Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στην Αθήνα, διακοπές τέλος! Και εννοείται ότι είστε η πρώτη μου έγνοια και μετά όλα τα άλλα.. Τι να κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές.. Μου λείψατε, σας έλειψα? Μπορώ να πω ότι
φέτος πραγματικά βρέθηκα με ανθρώπους που αγαπώ πολύ, γνωρίζω χρόνια και θέλω να βρίσκονται για πάντα μέσα στη ζωή μου! Επιλογές είναι αυτές, οι δοκιμασίες πάει πέρασαν και το πόρισμα είναι ένα.


Ο πραγματικός ο φίλος, αυτός που σε αγαπάει και σε νοιάζεται, θα είναι αιώνια φίλος, ανεξάρτητα από την απόσταση, από τη καθημερινότητα, από την οικονομική του κατάσταση, από τις δικές του επιλογές! Η φιλία είναι φιλία. Πάει και τελείωσε!

Γέμισα από αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα, ομορφιά και από κουβέντες αληθινές, σημαντικές, λίγο πικρόχολες, αλλά δε πειράζει. Όλα δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπάρχουν και οι αποχρώσεις.. του γκρι έτσι δε λέει και το βιβλίο..??
Πήρα μια ωραία γεύση από το παρελθόν, αφού όλως τυχαίως και οι γονείς μου βρίσκονταν στο ίδιο μέρος, στο ίδιο σπίτι και βρεθήκαμε όλοι μαζί, έτσι να θυμηθούμε στιγμές εφηβικές, τρελές και τα γνωστά! Εντάξει φρόνιμο κορίτσι ήμουν, αλλά όσο να είναι αυτό το flash back είναι μοναδικό, για εμάς τους σύγχρονους και ανεξάρτητους σαραντάρηδες!
Η μαμά είναι άλλη φάση.. Η καλύτερη από όλες! Η παρουσία της μου καθάρισε τον εγκέφαλο, αφού ένιωθα την απίστευτη ασφάλεια, όπως τότε.. Διακοπές στο παρελθόν, στο παρόν και ίσως και στο μέλλον..

Φίλοι, οικογένεια, γνωριμίες, στιγμές, αναμνήσεις, συστατικά της πιο τέλειας συνταγής..!!

Φιλάκια..


Κριός
Μπορεί να έχετε τα τρελά τα κέφια, αλλά σήμερα να περιμένετε να σας πιέσουν να κάνετε πράγματα με το ζόρι. Δε θα μπορέσετε να αρνηθείτε για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και εκπλήξτε τους πάντες με το αποτέλεσμα. Για να θέλουν κάτι από εσάς τόσο πολύ, κάτι ξέρουν. Μη τους απογοητεύσετε!

Ταύρος
Πολύ καλή ημέρα για να ρισκάρετε! Αν θέλετε κάτι τόσο πολύ, να το κυνηγήσετε και να μη φοβηθείτε τίποτα! Είστε ικανοί για τα πάντα και σίγουρα υπάρχει και εμπειρία για αυτό ζητήστε για να λάβετε, ψάξτε για να βρείτε! Από έρωτα πώς πάτε? Μήπως εμφανίσθηκε κάποιος από το παρελθόν, έτσι ξαφνικά?

Δίδυμος
Μετά από δυο μέρες παράνοιας, είστε μια χαρά, όμως έχετε την ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιο φίλο σας, να αποκαλύψετε τα κρυφά σας μυστικά και να ζητήσετε και μια δεύτερη γνώμη για κάποιο θέμα που σας βασανίζει. Καλά θα κάνετε να είστε σίγουροι για το άτομο που θα επιλέξετε, γιατί δεν είναι όλοι έμπιστοι!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, στα χαμόγελα, όμως θα πρέπει να βάλετε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει παραπάνω. Μην επαναπαύεστε στους άλλους και φροντίστε στο οποιοδήποτε θέμα που θα προκύψει, να ζητήσετε βοήθεια και παρέα με το σύντροφό σας, ή ένα φίλο σας, ή ακόμα και ένα συνάδελφο, να βρείτε λύσεις!

