Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 22/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα θα αναφερθώ στο παραμύθι μου.. Προφανώς δεν τον έπεισα τον Ιππότη, ή μπορεί να χάθηκε στο δρόμο. Μα και εγώ, του ζήτησα
το ακατόρθωτο! Νομίζω άλλαξαν οι εποχές… Ή γέμισε το μονοπάτι από παγίδες, δράκους και φαντάσματα!

Το παραμύθι μου.. είναι το παραμύθι σου! Αφού όλες ψάχνουμε ένα γενναίο Ιππότη. Να έρθει να μας σώσει. Εκεί πάνω στο λευκό του το άλογο. Προσωπικά το προτιμώ μαύρο, γιατί μου αρέσουν τα κακά τα παιδιά! Καλά να πάθω, σωστά; Του ζήτησα λοιπόν να διασχίσει θάλασσες, να παλέψει με τα θηρία, να με διεκδικήσει, να με κάνει δική του και εκείνος ξώμεινε στις Μπαχάμες! Του έστειλα βοήθεια, άλογα πολλά, στρατιές ολόκληρες, αλλά τίποτα δε τον ξεσήκωσε..
Οι σαΐτες μου ταξίδεψαν σε όλη την υφήλιο, τον βρήκαν, του έδειξαν το φως και εκεί που αποφάσισε να έρθει, πήγε στη Χονολουλού!

Αχ Ιππότη μου, αχ και βαχ, πότε θα βρεις το δρόμο πίσω; Οι θάλασσες υπάρχουν για να τις διασχίζουμε, ξέρω εσύ προτιμάς τα αεροπλάνα, αλλά ας μείνουμε στο παραμύθι, που είναι τόσο γλυκό.. Ανέβα στο άλογό σου και τρέξε με όλη σου τη δύναμη, μπες σε εκείνο το δάσος, ότι και αν έχει θα το νικήσεις, γιατί είσαι δυνατός, έξυπνος, θαρραλέος και έλα να με βρεις.. Εκεί περιμένω, κλεισμένη σε ένα κάστρο, μόνη και έρημη και ίσα που θυμάμαι πλέον το πρόσωπό σου, τα μάτια σου, τα χείλη σου.. Έλα να μου θυμίσεις πώς είσαι, για να σου πω ποιος είσαι..

Αγάπη μου… Ιππότη μου.. μη φοβάσαι, άλλωστε είμαι η νεραϊδομαγισσούλα σου… και θα σε προσέχω στο ταξίδι που θα κάνεις.. είμαι εγώ εδώ για εσένα..

..και το παραμύθι συνεχίζεται..


Κριός
Έχετε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά. Πολύ καλά κάνετε, βέβαια, επειδή σας αρέσει να είστε ανταγωνιστικοί και να βγαίνετε πρώτοι, θα σας έλεγα σήμερα ειδικά να μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο. Φυσικά σταματήστε να βοηθάτε τον έναν και τον άλλον, γιατί θα βρεθείτε ξεκρέμαστοι και κανείς δε θα πει μια καλή κουβέντα για εσάς. Κοιτάξτε τις δικές σας τις υποθέσεις και μόνο και το συμφέρον σας φυσικά.

Ταύρος
Τόση αισιοδοξία και χαρά φτου μη σας ματιάσω. Δε ξέρω από πού θα έρθει και πώς, πάντως ένα ευχάριστο νέο θα σας απογειώσει κανονικά. Ναι δε θα μαζεύεστε σήμερα, αφού έρχεται μια μεγάλη αλλαγή την οποία τη περιμένατε κατά κάποιο τρόπο και είστε έτοιμοι να τη καλοδεχθείτε τσακ μπαμ! Ναι σήμερα μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Χαμογελάστε!

Δίδυμος
Α πουλάκια μου σας τσάκωσα. Σήμερα λοιπόν θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας, τα ρομαντικά σας και θα νιαουρίσετε πάρα πολύ. Θα είναι σε κάποιο άτομο που έχετε πληγώσει πρόσφατα; Θα γυρίσετε πίσω; Ή θέλετε κάτι πάρα πολύ και θα ρίξετε εκεί τα δίχτυα σας για να το καταφέρετε; Πάντως φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να δείτε κόσμο..

Καρκίνος
Τι μπήκε στο μυαλό σας, που πρέπει να το πετύχετε; Σχεδιάζετε κάτι καιρό τώρα και σήμερα θα μπορέσετε να μιλήσετε για αυτό πιο άνετα. Δεν είστε μόνοι αυτό είναι το σίγουρο, αφού θα βρείτε ανταπόκριση από τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Όσο πιστοί είστε στον αγώνα σας, άλλο τόσο θα προχωρήσετε δυνατά παρακάτω. Μη το βάζετε κάτω τώρα, αντιθέτως δώστε τα όλα!

