Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ζώδια & Έρωτας: Ένα Ερωτικό Καλοκαίρι, μόλις ξεκινά, όμως φτάνει και στο τέλος του.. Το Κάρμα σου, έχει χαράξει ήδη πορεία.. by F’Ariel!

Καλημέρα ξωτικά μου, μια φοβερή Κυριακή μας ξημέρωσε και επιτέλους ολοκλήρωσα το θέμα μου! Μέρες τώρα το παλεύω, μπορεί να είναι ερωτικό, όμως ακόμα και αυτό χρειάζεται μια ιδιαίτερη μαγεία, μια διάθεση πιο
γλυκιά, για να βγει και πιο ωραίο.. Τι σας λέω πρωί-πρωί..

Ένα ερωτικό καλοκαίρι μόλις ξεδιπλώνεται μπροστά μας, ο Αύγουστος έρχεται ολοταχώς και είναι έτοιμος να μας μαγέψει κανονικά.. Θα έχουμε και πανσέληνο στις 10 που γίνεται στον Υδροχόο, ω ρε γλέντια..!! Θα χάσουμε τα μυαλά μας κανονικά..

Φέτος είναι το πιο παράξενο καλοκαίρι όλων των εποχών.!! Φυσικά βάζει και το χεράκι του ο Άρης από το Σκορπιό, συνεπώς το σεξουαλικό στοιχείο είναι πιο έντονο, τα πάθη αυξάνονται και ο Θεός βοηθός!!


Για να δούμε τώρα, τι θα συμβεί ερωτικά στο κάθε Ζώδιο, αυτό το καλοκαίρι..



Κριός
Αγαπητοί μου ερωτικά το καλοκαίρι αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα! Οι περισσότεροι από εσάς, πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω, δηλαδή ή παντρεύεστε ή κάνετε ένα παιδί! Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος σε όλες τις περιπτώσεις, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι! Από τις 16/07 και μετά βελτιώνεται η κατάσταση, όμως ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας σταθμός! Αν κάνετε κόνξες, τύπου δυσκολεύεστε να απαντήσετε για το θέμα του γάμου ή του παιδιού, σας βλέπω να καταλήγετε σα τη καλαμιά στο κάμπο, αφού το ταίρι σας, παίζει να σας αποχαιρετήσει κανονικά! Οι παντρεμένοι λίγο το νου σας, γιατί θα το ματάκι σας, θα ξεφύγει εντελώς και θα παρασυρθείτε σε ακολασίες, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, σύντομα! Όπως βλέπετε, όλα παίζουν και στα κόκκινα!!!

Ταύρος
Ταυράκια κρατηθείτε γερά στις θέσεις σας, γιατί πολλά κενά αέρος βλέπω και θα ταρακουνηθείτε κανονικά! Πολλά και διάφορα συγκλονιστικά γεγονότα θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή! Ως τις 25/09, θα έχετε βιώσει τα απίστευτα και παίζει οι αποφάσεις να παρθούν και να τραβήξετε δρόμους πολύ νέους και διαφορετικούς! Μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, θα πάρετε την απόφαση να συζήσετε, ή να αποκτήσετε ένα παιδί! Όμως με το που μπαίνει ο Άρης στο Σκορπιό, ξεκινούν τα γλέντια! Παίζει να χωρίσετε με το χειρότερο τρόπο, παίζει να δεχθείτε ένα πόλεμο απίστευτο, ναι όλα αυτά τον Αύγουστο, παίζει να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα και να πάθετε δέκα εγκεφαλικά! Αλλαγές μεγάλες και τρανές, δύσκολες αποφάσεις, όμως και η ζωή συνεχίζεται!!

