Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας ξημέρωσε μια άσπρη ημέρα, να το πω πως είναι σημάδι πως όλα θα πάνε καλά;

Τα πεύκα είναι κατάλευκα, οι κήποι, οι καγκελόπορτες, ένας πίνακας ζωγραφικής, μια ομορφιά.. Η ατμόσφαιρα καθάρισε, απολαμβάνω καθαρό πρωινό αέρα και ας είναι κρύος, μου αρέσει.. Είχα μια ελπίδα πως
θα χιόνιζε όλο το βράδυ και σήμερα, δε θα άνοιγε ούτε το παράθυρο, μια μέρα βρε σύμπαν, δώσε μας ρεπό, να κάτσουμε σπιτάκια μας, να παίξουμε χιονοπόλεμο, να φτιάξουμε και χιονάνθρωπο.. Είπαμε τι 38, τι 18.. χα χα!

Βέβαια με τη γκαντεμιά που με δέρνει τις τελευταίες ημέρες, ίσως και καλύτερα, γιατί από τη μια πήγα να καώ στις κολάσεως τις φωτιές από την άλλη μπορεί να σπάσω κανά πόδι και να βρεθώ με πατερίτσες..
Μήπως να με βάλουν μέσα σε μια γυάλα, σα τα χρυσόψαρα, να κάνω μπουρμπουλήθρες;; Με τη προϋπόθεση φυσικά, πως θα αποκτήσω και τη μνήμη τους.. Εν ολίγοις θα ξεχάσω τα πάντα.. ακόμα και το όνομά μου..

Το κλου της όλης ιστορίας, είναι πως απολαμβάνω τη ζωή μου, έτσι όπως έχει έρθει, με τα καλά της και τα κακά της και ότι προκύψει. Δε θα ζορίσω καμία κατάσταση, δε θα αντισταθώ, προς το παρόν παρακολουθώ τα σημάδια και από τη μια μου αρέσει.. από την άλλη κόβω φλέβες..

Πάντως εχθές το βράδυ, έκανα μια μικρή βόλτα εκεί στα λημέρια μου, στα βόρεια, με τα πόδια, καθώς χιόνιζε και το έστρωνε και μπορώ να επιβεβαιώσω, πως λατρεύω τη φύση και όλες τις, τις ομορφιές.. Τι Ταυρίνα θα ήμουν άλλωστε..

Καλή συνέχεια σε όλους.. & Προσοχή.. γλιστρά..!!!


Κριός
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, όλως τυχαίως νιώθετε πιο ανάλαφροι και πιο χαρωποί. Το μυαλό σας θα είναι στα όνειρα που έχετε, στους στόχους σας και στις επιθυμίες που καιρό τώρα παραμερίζατε. Κάπως ονειροπαρμένους σας βρίσκω, αλλά πολύ καλύτερα έτσι, παρά με μουτράκια και γκρίνιες.. Χαζέψτε από το παράθυρο και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.. Ακόμα και σκι μπορεί να κάνετε σήμερα!

Ταύρος
Επιστρέφουν η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία. Πάει έφυγε και ο ανάδρομος, επανέρχονται οι ισορροπίες ξανά στη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα στρώνουν, εξαφανίζονται εκείνα τα παλούκια μπορώ να πω και μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Ακόμα και προτάσεις για έξω θα έχετε, το κρύο – κρύο και η διασκέδαση – διασκέδαση. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει όπως θέλει εκείνη..

Δίδυμος
Τι έχετε μέσα στο μυαλό σας; Ειλικρινά απορώ. Το έχετε γεμίσει με ιδέες λίγο παράξενες και σήμερα θα μπείτε σε διαδικασία κάποιες να τις πραγματοποιήσετε. Νομίζετε πως όσο χαρούμενοι και αν είστε, όσο αισιόδοξοι για τα νέα σας τα πλάνα, ετοιμάζεστε να κάνετε μια πατάτα! Ένας γάμος από συμφέρον, δε σας σώνει, αντιθέτως φέρνει προβλήματα. Ένας γάμος στηριζόμενος στο καλό το σεξ, έχει πολλά κενά αέρος. Ξανά σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε!!!

Καρκίνος
Πολύ καλή ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο. Σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να εκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις πολύ περισσότερο. Ξεχάστε για λίγο τη γκρίνια και τη κακομοιριά, γιατί και οι φίλοι σας αγαπούν και το ταίρι σας. Μέρες που θα είναι όλοι δίπλα σας, θα σας σταθούν και ότι χρειαστείτε θα σας το προσφέρουν. Άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται η αλήθεια..

Λέων
Κάτι φτιάχνει από σήμερα. Δε ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής πάντως θα βρεθείτε και με τους σωστούς τους ανθρώπους και θα βρείτε λύσεις στα ζητήματά σας. Μπορεί να έπεσε μια κατάρα επάνω σας, τις ημέρες αυτές, θέλει λίγο χρόνο για να φύγει το κακό, πάντως όλα στρώνουν μια χαρά. Υπάρχουν δίπλα σας άτομα, που μπορεί να μη τα είχατε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, όμως από εδώ και πέρα θα αλλάξετε την άποψή σας και ναι γίνονται θαύματα μερικές φορές!

