Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι όμορφα που είναι τα βουνά τριγύρω χιονισμένα. Καθαρό οξυγόνο, ακόμα και στην Αθήνα. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως με τόσο κρύο και χιόνι που έπεσε, η φύση θα ξανά γεννηθεί και αυτή τη φορά θα είναι
καταπράσινη, υγιής, πανέμορφη, όλα θα ανθίσουν έτσι όπως πρέπει.

Γιατί η κάθε εποχή έχει τη σημασία της. Και ο χειμώνας, πρέπει να έχει από όλα τα καλά και τα κακά, γιατί έτσι φεύγουν όλες οι αρρώστιες, από τα φυτά, τα δέντρα, το οξυγόνο.

Κάποια απο τα φυτά μου κάηκαν, μετά τη φωτιά τη περιβόητη, κάποια φυσικά επιβίωσαν, απλά τώρα θα ζωντανέψουν μέσα από τα χέρια μου. Κλάδεμα, νέο χώμα, αγάπη και προδέρμ γιατί και αυτά χρειάζονται τη σημασία τους και λίγο συναίσθημα. Όχι δε τους τραγουδάω, αν και μόλις βγαίνει ο ήλιος, λίγο η μουσική, λίγο η φωνή μου, μπορεί να τα βοηθήσουν να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.
Οι αδυναμίες μου οι μεγάλες. Τα λουλούδια μου, τα δέντρα μου, οτιδήποτε έχω φυτέψει. Έρχεται και άνοιξη ολοταχώς, μια ομορφιά, αξεπέραστη. Όπου πάω, πάνε και αυτά. Κάτι σα τα παιδιά μου ένα πράγμα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Αν και σας βρίσκω λίγο ψοφίμια τις ημέρες αυτές, γιατί απλά δε ξεκουράζεστε, νιώθετε πιο καλά από ποτέ. Ανεβασμένη η διάθεσή σας και είστε και κάπως ετοιμοπόλεμοι μπορώ να πω. Κάτι νέο που έχει μπει στη ζωή σας, ακόμα και στη δουλειά, σας έχει δώσει πλέον ένα ενδιαφέρον και δίνετε μάχη να το κάνετε δικό σας. Μήπως να το εμπεδώσετε πρώτα;

Ταύρος
Πολύ όμορφη η ημέρα σας και τυχερή λένε τα άστρα. Μια νέα δουλειά θα σας προτείνουν ή ένα ραντεβού, πάντως ότι και αν είναι αυτό θα πρέπει να το κρατήσετε μυστικό. Πρώτον για να μη σας ματιάσουν, δεύτερον γιατί κάτι να σκαρώνετε και τα γνωστά. Ξέρω ο έρωτας, τα λεφτά και ο βήχας δε κρύβονται, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμός σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμος
Τον καιρό αυτό σας ενδιαφέρει η αποκατάστασή σας. Μπορεί σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί και σε προσωπικό, μπορεί και στα δυο συγχρόνως. Από τη μια ξέρετε τι θέλετε, από την άλλη όχι και τόσο, αλλά σήμερα θα δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και θα τραβήξετε προς τη καλύτερη κατεύθυνση. Το νου σας έρχονται απρόβλεπτες ημέρες και το σκηνικό θα αλλάξει εντελώς!!! Τη κάνετε πάλι από τη πίσω πόρτα..

Καρκίνος
Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά σας που θα πρέπει να τις αρπάξετε και να τις εκμεταλλευθείτε αναλόγως. Αφήστε είναι Παρασκευή και τέτοια, γιατί έρχονται μέρες πολύ παράξενες και θα εκτεθείτε από εκεί που δε το περιμένετε. Δώστε τα όλα και ας δουλέψετε ως αργά, ότι και αν σημαίνει αυτό. Κρατήστε όμως χαμηλό προφίλ, γιατί και οι άλλοι το παλεύουν το ίδιο και δε χρειάζεται να δίνετε διαταγές από το πουθενά. Δε σας ταιριάζει κιόλας!

Λέων
Τόση αισιοδοξία και χαρά πρέπει να έχετε καιρό να νιώσετε. Κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή σας, μπορεί ως τώρα να μη το βλέπατε, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Μπορεί κάτι καλό να σας προτείνουν στη δουλειά σας. Ακόμα και ένα ταξιδάκι να προκύψει από το πουθενά. Πάντως όλα τα όμορφα θα έρθουν μαζί, γιατί και εσείς νιώθετε κάπως έτσι. Για απολαύστε το λοιπόν.

