Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια του μήνα: Οκτώβριος 2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα κατάφερα μπορώ να πω, μετά από πολύ κόπο και σκέψη, να γράψω για αυτό το φοβερό και αξιολάτρευτο μήνα, τον Οκτώβρη! Επεισοδιακός μπορώ να πω, με απίστευτα αστρολογικά γεγονότα, αφού όλα θα
παίξουν κανονικότατα.

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε σήμερα 4/10 έτσι για να μας θυμίσει πώς είναι η ζωή αντίστροφα. Η πανσέληνος στις 8 ακολουθεί παρέα με μια έκλειψη σελήνης που γίνεται στο Κριό δηλαδή τα ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), θα πάθετε ένα σοκ, αφού όλα θα συμβούν την ίδια μέρα παρακαλώ πολύ, που μπορώ να πω από τώρα, θα γίνει ο χαμός ο ίδιος! Ημέρα του απόλυτου χάους και όχι μόνο..

Όχι δε σπέρνω κανένα πανικό, απλά τρομάζω, γιατί είτε μας αρέσει, είτε όχι επηρεαζόμαστε και συμβαίνουν τα απίστευτα, από το πουθενά! Και όσο στη πορεία θα προσπαθούμε με αγωνία να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, θα έρθει και η έκλειψη ηλίου στις 24 στο Σκορπιό, που θα τα δούμε όλα μια και έξω! Δηλαδή, θα δώσει μια και θα ρημάξει τα πάντα, κυρίως στις σχέσεις μας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές. Τα ζώδια που θα κυριευτούν από αυτό το πνεύμα του κακού θα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Πω πω εκεί που μονιάσαμε και αγαπηθήκαμε ξανά, εκεί θα πέσει ξύλο πάλι. I cant stand it anymore.. ας το κάνουμε και τραγούδι..

Ο έρωτας χτυπά κατά κούτελα τους Σκορπιούς, τους Ζυγούς και τους Τοξότες! Μπαίνει το βέλος τόσο βαθιά μέσα στη καρδιά, που ανατρέπεται το σκηνικό. Όχι ότι θα είναι ο δρόμος στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά θα βιώσετε στιγμές πολύ έντονες, γεμάτες από πάθος και πολύ σεξ.. Την ευχή μου να έχετε..!!!
Το ξέρω σας έκανα τη καρδιά περιβόλι, όμως ακόμα και μια καθυστέρηση τεσσάρων ημερών σας λέω Καλό Μήνα!!!! Και συνηθισμένοι στα χιόνια.. αγαπητό μου σύμπαν..!!



Κριός
Καθόλου ερωτικός ο Οκτώβρης για εσάς! Πάει εξαφανίσθηκαν τα πάντα με το που πάτησε το πόδι του. Οι σχέσεις σας πάλι θα σας βασανίσουν, κυρίως με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Βασικά θα νιώσετε αρκετές φορές μέσα στο μήνα, ότι σας βάζουν τιμωρία, στο ένα πόδι, στη γωνιά. Το μυστικό είναι να κρατήσετε σε όλες τις περιπτώσεις διπλωματική στάση και φυσικά να συμβιβαστείτε. Πρέπει να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν, με προσοχή και να μη φέρετε και πολλές αντιρρήσεις! Επαγγελματικά σας πετούν λίγο εκτός παιχνιδιού, γεγονός που θα σας στρεσάρει αρκετά. Στο χέρι σας είναι να αποκτήσετε κομμάτι από τη πίτα, όμως αυτή τη φορά έχουν σειρά άλλοι!!! Οικονομικά πολλά έξοδα και δε μένει τίποτα στην άκρη..

Ταύρος
Γλυκά μου εσάς το κύμα κακοκαιρίας σας έπιασε από τις 28 και προχωράει ακάθεκτα το πράγμα. Βέβαια ο Οκτώβρης, από τη μια θα είναι άκρως απαιτητικός και από την άλλη ενώ ο κόσμος θα καίγεται τριγύρω, εσείς θα είστε απαθέστατοι. Εννοείται ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι και στα καλύτερά της, για αυτό καλά θα κάνετε να προσέχετε τι λέτε, πού και γιατί, αφού ο μήνας θα είναι σχεδόν όλος παρέα με έναν ανάδρομο Ερμή. Μετά τις 25 θα συνέλθετε και θα μπορέστε να δείτε πιο καθαρά τι θα κάνετε με το γάμο σας, ή τη σχέση σας. Επαγγελματικά, το τοπίο θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, γεμάτο από απρόοπτα και απρόβλεπτα γεγονότα. Ακούστε με προσοχή τι έχουν να σας πουν, τι θέλουν από εσάς και μη βιάζεστε. Η ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό στις 24, θα δώσει ρέστα!!! Μεγάλη προσοχή τότε..

