Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από εχθές μου λένε να πάω να δω τη νέα ταινία, ξέρετε ποια; Αυτή τη σεξουλιάρικη.. Και απαντώ στις φιλενάδες μου, προτιμώ να
περιμένω το dvd. Γιατί; Πρώτον δεν είμαι του σινεμά. Βαριέμαι απίστευτα. Δεύτερον, αν μετά έχω ορέξεις παράξενες, τι θα κάνω; Είμαι και εγκεφαλικός τύπος, καταλαβαίνετε, κρύο ντους και αναστεναγμός.. Λατρεύω τέτοιου είδους ταινίες, γιατί με αναστατώνουν και μου θυμίζουν πως και η φαντασία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.


Κάποτε είχαμε τις 9 ½ εβδομάδες! Αξεπέραστη για την εποχή, όμως κοινά υπάρχουν. Μετά ακολούθησε η Άγρια Ορχιδέα, ταινία που λάτρεψα, μπορώ να πω τη βίωσα στο πετσί της, αφού από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;; Και τώρα οι 50 αποχρώσεις του Γκρι.

Θα παραμείνω στην Άγρια Ορχιδέα, προς το παρόν παραμένει Νο1 για εμένα, γιατί ήταν καλοκαίρι, είχε θάλασσα, είχε κορμιά ατελείωτα, έκρυβε πάθος, ερωτισμό και φυσικά ο χαρακτήρας του Μικι ήταν εκείνος που λατρεύω σε έναν άντρα. Ο ψυχρός, ο άπιαστος, ο κλειστός χαρακτήρας, ο απομονωμένος, ο λιγομίλητος, όμως με το πιο παράξενο εγκέφαλο ever! Ήθελε να βλέπει, γιατί δε μπορούσε να την αγγίξει. Θυμάστε;;;; Και εκείνη του φώναζε, «..πιάσε το στήθος μου, φίλησέ με, κάνε μου έρωτα.. αλλά δε μπορείς…» και εκεί που πήγε να φύγει, την αγκάλιασε με πάθος και μετά η φαντασία κάλπασε και ο πανικός ο ίδιος!

Αυτά μου αρέσουν, τα ανεκπλήρωτα, που εκπληρώνονται.. έστω και καθυστερημένα..

Μήπως σας αναστάτωσα πρωί-πρωί;;; Χα χα .. καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Και επειδή έχετε λύσει όλα τα δικά σας τα θέματα, ασχολείστε και με των άλλων. Το καλό είναι πως είστε μια χαρά από διάθεση, αλλά λίγο εγωιστές σας βρίσκω. Μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας, αλλά μην επιμένετε να ακολουθήσει τις δικές σας τις απόψεις. Πείτε τη γνώμη σας και αφήστε να διαλέξει από μόνος του. Έτσι δε θα κάνατε και εσείς..;;

Ταύρος
Εντάξει έχετε τα ψυχολογικά σας τις ημέρες αυτές, όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό, αλλά πρέπει να σταματήσετε λίγο τη κλάψα και τη γκρίνια. Το νευρικό σας σύστημα είναι σμπαράλια, χρειάζεστε πολύ ξεκούραση. Καλά θα κάνετε να προσποιηθείτε έστω για λίγο πως είστε μια χαρά και να μη δώσετε δικαιώματα στη δουλειά σας, για το οτιδήποτε. Και στη τελική καλύτερα να σας φοβούνται παρά να σας λυπούνται!

Δίδυμος
Δε ξέρω πού έχετε μπλέξει, πάντως δεν είστε ο εαυτός σας τον καιρό αυτό. Νομίζω μεταμορφώνεστε σε κάτι πιο προσιτό, πιο καθημερινό, πιο σα τους άλλους και απορώ μέχρι πότε θα το αντέξετε όλο αυτό. Κάτι σας έχουν ζητήσει και σήμερα θα πρέπει να δώσετε την απάντησή σας, ή να ολοκληρώσετε μια δουλειά. Κάντε την έκπληξη να είστε συνεπής, όμως αναρωτηθείτε αν όλο αυτό αξίζει το κόπο..

Καρκίνος
Πάλι τις μαύρες σας έχετε. Τι θα κάνουμε με εσάς; Μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μια μέσα στα μούτρα και τη γκρίνια. Θα σας μαλώσουν και ίσως να φάτε και ξύλο στο πωπό, γιατί ξεφεύγετε πολύ συχνά το τελευταίο τον καιρό. Κλείνεστε στον εαυτό σας, σκέφτεστε διάφορα παράξενα και πέφτετε στο βαθύ το σκοτάδι. Θα φύγουν όλοι από δίπλα σας και μετά όντως θα έχετε λόγους να στεναχωριέστε.. Το νου σας!

