Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ζώδια & Πανσέληνος Αυγούστου 10/08, το πιο μαγικό Φεγγάρι ever, by F’Ariel!

Πανσέληνος στις 10/08 στον Υδροχόο! Να πω από τώρα, ο πανικός ο ίδιος? Το πιο ωραίο φεγγάρι όλου του έτους, εκεί ψιλά στον ουρανό, από εχθές λάμπει επιδεικτικά, θέλει να μας θυμίσει και αυτό γιατί υπάρχει και τι θα μας φέρει τις επόμενες ημέρες.. Ο Υδροχόος συμβολίζει τις
απρόβλεπτες αλλαγές! Μπορεί να αρέσουν, μπορεί και όχι, όμως φέρνει ανακατωσούρες, εντάσεις και εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα! Είναι ο τύπος του τέτοιος, η ηρεμία και η γαλήνη τον αρρωσταίνουν ένα πράγμα, συνεπώς το Φεγγάρι στις 10/08 θα μας ξυπνήσει ένα τέτοιο χαρακτήρα, μερικές από αυτές τις αντιδράσεις και ναι νομίζω θα βγάλουμε όλοι δόντια λυκανθρώπου..

Αυτή τη φορά το σύμπαν θα κάνει ένα συνδυασμό απίστευτο, αφού παίζουν μπάλα και οι πλανήτες του σκότους, της φαντασίας, της ψευδαίσθησης, της μάχης και του μαντάτου.. Πλούτωνας, Ερμής, Ποσειδώνας, Άρης και Κρόνος! Η κόλαση η ίδια θα έλεγα..!!!

Και εννοείται ότι επηρεάζονται άμεσα οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Και για να ξεκινήσουμε το σύντομο.. ταξίδι μας το αστρολογικό..


Κριός
Το φεγγάρι αυτό σας ευνοεί! Σας κάνει πιο φιλικούς και πιο κοινωνικούς! Φροντίστε τις ημέρες αυτές να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να βολτάρετε και αν κάνετε κέφι, να ερωτευθείτε και λίγο παραπάνω! Αν ξεπεράσετε για λίγο κάτι κακοτοπιές λόγω κακής επιρροής της πανσελήνου, τότε θα περάσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές! Αν όχι, σας βλέπω σα τη καλαμιά στο κάμπο!! Ούτε φίλοι δε θα σας πλησιάζουν..

Ταύρος
Θέματα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν κυρίως, τις ημέρες αυτές, αφού είστε φιλόδοξα άτομα και έχετε βάλει υψηλούς στόχους για τον εαυτό σας! Μια ανησυχία, μια ανασφάλεια, θα τη νιώσετε, αλλά δε θα πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα! Πάντα να σκέφτεστε κάθε εμπόδιο για καλό! Μήπως υπάρχει εκεί γύρω κάτι που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα..?? Ψαχτείτε περισσότερο!

Δίδυμος
Μια χαρά και δυο τρομάρες σας βρίσκω! Πιο χαλαροί από ποτέ, αρμενίζετε στο Αιγαίο τις βαρκούλες και αναρωτιέστε τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής! Μια νέα πρόταση θα σας γίνει, δε νομίζω να είναι ερωτική, αντιθέτως θα έχει να κάνει με τη δουλειά σας, που θα χρειαστεί να ταξιδέψετε και να μάθετε νέα πράγματα στη ζωή σας! Το φεγγάρι αυτό, σας κάνει άκρως ρομαντικούς!

Καρκίνος
Ξαφνικά το μόνο πράγμα που θα σκέφτεστε είναι τα χρέη σας και τις εκκρεμότητές σας! Θα σφηνώσουν μέσα στον εγκέφαλό σας και δε θα σας αφήσουν να ησυχάσετε με τίποτα! Από την άλλη έρχονται και παθιασμένες ζήλειες.. Τι εννοώ? Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, κάτι θα γίνει και θα ξεφύγετε εντελώς! Μακριά από μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα..

Λέων
Εσείς λιονταράκια μου θα κόψετε λίγο φλέβες, ως πολύ, γιατί θα σκέφτεστε τη σχέση σας, τη πορεία της και το μέλλον! Η απαισιοδοξία στο φουλ, ίσως κάτι να συμβεί που να σας κάνει να τρελαθείτε ακόμα πιο πολύ! Καλά θα κάνετε να είστε ψύχραιμοι και να αφήσετε να περάσουν αυτές οι μαγικές ημέρες και μετά να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση! Μη ζηλεύετε τόσο, κάνει κακό..