Δίδυμος
Τι να σας πω γλυκά μου, ο μήνας αυτός δε σας πηγαίνει με τίποτα. Το χάος το ίδιο από όλες τις απόψεις. Τα ερωτικά σας είναι μπερδεμένα, το ίδιο και τα επαγγελματικά σας και μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, θα είστε ψυχροί και απόμακροι, γιατί δεν έχετε καμία διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Βέβαια, θα τα βάλετε κάτω τις ημέρες αυτές και θα διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας δίχως να περιπλέξετε συναισθηματισμούς και τέτοια. Αποφάσεις μια και έξω. Εσείς που γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, ο Οκτώβρης, είναι τόσο δύσκολος σε αυτά που θα φέρει, που αν τον προσπεράσετε με επιτυχία, τότε θα μπορέσετε να ελπίζετε και για κάτι καλύτερο. Επαγγελματικά τώρα, σας θα σας πιάσει μια κακία που θα πάτε και θα μπλέξετε με τους κακούς της παρέας! Εδώ είναι και η παγίδα. Θα πρέπει να το αποφύγετε όλο αυτό, να μη σας αγγίξει καν. Θα τα καταφέρετε;; Μετά τις 25, βρίσκετε δουλειά!

Καρκίνος
Χρυσά μου βασανίζεστε ερωτικά πολύ. Εσείς οι δεσμευμένοι της παρέας, πάλι θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας, τις ανασφάλειές σας και θα κάνετε σίγουρα τη ζωή του συντρόφου σας μια κόλαση σωστή. Ως το Νοέμβριο θα έχει δείξει το πράγμα προς τα πού τραβάει, πάντως όσο εξαρτημένοι και αν είστε, σιγά-σιγά θα το πάρετε απόφαση, για το αν θα χωρίσετε ή όχι. Μην είστε ανυπόμονοι, παίξτε λίγο, κάντε νάζια και αφήστε το σύντροφό σας να εκδηλωθεί από μόνος του. Δε χρειάζεται πάντα εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα. Ότι απόφαση και αν πάρετε να είστε σίγουροι, ότι κάπου θα μπλέξετε. Επαγγελματικά τώρα, θα είστε σε μια συνεχή υπερένταση, αφού θα πρέπει να παίξετε σωστά, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Εξετάστε πρώτα το περιβάλλον σας και μετά λέτε τις ιδέες σας. Υπάρχει ζήλεια και φθόνος και θα πρέπει να προσέχετε.

Λέων
Δε ξέρω πώς να σας το πω, αλλά προμηθευτείτε με βαλεριάνα γιατί θα τη χρειαστείτε. Με τη σχέση σας, το ταίρι σας θα ασχοληθείτε αρκετά, αφού αυτή τη φορά θα δείτε πράγματα που σας ενοχλούν να γίνονται πιο έντονα, γεγονός που θα σας στρεσάρει αρκετά. Υπάρχουν πράγματα που δε σας αρέσουν και τόσο και είναι καθαρά δικό σας το θέμα, κατά πόσο θα τα αποδεχθείτε ή θα κάνετε τα στραβά τα μάτια. Πάντως την αλήθεια τη βλέπετε, ξέρετε ποια είναι, απλά αρκετοί πλέον την αποδεχόσαστε. Βέβαια μέχρι το Δεκέμβρη, πολλά θα συμβούν, που αν η σχέση σας έχει περάσει από τυφώνες, θα δείξει κατά πόσο θα αντέξει. Πάντως τις αποφάσεις σας τις παίρνετε, ότι και αν γίνει. Η αγάπη θα κυριαρχήσει να είστε σίγουροι. Επαγγελματικά, βρείτε κάτι που σας αρέσει μέσα από αυτό που ήδη ασχολείστε και δραστηριοποιηθείτε όσο εκεί που δε φτάνει.

