Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 11/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μέρα η σημερινή. Βρίσκομαι σε άμυνα, σε διάθεση άκρως εχθρική, η αλήθεια όμως είναι ότι
είμαι άκρως απογοητευμένη.

Κάποιοι άνθρωποι, δε βάζουν μυαλό ποτέ και ούτε πρόκειται.. Οι μεν σου σκάβουν το λάκκο και οι δε πιστεύουν αυτά που θέλουν να ακούσουν. Και οι δυο πλευρές βολεύονται κατά ένα περίεργο τρόπο και ερωτώ, κερδίσατε κάτι από όλο αυτό?


Ο σκοπός ποιος είναι? Να σταματήσω να γράφω? Να σταματήσω να αγαπάω? Να σταματήσω να υπάρχω?

Κατά ένα περίεργο και μαγικό τρόπο, όσες φορές έκανα την απόπειρα να εξαφανίσω το ξωτικό, άλλο τόσες προέκυψαν αφορμές, για να μη κάνω τη χάρη σε κανέναν! Το κοινό μου δε, εσείς, είστε το καλύτερο, πολύ ξεχωριστό, πολύ μοναδικό, που πρώτα θα ικανοποιήσω τις δικές μας τις ορέξεις και μετά όλων των άλλων. Και όχι απαραίτητα.. Όλα παίζουν και τίποτα..

Εγωισμός, πείσμα, αντίδραση.. και κακίες θα έλεγα έτσι τόσο απλά.. Κάποιος με σπρώχνει στα άκρα, τεστάρει τα όριά μου, τις αντοχές μου, όμως ξέχασε πώς είμαι μια Ταυρίνα, πολύ πεισματάρα, πολύ εγωίστρια και πολύ αγαθή.. Δε μπορούμε να έχουμε από όλα τα καλά.. κάπου πρέπει να χάνω και εγώ..

Μη φοβάσαι, εσύ εκεί έξω, το πήρα το μήνυμα.. Ο καθένας το δρόμο του.. Ο καθένας στο κόσμο του.. Ο καθένας στο δικό του ψέμα..



Κριός
Επιτέλους θα ξυπνήσετε με ένα χαμόγελο στα χείλη. Τι έγινε? Κάνατε σεξ εχθές το βράδυ? Είδατε καλό όνειρο? Πάντως επανέρχεται το κέφι και η καλή σας η διάθεση. Μέρα που καλά θα κάνετε να βοηθήσετε οποιονδήποτε σας ζητήσει κάτι. Εκτός από λεφτά εννοείται! Το ζητούμενο είναι να βγάλετε εσείς λεφτά και όχι οι άλλοι. Συνεπώς, για σκεφτείτε τι καλό μπορείτε να προσφέρετε και ας είναι και λίγο συμφεροντολογικό..

Ταύρος
Μέρα όμορφη για εσάς, αλλά άκρως περίεργη. Βασανίζεστε με διάφορα προσωπικά ζητήματα, κυρίως ερωτικά και δε ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν, η μια μετά την άλλη. Τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει, απλά είναι θέμα χρόνου να τις κάνετε και πράξεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο, μιλήστε, επικοινωνήστε, ξεκαθαρίστε το τοπίο. Μπορεί να βγει κάτι καλό, μπορεί και όχι. Η νεκροψία θα δείξει..

Δίδυμος
Ξαφνικά θα προκύψουν διάφορα ζητήματα στο σπίτι, λογαριασμοί, βλάβες, φθορές, που θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας. Μπορεί να σας κάνουν ακόμα και έξωση, που σημαίνει ή ότι χρωστάτε τα απίστευτα, ή ότι θα το χρειαστούν για προσωπική χρήση. Πάντως το απρόβλεπτο δε το γλιτώνετε. Κάποιοι θα το αντιμετωπίσετε όλο αυτό μια χαρά, κάποιοι θα κόψετε φλέβες. Πάντως όλα μπορούν να φτιάξουν, αρκεί να έχετε καλή διάθεση και έξυπνες ιδέες..

Καρκίνος
Μια ιδέα που έχετε, έχει κολλήσει μέσα στο μυαλό σας και αν δε γίνει το δικό σας θα σκάσετε! Το θέμα είναι να μη μπλέξετε άλλους στα πόδια σας. Θέλετε κάτι? Κυνηγήστε το! Αθόρυβα μεν, διακριτικά πολύ και χωρίς τη βοήθεια κανενός. Το ένστικτό σας και η εμπειρία σας, θα σας οδηγήσουν στο σωστό το μέρος. Από εκεί και πέρα πρέπει να είστε έτοιμοι, με επιχειρήματα, να λύσετε το οποιοδήποτε εμπόδιο. Θετική η ημέρα σας..

