Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τι θα πει ο Άγιος Βαλεντίνος στο κάθε Ζώδιο, την ημέρα των Ερωτευμένων, by F’Ariel!

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η ημέρα των ερωτευμένων, όπου τα σοκολατάκια και οι ανθοδέσμες, θα πρωταγωνιστήσουν ξανά! Ας ταξιδέψουμε στο παραμύθι, στο όνειρο, σε ένα
κόσμο φανταστικό και ας υποθέσουμε πως είναι όντως μια τόσο ροζ ημέρα, που όλοι θα θυμηθούμε το γλυκό και καλό μας εαυτό και θα προσφέρουμε ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, ένα χάδι.. Ένας λόγος δηλαδή, να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και να παρασυρθούμε στη μαγεία του Έρωτα!


Το χαρμόσυνο της υπόθεσης είναι πως πέφτει Σάββατο. Που σημαίνει πως τέρμα οι δικαιολογίες, τύπου δε πρόλαβα, είχα δουλειά, δε μπορώ και όλα τα σχετικά. Εσείς οι άντρες φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, στη γυναίκα σας, γιατί ακόμα και εκείνη που θα χλευάσει τη γιορτή αυτή, να ξέρετε πως ενδόμυχα αποζητάει πολλά περισσότερα, από εκείνη που είναι ελεύθερη.. και άνευ συνοδείας.

Όμως όλοι έχουν ψυχή, όλοι κάνουν όνειρα, όλοι παρασύρονται, γιατί όσο να’ναι οι βιτρίνες έχουν γεμίσει από καρδούλες, οι ανθοδέσμες έχουν φουντώσει, τα κοσμηματοπωλεία, όλο και κάτι ιδιαίτερο έχουν να δείξουν.. Για αυτό ας πετάξουμε τις ταμπέλες, της δέσμευσης και ας καλωσορίσουμε τον Έρωτα σε όλες του τις μορφές.

Αστρολογικά τώρα, τα κακά πάει έφυγαν, ούτε φεγγάρι έχουμε, ούτε ανάδρομο, δε ξέρω το ραντεβού της Αφροδίτης πώς πήγε με το Πλούτωνα, πάντως τα σκοτάδια υπάρχουν μεν, αλλά απομακρύνονται δε.. αργά και σταθερά..

Ας δούμε λοιπόν, τι θα πει ο Άγιος Βαλεντίνος στο καθένα από εμάς.. εκείνη την ημέρα.. θα κάνουμε σεξ ή όχι;;; Ιδού η απορία..!!!


Κριός
Εσείς μπορεί αλλιώς να ονειρεύεστε αυτή την ημέρα, αλλά η συμπεριφορά σας, θα τα χαλάσει όλα! Θα βιάζεστε να σας αποκαλύψει ο σύντροφός σας τα σχέδια που έχει κατά νου. Μπορεί να του προκαλέσετε νεύρα και αντί να βρεθείτε σε εκείνο το ρομαντικό το εστιατόριο, να μείνετε σπίτι και μουτρωμένοι.. Σκούρα τα πράγματα.. Ο Βαλεντίνος σας κάνει κόνξες..

Ταύρος
Μη περιμένετε ένα ροζ Σάββατο, γιατί αλλιώς το φαντάζεστε και αλλιώς θα προκύψει. Εσείς μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, μια βόλτα, να ακούσετε εκεί γλυκόλογα με το τουλούμι, αλλά θα σας ξενερώσουν. Ή σας βλέπω μόνους και έρημους σα τη καλαμιά στο κάμπο, ή με μούτρα και το σύντροφο αγκαζέ! Ξύδι σας λέει ο Βαλεντίνος..

Δίδυμος
Δώστε τη σκυτάλη στο σύντροφό σας και ακούστε τι έχει να σας προτείνει. Η ημέρα σας θα είναι πολύ φοβερή και τρομερή, αρκεί να αφεθείτε ελεύθεροι στην οποιαδήποτε πρόταση. Ότι πιο αυθόρμητο, τρελό και φευγάτο άλλο τόσο θα σας εκφράζει στο απόλυτο. Δε ξέρω αν θα είναι βουνό ή θάλασσα, σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό. Και μια πρόταση γάμου, ο Βαλεντίνος!

Καρκίνος
Αν και είστε απίστευτα ρομαντικά πλασματάκια, αυτή τη φορά θα θελήσετε να τη βγάλετε μέσα στο σπίτι, στο κρεβάτι σας, με ησυχία απόλυτη. Από τη μια σας καταλαβαίνω, από την άλλη όμως αν χάσετε ένα τέτοιο event ή party, ας πούμε, δε θα το αντέξει η ψυχή σας. Δε θα είναι ρομαντικός ο Βαλεντίνος μαζί σας, this year! Σας έχει στην απέξω..

