Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ζώδια & Δίαιτα.. Ανακάλυψε ποια είναι η Ιδανική Διατροφή για εσένα, by F’Ariel!

Γιατί κάθε καλοκαίρι, εμείς, οι λάτρεις του φαγητού, θυμόμαστε τη λέξη, «Δίαιτα»..?? Εύκολα λέγεται, δύσκολα γίνεται, όμως είναι αναγκαίο κακό! Θα έχετε παρατηρήσει φυσικά, ότι δε μπορούμε όλοι να είμαστε πιστοί στο θέμα μιας λιτοδίαιτης διατροφής, είμαστε λίγο απειθάρχητοι και
σκανδαλιάρηδες και σε αυτό!


Υπάρχουν όμως άνθρωποι, που όταν το αποφασίσουν, πάει τελείωσε! Το ράβουν κανονικά, δε πάνε να περνάνε από δίπλα τους, ολόκληρα γουρουνόπουλα!

Ως Ταυρίνα, λατρεύω το φαγητό, είναι απόλαυση μεγάλη, ακόμα μεγαλύτερη και από το σεξ! Γιατί νηστικό αρκούδι δε χορεύει, έτσι δεν είναι? Και φυσικά η λέξη δίαιτα, κατά εμέ, είναι η πιο μισητή όλων!

Για να δούμε λοιπόν, το κάθε ζώδιο, τι πρέπει να τρώει, πώς πρέπει να λειτουργήσει, αν θέλει να χάσει εκείνα τα περιττά κιλά! Μπορεί να τα λέμε, να τα διαβάζουμε, να θέλουμε κατά κάποιο τρόπο να ξεκινήσουμε, όμως κάτι πρέπει να μας σπρώξει! Λέτε να είναι τα λόγια μου… θα εκπλαγώ!!



Κριός
Εσύ αγαπητέ μου Κριέ είσαι από τους τύπους που άμα το βάλεις στο μυαλό σου, πάει τελείωσε! Έγινε κιόλας! Χρειάζεσαι μεν προσεκτική διατροφή, δίχως ιδιαίτερους περιορισμούς, όμως αρκετή άσκηση! Πάρε κανένα όργανο στο σπίτι σου καλέ..!

Ταύρος
Το ξέρουμε, ανήκεις στους πιο άπιστους της παρέας! Ότι και να πω, ο τοίχος ακούει καλύτερα! Βαριέσαι την άσκηση, συνεπώς, πρέπει να περιορίσεις αρκετά το φαγητό σου! Λίγα λιπαρά, πολλά λαχανικά, ωμά, ανάλατα και μετά ήρθε ο θάνατος!

Δίδυμος
Ως ελεύθερο πνεύμα, πρέπει να κάνεις 5 γεύματα της ημέρας! Να ένας χρονικός περιορισμός! Η ποσότητα πρέπει να είναι μικρή και να υπάρχει ποικιλία στο πιάτο σου! Είσαι από αυτούς που δε το βάζουν κάτω εύκολα! Ο στόχος, το κορμί!

Καρκίνος
Εσένα σε αντιπροσωπεύει η ατάκα, Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος! Αυτό που σου ταιριάζει είναι αυστηρή δίαιτα με λήξη ημερομηνίας και μετά συντήρηση! Το αλάτι καλό είναι να το ξεχάσεις για πάντα!

Λέων
Δύσκολη η περίπτωσή σου, αφού από τη μια θες το πιάτο σου να είναι πλουσιοπάροχο, από την άλλη θες και το κορμί φέτες! Ως Λιοντάρι που είσαι χρειάζεσαι ένα προσωπικό σεφ, οι θερμίδες σου να καταγράφονται και μια φορά την ημέρα να τρως τη λιχουδιά σου!

Παρθένος
Ακόμα και σε αυτό είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου! Αν το πάρεις απόφαση, πάει τελείωσε! Μετράς τις θερμίδες, μέχρι εκεί που επιτρέπεται και έχεις και σημειωματάριο μαζί σου για να μη ξεφεύγεις! Μόνο έτσι! Ρομποτική!!!

Ζυγός
Ο λιχούδης της παρέας! Θέλει να τα φάει όλα ακόμα και μέσα από το πιάτο σου! Αν θες να αδυνατίσεις να πας σε ένα κέντρο ομορφιάς, ούτε καν γυμναστήριο, για να ξελογιαστείς μπας και το ράψεις! Πάλι όμως το πιάτο μπροστά σου θα πρέπει να φαντάζει όνειρο..!!

Σκορπιός
Καλά ακόμα και εδώ το κρατάς μυστικό από όλους! Για αυτό εξαφανίζεσαι ξαφνικά από τις παρέες σου και όταν βγαίνεις έξω, αποφεύγεις να τρως! Το ιδανικό για εσένα είναι να τρως μικρή ποσότητα κάθε μέρα για αιώνες! Τότε θα γίνεις φιγουρίνι!

Τοξότης
Εσύ δύσκολο να το καταφέρεις αυτό, αφού τα νυχτοπερπατήματα δε σε αφήνουν ήσυχο! Βασικά πρέπει να κόψεις το αλκοόλ και τα βρώμικα! Θα το καταφέρεις αυτό? Μικρές μερίδες και πολύ γυμναστική είναι το μυστικό! Μόνο τότε θα κάνεις κορμί θανατηφόρο!

Αιγόκερως
Άλλος ένας λιχούδης που δε μπορεί να μείνει μακριά από το ψυγείο! Το ψυχολογικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για εσένα, για αυτό φρόντισε τουλάχιστον να είσαι χαλαρός, αλλιώς όση πείνα και να πέσει, δε ξεφουσκώνεις με τίποτα! Μέτρα τις θερμίδες σου και κράτησέ το για πάντα! Μπορείς? Δε μπορείς!

Υδροχόος
Εσύ ο παράξενος της παρέας, θα κάνεις τα πάντα για να φτιάξεις κορμί! Δε σε πτοεί τίποτα αν το πάρεις απόφαση! Βέβαια, θα τρέξεις στο γιατρό και θα σου δώσει τη διατροφή, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Και σε αυτό πρέπει να ξεχωρίζεις! Το πολύ σταφύλι μεθάει, το ξέρεις..??

Ιχθύες
Παράξενα λιχούδη σε βρίσκω! Όλο δίαιτα κάνεις και όλο έχεις κάτι μέσα στο στόμα σου! Ντροπή μεγάλη! Κόψε το αλάτι και επέλεξε εσύ το μενού της ημέρας! Σταμάτα να φαντάζεσαι πρωινά ξενοδοχείου και προσαρμόσου με τη πραγματικότητα. Εννοείται ότι μετράς τις θερμίδες αλλιώς… τσάμπα κόπος!

magicfariel@gmail.com