Παρθένος
Βασικά τον Οκτώβρη θα νιώσετε ότι βρίσκεστε κάπου στη μέση και σας μαστιγώνουν. Μια από εδώ και μια από εκεί. Δύσκολη η επικοινωνία σας με τον κόσμο, αφού θα επανέλθουν γεγονότα στο προσκήνιο, εντάσεις και παραλογισμοί. Καθόλου ήρεμοι δε θα είστε, περισσότερο σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκω και με αυτό τον τρόπο δε θα μπορέσετε να απολαύσετε ούτε μια στιγμή από αυτές που θα έρθουν. Η αλήθεια είναι ότι αν είναι γραφτό να χωρίσετε, θα γίνει μέσα στο μήνα αυτόν. Για αυτό να είστε έτοιμοι για όλα! Θυμόσαστε για εκείνη τη μετακόμιση που λέγαμε.;;; Έφτασε ο καιρός, να αλλάξετε ή σπίτι ή τόπο κατοικίας, για τον οποιονδήποτε λόγο. Επαγγελματικά σκληρός ανταγωνισμός θα σας στριμώξουν στο τοίχο και εκεί που είστε έτοιμοι να πέσετε, θα σας σώσει ένα χέρι από το πουθενά. Ο Δίας, θα είναι αυτός, να είστε σίγουροι. Μη κάνετε έξοδα, γιατί οι λογαριασμοί θα σας πνίξουν εντελώς!

Ζυγός
Καλά από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω;;;; Προσδεθείτε και διαβάστε με προσοχή!!! Τι μήνας Θεέ μου ο Οκτώβρης για εσάς;;; Ερωτικά απογειώνεστε! Τίποτα άλλο δε σας λέω. Κάποιοι παίρνετε την απόφαση ή να συμβιώσετε, ή να παντρευτείτε! Ακόμα και παιδί έρχεται, έτσι ξαφνικά! Αυτά είναι τα χαρμόσυνα για τους ερωτευμένους της παρέας. Βέβαια, με την έκλειψη στις 8, μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και αντί να έχουμε χαρές και πανηγύρια, να έρθει ένας χωρισμός από το πουθενά!!! Πάντως ως τις 23 μπορεί να ερωτευθείτε παράφορα και να ξεφύγει εντελώς το πράγμα. Παίζουν πολλά τις ημέρες αυτές, αλλάζει πολύ η ζωή σας, σίγουρα προς το καλύτερο, όμως μέσα από πολύ μυστήριες καταστάσεις! Επαγγελματικά τώρα, τα παίρνετε στο κρανίο φουλ και τα κάνετε όλα άνω κάτω. Η έκλειψη που ανέφερα σας τρελαίνει κανονικά, κάτι θα συμβεί πολύ ξαφνικά, που θα σας αναστατώσει τόσο πολύ, που ειλικρινά φοβάμαι..!!!! Αντιδράτε με άσχημο τρόπο, όμως μετά που θα ηρεμίσετε σκεφτείτε μήπως κάνατε λάθος;;; Ζητήστε για μια δεύτερη ευκαιρία και θα σας τη δώσουν..!!! Μέσα στη περιπέτεια ο μήνας σας!!!

Σκορπιός
Καλά τρελαίνομαι μόνο που θα τα γράψω. Γλυκά μου ο έρωτας μπαίνει πολύ δυναμικά στη ζωή σας και με το πιο παράξενο τρόπο. Εννοείται ότι δε σας ρωτά καθόλου αν έχετε τα κέφια, αυτή τη φορά θα είναι ύπουλος, πολύ μυστήριος και η περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει. Σίγουρα έχετε μπλέξει πάλι στα δύσκολα δηλαδή ο άνθρωπος που αγαπάτε, πρέπει να παραμείνει κρυφός, γιατί ή έχει σχέση με κάποιον άλλον ή είναι ένα άτομο από άλλη κλάση, ή χώρα, ή πιο νέο. Πάντως αν κάνετε αποκαλύψεις τώρα θα έχετε πολύ περίεργες αντιδράσεις. Κρατήστε το μυστικό, όμως ζήστε το. Παίξετε με τη φωτιά και αν είναι να καείτε θα καείτε. Πρέπει όμως να το δοκιμάσετε πρώτα. Για να υπάρξει και συνέχεια. Μιλάμε για πολύ έρωτα και πάθος, με ένα άτομο που δε το περιμένατε, ποτέ και με τίποτα!! Για τόσο πολύ.. Μετά τις 24 ξεθολώνει λίγο το μυαλό σας!! Επαγγελματικά στα τέλη του μήνα ότι κάνετε. Τότε καθαρίζει το τοπίο και βρίσκετε και συμπαράσταση στα όνειρά σας!