Λέων
Κάτι θα μάθετε σήμερα, κάτι θα σας αποκαλύψουν, που θα πρέπει να το κρατήσετε μυστικό. Ξέρω, δύσκολο, αλλά κάντε καλύτερα μια έρευνα, ψάξτε το περισσότερο και μετά αποφασίζετε με ποιον θα μοιραστείτε τη πληροφορία. Ευχάριστη η ημέρα σας μη σας πιάνει πανικός.

Παρθένος
Η ημέρα σας είναι πολύ τυχερή. Ερωτική σίγουρα, αφού κατά ένα παράξενο τρόπο θα γοητέψετε τα πλήθη. Ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε και βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος. Ακόμα και με τα επαγγελματικά σας ζητήματα μπορείτε να ασχοληθείτε, αφού κάτι καλό κινείται στην ατμόσφαιρα.

Ζυγός
Σκέφτεστε το παρελθόν, όμως με ευχάριστο τρόπο. Οι αλλαγές από τότε ως το σήμερα είναι σίγουρα μεγάλες και εννοείται ότι μόνο το μέλλον κοιτάζουμε πια. Μπορεί να νιώθετε όμορφα με όλο αυτό, όμως λίγο προσοχή ως το πού θα φτάσετε γιατί μετά έρχονται και τα δάκρυα και δε το θέλουμε αυτό!

Σκορπιός
Σήμερα θα νιώσετε κάτι σα κυνηγοί! Ψάχνετε για τη τέλεια ευκαιρία, κάτι ίσως να έχετε βρει αλλά καλά θα κάνετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα που σας ενδιαφέρει και μετά να αποφασίσετε! Άλλωστε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά και στη περίπτωσή σας, η περιέργεια, είναι κάτι που τη νιώθετε και σας αρέσει.

Τοξότης
Λοιπόν αγαπητά μου σήμερα μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση! Κουλό εντελώς, έτσι? Αλλά αφού το λένε τα άστρα, σας το λέω και εγώ. Μέρα καλή για να κλείσετε μια καλύτερη συμφωνία, που θα σας φέρει περισσότερα χρήματα. Ασχοληθείτε με το θέμα γενικώς, ακόμα και ένα δωράκι δε θα σας χαλούσε, έτσι ξαφνικά!

Αιγόκερως
Το ταξίδι έχει μπει για τα καλά μέσα σας! Θέλετε να φύγετε, να πάτε σε άλλη γη και άλλα μέρη. Εσείς είστε οι κλασικοί ταξιδιώτες του Σεπτέμβρη. Σας αρέσει αυτός ο μήνας, σας ταιριάζει περισσότερο. Για αυτό σήμερα σας βρίσκω να ψάχνετε τόπους μαγευτικούς, αλλά συγχρόνως οικονομικούς! Μη ξεχνιόμαστε..

Υδροχόος
Είστε μια χαρά, τουλάχιστον έτσι δείχνετε. Κάτι ετοιμάζετε, υπογείως και στα κρυφά ως συνήθως και προσμένετε τη στιγμή που θα χτυπήσετε κανονικά τους πάντες και κάτω από τη ζώνη! Μια εκδίκηση διακρίνω, γλυκιά μεν, αλλά τσουχτερή δε! Αφορά σίγουρα τα επαγγελματικά σας. Προσμένω με αγωνία!

Ιχθύες
Μια ωραία ημέρα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες, με την εξυπνάδα και την ευφυΐα σας! Βάλτε το μυαλό να δουλέψει και αν υπάρχουν ζητήματα που σας βασανίζουν, βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε, είτε κάνοντας μια συζήτηση με το άτομο το σωστό, είτε γράφοντας ένα mail, γεμάτο από λέξεις που κρύβουν αλήθειες.

magicfariel@gmail.com