Λέων
Ασχολείστε με τη δουλειά σας και μόνο. Θέλετε περισσότερα λεφτά και σήμερα ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε μερικά. Να έχετε το μυαλό στη θέση του, γιατί όταν έχει ήλιο κάτι παθαίνετε. Φροντίστε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας, για να σας προσέξουν, να σας πουν μια καλή κουβέντα. Αν σας δώσουν να κάνετε έξτρα δουλειά να την αναλάβετε δίχως γκρίνιες. You never know..

Παρθένος
Αν δε κάνατε εχθές εκείνο το extreme που λέγαμε, σήμερα θα είστε μέσα στη βαρεμάρα. Τι να σας πω, να επικοινωνήσετε με φίλους που έχετε καιρό να τα πείτε, να βρεθείτε σε ένα μέρος διαφορετικό, να αλλάξετε εντελώς παραστάσεις. Όχι μη πάτε στη θάλασσα για βουτιά, το θέμα δεν είναι αυτό. Περισσότερο θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, τετ α τετ με μερικές ψυχές.. Γλυκέ μου Τοξότη πού είσαι;;;

Ζυγός
Επιτέλους και μια καλή μέρα για εσάς. Χαμογελαστοί από νωρίς το πρωί, μέσα στη τρελή τη χαρά, ξέρετε τι θέλετε και το γιατί. Ευτυχώς είναι μεταδοτικό αυτό, αλλά μέχρι να πάρουν οι άλλοι μπρος φέξε μου και γλίστρησε. Για αυτό κάντε εκεί ότι περνάει από το χέρι σας, για να τελειώσουν οι δουλειές σας το συντομότερο. Μη ξεκινήσετε εσείς, βάλετε τους άλλους στο χορό και μετά αράξετε; Θα σας μαλώσω..

Σκορπιός
Επιτέλους να και μια ωραία ημέρα. Σήμερα θα είστε χαρούμενοι, αφού τσακίσατε τα νεύρα του κόσμου όλες τις προηγούμενες ημέρες. Θα μπορέσετε πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά να κοιτάξετε τις υποθέσεις σας, να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας βασανίζουν. Βασικά μαγεύετε το κοινό σας, κάτι ετοιμάζετε εσείς και κερδίζετε χρόνο τώρα. Πάντως οι σχέσεις σας βελτιώνονται προς το παρόν.

Τοξότης
Με τη δουλειά σας θα ασχοληθείτε όλη την ημέρα. Μπορεί να σας κάνουν μια νέα πρόταση και να ξεκινήσετε ολοταχώς να τη δουλεύετε, μπορεί να πάρουν κάτι τα αυτιά σας και να βάλετε ένα νέο στόχο. Πάντως βοηθήστε όπου μπορείτε, μπείτε μπροστά όπου χρειαστεί, δείξτε πόσο ικανοί είστε και εντυπωσιάστε. Μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Μη τεμπελιάζετε, γιατί είναι ακόμα Τετάρτη..

Αιγόκερως
Οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο. Μόνο που αυτή τη φορά θα το φωνάξετε έξω δυνατά, να σας ακούσουν δίχως ντροπές και ενοχές. Ωραία ημέρα, θετική αλλά πολύ μυστήρια. Μπορεί να προκύψει κάτι το απρόβλεπτο και να ξεσηκωθείτε σε σημείο υπερβολικό. Αν ξαφνικά βρεθεί στο πιάτο σας το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο, φάτε το γιατί μετά θα κρυώσει. Όσο είναι ζεστό..

Υδροχόος
Αχ βρε πουλάκια μου ησυχία δεν έχετε. Είτε η ημέρα σας είναι θετική, είτε αρνητική το φαρμάκι θα το στάξετε και όποιον πάρει ο χάρος. Σήμερα θα μιλήσετε έξω από τα δόντια, ακόμα και στους δικούς σας τους ανθρώπους και να σας πω, βλέπω κλάματα και ιστορίες για αγρίους. Δε ξέρω γιατί το κάνετε αυτό. Ναι μεν να είστε ξεκάθαροι, αλλά υπάρχει πάντα πιο όμορφος τρόπος. Χαρείτε την ημέρα σας δίχως εντάσεις..

Ιχθύες
Μέρα όμορφη πολύ και ρομαντική που σας ταιριάζει απόλυτα. Ξαφνικά θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα μιλήσετε για πολλά πράγματα. Θα χαθείτε λίγο στο ίσιωμα αλλά δε πειράζει. Το ταξίδι μπορεί να είναι και εγκεφαλικό. Να μιλήσετε όμορφα, ανθρώπινα με ενδιαφέρον για το ζήτημα που θέλετε και δε θα χάσετε. Θετική η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις.. Για να σας δούμε..

magicfariel@gmail.com