Λέων
Λίγο διχασμένη προσωπικότητα σας βρίσκω, αφού από τη θα θελήσετε να βγείτε έξω να του δώσετε να καταλάβει, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, από την άλλη με τα βάσανα που έχετε τον καιρό αυτό, οι δικοί σας δε θα σας αφήσουν και τόσο. Βασικά να κάνετε αυτό που λέει η καρδούλα σας.. Βόλτα ρομαντική, σε ένα μπαράκι ίσως;; Απλά πράγματα! Θα σας φωτίσει το δρόμο ο Βαλεντίνος..

Παρθένος
Πω πω μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Δε νομίζω να έχετε καμία διάθεση για αγάπες και λουλούδια, αφού τα ψυχολογικά σας θα κάνουν πάρτι. Περισσότερο σας βρίσκω με τη σκούπα στο χέρι, να ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις σας, παρά να τρώτε σοκολατάκια, υπο το φως των κεριών.. Όχι μόνο δε θα κάνετε κάτι, θα απαιτήσετε να σας αφήσουν και στην ησυχία σας! Ο Βαλεντίνος φέρνει το φαράσι..

Ζυγός
Από τους τυχερούς της παρέας αλλά και τους πιο ισορροπημένους. Ναι μεν, αλλά. Δίχως πολλά φρου-φρου και αρώματα, θα απολαύσετε την ημέρα σας, είτε με μια βόλτα στην εξοχή, είτε σε ένα γραφικό ταβερνάκι. Σας επηρεάζει το κλίμα, αλλά δε σας ξεγελά. Άλλωστε είστε ερωτευμένοι σχεδόν 365 ημέρες το χρόνο.. Τι θα αλλάξει με μια ημέρα..;;; Σωστά;;; Ο Βαλεντίνος πεινάει.. Θέλει μεζέ..

Σκορπιός
Εσείς θα πάρετε φόρα και κανείς δε θα σας σταματά. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, νομίζω θα καταλήξετε με σύντροφο …μμμ παράξενα πράγματα βλέπω.. Ένα ξενοδοχείο, σαμπάνιες, γουστόζικα πράγματα.. Για τέτοια θα έχετε όρεξη.. Να προσέχετε τουλάχιστον εσείς που θα κυκλοφορήσετε με άγνωστες υπάρξεις.. Η ημέρα των ερωτευμένων; Η ημέρα της ηδονής.. Φόρεσε μαύρο δέρμα ο Βαλεντίνος, εσείς;;;

Τοξότης
Νομίζω θα σας πιάσει ένας πανικός, γιατί θέλετε να περάσετε ωραία και τίποτα από όλα αυτά που φαντάζεστε δε θα συμβούν. Αντιθέτως μπορεί να βάλετε και τα κλάματα, γιατί ενώ κάτι καλό θα μπορούσε να γίνει, δε γίνεται. Ακόμα και εσείς που γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, θα σας αποφύγει με το φόβο της σοβαρής της δέσμευσης. Μήπως έχετε πυρετό;;; Και Ζορρό ο Βαλεντίνος;;; Δε το ήξερα!

Αιγόκερως
Τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα τον θυμάστε; Είχατε ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή σας; Να που θα προκύψει τόσο ξαφνικά και η ημέρα του Βαλεντίνου θα είναι εκρηκτική και άκρως παράξενη για εσάς. Μπορεί να προκύψει και βίαιο και παθιασμένο σεξ, αφού το ένα φέρνει το άλλο και μετά βουαλά. Ακολουθήστε τα σημάδια, πιστέψτε στη διαίσθησή σας, πάντως το σύμπαν κάτι θα σας πει! Έχει άποψη ο Βαλεντίνος, ακούστε τον!

Υδροχόος
Αν δε παίζουν διαμάντια στη μέση, σας είναι εντελώς αδιάφορη η γιορτή αυτή. Βέβαια για τους άντρες, αν δε παίζουν σεξι εσώρουχα και κανά μαστίγο, το ίδιο. Ναι μεν η φαντασία σας οργιάζει, ναι μεν όλα καταλήγουν στο σεξ και στην απόλαυση, ναι μεν γνωρίζετε και αποδέχεστε πόσο απάτη είναι η ημέρα. Αφήστε τα χαζά και παρασυρθείτε στις καραδούλες και στον έρωτα.. Κάτι καλό θα βγει.. Σας την έχει φυλαγμένη ο Βαλεντίνος. Το νου σας!

Ιχθύες
Βρήκατε την ημέρα να σκεφτείτε κάποιον πρώην;; Πάτε καλά;; Αλλού η καρδιά, αλλού το μυαλό, αλλού το σώμα! Ψαράκια τρελά και αλλοπαρμένα είστε, αλλά κοιτάξτε να ασχοληθείτε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και αφήστε τα παράξενα. Όσο για τους ελεύθερους, σηκώστε το τηλέφωνο. Τι το σκέφτεστε;; Δεν έχει Βαλεντίνο για φέτος.. Σας γυρίζει πλάτη.. Μήπως να τον ξεγελούσατε με τα παλαβά σας;;;

magicfariel@gmail.com