Λέων
Μέρα που αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα σας προκύψουν. Θα εκνευριστείτε αφάνταστα, θα γκρινιάξετε, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα γίνει το δικό σας. Καταρχήν μην αφήνετε τον κόσμο να ανακατεύεται στα χωράφια σας. Μετά μπορείτε να ακούσετε τις απόψεις των άλλων και με επιχειρήματα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Στο χέρι σας είναι να τους μπουρδουκλώσετε ξανά.. και να γίνει το δικό σας φυσικά!

Παρθένος
Μέρα δύσκολη και παράξενη. Κάντε πάσα στους άλλους διάφορες δουλειές, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές και πάρτε μια ανάσα. Το ξέρουμε πως είστε τελειομανής και πως θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αλλά άλλη λύση δεν υπάρχει, γιατί ο χρόνος σας τελειώνει. Ζητήστε βοήθεια με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή μοιραστείτε τις ευθύνες και οτιδήποτε σας βασανίζει.

Ζυγός
Χαρούμενοι, ορεξάτοι, έχετε κέφια για παιχνίδια, εγκεφαλικά και μη. Με πολύ κόσμο σας βρίσκω, επαφές, συζητήσεις, δημόσιες σχέσεις λέγεται αυτό και όλως τυχαίως θα σας πλησιάσει ένα άτομο και θα γοητευθείτε απίστευτα, από τον τρόπο που θα σας κοιτάξει, από αυτά που θα σας πει, από το ύφος του. Δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι ερωτικό. Πάντως μια ζεστασιά θα τη νιώσετε..

Σκορπιός
Σήμερα να μείνετε στο σπίτι, να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά, να αράξετε που λέμε, γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη. Και η κοπάνα καλή είναι, δεν έχει ηλικία η συνήθεια αυτή.. you know..! Νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, έχετε πολλά να σκεφτείτε για το αύριο και το μεθαύριο. Κάποιες αποφάσεις ήρθε η ώρα να τις πάρετε! Ακολουθήστε το ένστικτό σας και δε θα χάσετε.

Τοξότης
Βρείτε ένα σκαμπό, ένα πεζουλάκι λίγο πιο υπερυψωμένο και βγάλτε λόγο. Σήμερα έχετε πολλά να πείτε στο κόσμο σας, θα τους γοητέψετε με τις απόψεις σας και θα σας ακούσουν με μεγάλη προσοχή. Βασικά έχετε τα φόντα να ηγηθείτε μιας ομάδας, να τους πείτε πώς έχουν τα πράγματα, ποιες είναι οι επιλογές και στο τέλος θα δείτε εσάς θα ακολουθήσουν και κανέναν άλλον! Μη φοβάστε τίποτα!!

Αιγόκερως
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Κάτι νέο θα σας προτείνουν στη δουλειά, κάτι το διαφορετικό και εσείς φυσικά θα το δεχθείτε, γιατί σας αρέσουν τα παράξενα και τα αινίγματα μπορώ να πω. Πάλι θα αποδείξετε την αξία σας, τις ικανότητές σας και πως μπορούν να στηριχτούν στις πλάτες σας ακόμα και στις πιο δύσκολες τις περιπτώσεις. Ωραία ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο, αφού θα ακούσετε και εκείνο το μπράβο.. ακόμα και από το πιο ιδιόμορφο άνθρωπο.

Υδροχόος
Μπορεί να είστε μια χαρά ψυχολογικά, αλλά και το κακό συνεχίζεται με τη πάρτη σας. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Τέρμα τα αστεία, τέρμα οι υπεκφυγές, τέρμα οι αναβολές. Σήμερα κιόλας, δραστηριοποιηθείτε με το καλημέρα σας, γράψτε τα κιόλας σε μια λίστα και δίχως τη βοήθεια των άλλων, ξεκινήστε και όποιον πάρει ο Χάρος! Γιατί μαζί σας, όλα ένα θρίλερ είναι.. σωστά;;;

Ιχθύες
Οργανωθείτε καλύτερα και ζητήστε για να πάρετε! Όσο δε μιλάτε, άλλο τόσο θα σας εκμεταλλεύονται και δε θα γίνεται και η δουλειά σας σωστά. Μη περιμένετε από τους άλλους να σας προσφέρουν αυτά που ονειρεύεστε. Αν αξίζετε για αυτά που δίνετε, αν είστε ικανοί και στα δύσκολα μαχητές, τότε δεν έχετε κάτι να φοβάστε. Να επιμείνετε στις απόψεις σας και στα θέλω σας και αφήστε τα νιαουρίσματα…

magicfariel@gmail.com