Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 27/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ γκριζωπό το τοπίο έξω και με χαλάει. Και δεν έχω και τα κέφια μου, συνεπώς, θα κράξω! Ιεραρχία. Γνωρίζετε τι είναι; Πού χρησιμεύει; Τι θέλω να πω. Όταν κάποιος
βρίσκεται σε μια δουλειά για κάποια χρόνια, γνωρίζει σχεδόν τα πάντα, πάνω στο αντικείμενό του, μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει μια νέα άφιξη και να καθοδηγήσει όσο πιο σωστά μπορεί. Όταν έρχεται και άλλη νέα άφιξη, τότε συμβαίνει το ίδιο, δηλαδή, αποκτάει ομάδα και αυτομάτως γίνεται και ο αρχηγός. Αυτό σημαίνει. Ο πιο παλιός στη κορυφή και ο πιο νέος από κάτω. Δε γίνεται να είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους, δε λέτε;

Το να ηγείσαι μιας ομάδας, είναι πολύ δύσκολο, θέλει μυαλό και κότσια. Όμως θέλει και υπευθυνότητα, σοβαρότητα, καλή οργάνωση και ωριμότητα. Η λογική πάνω από όλα, αλλά και ο πλαγιομετωπικός ο τρόπος, είναι καλός, αρκεί να ξέρεις πότε και γιατί θα τον χρησιμοποιήσεις. Τα δύσκολα δεν είναι για να τα λύνει ο αρχηγός μόνος του. Πρέπει να τα κάνει πάσα και να παρακολουθεί κατά πόσο τα μέλη της ομάδας, κατανοούν το πρόβλημα και είναι πρόθυμα να βοηθήσουν. Συνεπώς χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Και όχι αγριοφωνάρες!

Εσύ που αποφεύγεις το τίτλο του αρχηγού, εθελοτυφλείς στα χρόνια προϋπηρεσίας σου, στην εμπειρία σου, στις ικανότητές σου και προτιμάς να είσαι ίσα και όμοια με τους λοιπούς, σε ερωτώ τι φοβάσαι; Τις ευθύνες; Σου τις έχουν ήδη φορτώσει, δε το έχεις καταλάβει ακόμα; Άνοιξε τα μάτια σου. Δες την αλήθεια. Και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα. Είσαι αρχηγός. Πού είναι το παράξενο;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Βρήκατε την ημέρα για να πάθετε παράκρουση με το δωμάτιό σας, ή το γραφείο σας. Ναι μια γενική καθαριότητα δε θα σας χαλούσε καθόλου, αλλά δεν έχετε το χρόνο για να ασχοληθείτε. Αυτό θα σας τσιτώσει αρκετά, αλλά ψυχραιμία, ΣΚ έρχεται, ξεκλέψετε από εκεί λίγο χρόνο και αφήστε τις βόλτες. Για φτιάξτε τη γωνίτσα σας, πώς θα χαλαρώσετε άλλωστε;

Ταύρος
Κάποιος σήμερα θα σας κάνει μια ερώτηση παγίδα και παίζει ή να πέσετε στη φάκα, ή να το αποφύγετε με ωραίο τρόπο. Εντάξει είστε ειλικρινής και σίγουρα η ερώτηση θα είναι φωτιά σκέτη, συνεπώς, αυτό που θα πείτε, σκεφτείτε το με σοβαρότητα και μη βιαστείτε να το ξεστομίσετε. Ότι πείτε αυτό θα είναι και δε θα μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Για να δούμε.. αγωνιώ!

Δίδυμος
Σήμερα σας λέω να μείνετε μέσα στο σπίτι και να αποφύγετε κάθε επαφή με τον οποιονδήποτε. Παίζει να σας εξαπατήσουν, αυτό δεν έχει φύγει ακόμα και μέχρι και αύριο σας λέω προσοχή. Μη βάλετε τη τζίφρα σας πουθενά και μη βιαστείτε να συμφωνήσετε σε κάτι που δε σας αρέσει και τόσο. Πάντως υπομονή τα καλύτερα έρχονται και θα τη κάνετε τη τρέλα! Το περιμένω, πώς και πώς!!!

Καρκίνος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Ήρεμοι και χαλαροί σήμερα σας βλέπω να πηγαίνετε ένα κομμωτήριο έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό ακόμα περισσότερο. Μπορεί να πάτε και για ψώνια στην αγορά. Όλα παίζουν, αρκεί να νιώσετε ωραία με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους. Λίγο στο κόσμο της νιρβάνας σας βρίσκω, καλό αυτό για μια μέρα σα τη σημερινή. Μήπως να μη δουλεύατε κιόλας;

Λέων
Μη βάζετε απαισιόδοξες σκέψεις μέσα στο μυαλό σας. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, απλά θέμα χρόνου είναι. Πρέπει να χαλαρώσετε και να διώξετε και την αρνητική την ενέργεια. Μια γιόγκα είναι πολύ τέλεια ιδέα, ή ένα ποτάκι σε ένα μπαράκι με φοβερή μουσική. Πάντως αφήστε τις σκοτούρες για μια άλλη μέρα. Αρκετά!

