Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/05/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χθες που λέτε είχα μια φοβερή συζήτηση με το καλύτερό μου φίλο, την αδελφή ψυχή μου, που είναι Ζυγός! Από το πρωί, υπήρχε η επιρροή του θέματος, το βράδυ έγινε
η κατάληξη! Με ρώτησαν κάποιοι συνάδελφοι, πόσο χρονών είμαι. Και απαντώ να.. σε λίγες μέρες κλείνω τα 39!!! Αρκετοί νόμιζαν πως έκανα πλάκα. Αστειεύονται με κάτι τέτοια; Ή κρύβεται η αλήθεια; Διατηρούμαι, απαντώ και τελειώνει το θέμα εκεί, χαμογελώντας πονηρά..

Ο Ζυγός μου, είναι στην ίδια ηλικία με εμένα, το έχει ρίξει στη γυμναστική, θέλει να κάνει σώμα και επισκέπτεται τους γιατρούς για να φτιάξει ότι ατέλεια έχει επάνω του. Ένας σύγχρονος σαραντάρης! Σε λίγο καιρό θα είναι κουκλάκι και αγνώριστος!
Βουντού μου κάνουν για να ξεκινήσω γυμναστήριο.. αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. 


Που λέτε εμείς διαλέξαμε το μοναχικό το δρόμο. Ναι μεν σύντροφος μόνιμος, ναι μεν σπιτική θαλπωρή, αλλά πάνω από όλα ηρεμία, γαλήνη, τάξη και ασφάλεια. Και ύπνος φυσικά. Το μυστικό της νεότητας. Τον ρωτώ. Θα κάνεις μπότοξ σε μερικά χρονάκια; Μου λέει αν βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση, δε ξέρω, αλλά γιατί όχι. Του απαντώ, θα πάμε μαζί! Χα χα .. καταστροφική συνάντηση.. σίγουρα πράγματα!

Και κάπως έτσι χαμογελώ, γιατί δυο φιλαράκια, χρόνια πολλά τώρα, εγώ εδώ στην Αθήνα, εκείνος στη Ρόδο, έχουμε τις ίδιες ανησυχίες, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και ακόμα κάνουμε όνειρα για ένα φοβερό και αισιόδοξο μέλλον.. είμαστε και οι δυο παιδιά της Αφροδίτης.. Ποιος μας πιάνει..

..όμως οι λιχουδιές.. λιχουδιές..

Χαμογελαστές καλημέρες.. σε όλους!


Κριός
Σας βλέπω να παίρνετε το αυστηρό το ύφος και να δίνετε κατευθύνσεις από εδώ και από εκεί. Θα ασχοληθείτε με όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, γιατί θα σας τσιμπήσει η μύγα και θα γίνετε υπερ δραστήριοι. Ασχολείστε από το πρωί με το ταίρι σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, τρέχετε να πληρώσετε λογαριασμούς και φυσικά θα πρέπει να είστε συνεπής και στη δουλειά σας. Ρομποτική; Καλή διάθεση; Απλά είναι Τετάρτη;

Ταύρος
Σήμερα γλυκά μου πιο ανάλαφρο το κλίμα για το ψυχικό σας τον κόσμο, θα μπορέσετε να τα δώσετε όλα στο θέμα που σας ενδιαφέρει και να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί κάτι να σας προτείνουν, να εμφανισθεί μια ευκαιρία και εσείς φυσικά να την αρπάξετε. Μη βαριέστε, όλοι είμαστε κουρασμένοι, αλλά μπροστά σε αυτό που θα έρθει, τι να λέμε τώρα! Γίνονται θαύματα, αρκεί να κινήστε στο σωστό το μέρος.

Δίδυμος
Και θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα έρθει η βοήθεια εξ ουρανού. Αν εχθές κάνατε μεγάλο σαματά, για κάποιο λόγο, αφήστε τα πράγματα ως έχουν. Και τη λύση να τη βρήκατε, δουλέψτε το πρώτα, να δείτε ένα αποτέλεσμα και μετά το ανακοινώνετε. Πάντως εκείνο το μαγικό το χέρι, παίζει πολύ να εμφανισθεί σήμερα και να σας ξελασπώσει από το πουθενά!

Καρκίνος
Αν θέλετε όλα να ρολάρουν μια χαρά, θα πρέπει να ανοίξετε το στοματάκι σας και να μιλήσετε. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε σε αυτά που ζητάτε, άλλο τόσο θα λαμβάνετε τις σωστές τις απαντήσεις και θα ξέρετε προς τα πού να τραβήξετε. Ένα ραντεβού είτε ερωτικό, είτε επαγγελματικό, μπορεί έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα, αρκεί να είστε ο εαυτός σας και πάνω από όλα ειλικρινής..

