Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/02/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλή εβδομάδα να έχουμε και άντε σε δυο μερούλες να πάει και ο ανάδρομος Ερμής στα τσακίδια, γιατί στη κυριολεξία, μας έβαλε φωτιές!!! Το σύμπαν συνωμότησε για ακόμα μια φορά και μας τα έκανε μαντάρα. Βέβαια, μπορεί όχι και
τόσο, γιατί μερικές φορές πρέπει να συμβούν τα χειρότερα, για να εκτιμήσεις αυτά που έχεις και τους ανθρώπους που αγαπάς!

Η αλήθεια είναι πως στα δύσκολα βλέπεις ποιοι σε αγαπούν, ποιοι σε εκτιμούν και ποιοι είναι πραγματικοί σου φίλοι! 




Τα Σημάδια! Υπάρχουν για όλους εμάς εκεί έξω! Μπορεί να μην είναι θρησκευτικού περιεχομένου, μπορεί να μην εμφανισθεί ο έξω από εδώ, μπορεί να μην έρθει ακόμα η καταστροφή του κόσμου, αλλά μας μιλούν, διάφορα, μας τσιγκλούν και άμα δε βάλουμε μυαλό, τότε μας δίνουν μια κατακούτελα, μπας και τα αντιληφθούμε και τα κατανοήσουμε καλύτερα..

Να σας πω εν ολίγοις..

Αν αγαπάς το σύντροφό σου, να του το δείχνεις κάθε μέρα.. Αν κάτι δε πηγαίνει καλά, να το συζητάς και να το λύνεις. Αν σκέφτεσαι να τον απατήσεις, έτσι απλά επειδή βαρέθηκες, ξανά σκέψου το! Έχεις δώσει όρκο αιώνιας αγάπης, θυμάσαι;; Αν σκέφτεσαι να χωρίσεις.. μάθε πρώτα τους λόγους, μίλησε για αυτούς και αν ακόμα δεν υπάρχει φως.. τότε κάνε κάτι για αυτό.. Όμως όταν υπάρχει κάτι ακόμα εκεί έξω.. πρέπει να το σώσεις..
Αναθεωρώ τις απόψεις μου.. γιατί παρά λίγο και θα έχανα τη ζωή μου.. Λέω να το παλέψω, να γίνω καλύτερος άνθρωπος.. και αν πάλι κάτι δε πάει καλά.. τότε βλέπουμε..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε. Είστε ήρεμοι, χαρωποί και θα γίνετε και άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί στη πορεία. Όσο πιο όμορφα φέρεστε στους ανθρώπους σας, άλλο τόσο όμορφα θα σας φερθούν. Βέβαια να μην είστε σίγουροι πως μερικοί θα ανταποδώσουν τη καλοσύνη σας. Κάποιος θα σας το χαλάσει το κέφι, αλλά μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

Ταύρος
Ρίξτε στάχτη στα μάτια, παραβλέψτε νόμους και κανόνες και κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας, όσο πιο άμεσα γίνεται και φυσικά να πετύχετε το σκοπό σας. Μερικές φορές ο ίσιος ο δρόμος, ναι μεν είναι προτιμότερος, όμως είναι και χρονοβόρος. Προτιμήστε τον ανώμαλο το δρόμο και στη τελική σήμερα πρέπει να ρισκάρετε! Κάτι πρέπει να πετύχει!

Δίδυμος
Πάλι με τα ερωτικά σας ασχολείστε. Τι έγινε; Κάνατε μια νέα γνωριμία και ξαφνικά θέλετε να τα παρατήσετε όλα για το άγνωστο; Πατήστε φρένο γιατί μπορεί εσείς να ψάχνετε κάτι μόνιμο και σοβαρό, αλλά αυτό δεν έρχεται με ταμπέλες. Δουλειά θέλει, υπομονή και επιμονή, κάτι που εσείς φυσικά δεν έχετε.. Άλλωστε βαριέστε εύκολα, για αυτό μη ξεσηκώνεστε για γάμους και ραβαΐσια.. Απάτη το θέμα!

