Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Άρης & Αφροδίτη στο Κριό, τα πάθη ξυπνούν! Τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, το απολαμβάνουν, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα και ως γνωστών γράφω κάπως διαφορετικά, για να ξεφεύγουμε από το καθημερινό μοτίβο, να ανανεωνόμαστε. Και αφού σήμερα έχουμε και ένα "φοβερό αστρολογικό γεγονός", γιατί όχι και να μην αναφερθούμε σε αυτό.. Άρης και Αφροδίτη στο Κριό! Πολύ ερωτικός συνδυασμός, παθιάρικος θα έλεγα, αφού
αν το πιάσουμε μυθολογικά, ήταν και είναι δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, ο Θεός του πολέμου παρέα με τη Θεά του έρωτα και του πάθους!

Ω ρε μάνα μου, να το πω πιο λιανά, γιατί θα το εκφράσω ως σεξ, βία, θερμόμετρο στα ύψη και ο Θεός βοηθός! Και έπεσε και πάνω σε τριήμερο, τρελό και ξέφρενο, των αποκριών και ποιος μας πιάνει!!! Εντάξει, μη χαίρεστε, αφού οι μισοί θα περάσουν καλά και οι άλλοι μισοί θα παίρνουν μάτι.. Δε πειράζει, καιρός και κάποιες άλλες ψυχές να νιώσουν λίγο μέσα τους το αίμα τους να βράζει.. Για αυτό και το ξωτικό, θα αναφερθώ σε αυτές τις περιπτώσεις..

Are you ready??


Κριός
Γλυκά μου σοβαρεύει το πράγμα, είτε το θέλετε, είτε όχι. Μέχρι και τέλος Μαρτίου, θα δώσετε μεγάλη σημασία στις σχέσεις σας, κυρίως τις ερωτικές και θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Δηλαδή αν είναι να χωρίσετε, (μια κουβέντα είναι μόνο), θα πρέπει να το κάνετε δίχως να κοιτάξετε πίσω σας ούτε μια στιγμή. Αν είστε σε μια σχέση και προχωράει το πράγμα, τότε θα πρέπει να δώσετε ημερομηνία γάμου. Καταστάσεις των άκρων, έντονες πολύ, καθοριστικές, αλλά πολύ αναγκαίες. Τώρα οι ελεύθερες υπάρξεις καλά θα κάνετε να ξαμοληθείτε έξω, στους δρόμους και στα party και να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προκλήσεις. Μια γνωριμία μπορεί να προκύψει από το πουθενά και ξαφνικά να βρεθείτε με μόνιμο σύντροφο. You never know..!!! Πάντως σεξ θα κάνετε σε όλες τις περιπτώσεις και θα σας αρέσει πολύ! Άκρως γοητευτικοί δύσκολα θα σας αντισταθούν. Βράζει το αίμα σας, κοχλάζει ένα πράγμα..

Δίδυμος
Τι να πω για τη περίπτωσή σας; Δεν είστε ο εαυτός σας και φοβάμαι για το μετά. Ξαφνικά έχετε μεταμορφωθεί σε αγγελούδια, κάνετε καλές πράξεις, είστε πιο ανεκτικοί, συμβιβάζεστε πιο εύκολα και χαμογελάτε. Ναι φταίει το πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στη ζωή σας, ή που πάει να μπει. Ερωτικά είναι ένα διάστημα που πρέπει να περνάτε πολύ super και να κάνετε και όνειρα για το αύριο. Αρκετοί βρίσκετε το χρόνο για να είστε με το σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα μαζί, γεγονός που θα σας αρέσει και θα σας βγει ένα πάθος έντονο, ένας ερωτισμός, στα καλά καθούμενα. Τώρα για τους ελεύθερους τη παρέας, πάλι μπλέκετε τη δουλειά με τον έρωτα. Το συμφέρον πάνω από όλα, ή μπορεί να μην έχετε το χρόνο να κοιτάξετε σε άλλους κύκλους, πάντως κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό. Όνειρα κάνετε για νέα επαγγελματικά σχέδια. Κάτι μπορεί να βγει αληθινό.

