Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 12/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αισίως έφτασε και η Παρασκευή, αιώνια η εβδομάδα και άκρως εξαντλητική.. Το φεγγάρι δε, μας έστειλε αδιάβαστους, εμένα με πήρε και με σήκωσε και βρίσκομαι σε κατάσταση να
κάνω delete, ακόμα και τον εαυτό μου!

Αντίθετα συναισθήματα! Κυριαρχούν πολύ τις ημέρες αυτές..



Σε αγαπώ, αλλά σε μισώ.. 

Θέλω να σε δω, αλλά δε θέλω κιόλας..

Δε θέλω να σε ξέρω, αλλά δε μπορώ να μη σε ξέρω..

Θέλω να τα παρατήσω όλα, όμως θέλω να κάνω ακόμα πιο πολλά..

Θέλω να σε ξεπεράσω, αλλά η καρδιά δε με αφήνει..


Και κάπως έτσι ξεκινά η ημέρα μου, κάπως έτσι νιώθω, κάπως έτσι καταλήγουν μερικοί δεμένοι χειροπόδαρα, μέσα σε ένα λευκό δωμάτιο.. χα χα .. αλλιώς ζουρλομανδύας. Μπορείτε να τον φτιάξετε σε χρώμα ροζ, με πεταλουδίτσες επάνω, έτσι τουλάχιστον, να είμαι μια τρελή, στιλιστικά όμορφη και περιποιημένη..?? Κανείς άλλος για παραγγελιά στο ράφτη..?? Μιλάμε για super, ειδική έκδοση και μοναδική.. και τσάμπα πράγμα.. το σύμπαν τη κάνει δώρο..!!

“…Ακόμα ένα ΣΚ που θα με βασανίσει η σκέψη σου, αλλά ξέρω τώρα, θα κάνω «προσαρμογή»… να μη το νιώσεις καν..”


Καλά να περάσετε..!


Κριός
Γλυκά μου πλασματάκια, αφήστε τα μούτρα και τις κόνξες και κοιτάξτε να περάσετε όμορφα το ΣΚ που έρχεται. Αρκετά με τα νάζια σας, ή είστε εκεί που είστε και σας αρέσει, ή φεύγετε και αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας οριστικά. Βοηθήστε λίγο τους δικούς σας ανθρώπους και μην αντιδράτε σε κάθε τι που δε σας ταιριάζει ή σας χαλάει τα σχέδια. Μιλήστε έξω από τα δόντια, μπας και σας καταλάβουν, γιατί από το ύφος σας και μόνο.. γρι που λένε και στο χωριό..

Ταύρος
Το σύμπαν αλλιώς τα λέει και άλλα σας συμβαίνουν. Εξαφανιστείτε από τους πάντες, κατεβάστε τα τηλέφωνα και ξεκουραστείτε. Βασικά πρέπει να αδειάσετε το μυαλό σας από τα πάντα, γιατί ξαφνικά το έχετε γεμίσει με ένα σκασμό θέματα προς αντιμετώπιση και εξαντλήστε δίχως να υπάρχει λόγος. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε πίσω και να προσμένετε τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Μη βιάζεστε και μη νευριάζετε. Όλα θα γίνουν, έτσι όπως πρέπει!

Δίδυμος
Μακάρι να γνωρίζατε τι θέλετε και εσείς από τον εαυτό σας. Για όλους και τα πάντα έχετε άποψη, αλλά για προσωπικά σας ζητήματα το χάος. Αν δε βάλετε ένα νέο στόχο, να έχετε κάτι να κυνηγήσετε το επόμενο διάστημα, θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα βρεθείτε πάλι μέσα σε ένα δύσκολο χειμώνα, να σκούζετε ότι το σύμπαν δε σας δίνει σημασία. Δραστηριοποιηθείτε και σταματήστε να επαναπαύεστε στις πλάτες των άλλων.

Καρκίνος
Είστε πολύ ευαίσθητοι τον καιρό αυτό, τα νεύρα σας είναι κρόσσια και είστε έτοιμοι αν δε το κάνατε ήδη, να ρίξετε ένα γερό καυγά, είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποιον συνάδελφό σας. Μπορεί να το παίζετε χαζοί, ή τυφλοί, ή κουφοί, όμως δεν είστε και επειδή είστε άτομα που τα μαζεύετε μέσα σας, είναι θέμα χρόνου να γίνει και το μεγάλο μπαμ. Πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, καλύτερα να κάνετε μια προσπάθεια να ανοίξετε ένα διάλογο, αληθινό και ειλικρινή.. Και βλέπουμε..

Λέων
Το σύμπαν μιλάει για λεφτά και χαρές αλλά τίποτα, κανένα φως! Ο Δίας, δε ξέρω πού βρίσκεται? Νομίζω ή παίζει κρυφτό, ή μας κοροϊδεύει. Γιατί και που μπήκε στο ζώδιό σας, δε νομίζω να έχετε νιώσει και κάτι καλό! Δουλειές, νεύρα, αφραγκιές και οι ευκαιρίες, ένα όνειρο απατηλό και τίποτα άλλο. Αναρωτιέμαι πότε θα δείτε και εσείς μια άσπρη ημέρα. Μήπως φταίει κάτι στη συμπεριφορά σας? Μήπως πρέπει να αλλάξετε μυαλά και να σοβαρευτείτε λίγο? Κάτι πρέπει να κάνετε, αλλιώς ούτε ο Δίας, δε σας σώζει..!!

