Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.. Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, είστε έτοιμοι για απογείωση;;; by F’Ariel!

Ξωτικά μου, τα καταφέραμε.. Αναφέρομαι, στη κλασική τη τετράδα, αφού η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, επηρεάζει άμεσα, τα Σταθερά τα ζώδια, σε κάποιους τομείς θετικά και
σε κάποιους σχετικά αδιάφορα.

Και φυσικά οι τυχεροί της παρέας, είναι οι Υδροχόοι, αφού το αστρολογικό αυτό φαινόμενο, τους ξεσηκώνει, τους κάνει πιο ερωτικούς, πιο αισιόδοξους πιο αποφασιστικούς από ποτέ!

Όλη η παρείτσα όμως, θα έχει εύνοια σε επαγγελματικά θέματα και οικονομικά. Για αυτό εκμεταλλευτείτε το φεγγάρι αυτό, να νοικοκυρευτείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Φιλάκια..


Ταύρος
Μπορεί Ταυράκια μου, να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια και να μη βλέπετε αλλαγές τριγύρω σας, όμως δεν είναι έτσι. Από εσάς εξαρτιόνται όλα, από το πόσο δραστήριοι είστε και κατά πόσο φυσικά κινείτε τα νήματα. Ότι και αν συμβεί σήμερα, καλύτερα να ρίξετε λίγη στάχτη στα μάτια, να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη βγάλετε άχνα που λέμε. Γιατί ακόμα στάζει στο στόμα σας φαρμάκι. Υπομονή στο απρόβλεπτο και όχι άλλες εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει χαρές μεγάλες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς που ήδη έχετε δουλειά, να περιμένετε ένα μπόνους, ή μια προαγωγή. Πάντως κάτι καλό μαγειρεύεται και απλά ακόμα δε το ξέρετε. Πρέπει όμως να το έχετε πολεμήσει με όλο σας το είναι, για να έρθουν τα καλύτερα. Ακόμα και εσείς που δεν έχετε δουλειά, θα βρείτε μια αρκεί να το ψάχνετε. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, γιατί όσο εύκολα έρχονται, άλλο τόσο εύκολα φεύγουν. Οικονομία λοιπόν.. Ο έρωτας απλά δεν υπάρχει.. Θα σας δοθεί την Άνοιξη.. don’t worry..!

Λέων
Χαμογελάστε χρυσά μου, γιατί μετά από τόσο κακό που σας έχει βρει, όλα φτιάχνουν. Να ξεκινήσω από το super νέο, τα λεφτά! Επιτέλους η τσέπη σας γέμισε, ή παραμένει γεμάτη και ο μήνας τελειώνει! Νομίζω έχετε πολύ καιρό να βρεθείτε σε μια τέτοια φάση, για αυτό κρατήστε την σφιχτά και μη την αφήνετε με τίποτα! Κάντε οικονομία, συνεχίστε έτσι, υπάρχει φως! Τα κακά τα σύννεφα, πάει ταξίδεψαν αλλού, ένα θέμα σας βρίσκει ή βρήκε τη λύση του και από σήμερα θα είστε μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά. Εντάξει λίγο τα επαγγελματικά σας, σας βασανίζουν, αφού σας αποσπούν πολύ χρόνο από τη προσωπική σας τη ζωή, αλλά πρέπει να τα οργανώσετε και αυτά.. Επιβάλλεται μάλλον! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Βρίσκετε την όρεξη, να αγαπήσετε το ταίρι σας ξανά, ή αν είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες και ας είναι περιπέτειες.. της μια νύχτας.. Στο τέλος κάτι καλό θα μείνει. Τις ημέρες αυτές, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ξεδώσετε με όλο σας το είναι.. Καιρός να ζήσετε έντονα και με πάθος!

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν κυρίως. Καιρό τώρα ψάχνεστε για νέες ευκαιρίες, για αλλαγές, για κάτι το διαφορετικό. Τις ημέρες αυτές, θα προκύψουν διάφορα, που θα πρέπει να σας βρουν πανέτοιμους, γιατί θα πρέπει να αρπάξετε τη καλή τη περίπτωση, σε χρόνο ντε τε.. που λέμε.. Καλό είναι να μην έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να είναι όλα λαμπάδα, για να μπορέσετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο. Προσοχή λίγο στο οικονομικό, γιατί οι επενδύσεις, κοστίζουν και ας εννοώ ακόμα και ένα ταγιέρ. Δέστε πρώτα τη συμφωνία και μετά σουλουπώνεστε, κάπως έτσι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας κάνει ευαίσθητους και θα ασχοληθείτε κυρίως με την οικογένειά σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους. Εσείς που εργάζεστε στο εξωτερικό, επιστρέφετε πίσω στη βάση σας, με τα μπούνια και ξεκινάτε κάτι νέο. Το φεγγάρι αυτό, δε θα σας αφήσει σε ησυχία, αν δε γίνει το πράγμα, έτσι όπως πρέπει. Βασικά, θα σας μαγέψει τόσο πολύ, που φτιάξτε βαλίτσα και δρόμο. Αλλαγές, ευχάριστες αλλαγές και φοβερές οικογενειακές στιγμές..

Υδροχόος
Χαμογελάστε επιτέλους στη ζωή σας. Αρκετά, δε βαρεθήκατε τόσα μούτρα και κρυφτό;;; Από σήμερα αλλάζουν πολλά και ευτυχώς προς το καλύτερο, κυρίως για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ότι και αν συμβεί, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και να μην εκτεθείτε σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Enough is enough.. και για εσάς και για εμάς, δε λέτε; Ερωτική η ημέρα σας και η νύχτα σας για αυτό, βρείτε τρόπο να βγάλετε τα άστρα αληθινά, να χαρούμε και εμείς, που τα γράφουμε, δε λέτε; Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει ευχάριστες αλλαγές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε ερωτικό. Επιτέλους, νιώθετε πιο ζωντανοί, έτοιμοι για όλα, ακόμα και για ένα μεγάλο έρωτα, ακόμα και για γάμο! Χα χα .. γελάμε φυσικά εδώ πέρα, αλλά αφού το σύμπαν θέλει κάπως έτσι να παίξει μαζί σας , περισσεύω το ξωτικό! Βάζετε άλλες προτεραιότητες, ακόμα και στα επαγγελματικά σας. Νέα σχέδια, νέα πλάνα, κάτι διαφορετικό έρχεται, κάτι αλλάζει φυσικά προς το καλύτερο. Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι, όσο ποτέ, για αυτό μην ακούσω γκρίνιες!

magicfariel@gmail.com