Παρθένος
Κάτι που θέλετε πάρα πολύ μπορεί να συμβεί σήμερα. Είναι ένα ερωτικό ραντεβού; Είναι κάποια χρήματα που τα περιμένετε καιρό και λένε να έρθουν; Πάντως μη περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια, άντε κουνηθείτε λιγάκι και πάνω από όλα με μέτρο και λογική. Μπορεί να νιώθετε κάπως ξεσηκωμένοι και ενθουσιασμένοι, αλλά αυτό μερικές φορές τρομάζει. Διατηρήστε το μυστήριο!

Ζυγός
Δε νιώθετε και τόσο καλά σήμερα. Πεσμένα τα κέφια. Για να γίνουν οι δουλειές σας, θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον κόσμο, με το ταίρι σας, με τον οποιονδήποτε και να ρίξετε και λίγο το πήχη. Δεν είναι όλοι έξυπνοι, ούτε πιάνουν πουλιά στον αέρα. Θέλει υπομονή και λίγη κατανόηση και πιο ξεκάθαρες κουβέντες. Συμβιβαστείτε με τη κατάσταση, για να αποφύγετε εντάσεις που στη τελική δε θα έχουν καμία σημασία.

Σκορπιός
Μέρα πού αισιόδοξη και θετική σας ξημέρωσε, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Αν είχατε ζητήσει δουλειά από εδώ και εκεί, ή είχατε κάνει κάποιες προτάσεις, όλως τυχαίως θα σας θυμηθούν, θα σας πάρουν τηλέφωνο, θα σας καλέσουν. Άλλωστε αλλάζει η ζωή σας από εδώ και πέρα, ριζικά! Σας επιτρέπω να ενθουσιαστείτε, να χαρείτε, αλλά με προσοχή, γιατί παίζει να ξεφύγετε και να χάσετε τη μπάλα!

Τοξότης
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε! Άκρως ερωτική και τσαχπινογαργαλιάρικη. Έτσι σας θέλω, γιατί με το Κρόνο παρέα, δε θα έχετε τόσες πολλές ευκαιρίες και τόσο ξεκάθαρες! Σας φλερτάρουν, χαμογελάτε και κάποιοι είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα! Αν σας οδηγήσει το θέμα σε ανεξέλεγκτο σεξ, να το προχωρήσετε δίχως τύψεις και ενοχές γιατί σύμπαν είναι αυτό.. Κάνει τα μαγικά του..

Αιγόκερως
Οικογενειακή η ημέρα σας και μαζεμένη. Είτε δουλεύετε, είτε όχι, θα βρείτε το χρόνο, να μαζευτείτε νωρίς, να φτιάξετε εκεί μια λιχουδιά και να τρατάρετε τους δικούς σας τους ανθρώπους. Φίλοι έρχονται στο σπίτι σας, γελάτε, χαμογελάτε, πάντως μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, έτσι επειδή το λένε τα άστρα. Εντάξει μπορεί να είστε κουρασμένοι, αλλά σας γεμίζουν και τέτοιες καταστάσεις. Νιώθετε πως σας αγαπούν!

Υδροχόος
Καλό ταξίδι σας είπα και σας το ξανά λέω! Είναι η εποχή που φεύγετε γιατί έτσι σας θέλει το σύμπαν κάθε χρόνο. Πρέπει να δείτε κάτι το διαφορετικό, να μάθετε νέα πράγματα, μπας και πάρετε ιδέες για κάτι το μοναδικό και το καλύτερο φυσικά. Νέα ενδιαφέρονται σας ενθουσιάζουν, νιώθετε αρκετοί σα μικρό παιδί, πάντως έχετε την όρεξη να το ψάξετε, να το εξερευνήσετε, να το κάνετε δικό σας, έστω για λίγο. Του ονείρου δεν είστε; Ζήστε το λοιπον!

Ιχθύες
Με το συναίσθημα του μαχαραγιά θα ξυπνήσετε σήμερα. Επιθυμείτε διάφορα για τον εαυτό σας, θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε το εγώ σας και σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε στα ψώνια, στις επενδύσεις, για τη πάρτη σας. Κάτι πολύ φοβερό προκύπτει στη δουλειά σας που σας ανεβάζει πολύ το ηθικό και θα νιώσετε πως είστε και ακαταμάχητοι και πολύ μοναδικοί στο είδος σας. χα χα .. να και το καλάμι, το καβαλάτε και όπου σας βγάλει…

magicfariel@gmail.com