα νεύρα σας δε τα βλέπω καλά! Φυσικά κλείστε τους διακόπτες του μυαλού γιατί φέρνετε τη καταστροφή από μόνοι σας!

Δίδυμος
Βέβαια με τον Άρη στο ζώδιό σας, εσείς μια χαρά είστε. Δραστήριοι, γεμάτοι από ενέργεια και μάλιστα θετική, αφού νιώθετε πως ξέρετε τι θέλετε, το γιατί και το πώς. Μπράβο σας χρυσά μου, άντε να σας δούμε λίγο στη πράξη, γιατί από λόγια φλομώσαμε. Αυτό που θέλετε να το διεκδικήσετε με πάθος και τόλμη και να μη σας νοιάζει τίποτα. Εννοείται όμως από τον ίσιο το δρόμο… έτσι;

Καρκίνος
Ανεβασμένους πολύ σας βρίσκω τις ημέρες αυτές. Γεμάτοι και από αυτοπεποίθηση, έτσι πρέπει να είστε συνεχώς! Λέμε τώρα.. Μέρα που ότι έχετε στο μυαλό σας, καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε εσείς προσωπικά και κανείς άλλος. Είτε είναι αγγαροδουλειά, είτε κάτι που σας αρέσει πολύ, το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Το συναίσθημα πού το πάτε; Μη ξεχνάτε πως δε νιώθουν όλοι το ίδιο με εσάς..

Λέων
Λοιπόν και έτσι όπως θα πηγαίνετε στη δουλειά, ξαφνικά κάτι θα μπει στο μυαλουδάκι σας και σας βλέπω ή να τη κάνετε κοπάνα, ή να αράζετε κάπου για καφέ, με τη πρόφαση πως αργήσατε να ξυπνήσετε ένα πράγμα. Πάντως το κλου της σημερινής υπόθεσης είναι, πως αλλιώς θα ξεκινήσει η ημέρα σας και αλλιώς θα καταλήξει. Και ω ναι θα τη κάνετε τη λαμογιά σας, γιατί έτσι σας αρέσει καλύτερα!

Παρθένος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς στη δουλειά σας, έχετε πέσει με τα μούτρα, ένα νέο project, που πρέπει μέχρι αύριο να το παραδώσετε ολοκληρωμένο. Μην είστε αφηρημένοι, γιατί αν έχετε κρυμμένα τα χαρτιά σας, κάποιο αδιάκριτο βλέμμα όλο και θα σας περιτριγυρίζει. Προστατέψτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του. Πιο ήρεμα τα πράγμα σήμερα, αύριο να είστε έτοιμοι για ματς!

Ζυγός
Μέσα στο παράπονο χρυσά μου! Τι να πω, θα σας πιάσει σήμερα και δε θα σας αφήσει ούτε καν! Λοιπόν, διαπιστώσατε πως σας έχει μεγάλη ανάγκη, το αφεντικό σας, ο σύντροφός σας, κάποιος δικός σας άνθρωπος, ο οποίος φυσικά δε σας δείχνει τίποτα! Σας αγαπάει, σας εκτιμάει, αλλά ο εγωισμός και το πείσμα είναι κακό πράγμα. Αν νιώσατε κάπως έτσι, είναι γιατί εκείνο το άφησε, για αυτό ηρεμήστε. Και οι πράξεις μιλούν από μόνες τους.

Σκορπιός
Θα βιάζεστε πολύ να τελειώσετε με τις δουλειές σας σήμερα και όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Ακόμα δε το μάθατε; Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε στους δικούς σας τους ανθρώπους, εκείνους που σας στηρίζουν καθημερινά, στις τρέλες σας και τις λόξες σας, γιατί ενώ εσείς είστε αλλού για αλλού κάποιες ψυχές μπορεί να ενοχλούνται και να πληγώνονται. Μην είστε τόσο εγωιστές.. ούτε παρτάκηδες φυσικά!

Τοξότης
Λοιπόν σήμερα θα φορέσετε εκεί τα ωραία σας, τα σέξι σας και θα είστε πανέμορφοι. Κάποιο άτομο έχετε βάλει στο μάτι, πρέπει να το γοητέψετε και να του πάρετε τα μυαλά κανονικά! Εκφραστικοί, χαμογελαστοί, πρόσχαροι, θα τραβήξετε τη προσοχή όλων και μπορεί να γίνετε και λίγο προκλητικοί με τα λεγόμενά σας. Μου μυρίζει άγριο σεξ, εσάς; Πάντως να είστε έτοιμοι για όλα!

Αιγόκερως
Να μια ωραία μέρα να πιάσετε σκούπα και φαράσι και να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας! Ένας ωραίος τρόπος να εκτονωθείτε από την υπερένταση των ημερών, μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε λίγο το ντεκόρ ξανά και να χαλαρώσετε στο δικό σας το μικρό το παράδεισο. Τι εννοεί ο ποιητής; Πώς δε θα πάτε δουλειά; Θα σας μαλώσω! Λοιπόν, είτε έχετε χρόνο, είτε όχι, θα τη κάνετε τη τρελά, γιατί έτσι θέλουν τα άστρα!

Υδροχόος
Και ας γελάσουμε παρέα πρωί-πρωί! Τι σας έλεγα χθες το βράδυ; Να σήμερα κάποιος θα σας φέρει αντιρρήσεις και εσείς θα δαιμονιστείτε κανονικά! Βέβαια έχετε υψώσει ένα τοίχος ως εκεί δα πάνω και δεν είναι εύκολη καμία πρόσβαση προς το άτομό σας. Αυτό έχει ήδη γίνει αντιληπτό, αλλά πάντα υπάρχει κάποιος που δε το βλέπει και θα έρθει έτσι απλά για να σας εκνευρίσει.. Τι έγινε δε σας αρέσουν οι ζουζουνιές;

Ιχθύες
Λοιπόν κόντρες τέλος, τώρα έχει ανασκόπηση και τρελά χαμόγελα! Και εννοώ πως θα αστράψει πάλι το ματάκι σας σήμερα, αλλά ρίξτε νερό στο κρασί σας και αφήστε στη τελική τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν. Μπορεί το δίκιο να βρίσκεται κάπου στη μέση, αλλά ποτέ δε κοιτάμε το δέντρο. Ρίχνουμε και ένα βλέφαρο πίσω από αυτό και τα θετικά είναι πολλά περισσότερα.. χρυσά μου.. Βαθιές ανάσες, οξυγόνο, όχι καφέ και μια βαλεριάνα, ότι πρέπει..

magicfariel@gmail.com