Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ο μήνας έχει 9! Τι σημαίνει αυτό? Απολύτως τίποτα! Πραγματικά μπορώ να πω, ότι οι προδιαγραφές του φετινού καλοκαιριού, είναι ήδη μαύρες και άραχνες και ναι θα αναπολήσω τα παιδικά μου τα χρόνια.. Τι μέρα έχουμε? Σίγουρα όχι Παρασκευή.. Νιώθω πολύ τυχερή, που
πρόλαβα να ζήσω ως παιδί, να παίξω, να χτυπήσω, να κλάψω και μετά που μεγάλωσα λιγάκι, γεύτηκα το αθώο το φλερτ, τον έρωτα και στη συνέχεια ήρθε και η αγάπη..!! Δεν έχω κανένα παράπονο, αφού η αλήθεια είναι, ότι ποτέ δεν ήμουν του βιβλίου..

Κάποτε σκαρφάλωνα στα δέντρα, στις κερασιές, στις λεμονιές και τις συκιές! Πάντα μου άρεσε αυτό, αφού η ανταμοιβή ήταν μεγάλη.. Από τη παραγωγή στη κατανάλωση..!!
Όμως υπήρχαν και οι φορές που έπεφτα.. χα χα !!

Μια φορά και ένα καιρό, χανόμουν στις γειτονιές με εκείνο το ποδήλατο, κατέβαινα εκείνη τη κατηφόρα, δίχως να κρατώ τιμόνι, έτσι να δούμε μέχρι πού θα φτάσω και φυσικά αν θα πέσω να γκρεμοτσακιστώ πουθενά.. κορυφή το ξωτικό!! Πόσες φορές γύρισα σπίτι με τα γόνατα σκισμένα, μέσα στο αίμα και τα χώματα??
Ναι είμαι σίγουρα κορίτσι, τώρα πια γυναίκα, όμως τότε ήμουν πολύ αγοροκόριτσο, αφού προτιμούσα πάντα τη παρέα των αγοριών, από των κοριτσιών..

Παίζαμε και σχινάκι και λάστιχο, αλλά προτιμούσα τα μήλα, το κρυφτό, τα πατίνια και το ποδήλατο..!!

Και τώρα τι έχουμε? Ένα lap top, κάμποσα e-mail, μερικά προφίλ έτσι για να ασχολιόμαστε και ο καθένας σπίτι του!! Πολύ κρίμα.. ειλικρινά..

Το παιδί πρέπει να παίζει! Πρέπει να ζει! Δε γίνεται να είναι κλειδαμπαρωμένο μέσα στους τέσσερις τοίχους! Ξεκινάει ανέμελα, για να καταλήξει στα σκληρά! Δεν είναι σωστό, να πέφτει κατευθείαν, στο κόσμο των μεγάλων! Υπάρχει μια φυσική σειρά των πραγμάτων και η υπερβολική προστασία και το σήμερα, την έχουν καταστρατηγήσει!

Το παιδί πρέπει να παίξει… γιατί αν δε το βιώσει αυτό στην ηλικία που πρέπει, τότε όταν μεγαλώσει, θα παίξει σίγουρα, όμως άλλου είδους παιχνίδια! Των ενηλίκων και άκρως επικίνδυνα..


Πού είναι η μπάλα… ωεω..??



Κριός
Επιτέλους θα χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας, γιατί δυο μέρες τώρα είστε για να σας κλαίνε οι ρέγκες! Από τη μια θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, από την άλλη ο χρόνος σας πιέζει και ο εγωισμός στα κόκκινα! Βέβαια, το γεγονός ότι κοπιάσατε, θα φανεί, αφού τα βάσανά σας φτάνουν στο τέλος τους και θα καταφέρετε να ηρεμίσετε και εσείς λιγάκι! Πάντως χειριστήκατε πολύ καλά τις υποθέσεις σας και από σήμερα κιόλας, θα δείτε τα πρώτα τα αποτελέσματα! Μπράβο σας!

Ταύρος
Η ημέρα σας κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ένα άτομο που βρίσκεται μέσα στη ζωή σας, είτε από το χώρο της εργασίας σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα σας πει κάτι, που θα απογειωθείτε κανονικά! Βασικά, μια σχέση σας, αλλάζει μορφή, επίπεδο και σας δίνει το πράσινο το φως, για να προχωρήσετε παραπέρα! Το χαμόγελό σας θα φτάσει στο Θεό, καιρός να βρείτε λίγο τη γαλήνη που τόσο καιρό αποζητάτε! Ένα μπράβο? Μια αύξηση? Ένα μπόνους? Ένα καλημέρα.. Κάτι θα σας αναστατώσει πολύ όμορφα..

Δίδυμος
Πολύ θετική η ημέρα σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Μπορεί να τρέχετε πανικόβλητοι, να είστε στη τσίτα που λέμε, όμως να ξέρετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί! Σύντομα θα ακούσετε μια καλή κουβέντα και ίσως να σας δώσουν και μερικά λεφτά παραπάνω, επειδή κοπιάζετε περισσότερο τον καιρό αυτόν! Πάντως μετά από πολύ καιρό βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο και μπορείτε και εσείς να πάρετε μια ανάσα.. Αφού πρώτα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας όλους!!

Καρκίνος
Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους ελεύθερους της παρέας, που έχουν το απόλυτο δικαίωμα στο φλερτ και στον έρωτα! Οι λοιποί φρόνιμα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σας τα τσιλημπουρδήματα, ή είναι μήπως..?? Πάντως το άτομο που γνωρίσατε σε εκείνο το μπαρ, ή σε εκείνο το ταξίδι, σας αρέσει πολύ, είναι αμοιβαίο και μπορείτε να το προχωρήσετε στο χαλαρό, δίχως ταμπέλες!! Θα δείτε ότι έτσι μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο από ότι το φανταζόσασταν!!