Παρθένος
Μπορεί να ψάχνετε τον έρωτα, αλλά αν δεν έχετε ξεπεράσει το παλιό, πώς θα προχωρήσετε παρακάτω? Σας έχει πιάσει ένα άγχος και ένας πανικός, τι θα γίνει επιτέλους στη προσωπική σας ζωή, όμως δε κάνετε κάτι για να αλλάξετε το τοπίο. Αν μια σχέση είναι καρμική, σταματήστε να παίζετε παιχνίδια, πάρτε το απόφαση και απολαύστε την έτσι ακριβώς όπως είναι. Οι τίτλοι άλλωστε φέρνουν τη καταστροφή τις περισσότερες φορές.. Επαγγελματικά αν δε τα κάνετε όλα λίμπα, θα είναι θαύμα!

Ζυγός
Θα παραγγείλω και για εσάς ένα ζουρλομανδύα, γιατί τον χρειάζεστε. Βασικά εκεί που πάτε και μπλέκετε συνεχώς, καλά να πάθετε. Σας αρέσουν τα δύσκολα και τα μυστήρια και τα ακατόρθωτα! Από τη μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά και από την άλλη στα πατώματα. Αυτό σημαίνει τρέλα και σχιζοφρένεια. Η δουλειά σας φταίει κυρίως, το χρήμα που δε σας φτάνει και η γκρίνια του αφεντικού. Ναι η σκέψη είναι να τα βροντήξετε όλα και να κάνετε αλλαγές.. να όμως που μερικές σχέσεις είναι καρμικές..

Σκορπιός
Νομίζω ο Κρόνος ξύπνησε και σκέφτηκε να σας βασανίσει λίγο ακόμα και μαζί με εσάς να βασανιστούμε όλοι μαζί! Πάλι φέρνει το σκοτάδι, πάλι παράξενα πράγματα συμβαίνουν και το ψύχος κυριαρχεί. Δεν είστε καλά παιδιά, μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Αυτό καταλαβαίνω η φτωχιά.. Όσο κάνετε ζαβολιές άλλο τόσο θα τον βλέπετε μπροστά σας. Ακόμα να το καταλάβετε αυτό? Φροντίστε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και κοιτάξτε να είστε φιλικοί με όλους!

Τοξότης
Το αποφασίσατε ή όχι ακόμα? Θα μετακομίσετε? Θα πάτε εκεί σε μια ξένη πόλη να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή ακόμα σκέφτεστε τα λόγια των δικών σας ανθρώπων? Είναι πολύ εγωιστικό να ικανοποιούμε τις ανάγκες των άλλων και όχι τις δικές μας. Στα δύσκολα κανείς δε μπορεί να βοηθήσει, γιατί απλά όλοι περνάτε δύσκολα τον καιρό αυτόν. Κανείς δε θέλει έξτρα βάσανα. Για αυτό και εσείς θα κοιτάξετε το συμφέρον σας και πώς θα γίνει η ζωή σας καλύτερη.

Αιγόκερως
Είστε αλλού για αλλού τις ημέρες αυτές. Ούτε εσείς δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας, τη μια χαίρεστε με αυτό, την άλλη εκνευρίζεστε με το άλλο, ένα χάος κανονικό. Κοιτάξτε να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, σε οτιδήποτε κάνετε, τουλάχιστον να αποφύγετε τα λάθη. Το φευγιό έχετε μέσα σας, ταξίδια σκέφτεστε συνεχώς, κάτι θα κάνετε, δε θα το αφήσετε έτσι. Βέβαια, μη σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Δείτε λίγο τι θέλουν και οι άλλοι, γιατί δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν!

Υδροχόος
Τι να πει κανείς για τη περίπτωσή σας? Ανεξήγητο φαινόμενο είστε από πάνω, ως κάτω. Εκεί που θέλετε και γουστάρετε, εκεί δε θέλετε καθόλου. Εκεί που γίνεστε αγαπητοί και θερμοί με τον κόσμο, εκεί το ψύχος το ίδιο, απομακρύνεστε κανονικά. Εντάξει έχετε τα υπαρξιακά σας, αλλά δε γίνεται να τη βγάζετε συνεχώς λάδι. Κάτι πρέπει να μάθετε, να προβληματιστείτε, να το αντιμετωπίσετε, όμως με ειλικρίνεια και πάθος. Ο εγωισμός που έχετε σας κάνει πολύ μεγάλο κακό, σας πηγαίνει πίσω. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και ίσως καταλάβετε τι εννοώ..

Ιχθύες
Ο ψυχασθενής της παρέας. Πολύ θα ήθελα να σας δαγκώσω, αλλά δε γίνεται. Άλλα τη μια, άλλα την άλλη, διαθέσεις που αλλάζουν στο δευτερόλεπτο, αποφάσεις ιδιόμορφες, συμπεριφορά αλλοπρόσαλλη, εντάξει φτάνει πια. Κουράστηκα! Δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα. Δε πειράζει, θα φάμε κεκάκι και θα περάσουν όλα.. Θα σας πρότεινα τις σκέψεις σας, πριν τις μοιραστείτε με τον κόσμο, να τις γράφετε κάπου, σε περίπτωση που γίνει κάτι, να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας πρώτα και μετά όλους τους άλλους.. χα χα τι χρώμα τον θέλετε τον ζουρλομανδύα..??

magicfariel@gmail.com