Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 07/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καταπληκτικό το χθεσινό μπουρίνι, έτσι δεν είναι? Δρόσισε η φύση όλη, δροσιστήκαμε και εμείς.. Tropical έχουμε γίνει κανονικά, έχουμε και φοίνικες και στα βόρεια και στα νότια, το μόνο που μας απομένει, είναι
ένας τυφώνας και μερικά χιλιάδες άγνωστα ψαράκια, μικρά και μεγάλα στις θάλασσές μας!

Το φωνάζω χρόνια τώρα, θα βουτήξουμε για να βγάλουμε κανά χταπόδι και καμιά τσιπούρα και θα βρούμε κανένα λευκό καρχαρία, να μας κοιτά με απορία και θα το πάθουμε το εγκεφαλικό, πανελλαδικώς!

Στην Αμερική καθημερινά οι επιστήμονες ασχολούνται με αυτό το θέμα, εμείς πρέπει πρώτα να πάθουμε και μετά να μάθουμε! Σε λίγο θα δούμε ντοκιμαντέρ, .. “The Wild Life o Greece” .. κροκόδειλο αποκτήσαμε, μαζί με το ταίρι του, όπου να είναι θα έρθουν και τα κροκοδειλάκια τους.. Κουνούπια τίγρης κυριαρχούν και βασιλεύουν, έρχονται τώρα και τα θαλάσσια τρωκτικά, λέτε να αποκτήσουμε και πιράνχας.. χα χα .. μπα αυτά κυκλοφορούν στη στεριά.. !!

Πολλά με τρομάζουν μέσα στο βυθό, όμως οι μέδουσες περισσότερο! Αναπτύσσονται σε βρώμικα, σκοτεινά νερά. Είναι πολύχρωμες! Τεράστιες! Έχουν ρεύμα μέσα τους και φυσικά είναι δηλητηριώδης. Όσο εντυπωσιακές είναι από την οθόνη, άλλο τόσο δε θέλω να τις συναντήσω μπροστά μου.
Εξωγήινη μορφή θα έλεγα, όπως και πολλά θαλάσσια είδη, γιατί μεταξύ μας τώρα, τα περισσότερα είναι ανεξήγητης μορφής, συμπεριφοράς, ζουν σε απίστευτα μέρη και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ωκεανοί του πλανήτη μας, είναι ακόμα ανεξερεύνητοι..!!

Καλές βουτιές.. χα χα .. σας πειράζω..




Κριός
Σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Να είστε σκληροί και δίκαιοι φυσικά, όμως δε πρέπει να περάσει το δικό τους με τίποτα! Μπορεί ψυχολογικά να πετάει η ομάδα, όμως για λίγο καλά θα κάνετε να επαναφέρετε το ξινό το μουτράκι σας και να ταράξετε λίγο τα νερά. Καλύτερα να σας φοβούνται, παρά να σας λυπούνται!

Ταύρος
Μετά το χθεσινό σας ψυχοπλάκωμα, νομίζω σήμερα θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα! Κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, που θα χαρείτε αρκετά, θα ενθουσιαστείτε και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας! Μια σχέση σας, βελτιώνεται, αποκτάει ξανά νόημα και διαπιστώνετε ότι μπορεί να κοπιάσατε, μπορεί να αγχωθήκατε, μπορεί ακόμα και να πληγωθήκατε, όμως άξιζε το κόπο!

Δίδυμος
Πολύ θετική η ημέρα για τη δημόσια εικόνα σας! Ευτυχώς έχετε το κέφι και την όρεξη γενικά, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να δουλέψετε περισσότερο το σώμα σας και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τη φοβερή τη συμπεριφορά σας! Κάντε μερικές κινήσεις ματ, μπας και σας δώσουν και λίγο χρήμα παραπάνω, στη δουλειά. Κοινωνικοί θα είστε αρκετά και βελτιώνονται οι σχέσεις σας!

Καρκίνος
Από σήμερα και ως τις 16 θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Ξεκινήστε από το να βελτιώσετε τη σχέση σας, την ερωτική εννοώ! Βρείτε τα με το ταίρι σας, νιαουρίστε λίγο περισσότερο, ζητήστε και ένα συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας και πλησιάστε πιο πολύ! Ακόμα και μόνοι αν είστε, σηκώστε το τηλέφωνο, ρίξτε τα μούτρα και κάντε εσείς τη πρώτη κίνηση. Η απάντηση που θα λάβετε θα είναι θετική!

