Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βασικά δε ξέρω τι έχω πάθει, δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι.. Σκεφτόμουν, εμένα ποιος
θα μου κάνει ένα ωραίο, φοβερό πρωινό, να μου το φέρει εκεί πάνω στο δίσκο, μαζί με ένα λουλουδάκι?

Όπως στις ταινίες ένα πράγμα. Δε θέλω μπέικον και αυγά, αυτά είναι για τους βορινούς τους τύπους, που ζουν στα κρύα.. Θέλω κάτι πιο αφράτο και πιο γλυκό..
Ας πούμε ένα κρουασάν βουτύρου.. λίγη μαρμελαδίτσα, άντε και το μέλι τη κάνει τη δουλειά του.. Πιο παραδοσιακά πράγματα, γιατί έτσι μου αρέσει..


Βέβαια, στις ταινίες είναι απλά μια σκηνή, ενώ στη πραγματικότητα, ας το φανταστούμε λίγο..

Ο άντρας στη κουζίνα! Χα χα .. ωραίο το θέαμα, εάν είναι και ημίγυμνο, γραμμωμένο και ωχ.. ξεφεύγουμε.. Και έρχεται το μαναράκι στο κρεβάτι, με το δίσκο γεμάτο από λιχουδιές.. Δύσκολη η επιλογή, τι να φάω πρώτα, το πρωινό μου, να πάρω και βιταμίνες ή το μαναράκι, που είναι μες στη γλύκα.. ??

χα χα και τα δυο είναι η σωστή η απάντηση..

Καλή τρελή συνέχεια..


Κριός
Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε. Μια συνάντηση με ένα δικό σας άνθρωπο, θα σας αναστατώσει, αφού θα ακούσετε πολλά και διάφορα. Σίγουρα θα αντιδράσετε παράξενα, όμως καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο και τα λόγια σας. Μη λέτε κουβέντες που πληγώνουν. Πρώτα επεξεργαστείτε τα δεδομένα και μετά!

Ταύρος
Τα άστρα προτείνουν να κάνετε ένα shopping therapy. Βέβαια, δε ρωτούν αν υπάρχει το χρήμα.. Επειδή όμως ως ζώδιο, όλο και μια καβάντζα έχετε, ανοίξτε το κουμπαρά και κάντε μια αγορά που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Μην αγοράσετε κάτι βραδινό, αντιθέτως, δώστε προτεραιότητα στη καθημερινή σας εμφάνιση. Μια αλλαγή δε βλάπτει!

Δίδυμος
Σήμερα είναι η ημέρα που θα νιώσετε πολύ αγάπη μέσα σας, για τους δικούς σας ανθρώπους και θα θελήσετε να τους το δείξτε είτε με πράξεις, είτε να τους το πείτε. Πάλι καλά που έχετε και αυτές τις αναλαμπές. Φροντίστε όσο μπορείτε εκείνους που σας φροντίζουν τόσο καιρό. Καιρός να δούνε και τη καλή σας τη πλευρά.

Καρκίνος
Καλή ημέρα για να δείτε τους φίλους σας, ή ακόμα να αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας. Πάρτε τηλέφωνο το άτομο, που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να έχετε δώσει την υπόσχεση, όμως για κάποιο λόγο κάνετε πίσω. Θετική και τυχερή θα μπορούσε να είναι συγχρόνως η ημέρα σας, αν χαμογελάσετε και εκφραστείτε αναλόγως..

Λέων
Σήμερα θα κλειστείτε στο σπίτι μέσα, δίχως φίλους, δίχως φασαρία. Θα αποζητήσετε την απόλυτη ξεκούραση, που σημαίνει ότι δε θα σηκώσετε ούτε το τηλέφωνο. Εξαφάνιση από τους πάντες και τα πάντα. Νιώθετε μια απίστευτη εξάντληση, ότι θα πέσετε κάτω, για αυτό αναβάλετε τα ραντεβού σας για αύριο. Το μενού έχει relax!

Παρθένος
Οι δικοί σας άνθρωποι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, κυρίως οι φίλοι σας. Θα σας ξεσηκώσουν για έξω, για μέσα, πάντως μόνους δε θα σας αφήσουν με τίποτα. Δεν είστε μόνοι σε αυτό τον κόσμο, θα το νιώσετε καλά μέσα στο πετσί σας και ναι θα χαμογελάσετε από αγάπη και ικανοποίηση. Μη κάνετε το σεφ, παραγγείλετε απέξω..!

Ζυγός
Δε παίζει να συγκεντρωθείτε με τίποτα σήμερα. Το σύμπαν σας έχει πάρει το μυαλό, είστε και λίγο αναστατωμένοι, το λόγο να μας πείτε να το μάθουμε και εμείς.. Βασικά πάλι διακοπές θέλετε, λίγο έρωτα παραπάνω και οι δουλειές, δε σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας, κυρίως τις επαγγελματικές και μαζέψτε τα μυαλά σας!

Σκορπιός
Καλά μερικοί είστε πολύ άρρωστοι! Κυνηγάτε το καλοκαίρι από πίσω. Δε σας ήταν αρκετό! Το ξέρουμε ότι λατρεύετε τη θάλασσα αλλά να που έχουμε φθινόπωρο και πρέπει να μαζευτείτε και εσείς λιγάκι.. Νομίζω βλέπω ένα χάρτη εκεί πάνω στο τραπέζι. Για πού είστε πάλι? Ποιο μέρος ξεχάσατε να επισκεφτείτε ή να πω καλύτερα για τους άντρες, πού έχει τη καλύτερη ψαριά…??? ;)

Τοξότης
Τα λεφτά θα είναι το θέμα της ημέρας. Είτε έχετε κοινό ταμείο με το σύντροφο, είτε τη δίνετε στη μητέρα σας προς φύλαξη, νομίζω πάει έχουν ήδη γίνει φτερά και πούπουλα. Ανάγκες καλύφθηκαν? Ή μήπως σπατάλες έγιναν? Συζητήστε πρώτα, μάθετε τι συνέβη και μετά εκφράστε τις απόψεις σας. Βέβαια, μια κουβέντα είναι όλα. Σας βλέπω στο ρινγκ μέσα..!!

Αιγόκερως
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Μέσα στα χαμόγελα και τη χαρά, όλη την ημέρα. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας, που σας στηρίζουν, λένε πάντα το καλό το λόγο και εσείς σήμερα θα μάθετε λίγο από αυτό το μυστικό. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι πολύ μεγάλη, για αυτό σκεφτείτε να τους κάνετε από ένα μικρό δωράκι. Οτιδήποτε!

Υδροχόος
Μέρα πολύ καλή για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Νομίζω ξεθόλωσε το μυαλό σας και διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σας και ποιοι όχι. Κάποιος από τους δικούς σας ανθρώπους χρειάζεται τη βοήθειά σας. Μπορεί να μη σας το δείχνει ξεκάθαρα, όμως επειδή είστε έξυπνα παιδιά, να τη δώσετε γιατί το αξίζει..

Ιχθύες
Χαμογελάσετε και πάρτε βαθιές ανάσες. Ο Άρης βέβαια από το Τοξότη σας φέρνει νευράκι και άγχος, σας το ξανά λέω αυτό, για να ξέρουμε προς τα πού βαδίζουμε. Μέρα φοβερή, αφού κάποιος θα σας πει μια πολύ χαρούμενη είδηση και θα νιώσετε ότι τελικά οι κόποι σας και οι ιδέες σας φυσικά, πιάνουν τόπο. Είστε μέσα στο παιχνίδι, don’t worry..!!

magicfariel@gmail.com