Καρκίνος
Πάλι τα ψυχολογικά σας κάνουν πάρτι. Πολύ πεσμένη η διάθεσή σας, σκέφτεστε διάφορα, ίσως και τα πιο απαισιόδοξα σενάρια και δε μιλάτε σε κανέναν. Από το να πέσετε στα πατώματα και να ψάχνονται οι δικοί σας άνθρωποι, τι μπορεί να έχετε, καλύτερα να ανοίξετε το στοματάκι σας και να εκφράσετε τις αγωνίες σας. Τουλάχιστον ο σύντροφός πρέπει να γνωρίζει.. Αλλιώς πώς θα σας βοηθήσει;;;

Λέων
Σήμερα κάποιος που γνωρίζετε και δεν έχετε ιδιαίτερες σχέσεις, θα σας βοηθήσει σε ένα θέμα σας και θα σας συγκινήσει πολύ. Θα νιώσετε παράξενα, γιατί δεν έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Εκτιμήστε τα πάντα και δείξτε το! Ξέρω σας μπλοκάρουν οι απρόοπτες αγάπες, αλλά υπάρχουν και αυτές, για αυτό να δείξετε το καλύτερό σας εαυτό.

Παρθένος
Ωραία ημέρα για να εκμεταλλευτείτε ένα από τα χαρίσματά σας. Θα είστε άκρως δημιουργικοί, δυναμικοί και θα βρείτε τον τρόπο να βγάλετε και λεφτά από αυτό. Βασικά κάτι θα σας προτείνουν και θα πρέπει να βρείτε ιδέες, για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία. Αφήστε για λίγο τους έρωτες και συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εάν χρειαστεί κάντε και υπερωρίες..

Ζυγός
Τι να πω.. Ακόμα μια Θεϊκή εβδομάδα ξεκίνησε για εσάς. Ρίξτε όλη σας τη δυναμική στη δουλειά και σε ένα νέο στόχο που έχετε. Θα πετύχει σίγουρα το θέμα, όμως όχι ως δια μαγείας. Είπαμε το σύμπαν είναι με το μέρος σας, αλλά αν δε το δουλέψετε προσωπικά, μη περιμένετε και θαύματα. Κάντε αλλαγές, στα πάντα. Ακόμα να βάλετε και νέους ανθρώπους στο κόλπο, αφού οι προθέσεις τους θα είναι αγνές.

Σκορπιός
Σήμερα θα ξυπνήσει ο εργασιομανής τύπος που κρύβετε μέσα σας. Δουλειά και πάλι δουλειά και τίποτα άλλο. Βασικά έχετε αποφασίσει τι θέλετε να κάνετε, πώς να το κάνετε και γιατί. Άρα έχετε στόχο και πρέπει να πετύχει η σκέψη αλλιώς θα ανεβάσετε πυρετό. Κλείστε τα τηλέφωνα, τα social media, απομονωθείτε αν χρειαστεί, σήμερα έχει σκληρή δουλειά.

Τοξότης
Μέρα θετική και αισιόδοξη που όμως θα σας τη σπάσουν κάπως. Θα βρεθείτε με φίλους και θα χρειαστεί να πείτε τη γνώμη σας για διάφορα θέματα. Να περιμένετε να μη συμφωνήσουν μαζί σας, να σας προτείνουν κάτι το διαφορετικό, που θα σας αρέσει κατά βάθος. Μη φέρνετε αντιρρήσεις, έτσι για να ακουστεί η φωνή σας. Ακολουθήστε και υποστηρίξτε μια άποψη λίγο πιο παράξενη.

Αιγόκερως
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, να το ξέρετε αυτό. Σήμερα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας πουν μια καλή κουβέντα και θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Ασχολείστε με κάτι, είτε στη δουλειά, είτε σε έναν άλλο χώρο, ως χόμπι και αρέσει πολύ στο κόσμο σας. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας, τα χαρίσματά σας και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας αφορούν.

Υδροχόος
Πολύ αισιόδοξη η ημέρα σας και να ξέρετε πως ότι μπει στο μυαλό σας, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ, πολύ αισιόδοξοι και τίποτα δε θα μπει εμπόδια στα μεγάλα τα σχέδια που κάνετε. Μπορεί να είναι και μαγική η ημέρα σας, έχετε και διαίσθηση μεγάλη, για ακολουθήστε τα σημάδια, σίγουρα κάπου καλά θα σας βγάλουν..

Ιχθύες
Και ναι σήμερα θα έχετε οίστρο. Ξαφνικά ότι λέτε πως θα συμβεί, θα γίνεται επιτόπου και αυτό θα είναι μεγάλη έκπληξη και για εσάς και για τους άλλους. Σας εμπιστεύονται περισσότερο, ενθουσιάζετε τον κόσμο σας και σας ακολουθούν με κλειστά τα μάτια. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Δε νομίζω να βάλετε γλώσσα μέσα.. Έχετε πολλά να πείτε..!!

magicfariel@gmail.com