Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι να αναφερθώ, στο κάθαρμα εκείνο, που σκότωσε το σκυλάκι, έτσι επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή του! Θα του πρότεινα, να έπαιρνε φόρα και να
βουτούσε στο γκρεμό, άλλωστε η Εύβοια και όλη η Ελλάδα, έχει αμέτρητες βουνοκορυφές, δε θα δυσκολευτεί να κάνει το σάλτο!!!!

Ντροπή και αίσχος, για τον ίδιο και για οποιονδήποτε σκέφτεται και λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο! Έλλειψη παιδείας, έλλειψη ανθρωπιάς, έλλειψη ψυχής, έλλειψη εγκεφάλου! Η δειλία σε όλο της το μεγαλείο!

Σε πιο λαγούμι κρύβεσαι, ρε μεγάλε?? Θα σε βρουν και τότε δε νομίζω να ξανά δεις ούτε εσύ το φως της ημέρας, αντιθέτως σε βλέπω να παρακαλάς να δεις τα ραδίκια ανάποδα, το συντομότερο!!

Τα σκυλιά και όλα τα ζώα που υπάρχουν στο κόσμο αυτόν, είναι λατρεία μεγάλη! Από τότε που απέκτησα σκύλο, έχω αλλάξει τόσο πολύ, είμαι καλύτερη ως άνθρωπος, αγαπάω όλα τα ζώα, γιατί πλέον γνωρίζω τι σημαίνει η κάθε τους ματιά, η κάθε τους κίνηση και δεν υπάρχει μεζούρα στην αγάπη που μου βγάζει το δικό μου πλασματάκι, αλλά και το δικό σου και όλου του κόσμου..

Πώς ρε κάθαρμα της οικουμένης, σκότωσες μια αθώα ψυχή? Όταν σε κοιτούσε στα μάτια και έκλαιγε, δε σε άγγιξε τίποτα? Δεν ένιωσες τίποτα, ρε παλιοκερατά..?? Μπορώ να ανοίξω τη κάνουλα και το ξωτικό να μεταμορφωθεί σε μπετατζής σε χρόνο ντε τε.. αλλά ας το αφήσουμε αυτό..

Χαίρομαι πολύ με την αντίδραση του κόσμου! Συγκινήθηκα πολύ, γιατί έχουμε ψυχή ακόμα, αγαπάμε, νοιαζόμαστε, πονάμε και τα ζώα, είναι η παρέα μας, η συντροφιά μας, ο σκύλος δε, το μοναδικό πλάσμα που μας ακούει, που μας νιώθει, που είναι δίπλα μας, no matter what.. Μια ψυχή τόσο όμορφη, τόσο δυνατή, τόσο καθαρή, που τι θέλει?? Νερό, φαγητό, χάδια, παιχνίδια, μια γλυκιά κουβέντα και ύπνο..!!

Το μωρό μου, το μωρό σου, οι αγάπες μας..!!

Παραδειγματική τιμωρία, λιθοβολισμός, το βρίσκω πολύ ωραίο… Κάτω από τον ήλιο.. έτσι για να μη ξεχνιόμαστε..!@ Αϊ σιχτίρ με το κάθε π@π@ρα..!



Κριός
Σήμερα γλυκά μου θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας! Βασικά νιώθετε πιεσμένοι και ενώ αγωνίζεστε, τρέχετε όλη την ημέρα, στο τέλος διαπιστώνετε ότι μια τρύπα στο νερό! Εντάξει δε χρειάζεται να σας πάρει από κάτω, άλλωστε όλοι τρέχουν τις ημέρες αυτές, δεν είστε οι μόνοι! Καλά κάνετε και ανησυχείτε για το μέλλον σας, αλλά όχι Τριτιάτικο, αυτά μόνο μέσα στο ΣΚ, για να είστε πιο χαλαροί και που οι ιδέες κατεβαίνουν πιο εύκολα..!

Ταύρος
Πάρτε μαζί σας και τη μαγική τη σφαίρα, γιατί σήμερα θα έχετε απίστευτη διαύγεια και όχι μόνο! Βασικά συμβαίνουν απίστευτα πράγματα τριγύρω σας, τίποτα δεν είναι φανερό και εσείς θα πρέπει να πιστέψετε στη διαίσθησή σας και να την ακολουθήσετε κιόλας! Ναι, κινηθείτε κάπως έτσι και όταν διαπιστώσετε ή διασταυρώσετε τα δεδομένα, τότε μπορείτε να τρελαθείτε εντελώς! Σας λέω εν ολίγοις, ότι ακόμα και το πιο παράλογο, έχει μια έννοια!!

Δίδυμος
Πάλι αλλαγές, λίγο απρόβλεπτες και πολύ παράξενες έρχονται! Πάλι αλλάζετε παρέες, ομάδα, στέκι, συνήθειες! Ίσως και με το ζόρι, αφού θα σας το ανακοινώσουν έτσι ξαφνικά και θα πρέπει να ακολουθήσετε δίχως μα και μου! Αυτό νομίζω θα σας ζορίσει αρκετά, θα πιάσετε βαλιτσούλα και δρόμο! Θα σας ψάχνουν με λίγα λόγια και εσείς θα είστε αλλού για αλλού! Προσέξτε λίγο τις αντιδράσεις σας, οι πλανήτες παίζουν με τα νεύρα σας!!

