Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να επιστρέψουμε στα δικά μας, τα άκρως ερωτικά και φαντασμένα;; Μου αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ξαφνικά, τα παράξενα.. Εκεί που είμαι βυθισμένη, στο
προσωπικό μου χάος, εκεί να εμφανίζεται ένα φως κάπου από πολύ μακριά και να μου λέει.. “..come to daddy..” Τι εννοεί ο ποιητής;; Πολλά και διάφορα…
Μέσα στο υπονοούμενο και στο αίνιγμα είμαι πρωί-πρωί και στα χαμόγελα, σα να έχω πιάσει το joker.

Ναι, είδα το φως μου. Είναι πολύ μακριά. Ακόμα είναι πολύ σκοτεινό το τοπίο. Γιατί ακόμα δε ξέρω τίποτα. Όμως υπάρχει ελπίδα. Αυτή τελικά πεθαίνει πάντα τελευταία και όχι μόνο. Ακόμα και στη τελευταία της ανάσα, μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να ζωντανέψει ξανά και να λάμψει από το πουθενά.. Υπάρχει ελπίδα, ότι κάποιοι είναι ακόμα άνθρωποι, ότι κάποιοι ακόμα ενδιαφέρονται και ας μη το δείχνουν συχνά, ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν, απλά με ένα χαμόγελο ή μια καλή πράξη..
«..το μικρό σου δαχτυλάκι κούνησες και ζωντάνεψα ξανά.. χαμογέλασα, ένιωσα τόσο όμορφα, τόσο ζεστά, γιατί η αλήθεια είναι, ότι υπάρχω για αυτές τις στιγμές, όσο παράξενες και απόμακρες και αν είναι πολλές φορές, μου αρέσουν..» 


Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Χαρωπά τελειώνει ο μήνας για εσάς. Αφηρημένοι θα είστε, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, όμως ο χρόνος τρέχει και πρέπει να καλύψετε διάφορα θέματα, που από μόνοι σας, τα σκαλίσατε και τα φέρατε πάλι στην επιφάνεια. Τσούκου-τσούκου, θα τα καταφέρετε μέχρι να βγει το φεγγάρι. Μυαλό είναι αυτό και δε μαζεύεται με τίποτα. Μην αφήσετε τίποτα για αύριο!

Ταύρος
Να τα και τα συννεφάκια ξανά.. Μια έρχονται και μια φεύγουν. Σήμερα θα μεταμορφωθείτε εσείς σε κατάσκοπο, θα είστε καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα και πολύ κακώς μάλιστα! Μη φθείρετε τη ψυχή σας, με υποψίες για ανθρώπους, που ξέρετε ότι είναι έμπιστοι και αξιόλογοι. Καλό είναι να γίνεται ένα test drive, πού και πού, όμως καλό είναι να συγκρατήσετε τη φαντασία σας για σήμερα..

Δίδυμος
Σήμερα σας στριμώχνουν στη γωνιά και σας τα ψάλουν. Ναι είστε κακά παιδιά, κακομαθημένα και δε γίνεται πάντα να σας κάνουν όλα τα χατίρια. Σειρά σας τώρα, να ακούσετε τι έχουν να σας πουν, να μη φέρετε αντιρρήσεις και να συμβιβαστείτε τουλάχιστον με κάποια θέματα. Κερδισμένοι θα βγείτε να είστε σίγουροι. Ψυχραιμία, βαθιές ανάσες και μπενάκης-βγενάκης. Ξέρετε εσείς..

Καρκίνος
Εντάξει πληρώνεστε σήμερα, μαζί με όλο τον κόσμο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πάτε στην αγορά και να ξεπαραδιαστείτε για ψυχολογικούς λόγους. Συγκρατηθείτε, γιατί τα σκοτάδια, φέρνουν έξοδα και μετά δάχτυλο! Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά πρέπει να σας τρομοκρατήσω κάπως. Κάντε οικονομία και συμμαζευτείτε, γιατί το πηγάδι στερεύει πολύ γρήγορα!!!

Λέων
Τα άστρα είναι πολύ χαρωπά για εσάς σήμερα. Να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, που σημαίνει ότι και ένας καφές, σας αξίζει! Μη κουράσετε το μυαλό σας με διάφορα θέματα που σας απασχολούν και αύριο μέρα είναι. Βασικά, κάτι σας αναστατώνει ευχάριστα και χάνετε την όρεξη για τις σοβαρές τις δουλειές σας. Δε πειράζει, απολαύστε την ημέρα όπως κάτσει και όπως έρθει..