Λέων
Μη βιάζεστε γιατί θα σκοντάψετε και μετά άντε να μαζεύουμε τα κομμάτια σας. Είστε ανυπόμονοι για κάτι, κακώς, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Το καλό πράγμα αργεί να έρθει, θα μου πείτε πόσο πια; Πάρτε βαθιές ανάσες και ξεκινήστε από κάπου και όταν είναι να γίνει το θαύμα, θα είστε οι πρώτοι που θα το δείτε. Διπλωματία, συμβιβασμός, λέξεις που καλό θα ήταν να τις έχετε στο μυαλό σας.

Παρθένος
Πω πω τι χαρά είναι αυτή που νιώθετε πρωί-πρωί; Κάτι πάλι θα σκαρφιστεί το δαιμόνιο το μυαλό σας και να και ένας νέος στόχος στη ζωή σας. Μέσα στη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία, θα αποφασίσετε ας πούμε να φτιάξετε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας, από την αρχή! Ή να κάνετε κήπο. Ακόμα και να γνωρίσετε το σύντροφο της ζωής σας. Λίγο τρελούτσικη η ημέρα σας.. δεν έχω λόγια!

Ζυγός
Μια χαρά είστε ψυχολογικά, ήρεμοι όσο ποτέ, χαμογελάστε και κουρνιάστε στις αγκαλιές των δικών σας των ανθρώπων. Έχετε και πολλούς φίλους, αλλά περιοριστείτε στο σύντροφό σας, ή άντε και στη μαμά σας. Θα αποζητήστε μια καλή κουβέντα, ένα χάδι, ένα φιλί, θα νιαουρίσετε κιόλας για αυτό. Αν είστε καλά παιδιά κάτι θα πάρετε, αν όχι, μμμ πάλι κάτι θα πάρετε.. χα χα !

Σκορπιός
Ωραία μέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις. Θέλετε να πλησιάσετε έναν άνθρωπο, αλλά φοβάστε. Κάντε το πρώτο βήμα εσείς και θα δείτε πως όλα θα πάνε μια χαρά. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Μη νομίζετε δε μπορούν όλοι να καταλάβουν τις προθέσεις σας και μερικές φορές σας φοβούνται κιόλας. Να είστε γλυκοί και χαμογελαστοί και ήρεμοι. Το σύμπαν σας έχει ήδη μαγεμένους..

Τοξότης
Φοβερή η ημέρα σας στη δουλειά. Κάτι μπορεί να χαλάσει, ή να αγνοείται και εσείς θα μπείτε μπροστά και θα το φτιάξετε, ή θα το βρείτε. Εντυπωσιάζετε τον κόσμο γύρω σας, ακούτε εκείνο το μπράβο και φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας. Μέρα θετική και αισιόδοξη και ναι θα μπορέστε να δείξετε την αξία σας και να σας παραδεχθούν.

Αιγόκερως
Σήμερα θα νιώθετε σα τους υπερ ήρωες! Κυρίως στη δουλειά σας. Ξέρετε τι θέλετε, το πώς και το γιατί και κανείς δε πρόκειται να σας αλλάξει γνώμη. Νέοι στόχοι, νέες κατευθύνσεις, τραβάτε προς τα πάνω και ότι προκύψει. Πολύ θετική η ημέρα σας, λαμπερή και ίσως από τις λίγες που θα μπορούσατε να κάνετε μια ευχή και να πραγματοποιηθεί. Φτου μη σας ματιάσω..

Υδροχόος
Τι ζαβολιά θα κάνετε σήμερα; Υπάρχει ένα άτομο το οποίο σας επηρεάζει τόσο πολύ, σας ξυπνάει το είναι σας και ναι γίνεστε άτακτα και πονηρά παιδιά. Μπορεί σε θέματα δουλειάς, μπορεί και στον έρωτα, πάντως διώχνετε για λίγο εκείνο το ψύχος και μαγεύετε το πλήθος. Αφήστε τις ενοχλήσεις και τα ταμπού για μια άλλη μέρα και δείτε πόσο καλό σας κάνει κάθε φορά που εμφανίζεται στη ζωή σας.. Χαμογελάστε όλα είναι ok!

Ιχθύες
Μιλήστε σήμερα άφοβα για θέματα που σας απασχολούν. Αρκετοί θα σας καταλάβουν, κάποιοι θα σας θαυμάσουν κιόλας, γιατί όταν το έχετε, απλά το έχετε. Ρήτορες, γίνεστε κανονικοί, λογοδιάρροια λέω το ξωτικό και μια χαρά το πάτε.. Επικοινωνήστε με το περιβάλλον σας σε βάθος, θα νιώσετε πολύ όμορφα. Προτιμήστε την άμεση την επαφή και όχι τα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Ανθρώπινες καταστάσεις..

magicfariel