Λέων
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί, έτσι πολύ ξαφνικά, που θα πάρετε μεγάλη ανάσα και θα σας διώξει το άγχος, εκείνο που σας τρώει το σαράκι. Ή λεφτά παίρνετε από κάπου και ξελασπώνετε, ή οι γονείς σας ανακοινώνουν κάτι και ανακουφίζεστε. Πάντως ένα βάσανο μεγάλο φεύγει. Πάμε τώρα να αντιμετωπίσουμε το επόμενο. Ερωτικά πώς πάτε? Κάνετε σεξ?

Παρθένος
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Ξαφνικά νέοι στόχοι, νέα πλάνα, συμφωνίες κλείνονται, όλα μια χαρά. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αυτό γνωρίζει καλύτερο τι σας συμφέρει περισσότερο. Κάτι σταθερό με γερές βάσεις και ας είναι κάπως λιγότερα τα λεφτά, κάτι προσωρινό, φαντασμαγορικό, που ναι μεν αλλά..?? Προτιμήστε οτιδήποτε θα κρατήσει στο χρόνο, ή τουλάχιστον έχει τις προοπτικές για κάτι τέτοιο!!

Ζυγός
Θετική η ημέρα για εσάς, πολύ θα έλεγα, για αυτό ξεζουμίστε την. Να είστε όμως και καχύποπτοι, απέναντι σε όλους, γιατί όλο και κάποιος σας ζηλεύει, όλο και κάποιος θέλει να πάρει τη θέση σας. Οχυρωθείτε κανονικά και μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει οτιδήποτε σας ανήκει και φυσικά έχετε παλέψει σκληρά για αυτό. Είτε αφορά μια σχέση σας, είτε τη δουλειά σας, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το στόμα σας κλειστό..

Σκορπιός
Καλή ημέρα για να συζητήσετε για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Αφήστε τα παρακινδυνευμένα και προτιμήστε τα πιο ρεαλιστικά. Κάτι καλό σας περιτριγυρίζει, κάτι που θα σας δώσει ξανά εκείνο τον αέρα της ανανέωσης και της χαράς. Για βγείτε από το σπίτι. Ντυθείτε ωραία, δείτε φίλους και γνωστούς και όλο κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Χαμογελάστε γιατί η ημέρα σας μπορεί να τελειώσει πολύ ευχάριστα, ίσως και ρομαντικά..

Τοξότης
Σήμερα θα αναλάβετε πάρα πολλά πράγματα στη δουλειά κυρίως και μέχρι να βγει το φεγγάρι, άντε ίσως και πιο νωρίς, θα τα έχετε καταφέρει μια χαρά. Μη περιμένετε να ακούσετε εκείνο το μπράβο, από κανέναν. Βέβαια, να ξέρετε ότι σας παρακολουθούν στο αθόρυβο φυσικά και τίποτα δε θα πάει χαμένο. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και εντυπωσιάστε τους πάντες κανονικά. Το σύμπαν αυτό θέλει για εσάς, μη βαριέστε..

Αιγόκερως
Τι είναι αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας? Κάτι θέλετε πάρα πολύ. Μια αγορά μεγάλη? Μια νέα επιχείρηση? Κάτι σας βασανίζει έντονα και αν δε το πετύχετε θα σκάσετε. Η ημέρα σας όμως είναι πολύ θετική για αυτό οτιδήποτε είναι αυτό, θα πρέπει να το ψάξετε γιατί σήμερα θα ανακαλύψετε ακόμα ένα στοιχείο. Μπορεί το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα, αν το θέλετε πάρα πολύ..

Υδροχόος
Όλο project και concept είστε.. Μπράβο σας! Ναι καιρός να σχεδιάσετε τα νέα σας τα πλάνα, να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσετε το επόμενο όνειρό σας. Μπορεί κάποια πράγματα να είναι δύσκολα και ακατόρθωτα, όμως έτσι σας αρέσει περισσότερο. Μη το βάζετε κάτω, ότι εμπόδια και αν υπάρχουν. Αν ξέρετε τι θέλετε και πώς το θέλετε, βρείτε τον τρόπο να το ζητήσετε. Λεφτά έρχονται.. Ανοίξτε τις τσέπες σας.. Ναι χαμογελάστε..

Ιχθύες
Είστε ήδη στο επόμενο level.. Και θα έχετε και υποστήριξη σε αυτό. Οργανωθείτε καλά, διαλέξτε τους σωστούς ανθρώπους για να έχετε στο πλάι σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε αυτό το κάτι καινούριο. Όλα μπορούν να συμβούν και να πετύχουν, αρκεί να έχετε καλή διάθεση και φαντασία. Κάτι έχετε πάθει στυλιστικά τις τελευταίες ημέρες.. Για ντυθείτε λίγο πιο νορμάλ και για την ηλικία σας, παρακαλώ πολύ.. χα χα !!

magicfariel@gmail.com