Δίδυμος
Δύσκολο το δικό σας το καλοκαίρι ερωτικά και πολύ παράξενο! Βασικά αρκετοί το έχετε ρίξει στη δουλειά με αποτέλεσμα να μην έχετε και πάρα πολύ χρόνο για να ασχοληθείτε και με τέτοια θέματα! Άλλο το σεξ και άλλο η σχέση και εσείς σίγουρα ξέρετε να τα ξεχωρίζετε αυτά! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε κάποιον μέσα από τη δουλειά σας, να είστε κοντά και να έχετε αρκετό κοινό χρόνο, κάπως έτσι! Βέβαια, υπάρχουν και τα νεαρά, που ακόμα και τα μυαλά στα κάγκελα! Οι πιο τυχεροί της παρέας, αφού κάθε έρωτας και ένα ταξιδάκι! Αν τώρα μπορείτε και εσείς οι πιο μεγάλοι να το κάνετε αυτό, με γεια σας και χαρά σας! Προσοχή λίγο μετά τα μέσα Αυγούστου, γιατί τότε θα είστε ένα πτώμα γενικώς, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, καμία όρεξη για ερωτικά και σεξουαλικά θέματα, εμφανίζεται κάτι νέο! Έτσι είστε εσείς, ο άνεμος ο ίδιος!!

Καρκίνος
Τρομάζω μόνο που θα σας το πω, αλλά χρυσά μου ερωτεύεστε παράφορα! Με πολύ πάθος και ένταση και ο Θεός βοηθός! Κάτι θα πάθετε εσείς, κάτι θα σας τσιμπήσει, δε ξέρω κατά πόσο θα είναι με το ταίρι σας ή κάποιο άλλο άτομο, πάντως σας έρχεται εκείνη η κεραμίδα που λέμε, κάθε μέρα, όλη μέρα! Ελπίζω εσείς που θέλατε να χωρίσετε, να το κάνατε και να έχετε παραμείνει σταθεροί στις απόψεις σας! Θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Το παρελθόν, πάει τελείωσε, έσπασε, χάλασε και τώρα κοιτάτε μόνο το μέλλον! Εν ολίγοις απαγορεύεται να γυρίσετε σε πρώην!! Ούτε καν!! Θα έρθει το φρέσκο το πράμα, ο Άρης από το Σκορπιό θα σας μαγέψει κανονικά και θα βιώσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους! Τι να πω δε ξέρω, έχω εκπλαγεί και εγώ με αυτά που σας λέω!!

Λέων
Δε μιλάτε, δε μιλάτε τόσο καιρό, όμως το ερωτικό σας καλοκαίρι βρίσκεται ήδη εδώ και προχωράει με πολλές και αμέτρητες εκπλήξεις! Βασικά, αυτή τη φορά, κυρίως οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα και αν δεν είστε ευτυχισμένοι με το ταίρι σας, τότε θα τη πάρετε την απόφαση του χωρισμού, οπωσδήποτε! Θέλετε να νιώσετε ξανά ερωτευμένοι, να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά, να κοινωνικοποιηθείτε και να αισθανθείτε και εσείς ωραία, όπως μια καλή εποχή! Στην άλλη περίπτωση, που θα κάνετε τη γνωριμία τη τρελή που λέμε, ίσως να προκύψει και συμβίωση, τσακ μπαμ! Εξαρτάται τι έχετε κάνει τα προηγούμενα τα χρόνια.. Πάντως προς το τέλος του καλοκαιριού, αφού τα ρημάξετε όλα, παίζει να αλλάξετε γνώμη και να ζητήσετε την αγκαλιά του πρώην! Δεν είναι του χαρακτήρα σας, όμως η καρδιά έτσι θα προστάζει!!

Παρθένος
Θα σας πρότεινα να παίρνατε ένα μαστίγιο και να αυτομαστιγωθείτε! Νομίζω έχετε τρελαθεί τελείως, αφού καμία σχέση το καλοκαίρι αυτό με τον έρωτα και την αγάπη! Έχετε πάρει μια τόσο μεγάλη απογοήτευση, από το σύντροφό σας, ή από τις περιστασιακές τις γνωριμίες, που θα το ρίξετε στη δουλειά και μόνο! Έτσι θεραπεύσετε εσείς, μέσα από τη σκληρή τη δουλειά! Και λεφτά θέλετε να βγάλετε περισσότερα, όμως εδώ κάτι άλλο χρειάζεστε ακόμα πιο πολύ! Ξεχάστε ένα παρελθόν που σας βασάνισε, ανοίξτε τη καρδιά σας, στους δικούς σας ανθρώπους και πείτε την αλήθεια! Πρέπει να το βγάλετε από μέσα σας, αλλιώς χαμένο καλοκαίρι, για τόσο πολύ! Εντάξει μπορεί ο έρωτας, να μη σας θέλει, ίσως να πρέπει και εσείς να αλλάξετε μερικές κακές σας συνήθειες.. Τι λέτε??