Παρθένος
Ναι η μαμά Τερέζα θα ξεπροβάλει από μέσα σας και θα θελήσετε να βοηθήστε τους πάντες. Αυτό δε γίνεται, γιατί έχετε ήδη αρκετά βάσανα δικά σας, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, που έχουν ύψιστη προτεραιότητα για να λυθούν. Όμως η διάθεσή σας θα είναι τέτοια, ίσως να συμβεί και κάτι, που θα λυπηθείτε μια ψυχή και θα τα παρατήσετε όλα, για να τρέξετε να συμπαρασταθείτε. Σκεφτείτε αν αξίζει το κόπο..

Ζυγός
Δύσκολη η ημέρα σας. Ο χρόνος σας πιέζει και θέλετε να μάθετε τι θα γίνει αύριο. Μπορεί να αφορά επαγγελματικά ζητήματα, μπορεί και προσωπικά, όμως χρειάζεστε απαντήσεις άμεσα. Βέβαια, ότι και αν κάνετε, όσο και αν πιέσετε τις καταστάσεις, δε πρόκειται να συμβεί απολύτως τίποτα, γιατί το σύμπαν έχει κλειστές τις πόρτες. Για αυτό προκειμένου να πάθετε δέκα εγκεφαλικά, χαλαρώστε, οργανωθείτε καλύτερα και από αύριο, χτυπάτε στο ψαχνό..!!!

Σκορπιός
Τελευταία ημέρα του μήνα, χαμογελάστε και απολαύστε την ημέρα, γιατί αυτό θέλουν τα άστρα για εσάς. Μια χαρά είναι όλα ξαφνικά σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας, όμως όχι με την άσχημη την έννοια, αλλά ένα flash back, θα το κάνετε και θα εκτιμήσετε πολύ τα πράγματα και τους ανθρώπους που έχετε μέσα στη ζωή σας. Πω πω ζέστανε πολύ η καρδιά σας, το χρώμα βρήκε τη θέση του και εσείς αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εκφραστείτε ελεύθερα!

Τοξότης
Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Έχετε ανοίξει πάλι πολλά μέτωπα και πρέπει να κλείσετε μερικά, αλλά σήμερα όσο καλή διάθεση και να έχετε, αν δε συγκεντρωθείτε δε θα καταφέρετε ούτε τα μισά. Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες, κάντε μια συντήρηση ας πούμε και αφήστε τη πυρηνική φυσική για αύριο. Ναι, οτιδήποτε απαιτεί σοβαρή σκέψη δεν είναι για σήμερα. Ρίξτε τα χαρτιά καλύτερα, γιατί σας βλέπω μέσα σε ένα χάος..

Αιγόκερως
Νομίζω πρέπει να πάτε ένα κομμωτήριο και μια βόλτα από τα μαγαζιά. Καιρός να σουλουπωθείτε ξανά, να γίνετε λίγο άνθρωποι. Ναι είστε σπάταλοι, ένα από τα κακά του ζωδίου σας, αλλά για τον εαυτό σας μόνο! Για αυτό βάλτε λεφτά στη τσέπη και ξαμοληθείτε, γιατί έχετε ανάγκη και μια ανανέωση, τόσο εμφανισιακά, όσο και ψυχολογικά. Το λογαριασμό να τον πληρώσετε για να τον ξεχάσετε μετά! Καλά να περάσετε..

Υδροχόος
Η ημέρα του παιδιού. Ξεχάστε για λίγο τα αρχηγιλίκια και τα μπόσικα εκεί στην άκρη και παίξτε μπάλα, παρέα με τους άλλους. Ναι, κοινωνικοποιηθείτε, δίχως τίτλους και λεφτά, μόνο τη προσωπικότητά σας να πάρετε μαζί και θα νιώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας κάνει τη χάρη, γιατί από αύριο τέρμα τα γλέντια και όσο πλησιάζει ο ανάδρομος, πάλι θα δαγκώνετε σίδερα! Πείτε το σ’αγαπώ σήμερα.. προλαβαίνετε!!

Ιχθύες
Δώστε τα όλα και μη σκέφτεστε ούτε ύπνους, ούτε κρεβάτια, ούτε καν τα Χριστούγεννα! Το σύμπαν από τη μια θα σας κάνει τη χάρη, από την άλλη όμως όχι και τόσο γιατί πρέπει τα κακά παιδιά να πάρετε το μάθημά σας.. Κάτι άκουσα για ένα Κρόνο που θα σας κάνει κούκου.. δε βάζω και το χέρι στη φωτιά, όμως τα σημάδια άλλα λένε.. Προσοχή γλυκά μου, ευκαιρία να γίνετε και εσείς καλά παιδιά και να σας αγαπήσουν όλοι!!!! Κάποιος λόγος πάντα υπάρχει..

magicfariel@gmail.com