Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια για ένα ακόμα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, 23/08-24/08 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είχα την εντύπωση ότι είναι το τελευταίο ΣΚ αλλά έχουμε ακόμη ένα, μέχρι να πούμε αντίο στο καλοκαίρι αυτό, το πολύ παράξενο! Θα αναφερθώ ξανά σε
αγαπημένο μου θέμα, τα ηφαίστεια!

Επανερχόμαστε στην Ισλανδία, με ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια του κόσμου, βράζει κανονικά, βρυχάται και είναι έτοιμο να κάνει το θαύμα του! Να εκραγεί και να φέρει τα πάνω-κάτω σε όλη την Ευρώπη, μη πω σε όλο το πλανήτη!

Το φαινόμενο αυτό το παρακολουθώ μερικά χρόνια τώρα, με εντυπωσιάζει πολύ και μου δημιουργεί αμέτρητα ερωτήματα. Μας λένε μισές αλήθειες, γιατί η άγνοια σκοτώνει και είπαμε.. σιγά-σιγά να αραιώνουμε, γιατί είμαστε πολλοί! Δε μας ανέχεται άλλο ο πλανήτης Γη!

Αντιδράει με κάθε τρόπο και αυτός είναι ο καλύτερος, δε λέτε..? Το μόνο που αναφέρουν είναι ότι αν εκραγεί, θα χαθούν πάλι κάτι εκατομμύρια από τις αεροπορικές εταιρίες, ο κόσμος δε θα μπορεί να ταξιδέψει και θα υπάρξει ένα εναέριο χάος! Είναι όντως ένα σοβαρό πρόβλημα για την οικονομία όμως όχι τόσο όσο η ανθρώπινη ζωή!

Αν εκραγεί το ηφαίστειο, που πιστεύω είναι θέμα χρόνου, η μόλυνση της ατμόσφαιρας θα είναι το πρώτο που θα συμβεί! Όλοι θα αναπνεύσουμε τη στάχτη αυτή, ακόμα και στην Ανατολή θα φτάσει.. Έντονα καιρικά φαινόμενα θα συμβούν, αστραπές, βροντές, ακόμα και χιόνια! Πολλά χιόνια.. γιατί η στάχτη καλύπτει με ένα πέπλο τη γη και δεν επιτρέπει τις ακτίνες του ήλιου, να φτάσουν ως κάτω.. ας το πούμε τόσο απλά.. Τυφώνες, σε μέρη νέα, άγνωστα, γιατί οι πάγοι που θα λιώσουν, το γλυκό νερό τους, θα αναμειχτεί με το θαλασσινό και αυτό όσο να είναι δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός που υπάρχει..

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσμένουμε, αλλά και μια καλή ενημέρωση πάνω στο θέμα αυτό, δε βλάπτει..

Ας πάμε λοιπόν, για ακόμη μια βουτιά.. τώρα που προλαβαίνουμε.. γιατί ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει..

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Το μικρόβιο της δουλειάς ξανά μπαίνει μέσα σας, όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε! Τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά! Βέβαια ότι και αν σας λέω, ένας πανικός θα σας πιάσει, τύπου επιστροφή στα θρανία! Η Κυριακή σας είναι πιο χαρωπή και πιο μυστήρια, αφού το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο και θα παραβλέψετε αρκετά, μόνο και μόνο για απολαύσετε μερικές στιγμές πάθους, είτε με το ταίρι σας, είτε με κάτι άγνωστο!

Ταύρος
Αποφύγετε κάθε επαφή με οικογένεια και συγγενείς γενικότερα! Ότι πρόταση και αν σας κάνουν, όσο δελεαστικό μπορεί να είναι το τραπέζι που θα γίνει το φαγοπότι, καλά θα κάνετε να αρνηθείτε και να το αφήσετε για μια άλλη φορά! Αλλιώς να είστε έτοιμοι να παίξετε ακόμα και ξύλο! Το καλό είναι ότι από σήμερα θα νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας, επιστρέφουν ο έρωτας, η χαρά ακόμα και η διασκέδαση που τόσο σας αρέσει. Άλλωστε ο Σεπτέμβρης είναι από τους μήνες που έχετε μια αδυναμία.. πλησιάζει..