Καρκίνος
Αυτά τα επαγγελματικά σας, σας έχουν κάνει λίγο λάστιχο και αντί όσο περνούν οι ημέρες να χαλαρώνετε, είστε ακόμα πιο στη τσίτα! Εσείς μπορεί ωραία να τα έχετε δρομολογήσει όλα και να τα έχετε προγραμματίσει, αλλά σήμερα ειδικά θα προκύψουν τα γνωστά απρόοπτα κουλά και θα σας τα φέρουν όλα τούμπα! Ναι θα εκνευριστείτε και πάλι θα ξεστομίσετε κουβέντες αρκετά πικρόχολες θα έλεγα!

Λέων
Εσάς δε χρειάζεται να σας πω, ότι από εδώ και πέρα ανοίγουν οι ουρανοί και κατεβάζουν τύχη, ευκαιρίες και νέα πλάνα! Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε, να πάτε σε μια σχολή, να πιάσετε μια τέχνη, πάντως η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Σταματήστε τη γκρίνια, όλο παραπονιέστε και ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις υποθέσεις σας! Από αύριο ξεκινούν και τα γενέθλιά σας, ποιος σας πιάνει τώρα πια!?

Παρθένος
Μπορεί να είδατε πέντε φράγκα παραπάνω στη τσέπη σας, αλλά πρέπει να τα διαχειριστείτε σωστά! Δηλαδή, καταρχήν πληρώστε τους λογαριασμούς που σας καίνε το σαράκι, γιατί και διακοπές να πάτε, αν αφήσετε πίσω τέτοιου είδους εκκρεμότητες, το πιο πιθανό να ξενερώσετε με τη ζωή σας ολόκληρη! Τακτοποιήστε θέματα που σας βασανίζουν, αλλά κυρίως οικονομικού χαρακτήρα και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση..!!

Ζυγός
Εντάξει μέχρι να φύγει ο Άρης από το ζώδιό σας, θα σας έχει μια κρύο και μια ζέστη! Ναι στις σχέσεις σας κυρίως που ειλικρινά δε ξέρω πως επιβιώνουν και διατηρούνται τόσο καιρό! Σήμερα κάποια έκπληξη, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα νιώσετε πιο όμορφα από τις προηγούμενες ημέρες! Βέβαια, θα υπάρξει το άτομο που θα σας ξενερώσει κανονικά, όμως μη σας πάρει από κάτω.. Αδιαφορήστε και κρατήστε το καλό.. please..!!!

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά σας είναι το μόνο πράγμα που σας νοιάζουν! Πάλι αλλαγές έρχονται, ευτυχώς θα είναι χαρωπές και νομίζω για αρκετούς έχετε πάρει φόρα και δε σταματάτε πουθενά! Καλά θα κάνετε αν προκύψουν ευκαιρίες μαζεμένες, γιατί συνήθως έτσι γίνεται, να τις αξιολογήσετε σωστά και πάνω από όλα με ήθος, για να πράξετε και το σωστό και να σας βγει σε καλό φυσικά! Ο δόλος και το συμφέρον, μπορεί προσωρινά να φέρνουν απολαύσεις, αλλά μετά το χάος!!!

Τοξότης
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε και να δείτε και πώς θα νυχτώσει..!! Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, σωματικά, όπως θέλετε εσείς να ξεσαλώσετε σεξουαλικά εντός της ημέρας! Ας μη προσδιορίσουμε τη στιγμή, αφού θα σας έρθει ξαφνικά, θα είναι απρόβλεπτο και άκρως απολαυστικό! Ακόμα και αυτό αν δε κάνετε, σας βρίσκω να βρίσκετε μια νέα ασχολία που θα είναι άκρως πρωτότυπη!!

Αιγόκερως
Λοιπόν πώς να σας το πω, ή φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο, αλλάζετε κατοικία για λίγο, ή μένετε εντός και βασανίζεστε απίστευτα! Μαστορέματα, βαψίματα, σκόνες και ότι άλλο προκύψει! Εντάξει εσείς τη πήρατε την απόφαση, αλλά πρέπει να αποφασίσετε ή θα βιώσετε τη κατάσταση δίχως γκρίνιες, ή θα βρείτε τρόπο να κάνετε το τουρίστα και σε αυτό! Από εντολές το ξέρουμε είστε μανούλες, όμως κάτι χαλάει στο πορεία, έτσι δεν είναι??

Υδροχόος
Το ένστικτο, η διαίσθηση, όλα μαζί δουλεύουν για να σας δείξουν τα επόμενα βήματά σας! Μπορεί να είναι για επαγγελματικά ζητήματα, μπορεί όμως και για ερωτικά! Πάντως βασανίζεστε, δε ξέρετε τι έχετε πάθει, το μυαλό σας συνεχώς τρέχει σε απίστευτα μονοπάτια και νομίζω δε ξέρετε πώς να το χειριστείτε όλο αυτό! Μπορεί να είναι έρωτας, μπορεί ανησυχία, μπορεί η τρέλα σας η ίδια! Ότι θα σκέφτεστε σήμερα, θα έχει μεγάλη δόση αλήθειας και ίσως να είναι και αμοιβαίο..

Ιχθύες
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Λίγη οικονομία βρε πουλάκια μου δε βλάπτει! Είτε τα έχετε τα ρημάδια, είτε όχι, έχετε ξεφύγει εντελώς και δε σας μαζεύει κανείς! Θα σας πρότεινα να οργανωθείτε λιγάκι, γιατί είστε ήδη out of budget, δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου και οι διακοπές ίσως ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει! Έχει μπει και το κακό το διαβολάκι μέσα σας, θέλετε αταξίες και δε προκύπτουν.. Πω πω.. τι κρίμα..!!

magicfariel@gmail.com