Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Υδροχόοι το ξέρετε πώς είναι η ημέρα των αποκαλύψεων;;; by F’Ariel!

Και επειδή με τρώει κάτι, έχω μια ανησυχία, είπα να το ψάξω λίγο καλύτερα το θέμα, για εσάς και μόνο για εσάς! Τι να κάνουμε,
αδυναμίες είναι αυτές και πολύ μεγάλες μάλιστα!

Ο Πλούτωνας σήμερα από τον Αιγόκερω, φέρνει σκοτάδια ξανά στη ζωή σας και το χάος. Εντάξει τώρα, μεταξύ μας, λατρεύετε το γεγονός, σωστά;

Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι, πάλι τα βάζετε με τον εαυτό σας, με τους άλλους και θέλετε να αλλάξετε όλα αυτά που σας ενοχλούν, μια και έξω. Κάτι θα συμβεί, κάτι θα πέσει στην αντίληψή σας, που θα σας ενοχλήσει αρκετά.


Βασικά σας σκάβουν το λάκκο. Για τόσο πολύ! Και φυσικά θα το πάρετε χαμπάρι και θα σκοτεινιάσει ο κόσμος σας όλος. Να περιμένετε λοιπόν, να μάθετε ένα μυστικό, κάτι εις βάρος σας, που θα σας αναστατώσει σε σημείο τρελό. Η έκπληξη θα είναι πολύ μεγάλη, τα απρόβλεπτα που λέμε. Βλέπετε, δε γίνεται μόνο εσείς, να φέρεστε κάπως έτσι.. Κάποιος σας περίμενε στη γωνία καιρό τώρα..

Κατά πάσα πιθανότητα, να κλειστείτε στο σπίτι, να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα και να χαθείτε από τους πάντες και τα πάντα. Προσωπικά σας βρίσκω κολλημένους στο παρελθόν και στο παρόν. Δέκα βήματα πίσω, ένα μπροστά. Αυτό σας έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα, έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα τόσες φορές και έφτασε ο καιρός να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι, μπας και ξεμπλοκάρει λίγο το θέμα.

Μήπως να βάζατε πρώτα τις φωνές σε εσάς και μετά σε όλους τους άλλους;

Μήπως έφτασε η ημέρα να παραδεχτείτε κάποιες αλήθειες που καιρό αποφεύγατε;


Να ξέρετε πως για να λυθούν τα θέματά σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε εσείς προσωπικά και κανείς άλλος.. Σταματήστε να κάνετε πάσες .. σε φανταστικούς δούλους! Το να κάνετε έξοδα τρελά για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, δεν είναι η λύση. Πώς να σας το πω.. βάλτε τον εαυτό σας σε πρόγραμμα γιατί πολύ χύμα στο κύμα.. και με το Πλούτωνα, βλέπω φουρτούνες .. όλων των ειδών..

Ερωτικά μπορεί να είστε μια χαρά .. λέμε τώρα.. μπορεί να παραλογιστείτε κιόλας και να πιάσετε το ταίρι σας και να βγάλετε ξαφνικά τα εσώψυχά σας..

Να το δω αυτό και ας πεθάνω..

..πόσες αποκαλύψεις πια.. πόσες.. αυτό να έχετε κατά νου.. τίποτα άλλο..

magicfariel@gmail.com