Τοξότης
Φοβερός ο Οκτώβρης για εσάς! Απίστευτο και όμως αληθινό! Βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό, βλέπετε φίλους και γνωστούς και ταξιδεύετε. Αρκετά κλειστήκατε με τις υποχρεώσεις σας, τώρα έφτασε καιρός για διασκέδαση και ανεμελιά. Τι σας γράφω, πρωινιάτικο, αλλά να που τα άστρα είναι χαρωπά για εσάς στο φουλ. Νέες γνωριμίες, φλερτ πολύ και σεξ σας το λέω έτσι τόσο απλά. Ανεβαίνει το ερωτικό σας θερμόμετρο και απελευθερώνεστε απίστευτα πολύ. Ακόμα και οι δεσμευμένοι βρίσκετε το χρόνο και δένεστε περισσότερο με το ταίρι σας, ταξιδεύετε παρέα, μοιράζεστε πιο άνετα τις ανησυχίες σας. Πάντως θα παρευρεθείτε σε πολλά event, ή σπίτια ας το πούμε πιο απλά και πάλι τα φώτα θα πέσουν επάνω σας. Επαγγελματικά εκεί που θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη μανούρα με τους συνεργάτες σας, εκεί θα προκύψει και μια ευκαιρία. Κρατήστε την μυστική και κάτω από το τραπέζι .. παρακαλώ πολύ!

Αιγόκερως
Θα σας πω την αλήθεια από την αρχή. Λοιπόν θα ρίξετε όλο σας το ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα οι προσωπικές σας οι σχέσεις να διαταραχθούν όσο εκεί που δε φτάνει. Κάποιο άτομο από την οικογένειά σας, ή θα πει κάτι ή θα πράξει κάτι που θα σας απογοητέψει στο μέγιστο. Όλα θα προκύψουν εκεί κοντά στις 24 που θα έχουμε την έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό. Αυτά κάνει αυτό το αστρολογικό γεγονός, φτάνει τις σχέσεις στα όριά τους και όχι μόνο. Καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και στις αντιδράσεις σας φυσικά, γιατί αν ραγίσει το γυαλί πάει τελείωσε. Δε ξανά κολλά με τίποτα. Επαγγελματικά θα τα δείτε όλα φυσικά, όμως στο τέλος του Οκτώβρη θα έρθει και η δικαίωση! Είστε μέσα στην αυτοπεποίθηση, ξέρετε τι κάνετε και όσο και αν εκνευρίζεστε το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα σας δώσει εκείνη την αύξηση που λέγαμε..

Υδροχόος
Μέσα στη περιπέτεια και τις εντάσεις σας βρίσκω.. Πάλι κάτι θα μπει μέσα στο μυαλό σας, πάλι θα το επεξεργαστείτε με την ησυχία σας και στο τέλος θα πρέπει να γίνει δικό σας. Αυτό ως συνήθως σημαίνει ότι θα πέσουν κορμιά τη τελευταία τη στιγμή, γεγονός που θα στρεσάρει πολύ τους άμεσους συνεργάτες σας, ή ακόμα και φίλους σας, που θα δείτε αντιδράσεις πέρα κάθε λογικής. Σκεφτείτε ότι είναι και ο ανάδρομος που δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία και οι εκλείψεις στις 8 και 24 που θα τρελάνουν κόσμο.. Κανείς δεν εξαιρείται από τα μαγικά του σύμπαντος. Για αυτό ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια. Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, κυρίως τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Οργανωθείτε καλύτερα και προφυλαχτείτε από τους εχθρούς σας. Κοιτάξτε την εικόνα σας, να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας και δουλέψτε με τα χαρτιά σας ακόμα κλειστά! Σας ζηλεύουν!!! Όσο για τον έρωτα, το περιβόητο έρωτα, κοιτάζετε προς λάθος κατεύθυνση..

Ιχθύες
Εστιάζετε επιτέλους στα επαγγελματικά σας και κυρίως στα όνειρα που είχατε ως τώρα. Ναι όλα θα γίνουν πραγματικότητα αρκεί να το κυνηγήσετε σωστά! Διαλέξτε τον ίσιο το δρόμο, το καθαρό και μη μπλέκετε με λαμογιές που αργότερα θα τις πληρώσετε και θα σας πάνε πίσω. Κοιτάξτε να είστε τυπικοί και συνεπής απέναντι στο νόμο, στα χρέη σας, σε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα, σε αυτό που πάτε να κάνετε. Καλύτερα να είστε φιλικοί και συμβιβαστικοί με τους δυνατούς τους παίκτες παρά απέναντί τους. Πάντως μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, είστε αποφασισμένοι για όλα και αυτό σίγουρα δεν αρέσει σε πολλούς. Απλά σοβαρευτείτε γιατί ωραίος ο ενθουσιασμός και τα όνειρα, όμως το σημαντικό είναι οι λόγοι που πάτε να κάντε το οτιδήποτε. Μέσα σε όλο αυτό θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τη σχέση σας, εάν υπάρχει. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα και να μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Είστε αλλού και δε σκέφτεστε σωστά!

magicfariel@gmail.com