Ζυγός
Τι να πει κανείς για τη περίπτωσή σας! Σα τα ανεμοδαρμένα ύψη είστε ένα πράγμα, ότι αστρολογικό κουλό έχει συμβεί σας έχει επηρεάσει άμεσα! Ευτυχώς που την έκανε ο Άρης, με ελαφρά, για αυτό έχετε μια ελπίδα και εσείς στον έρωτα! Το φετινό το καλοκαίρι θα είναι πάλι πολύ διαφορετικό, ως συνήθως, αφού θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, ή σε μια νέα γνωριμία! Τα μυστικά για να πετύχει η συνταγή είναι να είστε ερωτευμένοι, να κάνετε καλό σεξ και φυσικά να υπάρχει επικοινωνία, κυρίως εγκεφαλική! Αν συμβαίνουν όλα αυτά, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν όμως δεν υπάρχει τίποτα, μη διστάσετε να πείτε το αντίο και να προχωρήσετε παραπέρα, σε κάτι άγνωστο εντελώς! Επειδή όμως είστε και αναποφάσιστοι εσείς, περισσότερο σας βλέπω να τρέχετε προς την απιστία και εκεί είναι που θα τα κάνετε ένα αχταρμά.. Θα μπλέξετε τα μπούτια σας.. Πώς αλλιώς να σας το πω… !!! Καλά να περάσετε.. ;)

Σκορπιός
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, ναι να περιμένετε θάματα και πράγματα και πολύ σεξ! Βασικά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να αναφερθούμε σε κάποια άλλα θεματάκια.. Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας, που θα νιώσετε τον έρωτα μέσα στη καρδιά σας κανονικότατα! Ναι, θα συμβεί και αυτό και σας προτείνω, να το φωνάξετε έξω δυνατά, να το μάθει όλος ο κόσμος και ας κλείσουν και μερικές πόρτες και παράθυρα, με τις καβάντζες που έχετε παντού! Πείτε σε όλους ότι ανήκετε σε ένα πρόσωπο εξολοκλήρου, αυτό που σας παθιάζει, που σας κάνει και χαμογελάτε, που σας τρελαίνει το μυαλό! Θα είναι μια νέα γνωριμία? Θα είναι ένα άτομο μέσα από τη ζωή σας, που ήδη γνωρίζετε? Θα είναι με το ταίρι σας? Πάντως κάτι φοβερό σας συμβαίνει ερωτικά!!! Απολαύστε το..

Τοξότης
Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε και να προσγειωθείτε πολύ ανώμαλα, ερωτικά! Τι εννοεί ο ποιητής?? Ο χαμός ο ίδιος! Το μυαλό σας, μπορεί να βασανίζετε με θέματα κυρίως επαγγελματικά, όμως τα γεγονότα κάθε μέρα θα σας δείχνουν το δρόμο, να πάρετε τα όρη και τα βουνά και να εξαφανισθείτε! Ο έρωτας έρχεται ολοταχώς, από όπου και αν κοιτάξετε, αρκεί να φύγετε μακριά, από τα γνωστά τα μέρη και να ταξιδέψετε ακόμα και με μια παρέα που δε γνωρίζετε καν! Συνάντηση με το άγνωστο.. Φοβερό δεν είναι?? Ακόμα και η απιστία σας περιτριγυρίζει, δηλαδή εκεί που θα παραπονιέστε για το σύντροφό σας, εκεί θα πέσει και το φιλάκι και μετά ο πανικός ο ίδιος! Το αποκούμπι σας, θα σας εκμεταλλευτεί κανονικότατα!! Δεν έχει σημασία το φύλο, μόνο το mood της στιγμής..