Παρθένος
Όλα επανέρχονται στα ίσα τους από σήμερα, για αυτό οργανωθείτε εκ νέου και μη γκρινιάζετε. Και το ερωτικό το ραντεβού εκείνο που τόσο καιρό θέλατε, μπορείτε να το κλείσετε και για επαγγελματικά ζητήματα να συζητήσετε. Πάνε τα εμπόδια, τα πήρε μαζί του ο ανάδρομος και ξου-ξου..!!! Βέβαια το χαλαρά δε παίζει, τρέχετε από σήμερα να σώσετε καταστάσεις που εχθές τις είχατε ήδη ξεγραμμένες..

Ζυγός
Πάλι με τα ερωτικά σας ασχολείστε, γιατί αυτά σας αρέσουν, εκεί κουρνιάζετε στο τέλος της ημέρας. Αν κάνατε μια νέα γνωριμία πρόσφατα, σήμερα θα δείξει κατά πόσο θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Πάντως μη βιάζεστε να βγάλετε το πόρισμα, ούτε να κρεμάσετε κάποια ψυχή. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, είναι ωραία ημέρα για να τα πείτε, να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και να κάνετε και γουτσου-γούτσου.. άλλωστε το χιονάκι φέρνει ορεξούλες..

Σκορπιός
Αχ τι θα σας κάνω με αυτά τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Εκεί που βρίσκετε την άκρη, εκεί πάλι ο χαμός ο ίδιος. Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα αφήνετε στη μέση. Ένας χωρισμός που έγινε, άφησε πίσω του εκκρεμότητες. Μια νέα γνωριμία, εξαφανίσθηκε και ξαφνικά θα έρθει στη σκέψη σας. Παντού ανοιχτά μέτωπα. Μέρα που θα πρέπει να τα βάλετε κάτω, να δείτε τι θέλετε στη πραγματικότητα και να πράξετε αναλόγως. Ξέρω, το χάος σας αρέσει..

Τοξότης
Φτιάξτε βαλίτσα, γιατί φεύγετε! Ότι ταξίδι είχατε κατά νου, πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατί καιρό τώρα έπρεπε να γίνει και υπάρχει θέμα σε κάθε προορισμό. Μη ξεχνάτε ότι τη περίοδο αυτή, ανανεώνεστε, αλλάζετε άποψη για τη ζωή, προχωράτε παρακάτω σε νέα μονοπάτια, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Δε ξέρω σήμερα αν θα πετάξει αεροπλάνο, πάντως ας είστε έτοιμοι για αναχώρηση και βλέπουμε..

Αιγόκερως
Η αγαπημένη σας ημέρα. Ξαφνικά θα σταματήσετε να πληρώνετε και θα αρχίσουν να σας πληρώνουν. Έσοδα-έξοδα, η αγαπημένη σας συνήθεια. Πάντως σταματάτε να βάζετε το χέρι στη τσέπη, γιατί όλως τυχαίως τα έχετε δρομολογήσει όλα και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Το χρήμα σας λατρεύει, για αυτό και έρχεται πιο εύκολα, από ότι πηγαίνει σε κάποιους άλλους. Μήπως να τζογάρατε κιόλας;;; Σας ταιριάζει και αυτό το σπορ.. δε χρειάζεται να το έχουμε μυστικό!

Υδροχόος
Δε ξέρω ποια μαγική νεραιδούλα ήρθε στον ύπνο σας, πάντως ξυπνάτε με άλλη διάθεση, πιο χαρωπή, πιο ανάλαφρη και ξαφνικά θα γίνετε πιο εκφραστικοί από ποτέ. Ναι μέρες τώρα τα κρατάτε μέσα σας, όμως τώρα που έγινε ορθόδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα λυθεί η γλώσσα σας και θα μιλήσετε για όσα σας βασανίζουν. Αρκετοί έχουν κακιώσει μαζί σας, για αυτό θα πρέπει να αγαπήσετε ξανά.. Έχετε τα προσόντα, τα διάθεση την έχετε;

Ιχθύες
Πλέον γνωρίζετε τα λάθη σας, τις απροσεξίες σας, τις λανθασμένες τις επιλογές σας και έχετε πάρει την απόφαση, να τα λύσετε όλα με το καλύτερο τον τρόπο. Αυτή τη φορά, θα γίνετε πιο κακοί με τους άλλους, όμως θα είστε πιο ξεκάθαροι και αυτό θα αρέσει πολύ. Ναι έφτασε η ημέρα, η Σάρα η Μάρα και το κακό το συναπάντημα, να κάνουν στην άκρη και να παραμείνουν λίγοι και καλοί. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως και τη προσωπική σας τη ζωή. Για να δούμε..

magicfariel@gmail.com