Δίδυμος
Το σπίτι σας, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα τις ημέρες αυτές! Μπορεί και εκεί να υπάρχει ένα χάος, όμως θέλετε να το φτιάξετε όσο μπορείτε, για να νιώσετε την ασφάλεια όταν την αποζητήσετε! Από την άλλη τα ερωτικά σας, είναι όσα παίρνει ο άνεμος! Αλλού αγαπάτε, αλλού κοιμάστε, πάλι τα μπερδέψατε τα μπούτια σας! Η Κυριακή είναι μια σχετικά τρελή ημέρα για εσάς, αφού κάτι θα μπει στο μυαλό σας, μια φοβερή ιδέα, λίγο extreme για τους υπολοίπους, όμως εσείς θα προχωρήσετε και όποιος θέλει ας έρθει..

Καρκίνος
Μια χαρά είστε, ανεβασμένη η διάθεση, μη το κρύβετε άλλο! Χαμογελάστε λίγο γιατί αρκετή πίκρα μοιράσατε μέσα στο καλοκαίρι με τα ψυχοσωματικά σας! Είστε κάπως σε αναμμένα κάρβουνα, αφού κάτι τελειώνει επαγγελματικά και κάτι άλλο ξεκινάει πολύ σύντομα! Εσείς δε, που έχετε υψηλούς στόχους, καλά θα κάνετε να δραστηριοποιηθείτε από σήμερα κιόλας! Απολαύστε τη Κυριακή σας σε ήρεμο κλίμα και διατηρείστε τα κέφια σας, όσο μπορείτε!

Λέων
Απολαύστε την ημέρα σας με τους ανθρώπους που εσείς θέλετε! Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε, αφού αυτές τις ημέρες νιώθετε ότι σας αγαπούν περισσότερο από ποτέ. Πηγαίνετε για μπανάκι στη θάλασσα, βολτάρετε απόψε στα μπαράκια, κάντε νέες γνωριμίες. Η ημέρα είναι ιδανική. Λίγο οι παραξενιές σας θα σας πιάσουν τη Κυριακή, κάντε λίγο τους τυφλούς και τους μουγκούς, δε χρειάζεται να χαλάσετε το κλίμα, για πράγματα που δεν έχουν και τόση σημασία.

Παρθένος
Ευχάριστο θα είναι το ΣΚ σας, λίγο μονόχνοτους σας βρίσκω, αλλά έτσι είστε εσείς! Όλα θα σας συμβούν το επόμενο διάστημα, ξεκινούν και τα γενέθλιά σας, να περιμένετε τα γεγονότα να διαδραματίζονται το ένα μετά το άλλο, όμως να μπαίνει και η τελεία σε αρκετά θέματά σας.. Τη Κυριακή σας βρίσκω κλεισμένους μέσα στο σπίτι, παρέα με τις σκέψεις σας! Σας το επιτρέπω για αυτή τη φορά, αλλά να ξέρετε, «ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο», είναι εκεί έξω και σας γυρεύει..

Ζυγός
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια και τα μαύρα σύννεφα, αφού πάλι τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν. Και το οικονομικό φυσικά, όμως σήμερα καλό είναι να τα βάλετε κάτω και να δείτε τελικά ποιες ήταν οι σωστές οι κινήσεις και ποιες οι λανθασμένες! Βελτιωθείτε για να έρθουν τα καλύτερα. Ευτυχώς αλλάζετε διάθεση τη Κυριακή, χαμογελάτε περισσότερο και βρίσκεστε με φίλους και παρέες που προφανώς έχετε καιρό να συναντήσετε! Άντε χρυσά μου, απολαύστε και μια μέρα, έτσι όπως εσείς θέλετε και όχι όπως οι άλλοι!

