Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι, η Νέα Σελήνη.. σας ανοίγει τους ορίζοντες.. by F’Ariel!

Ξωτικά μου, σήμερα είναι μια πολύ θετική ημέρα, έτσι λένε τα άστρα.. Βέβαια, προς το παρόν δε βλέπω κάτι, αντιθέτως μια από τα ίδια, αλλά σύμπαν είναι αυτό, μαγικό και απρόβλεπτο, συνεπώς,
προσμένουμε στο ακουστικό μας και ότι προκύψει..

Σκέφτηκα λοιπόν, να γράψω για τα ζώδια της Γης, λίγα λόγια παραπάνω, γιατί για να λέμε την αλήθεια, τους Αιγόκερους τους έχω λίγο ριγμένους και δεν είναι σωστό αυτό!

Ελπίζω η Νέα Σελήνη να φέρει ευχάριστες αλλαγές, σε όλα τα Ζώδια, αλλά ο χρόνος που ξέκλεψα.. δυστυχώς για τους υπολοίπους, είναι αφιερωμένος μόνο για της Γης.. Καλό μεσημέρι..



Ταύρος
Μια μέρα πολύ θετική για εσάς, μπορώ να πω. Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, να αλλάξετε τρόπο σκέψης, δηλαδή να ξεκολλήσετε από τα καθιερωμένα και να δείτε τη ζωή σας διαφορετικά. Το γεγονός πως έχουμε σήμερα Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σημαίνει κατά κάποιο τρόπο πως θα σας βοηθήσει να δείτε αρκετά πράγματα από άλλη οπτική γωνία, πιο αισιόδοξη και πιο φιλελεύθερη. Μη χάνετε το χρόνο σας, μένοντας πίσω, στα κλασικά, γιατί αυτή η μαγική επιρροή δε θα είναι για πάντα με το μέρος σας. Όσοι εργάζεστε, να τα δώσετε όλα, να μην αφήσετε εκκρεμότητες και ίσως να ακούσετε και προς το τέλος της ημέρας ένα μπράβο! Ερωτικά, λυπάμαι αλλά ούτε κέφια έχετε και είστε και μέσα στη γκρίνια. Θα σας έλεγα, να μιλούσατε με το ταίρι σας για όσα σας ενοχλούν και να αφήσετε το κρυφτό γιατί συνήθως μεγαλώνει το πρόβλημα και φέρνει εντάσεις!

Παρθένος
Επιτέλους σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα. Μην ακούσω γκρίνιες, θα σας μαλώσω. Κάτι περιμένετε με μεγάλη αγωνία, σας τα μικρά τα παιδιά, που λαχταρούν ένα μεγάλο γλειφιτζούρι, όμως θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και άκρως διακριτικοί. Μπορεί να μην αντέχετε άλλο σε τέτοιου είδους σκέψεις, όμως όσο ψύχραιμοι το παίξετε, άλλο τόσο υπάρχουν ελπίδες, να έρθει εκείνη η χαρμόσυνη η έκπληξη. Βέβαια μη φαντάζεστε διάφορα και μη περιμένετε να συμβούν θαύματα, γιατί θα απογοητευτείτε στη πορεία. Να είστε μετριοπαθής και μαζεμένοι, για να μπορέσετε να απολαύσετε τα καλύτερα που έρχονται. Στη δουλειά, αφήστε τις θεωρίες και μπείτε σε πράξεις. Ωραίες οι ιδέες, αλλά κάποιοι περιμένουν να δουν από εσάς, ένα έργο και ένα αποτέλεσμα. Ερωτικά, τι να πω, τζίφος η υπόθεση! Εντάσεις και παρεξηγήσεις για τους δεσμευμένους. Μια νέα άφιξη για τους ελεύθερους.. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Αλλαγές και πάλι αλλαγές! Δε ξέρω κατά πόσο είστε έτοιμοι να τις δεχθείτε με τα χέρια ανοιχτά, ή αν θα σας αρέσουν, πάντως ότι κάτι θα συμβεί, που θα σας ξεβολέψει, να το προσμένετε. Οι δικοί σας οι άνθρωποι, θα ζητήσουν διάφορα από εσάς, ίσως και να τα απαιτήσουν, γεγονός που θα σας στρεσάρει από τη μια, όμως από την άλλη θα σας δείξει ένα μονοπάτι, τελείως νέο, που μπορεί να είναι συγχρόνως και ευχάριστο. Στη δουλειά, να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και φέρνει νέα επεισόδια στη ζωή σας. Τουλάχιστον να έχετε το χώρο και το χρόνο να επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα, δίχως να πηγαίνετε πίσω κάθε λίγο και λιγάκι. Ερωτικά τώρα, εντάσεις, γιατί η φαντασία σας καλπάζει στα χειρότερα, άνευ λόγου και αιτίας. Δεν είναι έτσι όπως τα σκέφτεστε, η αλήθεια απέχει κάτι χιλιόμετρα, για αυτό κάντε έναν ωραίο διάλογο και αφήστε τη μουρμούρα..

magicfariel@gmail.com