Παρθένος
Πολύ άγχος θα σας προκαλέσει το φεγγάρι αυτό! Πάλι τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα σκέφτεστε, αλλά θα είναι τόσο έντονες και απαισιόδοξες οι σκέψεις σας που παίζει να αρρωστήσετε κιόλας! Καλά θα κάνετε τις ημέρες αυτές να πάρετε μια άδεια, να ξεφύγετε από όλα, αν δε το έχετε κάνει ήδη! Κλείστε τους διακόπτες όσο μπορείτε και ξεχαστείτε για λίγο.. καλοκαίρι είναι..!!!

Ζυγός
Έρχεται ο έρωτας κατά επάνω σας! Για πολύ καψούρα λέμε και εδώ ξεκινούν τα παράξενα! Δε ξέρω αν θα συμβεί σε όλους, ακόμα και στους δεσμευμένους, πάντως τα απρόβλεπτα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο! Εκπλήξεις, ίσως και απιστίες, πάντως ωραίες καταστάσεις θα βιώσετε, ίσως λίγο υπερβολικές αλλά το σίγουρο είναι ότι η καρδούλα σας χτυπά ξανά και πολύ δυνατά μάλιστα! Θα σας έλεγα να το απολαύσετε όσο μπορείτε..

Σκορπιός
Σας γονατίζει κάπως το φεγγάρι αυτό, αφού ότι είχατε κρύψει κάτω από το χαλί, σκάει μύτη ξανά και τα νεύρα σας κοτσίδες! Όλα τα θέματα θα σας απασχολήσουν, επαγγελματικά, οικογενειακά και οικονομικά! Αλλιώς τα είχατε σχεδιάσει και αλλιώς σας προκύπτουν για ακόμα μια φορά! Μη τρελαίνεστε, αν και έχετε το κάθε δικαίωμα, δώστε τόπο στην οργή και δείτε τι θέλει να σας πει ο ποιητής!

Τοξότης
Εσείς ξεπερνάτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη και προχωράτε παραπέρα! Το ταξίδι δε το γλιτώνετε με τίποτα, ετοιμάστε βαλίτσες γιατί παίζει να λείψετε και καιρό. Μέσα στην αισιοδοξία, μέσα στη χαρά και τα χαμόγελα, γίνεστε η ψυχή της παρέας και όχι μόνο! Ο έρωτας είναι κάπου τριγύρω και δε θα σας αφήσει έτσι, παραπονεμένους μέσα στο κατακαλόκαιρο.. Για ετοιμαστείτε για εξερευνήσεις όλων των ειδών!

Αιγόκερως
Τι έγινε? Θέλετε να αλλάξετε δουλειά? Θέλετε να ανοίξετε μήπως τη δική σας επιχείρηση, μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα? Πάντως οι αλλαγές που έχετε μέσα στο μυαλό σας είναι πολύ μεγάλες και θα σας έλεγα να καθίσετε στα αυγά σας! Το φεγγάρι αυτό σας φέρνει ένα άγχος πάνω σε θέματα οικονομικά, προφανώς δε σας φτάνουν, όμως μήπως και εσείς ξεφύγατε λιγάκι? Να ηρεμίσετε και μετά όλα τα άλλα..

Υδροχόος
Μόνο η καριέρα σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Νευρικοί θα είστε αρκετά, γιατί πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αν επιθυμείτε τη πρόοδο! Ξέρετε ποιες είναι αυτές, το θέμα είναι η καρδούλα σας τι λέει.. Επειδή όμως δεν είστε και τόσο συναισθηματικοί τύποι, πάλι θα βασιστείτε στον εγωισμό και το πείσμα σας και νομίζω θα βάλετε τα δυνατά σας, για ένα ακόμα ντου, που θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο και ίσως και μοναδικό αυτή τη φορά! Άντε να το δούμε..

Ιχθύες
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και το μάτι του τρελού ξανά γυάλισε.. Με το σύντροφό σας θα τα βάλετε πάλι, αφού κάτι δε σας αρέσει, κάτι δε σας ικανοποιεί, κάτι σας ενοχλεί, τόσο πολύ, που θα κλειστείτε μέσα και δε θα βγάζετε άχνα! Και αυτό επικίνδυνο θα είναι, αφού ακόμα και με την ερώτηση τύπου.. Τι έχεις? θα είστε έτοιμοι να δαγκώσετε κανονικά! Διώξετε τις αρνητικές σκέψεις όσο μπορείτε!

magicfariel@gmail.com