Σκορπιός
Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Πάλι μέσα από φίλους θα βρεθεί κάτι καλό, για αυτό μη κλείνεστε στο σπίτι, βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε και ποτέ δε ξέρετε τι καλό μπορεί να συμβεί. Πάντως μη το βάζετε κάτω, έρχεται νέο κύμα ευτυχίας! Η Κυριακή σας βρίσκει έτοιμους για όλα. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, έχετε όλα τα φόντα για να βάλετε ένα νέο στόχο και να το πετύχετε φυσικά. Αν οι άλλοι σας ζητούν λαγούς με πετραχήλια, εσείς φταίτε!

Τοξότης
Βλέπω να είστε όλη την ημέρα στους δρόμους, βόλτες από εδώ, συναντήσεις από εκεί, πάντως το πιάσατε το νόημα, το αστρολογικό. Δε κάθεστε σπίτι με τίποτα, γιατί η ημέρα είναι θετική και η κάθε νέα γνωριμία, μπορεί να φέρει και ένα νέο νόημα στη ζωή σας! Η Κυριακή σας είναι κάπως συννεφιασμένη αφού κάτι ξαφνικά θα σας απασχολήσει, ένα προσωπικό ζήτημα, που για να το λύσετε θα πρέπει να το δείτε από όλες τις οπτικές γωνίες. Να και ένα αίνιγμα..

Αιγόκερως
Πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, είστε έτοιμοι για όλα! Ναι για μια νέα δουλειά, για ένα ταξίδι, για ένα νέο στόχο! Δε κρατιέστε και δε μαζεύεστε! Οργανωθείτε καλά, ηρεμίστε όσο μπορείτε και καλύψτε τα κενά, για να είστε έτοιμοι για να ρισκάρετε στο κάθε τι! Καλά θα κάνετε τη Κυριακή, να γίνετε λίγο πιο ερωτικοί, πιο συναισθηματικοί και να δώσετε στο ταίρι σας, λίγη αγάπη και προδέρμ, γιατί πολύ στην απέξω το έχετε, τις ημέρες αυτές.. Θα απαλλαγείτε και από τη κρεβατομουρμούρα..!!

Υδροχόος
Μπα έφτασε και αυτή η ημέρα! Πολύ ερωτικούς και σέξι σας βρίσκω, δε νομίζω να αφήσετε τίποτα έτσι στη τύχη του. Θέλετε να βιώσετε ένα πάθος, να κάνετε άγριο σεξ, να ξεφύγει όλο σας το είναι! Νομίζω θα το καταφέρετε, αν απελευθερωθείτε λιγάκι από τις κλασικές ψυχρές συμπεριφορές σας! Ο τολμών νικά άλλωστε! Και επειδή θα ξεφύγει το πράγμα σήμερα, αύριο Κυριακή, μέρα του Θεού, καλά θα κάνετε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας, με κάποιο άτομο που θα ξέρει πώς να σας συμβουλέψει..!!

Ιχθύες
Επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και οι σχέσεις σας με τον κόσμο. Μη φτάσετε στα άκρα, άλλωστε είναι η ημέρα τέτοια που κανείς δε χρειάζεται να χαλάσει το κέφι του! Το μυαλό σας υποθέτω έχει πάρει φωτιά, μέσα στις ιδέες και στα νέα ξεκινήματα, για αυτό σκεφτείτε λίγο ακόμα, δε βλάπτει.. Βέβαια η Κυριακή σας δε θα είναι και τόσο χαρωπή, αφού εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει να εργάζεστε και ας μην είναι απαραίτητο. Κλείστε εκκρεμότητες, όλων των ειδών οπωσδήποτε!

magicfariel@gmail.com