Λέων
Παράξενη η ημέρα σας, να το ξέρετε αυτό! Κάτι θα συμβεί που θα σας ταρακουνήσει κάπως, θα σας ενοχλήσει λίγο περισσότερο, όμως δίπλα σας θα υπάρχει και ένα άτομο, που θα σβήνει τη φωτιά όλο και περισσότερο! Θα κρατάει τα μπόσικα που λέμε.. Ψυχραιμία, γιατί από το μεσημέρι και μετά θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και θα χαλαρώσετε όπως εσείς θέλετε! Είναι και θετική η ημέρα σας, αν είστε καλοί διπλωμάτες και ακολουθήσετε το ρεύμα..

Παρθένος
Το πήρατε απόφαση! Σήμερα θα γραφτείτε στο γυμναστήριο ή σε μια σχολή γιόγκας! Πάντως κάπου θα ενταχτείτε γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο και παραστάσεις! Κάποιοι δε ξέρω πού θα βρείτε το χρόνο, όμως έτσι για να φύγει από μέσα σας, θα το κάνετε και ας πάτε έστω και μια φορά! Ότι και αν κάνετε, η αλλαγή πάντα έρχεται από μέσα μας! Ψάξτε τις βαθύτερες αιτίες που σας προκαλούν αυτό το συναίσθημα και μη τρέχετε στους δρόμους σα τους τρελούς!!!

Ζυγός
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Αν δε τα κάνατε λίμπα τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα ανταμειφτείτε και με το παραπάνω! Θα ακούσετε τα καλύτερα λόγια για το άτομό σας, θα νιώσετε μια σιγουριά απίστευτη και ίσως λάβετε και εκείνο το εξτραδάκι, που τόσο λαχταρούσατε καιρό τώρα.. Πάντως μέχρι και τις 11, πετάει η ομάδα, για αυτό εντυπωσιάστε ακόμα περισσότερο με τις προσπάθειές σας και μην επαναπαύεστε με τίποτα!

Σκορπιός
Λάμπει όλος ο κόσμος σας! Για τόση θετική ενέργεια και χαμόγελα πρωί-πρωί! Τι έγινε? Κάτι κινείται καλό εκεί στον ορίζοντα, το βλέπετε και είναι όλο δικό σας! Φοβερή ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό, κοιτάξτε να μη τη χαλάσετε με τις παραξενιές σας, γιατί θα σας μαλώσω! Ξεχάστε όλα σας τα βάσανα, πάρτε βαθιές ανάσες, βάλτε προτεραιότητες και αφήστε την ημέρα να κυλήσει από μόνη της! Και να μη κάνετε τίποτα απολύτως, είναι μια καταπληκτική ιδέα!!

Τοξότης
Με τι ασχολείστε τον καιρό αυτόν? Κάτι κάνετε στα κρυφά, είτε αυτό αφορά μια νέα δουλειά, είτε μια ερωτική σχέση! Πάντως ότι μαγειρεύετε είναι καλό και έχει αρχίσει και μυρίζει! Η αυτοπεποίθηση σας, στα κόκκινα, πιο πάνω το θερμόμετρο δε πηγαίνει και κανείς δε μπορεί να σας μαζέψει! Κρατήστε το mood αυτό και αύριο μια από τα ίδια θα είναι και ακόμα καλύτερα μη πω!

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς και αρκετά ζεστή θα έλεγα! Υπάρχει ένα άτομο το οποίο βρίσκεται δίπλα σας, σας αγαπάει και σας στηρίζει πολύ! Θα σας το δείξτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και θα χαρείτε απίστευτα πολύ! Χαμηλώστε τους τόνους, ηρεμίστε μια φορά στη ζωή σας και αφήστε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν! Το ξέρουμε ότι δεν είναι του χαρακτήρα σας, όμως πού και πού δε βλάπτει! Άντε αφήστε και κανένα δάκρυ να κυλήσει.. Καθαρίζει τα μάτια..

Υδροχόος
Τι θα γίνει γλυκά μου? Θα πληρωθείτε σήμερα και το χαμόγελό σας, έχει φτάσει ως τα αυτιά? Και μπράβο και λεφτά..?? Πω πω πω, σίγουρα είναι η ημέρα σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας δεν έχουν πάει χαμένοι και ότι έχετε όλα τα φόντα για να πραγματοποιήσετε τα επόμενα όνειρά σας! Προχωρήστε άφοβα, άλλωστε πάλι πήρατε φόρα και κανείς πλέον δε σας σταματά! Τελικά όλα έχουν τη σημασία τους, για αυτό .. ίσως κάθε εμπόδιο για καλό!!!

Ιχθύες
Είστε μέσα στις ιδέες για τα νέα σας επαγγελματικά βήματα! Βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο και αν και φαίνεται ακόμα δύσκολος, ίσως και χρονοβόρος, εσείς θα τον ακολουθήσετε και θα έρθει η στιγμή που θα λάβατε αυτά που σας αξίζουν! Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, για αυτό ταρακουνήστε λίγο τα νερά, δημιουργήστε κάτι διαφορετικό και κοιτάξτε να αρπάξετε μερικές ευκαιρίες από τα μαλλιά.. Η τύχη είναι με το μέρος σας!!

magicfariel@gmail.com