Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 15/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω πως έχω ανεβάσει πίεση και η ώρα είναι ακόμα πρωί! Ούτε ο ήλιος δεν έχει ξεπροβάλει πίσω από το βουνό. Στα σκοτάδια το ξωτικό, είτε μου αρέσει, είτε όχι, τόσο απλά! Χαίρομαι που
σας αρέσουν οι ιστοριούλες μου. Είναι όλες αληθινές και βγαλμένες από τη ζωή. Τις μπερδεύω κάπως, γιατί μου αρέσει να μπερδεύω τα μυαλά. Άλλο πράγμα θα σκεφτείς εσύ, άλλο ο άλλος και όλως τυχαίως θα καταλήξουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα. Τρικ του μυαλού..

Τι να πούμε σήμερα;; Για εκείνο το «Ευχαριστώ», που το πάτησε το τρένο;;; Για εκείνη τη γλυκιά κουβέντα, που για να βγει, θα πρέπει να βγάλω το χτικιό;;; Στην αγανάκτηση το ξωτικό και στην απογοήτευση, αλλά τώρα χαμογελώ, γιατί ξέρω μια αλήθεια που λίγοι τη ξέρουν και μου αρέσει..


Η ενέργειά που έχω είναι τόσο δυνατή σε κάποιες περιπτώσεις, που κάθε φορά, μα κάθε φορά, χτυπάει μερικές ψυχές σα το ρεύμα! Τσακ και τσουρουφλίστηκες!! Χα χα .. τόσο πολύ βρε παιδιά;;; Το ξέρω ότι κρύβω μέσα μου τη Θεά Ήρα, originale παρακαλώ.. αλλά δε φταίω εγώ για αυτό.. Το σύμπαν και οι μετεμψυχώσεις.. να γιατί λατρεύω τον Όλυμπο και έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο βουνό αυτό!!!
Ναι χτυπώ σα το κεραυνό, γιατί έτσι με χτυπάτε και εσείς ανελέητα, κάθε φορά! Μια μου και χίλιες σας, αλλά η δική μου η περίπτωση έχει γέλιο!

Νιώθω σα το μυρμήγκι που πάει να τα βάλει με το σκαντζόχοιρο! Είναι ποτέ δυνατόν, να νικήσω κάποια μάχη;;; Μόνο αν γίνω από αυτά τα δηλητηριώδες της Αυστραλίας… πω πω ανατρίχιασα.. χα χα !

καλή συνέχεια σε όλους και με πολύ τρέλα, αλλιώς δε παλεύεται με τίποτα!!



Κριός
Χαμογελαστοί και κεφάτοι και σήμερα. Τα βλέπετε όλα από διαφορετική οπτική γωνία και υπάρχει φως, στις υποθέσεις σας, για αυτό και εσείς συνεχίζετε να δίνετε τη μάχη σας, χωρίς κανείς να μπορεί να σας σταματήσει. Δηλαδή ότι εμπόδιο και αν εμφανίζεται το μυαλό σας παίρνει αμέσως στροφές και βρίσκετε τη λύση επιτόπου. Δε γκρινιάζετε, δε φωνάζετε, είστε πολύ χαλαροί και άκρως επικοινωνιακοί. Δημόσιες σχέσεις, βοηθούν σε όλες τις περιπτώσεις.

Ταύρος
Ωραία ημέρα για να ασχοληθείτε με τα λεφτά σας ή των άλλων. Διαχειριστείτε τα σωστά και δε ξέρω, ίσως να σας δοθεί και η ευκαιρία να ζητήσετε μια αύξηση. Πάντως κάτι καλό σας περιτριγυρίζει και καλά θα κάνετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα αυτιά σας, γιατί το σύμπαν σας χρωστάει μια ευχάριστη έκπληξη τέτοιου τύπου. Για να δούμε, θα γίνει τίποτα το φοβερό και τρομερό σήμερα;;;

Δίδυμος
Δε νομίζω να προλάβετε να πάρετε ανάσα, θα προκύψει μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την αρπάξετε οπωσδήποτε! Μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις τέτοιου είδους, για αυτό να σηκώνετε το τηλέφωνο, ότι νούμερο και αν φαίνεται στην οθόνη σας. Το πνεύμα πάνω από όλα πρέπει να είναι ομαδικό και αυτή τη φορά εσείς να ακολουθήσετε τους άλλους. Συμβιβαστείτε!

Καρκίνος
Να περιμένετε ότι σήμερα θα τη βγάλετε όλη την ημέρα στη δουλειά, για αυτό μη κανονίσετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Κάτι θα προκύψει, ένα έκτακτο, ή μια νέα αποστολή, που θα σας αποσπάσει πολύ από το χρόνο σας και θα είναι άγνωστο το πώς και πού θα καταλήξει. Βασικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε το πόσο έξυπνοι και ικανοί είστε. Δώστε βάση σε αυτό και αφήστε τις βόλτες και τους καφέδες.