Αιγόκερως
Κρατηθείτε, γιατί προσωπικά συγκλονίστηκα!!! Φέτος το καλοκαίρι σας θα είναι πολύ ερωτικό και άκρως σεξουαλικό! Θα απελευθερωθείτε αρκετά και θα κάνετε πολλά αεροπλανικά! Να βγείτε και ποιηματάκι.. Πώς το πάθατε εσείς αυτό? Να πάτε στο γιατρό να σας κοιτάξει!! Οι δεσμευμένοι, κάνετε μια προσπάθεια να φτιάξετε τη σχέση σας, ακόμα και ένα παιδί περνά από το μυαλό.. Βέβαια, δεν είναι τόσο χαρωπά τα πράγματα, γιατί μπαίνει ο διάολος μέσα σας και φλερτάρετε με το απαγορευμένο..!! Παίζει δηλαδή άγριο σεξ, με τον άντρα της φίλης σας, ή το αντίθετο και μετά ξαφνικά προς τα τέλη Αυγούστου, να διαπιστώσετε ότι καταστροφή.. Προσοχή μεγάλη σε τέτοια πάθη, συνήθως φέρνουν τυφώνες στο τέλος! Λογική, δεν υπάρχει, το πάθος και το σεξ θα τα βιώσετε σε όλο τους το μεγαλείο!

Υδροχόος
Κακά παιδιά ως συνήθως! Τι καλοκαίρι είναι αυτό, πω, πω πω.. Πάλι θα τις κάνετε τις ζαβολιές σας, πάλι θα μπλέξετε σε καταστάσεις παράξενες, όμως έτσι είστε εσείς, γεννημένοι για ζουζουνιές..!! Ξεχάστε για λίγο τις επιφανειακές τις σχέσεις, σας τρώνε το χρόνο σας άδικα! Ο έρωτας σας χτυπάει τη πόρτα κανονικά, είτε το θέλετε, είτε όχι! Το άτομο που θα βάλετε στο μάτι, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται ήδη σε σχέση, όμως αυτό δε θα σας νοιάξει καθόλου αυτή τη φορά! Ακόμα θα γίνετε και η αιτία, να χαλάσει μια σχέση, αφού ο έρωτας χρυσά μου δε κρύβεται και τόσο εύκολα! Όσο πιο απαγορευμένο, τόσο περισσότερο θα το θελήσετε, μπορεί να μη λειτουργείτε έτσι, αλλά αυτή τη φορά, θα ακολουθήσετε πιστά τη καρδιά σας! Κοιτάξτε να είστε ειλικρινής και ντόμπροι, τουλάχιστον εκεί που πρέπει, γιατί ωραία τα παιχνίδια, όμως η φωτιά καίει και τσουρουφλίζει.. τα κακά τα παιδιά..

Ιχθύες
Τα ζαβά της παρέα, δε περίμενα να κάνατε κάτι όπως όλος ο κόσμος.. Βασικά να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις και να γνωρίσετε νέο κόσμο, με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σας! Καιρός να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.. Βέβαια, μια κουβέντα είναι όλα αυτά, για αυτό το καλοκαίρι αυτό, θα δώσετε σημασία στην υγεία σας, στη φυσική σας κατάσταση και στη δουλειά! Όλοι ερωτεύονται και εσείς κάνετε το αντίθετο! Μήπως είστε ανέραστοι τύποι, μήπως?? Κάτι δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας και θα πρέπει να το ψάξετε, γιατί πρέπει να βρεθεί μια λύση. Κάντε μερικές σκέψεις στο παρελθόν και θα τις βρείτε τις απαντήσεις! Μη γυρίσετε σε πρώην, έτσι επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε! Κάποια στιγμή θα σας φέξει και εσάς..!! Παράξενο καλοκαίρι εντελώς..

magicfariel@gmail.com