Παρθένος
Όπου και αν πάτε, όπου και αν βρεθείτε, κοιτάξτε να είστε αυθόρμητοι, χαμογελαστοί και πώς να σας το πω, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και ότι προκύψει. Ωραία η ημέρα σας, να ντυθείτε όμορφα και να γοητέψετε τους πάντες. Μη δίνετε σημασία στις ματιές ή στα σχόλια μερικών. Εσείς να παραμείνετε εντυπωσιακοί και μυστήριοι και αφήστε τους άλλους να καίγονται. Θα μυρίσει σε λίγο το νου σας..

Ζυγός
Δε ξέρω τι κάνατε τις προηγούμενες ημέρες, πάντως τους έχετε μαγέψει κανονικά. Μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί όμως και στο σπίτι. Τι έγινε, γίνατε καλά παιδιά και φρόνιμα; Μπα, στάχτη στα μάτια του κόσμου λέω εγώ, αλλά οι πράξεις σας μιλούν από μόνες τους. Θα το ακούσετε εκείνο το μπράβο και ή θα σας κάνουν ένα δώρο ή θα λάβετε λεφτά. Πάντως μια έκπληξη σας περιμένει.

Σκορπιός
Χάλια η κατάσταση σας το λέω από τώρα. Πάλι με τα ερωτικά σας ασχολείστε, πάλι σας προβληματίζουν. Κάτι δε σας αρέσει στο πρόσωπο που έχετε σχέση ή νταλαβερίζεστε τέλος πάντων και θα κάτσει και η στραβή και θα βρείτε πράγματα και θάματα. Πω πω και το ψέμα δε σας αρέσει καθόλου. Αλλάζει λίγο η φάση, να το περιμένετε, από εσάς κυρίως, αλλά φοβάμαι για τους άλλους βασικά! Είστε και εκδικητικοί τύποι.

Τοξότης
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και η διάθεσή σας θα είναι άκρως χαρωπή όλη την ημέρα. Ξαφνικά θα ανοίξετε το καλάθι με τα δώρα και θα αρχίσετε να μοιράζετε διάφορα από εδώ και από εκεί. Εντάξει στους φίλους, αλλά όχι και στους αγνώστους. Μαζευτείτε γιατί ούτε τα λεφτά σας περισσεύουν, ούτε ζούμε σε εποχές αφθονίας. Αυθόρμητοι και χαμογελαστοί και σκορποχέρηδες μπορώ να πω..

Αιγόκερως
Είστε πιο συνεργάσιμοι από ποτέ στη δουλειά σας. Εκεί έχετε ρίξει όλη σας τη προσοχή, γιατί πρέπει τα πάντα να γίνουν σωστά. Βασικά απορώ με την υπομονή σας, αλλά το έχει το ζώδιο. Μέρα που θα γίνετε χίλια κομμάτια, αλλά δε θα σας νοιάξει και τόσο, γιατί θέλετε όλα να δουλεύουν ρολόι και δίχως να χάνετε το χρόνο σας άδικα. Το χάπι που παίρνετε να μας δώσετε και εμάς και αφήστε τα ψόφια.. Είναι ροζ;;; χα χα ..

Υδροχόος
Πω πω μέσα στη γκρίνια και τη μανούρα θα είστε σήμερα, γιατί ξαφνικά θυμηθήκατε πως υπάρχουν θέματα άλυτα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Θα τρέξετε λίγο παραπάνω, θα αγχωθείτε, θα τα δείτε όλα να το περιμένετε, πάντως το πράγμα, θα πρέπει να γίνει τέλειο από όλες τις απόψεις. Μέχρι αργά το βράδυ, θα κάνετε διάφορα εκεί πέρα, θα το παλέψετε με ψυχή και σώμα, αλλά στο τέλος θα γίνει το δικό σας. Don’t worry..

Ιχθύες
Αχ πρέπει να έχει μπει το κακό το διαβολάκι μέσα σας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που νιώθετε. Ξαφνικά θέλετε να κάνετε μια τρέλα. Κάτι το διαφορετικό. Να ταράξετε λίγο τα νερά. Όχι μη βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα. Άντε μετά να επανέλθει. Μήπως να πηγαίνατε για σκι; Μήπως να πηδήξετε από καμιά γέφυρα; Δε ξέρω και πώς το λένε. Πάντως κάτι το extreme θα το κάνετε και ο Θεός βοηθός!!! Καλή επιτυχία.

magicfariel@gmail.com