Λέων
Πολύ λαμπερή η ημέρα σας. Ότι βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το πετύχετε, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον. Θα βγει από μέσα σας εκείνος ο φανταχτερός ο καλλιτέχνης ή μη πω το λαμόγιο και οτιδήποτε σκαρφιστείτε είτε για προσωπικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς θα παρασύρετε κόσμο μαζί σας και θα το πετύχετε. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι οι ένοχοι θα είναι όλοι οι άλλοι, εκτός από εσάς!!

Παρθένος
Δε ξέρω τι ετοιμάζεστε να κάνετε.. Δηλαδή μπορεί να φτιάξετε βαλίτσα για μια μικρή απόδραση κάπου στο βουνό, μπορεί όμως να ετοιμάζεστε να πάτε στην αγορά για ψώνια. Σε όλες τις περιπτώσεις το νου σας, γιατί θα είστε πολύ σπάταλοι σήμερα, δηλαδή δε πάτε και στον Άρη ταξίδι, ούτε χρειάζεστε δέκα ίδιες μπλούζες. Προσοχή στην υπερβολή, γιατί μετά άδειο το πορτοφόλι.

Ζυγός
Ωραία, σήμερα θα βγει πάλι εκείνος ο τέλειος δικηγόρος του διαβόλου που κρύβετε μέσα σας και θα τους φέρετε όλους τούμπα. Τέλεια θα νιώθετε, μέσα στα χαμόγελα και την αυτοπεποίθηση, πάντως οτιδήποτε θελήσετε θα το πετύχετε. Θα ρίξετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους της παρέας και τους πιο καχύποπτους. Αν θέλετε να κλείσετε μια νέα δουλειά, έχετε όλα τα φόντα, για αυτό μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά.

Σκορπιός
Γλυκά μου από κάπου θα έρθουν λεφτά και θα τρελαθείτε από τη χαρά σας. Μη το πείτε πουθενά, γιατί θα σας ματιάσουν και πάλι και θα προκύψει κανένα κουλό και όπως θα τα πάρετε έτσι θα τα δώσετε. Τίποτα κρατήστε τη χαρά σας για πάρτη σας και μόνο. Όταν τα φάτε τότε το μοιράζεστε ως μια ωραία ανάμνηση. Πάντως και αύξηση εάν έχετε ζητήσει παίζει σήμερα να σας τη δώσουν.

Τοξότης
Καλά αρκετοί από εσάς, είστε απίστευτοι τύποι. Κάτι θέλετε να κάνετε επαγγελματικά, ένα νέο βήμα, που θα σας οδηγήσει στο να ανοίξετε και πάλι τα βιβλία ή να πάτε σε μια νέα σχολή, πάντως η σκέψη σήμερα αυτή θα περάσει έντονα μέσα από το μυαλό σας. Ο τολμών νικά είναι μια άποψη φοβερή, για αυτό αν έχετε έστω και λίγο χρόνο, κάντε το βήμα αυτό και φυσικά δε θα χάσετε. Μη το σκέφτεστε, είναι η λύση στο πρόβλημά σας!

Αιγόκερως
Πω πω πετάει η ομάδα κανονικά! Ότι και αν σας πουν σήμερα, οποιαδήποτε κουβέντα, θα βρείτε τον τρόπο να τους εξολοθρεύσετε μια και έξω. Είστε έτοιμοι για τα πάντα και αυτό δε το γνωρίζουν οι άλλοι. Δυνατή ημέρα για εσάς, αφού πάλι στη μάχη πρώτο μέτωπο θα είστε και πάλι θα σκούζει το σύμπαν όλο. Κυρίως σε επαγγελματικά θέματα αναφέρομαι, αλλά εάν παίζει και λίγη καψούρα, δε βλάπτει.. Σωστά;;;

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητοί μου, θα μαζέψετε τους φίλους σας, ή τους συνεργάτες σας και θα τους μιλήσετε για τις ιδέες σας. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπάρξουν αντιρρήσεις και εντάσεις, όμως αν έχετε υπομονή και ψυχραιμία και μερικά λογικά επιχειρήματα, τότε όλα θα εξελιχθούν μια χαρά. Εάν αρχίζετε να φωνάζετε και να πεισμώνετε σα τα κακά τα παιδιά, τότε τσάμπα το χρόνο σας θα χαλάσετε. Εσείς διαλέγετε.. χρυσά μου!

Ιχθύες
Λοιπόν πρέπει λίγο να συνέλθετε, γιατί βρίσκεστε συναισθηματικά σε μια χαώδες κατάσταση. Καταρχήν πιστέψτε στον εαυτό σας, είστε ικανοί για τα πάντα και μη κάνετε πίσω τώρα, αν νιώθετε κάπως ανασφαλής. Ψυχολογικά παιχνίδια είναι αυτά, καλό είναι να το ξεπεράσετε. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να είστε οι αρχηγοί στο παιχνίδι, αλλά δε χρειάζεται να το λέτε κιόλας!

magicfariel@gmail.com