Λέων
Λοιπόν ξεχάστε για λίγο τα λεφτά, μη τα αναφέρετε καθόλου και αφοσιωθείτε στο ταίρι σας ή ακόμα και στο καλύτερό σας φίλο. Δώστε λίγη αγάπη, για να λάβετε πίσω αγάπη! Μη περιμένετε από τους άλλους, ιδιαίτερα εάν έχετε τη διάθεση να το κάνετε αυτό! Όμορφη ημέρα, σας ξημέρωσε, για αυτό κάντε τα πάντα για να τη κρατήσετε έτσι. Χαμογελάστε δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση..

Παρθένος
Κάτι είχατε υποσχεθεί και σήμερα σκοπεύετε να το τηρήσετε! Είτε αφορά θέμα επαγγελματικό, είτε ερωτικό, θα τη κάνετε τη κίνηση και ότι προκύψει! Ευτυχώς, έχετε πολύ καλή διάθεση, για αυτό το πιο πιθανό είναι να εντυπωσιάσετε τους άλλους, να τους εκπλήξετε και να βγείτε και από πάνω! Ευχάριστες καταστάσεις, χαρμόσυνες ειδήσεις και νομίζω παίρνετε τις απαντήσεις που ελπίζατε!

Ζυγός
Με οτιδήποτε ασχολείστε τις ημέρες αυτές και σήμερα φυσικά, θα έχει μεγάλη επιτυχία, γιατί έχετε το κέφι, είστε ήρεμοι και κάνετε αυτό που σας αρέσει. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα για αυτό μη σταματάτε με τίποτα! Αν το νιώθετε τόσο πολύ, είναι μια καλή ημέρα, για να πράξετε και μερικές κινήσεις ματ, έτσι για να ξαφνιάσετε μερικούς και να εντυπωσιάσετε κάποιους άλλους!

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά μου θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας! Ω ρε μάνα μου!!! Κάποιο άτομο έχετε βάλει στο μάτι, μπορεί ακόμα να είναι και το ίδιο σας το ταίρι και θα κάνετε παιχνίδι τρελό, μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε! Θα είναι άγριο σεξ? Θα είναι μια γλυκιά κουβέντα? Μια ανταπόκριση θετική? Πάντως οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας, θα το πετύχετε, γιατί κανείς και καμία δε θα μπορέσει να σας αντισταθεί!

Τοξότης
Θα ξυπνήσετε με τόσο καλή διάθεση που θα κάνετε μια πολύ καλή πράξη σήμερα. Μήπως είδατε και περίεργο όνειρο? Πάντως συναντάτε ένα φίλο σας από τα παλιά, λύνετε μια παρεξήγηση και μονιάζετε σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα! Αφιερώστε την ημέρα σε αυτό το γεγονός, ιδιαίτερα εάν έχετε χρόνο, γιατί θα νιώσετε πολύ όμορφα. Εν ολίγοις είναι η ημέρα των φίλων.

Αιγόκερως
Λοιπόν κάτι θα μπει σήμερα μέσα στο μυαλό σας και δε θα βγαίνει με τίποτα! Θέλετε να πάτε σε ένα διαφορετικό μέρος για φαγητό? Θέλετε να αλλάξετε παραλία? Μια αλλαγή σίγουρα τη θέλετε, για αυτό θα πείτε τη γνώμη σας άφοβα, θα τραβήξετε κουπί και όποιος ακολουθήσει! Για τόσο πολύ μιλάμε! Ευτυχώς η ημέρα σας είναι θετική και θα σας ακολουθήσουν με μεγάλη περιέργεια και δίχως αντιρρήσεις!

Υδροχόος
Πολύ καλή ημέρα για εσάς, θετική, λαμπερή και άκρως δημιουργική. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, πολύ στο αθόρυβο σας βρίσκω και ανησυχώ. Μέχρι και τις 18, πετάει η ομάδα, από όλα τα καλά θα σας συμβούν, αρκεί να είστε και εσείς καλά παιδιά! Πολύ δυνατούς και κεφάτους σας βρίσκω και θα το κάνετε πάλι το θαύμα σας! Μια κίνηση δική σας, θα ανατρέψει πολύ ευχάριστα την ημέρα σας, είτε αφορά ερωτικό σας θέμα, είτε επαγγελματικό. Πάρτε και καμιά πρωτοβουλία!

Ιχθύες
Αυτό που έχει μπει μέσα στο μυαλό σας δε βγαίνει με τίποτα! Κάτι θέλετε πάρα πολύ που μπορεί να γίνει δικό σας, έχετε όλα τα φόντα, όμως πρέπει να το κυνηγήσετε περισσότερο! Καταρχήν πρέπει να ενημερωθείτε σωστά και να πάρετε τα βήματα ένα-ένα. Μέρα θετική, που μπορεί να γίνει ακόμα και τέλεια, αφού κάποια όνειρά σας, πραγματοποιούνται, ή είναι πολύ κοντά σε αυτό.. Σιγά-σιγά.. Μη βιάζεστε!

magicfariel@gmail.com