Λέων
Λιονταράκια μου ευχάριστο το κλίμα, ικανοποιητικό θα έλεγα, αλλά θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο ερωτικό.. αλλά να που δε θα είναι. Ευχάριστες αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, κάτι αλλάζει στη δουλειά σας, μπορεί να αναλάβετε κάτι καινούριο. Μπορεί ακόμα να μετακομίσετε, ή να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς, πάντως θετικά μας τα λένε τα άστρα. Άλλωστε τα σημάδια των προηγούμενων ημερών, σίγουρα θα σας έχουν δείξει ως τώρα κατεύθυνση Δυναμικοί, μαχητικοί, διεκδικητικοί, αυτά κάνει ο Θεός Άρης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και με το παραπάνω. Τώρα η Θεά Αφροδίτη, θα κάνει τα μαγικά της και ότι πιάσει.. Μπορεί να κάνετε μια γνωριμία, αν βγείτε από το σπίτι και ανακατευθείτε εκεί με το κόσμο και μπορεί να σας αρέσει και για πιο μετά. Έχετε όμορφη διάθεση και κάπως έτσι θα νιώθετε όλο το Μάρτη!

Ζυγός
Ρομαντικά μου πλασματάκια. Δεν έχετε παράπονο. Έστρωσε το πράγμα και ας συνεχίζετε να γκρινιάζετε. Τουλάχιστον στο θέμα των σχέσεων, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα και θα υπάρξει και βελτίωση αρκεί να το προσπαθήσετε και εσείς. Μέχρι και τις 31/03 θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, είτε στη δουλειά, είτε εκτός, θα κάνετε πάλι ένα ξεκαθάρισμα και θα φροντίσετε να μείνουν λίγοι και καλοί δίπλα σας. Πρέπει να γίνετε αγαπητοί ξανά, γιατί αρκετά έχετε απομονωθεί. Βάσανα έχουμε όλοι, δεν είστε οι μόνοι. Συνεπώς κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω, διασκεδάστε, επικοινωνήστε με τους φίλους σας, καιρός να επανέλθετε, δε λέτε και εσείς; Εσείς που είστε σε σχέση, θα κάνετε τα μαγικά σας και θα φουντώσει εκεί η κατάσταση, θα δεθείτε πιο πολύ και ναι το σεξ κάνει θαύματα. Οι μοναχικοί έχετε τον τρόπο σας.. Ξέρετε εσείς..

Τοξότης
Αχ τι σας περιμένει, δε το φαντάζεστε! Λοιπόν ναι θα κάνετε ξέφρενο και παθιάρικο σεξ, οι extreme της παρέας, να το περιμένετε. Εκεί παρέα με τους Κριούς, παίζει να γίνει μπέρδεμα τρελό! Να σοβαρευτούμε όμως λίγο, γιατί επιβάλλεται και αυτό. Μια χαρά νιώθετε, είστε με φίλους, με παρέες, ταξιδεύετε, ανανεώνεστε κανονικά. Μια σχέση που έχει μέλλον, θα δείξει πολύ μέχρι τέλος του Μάρτη. Το σύμπαν στέλνει πολύ θετικές επιρροές και όχι μόνο. Μπορεί ακόμα να γίνετε γονείς από το πουθενά. Δηλαδή να έχετε το νου σας όσοι δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, γιατί και αυτό θα είναι μια μεγάλη έκπληξη. Πάντως οι νέες γνωριμίες θα προκύψουν, για εσάς, που θα βγάλετε τη πιτζάμα και θα βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε παρέα με τους καρνάβαλους.. Γενικώς να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο δεκτικοί σε προτάσεις για έξω. Καλά είναι τα μαντάτα..!!!

Υδροχόος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Όλος ο κόσμος φλέγεται από έρωτα και πάθος εσείς στο κόσμο σας ως συνήθως! Δουλειά και πάλι δουλειά, δημόσιες σχέσεις, νυχτερινές εξορμήσεις, συζητήσεις και πάλι συζητήσεις. Μπράβο σας χρυσά μου, σίγουρα τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια θα πετύχουν, γιατί έχετε εστιάσει εκεί και μόνο εκεί. Εντάξει προκύπτουν νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους της παρέας, αλλά το μυαλό σας θα είναι αλλού. Βασικά θα λυθεί η γλώσσα σας, δηλαδή θα γίνετε άκρως επικοινωνιακοί και αυτά που θα λέτε, θα αρέσουν. Κανένα εμπόδιο, καμία αντίσταση. Γοητεύετε τα πλήθη.. Κλασικά πράγματα. Εσείς που έχετε σύντροφο, καλό είναι να οργανώσετε ένα ταξιδάκι και να φύγετε έστω για 2 ημέρες, γιατί θα σας κάνει καλό. Γιατί ωραίες οι δουλειές και τα πλάνα, αλλά δίχως έρωτα, τι να τη κάνετε τη ζωή; Μου λέτε;;; …οι λοιποί στο πηγάδι..

magicfariel@gmail.com